JennyD

KohSamui

Kategori: Allmänt


Har åkt båt idag. Framme på Koh Samui nu. Hade egentligen tänkt åka till Fishermans Village som har nattmarknad. Men vi kom på att vi är mer sugna på Thaiboxning än shopping. Får shoppa nästa Fredag istället helt enkelt.


ShoppingShopping

Kategori: Allmänt

Har precis varit och handlat. Kollade på brinnande kokosnötter på vägen. Båt till Koh Samui imorgon. Ska sakna den här ön.Burn

Kategori: Allmänt


Hittade en liten kattunge som påminde mig om Skille. Högg till i hjärtat en aning då.

Har lyckats bränna mig på häcken. Somnade på magen i solen. Får smörja in den extra idag då.


Vårt hem förtillfället.

SameSame

Kategori: Allmänt


Dagarna är rätt lika varandra här. Det är dom ju hemma med förresten. Tänkte försöka ta reda på om Koh Phangan har nån thaiboxningsarena. Det är kul. Igår gjorde vi väl nått slags försök till utgång.   Känns konstigt att kalla det "gå ut" här. Allt, i princip, är ju utomhus. Duscha nu.

Halfmoon

Kategori: Allmänt


En ny vovve och jättegoda solroskärnor. 

Igår var vi inne och åt i Haad Rin. Det var Halfmoon Party. Men jag var inte riktigt upplagd för det. Tröttheten höll i sig nämligen. Men vi satt lite nere på stranden. Var lite sociala med folk tillochmed. Hör inte direkt till vanligheterna.

Åker nog in dit ikväll igen. Man kan välja  på Thong Sala också. Lite mindre. Men mer shopping. Får bli en annan dag.

Drowsy

Kategori: Allmänt


Framme på Koh Phangan. Båtfärden var något skumpig. Men jag brukar ju inte ha ont av sånt. Var dessutom bedövad av allergitabletter som jag köpte igår. Hörde att hon nämnde ordet drowsy på apoteket. Men det här är lite väl mycket. Känns som jag kan somna medans jag står upp. Och har känt så hela dagen. Avtar förhoppningsvis snart.


GinFizz

Kategori: Allmänt


Lägg märke till min nya lilla lyckobuddha som jag omsorgsfullt har placerat framför min Gin Fizz(?!!). Jag som alltid har tyckt gin smakar tallbarr. Vi har faktiskt inte tagit en fylla än. En eller två drinkar. Sen går vi och lägger oss. Så vi är utvilade inför morgondagen. Kanske blev även vi vuxna tillslut. Imorgon åker vi vidare till Koh Phangan.

Ps. Spelar livemusik på det här stället. Riktigt dålig Frank Sinatra kopia.

Free Wi-Fi

Kategori: Allmänt

Har varit på äventyr idag. Hälsade på den mumifierade munken. Han har suttit sådär i dryga fyrtio år. Nu sitter jag i en liten bar och dricker drink. Tackar Gud för "Free Wi-Fi".Mat

Kategori: Allmänt

Dagens lunch: omelett och Sodawater.


Dogs

Kategori: Allmänt


Mina favoriter här. Hundarna. Och resterna av lite grillad majs.

Skrev balkonghäng igår. Men den korrekta beskrivningen är nog altan. 

Shoppade två linnen igår. Idag har det varit lite varmare. Det får man lösa genom konstant badande.

Balkonghäng

Kategori: Allmänt


Tillbringat dagen på stranden. Jättehöga vågor i vattnet. Nu inviger vi vår balkong med lite Afterbeach.

Framme

Kategori: Allmänt


Framme! Har bara en halvtaskig bild från planet att bjuda på. Jag o Lina satt nere på stranden med ett hundgäng innan. Men eftersom det var mörkt blev bilderna skit. Blir bättre imorron. Godnatt!

