JennyD

Crème de la Crème

Kategori: Allmänt

Har ont i halsen, varm panna och täppt näsa. Och det gör mig irriterad för jag tycker att mitt immunförsvar har svikit mig för ofta nu på sistone. Har jag Aids eller vad är det frågan om? Nu när jag ska vara ledig så vill jag inte gå runt och vara krasslig, jag vill vara på topp!
 
 
Jag och Jansson idag. Ser han inte lite äcklig ut? Som en ond skräckfilmskatt? Ska jag säga förresten. Alla kan ha en dålig dag.

Born Alone Die Alone

Kategori: Allmänt

                               pic: Annie Leibovitz

Chasing time

Kategori: Allmänt

Jag har varit trött varannan dag den här veckan. Måndag och Onsdag. Det måste betyda att jag kommer vara pigg imorgon då alltså..
 
Snart helg och snart Augusti. Och det är helt sjukt. Och jag vill inte vara en såndär människa som säjer "Guud, vad tiden går snabbt"  hela tiden. För dom känns så tjatiga, sådana människor. Men den gör ju det.
 
Nu kanske jag ska klicka hem en paljettjacka. Vi får se.
 
 
     Ibland när vi är i Danmark får jag roliga grejer av Viktor.