Jag drar

Kategori: Allmänt

Det här kortet tog jag i Fredags på Rickards och Noras toalett. Anstränger mitt yttersta för att se tuff ut. Men nu när jag ser bilden är det enda jag tänker på hur olika form det är på mina näsborrar. Är det så på alla?

Hursomhelst, i detta ögonblick sitter jag på tåget. Mot Köpenhamn, sen mot Helsingfors och slutligen Bangkok. Uppdaterar så fort jag kommer över Wi-Fi. Hej då sålänge!

Hanterbart

Kategori: Allmänt


Känns helt hanterbart. Var på Wild West igår. Firade Viktor. Är trött nu. Men jag var faktiskt uppe hyfsat tidigt och gick en liten runda. Måste packa klart. Bara vila först.

SadEyes

Kategori: Allmänt

 
Blev så glad igår när den här underbara låten spelades inne på Emmaus. Hade glömt bort den. Väckte gamla minnen till liv. Från Ålesund. När jag Lina och Lizette var där och rensade fisk. Fast då var det Enrique Iglesias version som gällde. Ja herregud.

Hipp Hipp Hurra

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från Viktor. Det bjöds på mackor och tårta. Han fyller år idag.
 
Har gått mycket idag igen. Så jag har varit fysisk aktiv i alla fall. Det enda som hjälper mot rastlösheten. Småbörjat packa också.
 
 
Idag är ingen vanlig dag för det är Viktors födelsedag. Har inbillat mig själv att jag är i "29 årsåldern". Det borde jag komma över nu.

Hål

Kategori: Allmänt

Inga hål hos tandläkaren idag. Det händer inte ofta. En helt fantastisk känsla. Min konsumtion av godis och andra sötsaker har ju inte minskat med åren direkt. Snarare tvärtom. Men det spelar tydligen ingen roll.
 
 
Kollade på gamla Thailandsbilder och det här är jag sovandes på nån flygplats. 2007! Sju år sen! Det känns helt ofattbart. Vart tar tiden vägen egentligen?

Futtigt

Kategori: Allmänt

Produktiv dag? Hmm..  Allt är relativt. Spelat Nintendo, mailat katthem och Nagellacksfabrik. Läst lite. Varit ute på promenad såklart. Men vi kan knappast kalla det produktivt. Nä, det lät allt lite futtigt. 
 
Tandläkaren imorgon då. Om han inte ställer in igen förstås.
 
      pic: Jake & Dinos Chapman

WalkingAfterYou

Kategori: Allmänt

 
En gammal favorit igen. Vi hade precis skaffat parabol och den här rullade på ZTV då. Tror den var soundtrack till en Arkiv X film. Inte helt säker. Åh den gamla goda tiden! Allt var bättre då.

DearMonday

Kategori: Allmänt

Säg den lycka som varar förevigt. Fick hem ett inbetalningskort från tullverket i Fredags. 333 kronor. Inte mycket att be för. Bara betala in.
 
Måndagar tillhör inte mina favoriter på något sätt. Men det känns ju hundra gånger bättre än igår. Och det är ju väldigt bra. Ska bort till biblioteket nu.
 
 

So fool

Kategori: Allmänt

En klump i magen. Så kan den här Söndagen beskrivas som. Antar att det är ångest relaterad till bakfyllan. Såndär typisk standard ångest. Ingen särskild anledning. Den ska bara genomlevas och uthärdas. 
 


ThugsNeedHugs

Kategori: Allmänt

Igår var jag väldigt lat känns det som. Dagen var väldigt lång. Tråkigt väder var det ju med. Ja, vi skyller på det. Det stämmningsdödande regnet.
 
Öppnade ju ett nytt ställe igår. Precis här nere vid Nissan. "Söderfamiljen". Samma gäng som har "Tillsammans". Var inte riktigt på humör igår, men det bör ju kollas upp.
 
Hittills har jag gått min vanliga runda. Ätit en macka. Inte mer än så. Ska färga håret snart. Bara utväxten alltså. Inget avancerat. Ikväll ska jag till Vallås igen. Det är kalas för Pappa och Viktor.
 
                    pic: Theyallhateus.com 

Inställt

Kategori: Allmänt

Fortfarande ont i halsen. Något bättre kanske. Eller så är min inställning det. Tänker inte bli sjuk nu helt enkelt. Synd att fredagskänslan försvinner samband med arbetslöshet också. Något kunde man väl fått ha kvar. Tandläkaren ringde och ställde in. Nästa Onsdag klockan 10.00 istället.
 
Snart...
 

TimeToWaste

Kategori: Allmänt

Och helt plötsligt så har några timmar passerat. Bara sådär. Fast jag borde släppa aporna nu. Gå vidare.
 
                                 
 

GreatShit

Kategori: Allmänt

Har ont i halsen idag igen. Det kommer och går det där. Märkligt.
 
På arbetsförmedlingen (den där infoträffen idag ju) så hade dom inget särskilt att tillägga. Förutom att man ska rapportera in sina "aktiviteter" nu varje månad. Det gäller att piska på dom arbetslösa latmaskarna. Så dom inte försoffar sig helt.
                            pic: weheartit.com 
 
 

Fördriva tid

Kategori: Allmänt

Frostat av frysen. Fanns mycket brödskalkar. Så vi gick och matade fåglarna. Vid biblioteket. Det är där dom hänger. En liten Second hand runda på det. Men jag köpte inget. Var också inom apoteket och köpte Mygga och Resorb. Till resan då. Och nu har jag precis fikat. Har ju nästan lyckats fördriva den här dagen också. Imorgon är det dags för Arbetsförmedlingen igen. Kan knappt bärga mig.
 
 
 

Go

Kategori: Allmänt

Har gått mycket idag. Jättemycket faktiskt. Först den vanliga rundan på förmiddagen och sen tog jag och Lina en långpromenad på eftermiddagen. Varvade Halmstad känns det som. Köpte potatis. Det blir mos ikväll.
 
                       pic: weheartit.com 

Push

Kategori: Allmänt

 
"She said "I don't know if I've ever been good enough.
  I'm a little bit rusty, and I think my head is caving in."
 
 

Again

Kategori: Allmänt

Idag var det alltså dags igen. Arbetsförmedlingen. Den hade flyttat. Upptäckte det när vi kom dit. Nu ligger den vid Netto ungefär. Stämningen därinne var sig lik. Det går inte att förklara. Måste upplevas. Mängder av folk som känner sig svikna av samhället. Det skapar en viss energi det där. Ska tillbaka på Torsdag. "Allmän information" då.
 
Fick mitt Australien-paket idag med. Dom ringde från posten och sen kom dom hit med det. Ingen tullavgift! Det går bra nu?..
 
                    pic: weheartit.com

Positiv

Kategori: Allmänt

Fokuserar på den positiva aspekten. Kan sova hur länge jag vill imorgon.
 
 
Mamma hade skänkt bort en större del av min barndom. Mina gosedjur. Lyckades dock rädda den här snubben.

Aktivitet

Kategori: Allmänt

Har gått en runda. Blev rejält nedkyld och försöker att värma upp mig med en kopp kaffe. Det kommer bara att hjälpa tillfälligt. Jag kommer frysa resten av dagen. Och ikväll ska jag försöka värma upp mig med alkohol. Lördagarna är väldigt inrutade. Om någon nu hade missat det.
 
Ska hem till mamma och pappa och äta ikväll. Så skönt. Att kunna äta gott men ändå slippa ansträngningen menar jag. Det kallas lyx.
 
Funderar på om jag ska in till stan en vända. Tycker inte riktigt om att gå på stan längre. Föredrar nätshopping. Men det är ju alltid bra att aktivera sig lite. Behöver öva på det nu. Det kommer bli många långa dagar att fylla ut framöver. Problemet med arbetslöshet är ju också att det helst ska vara kostnadsfria aktiviteter. Knivigt.
 
                       pic: weheartit.com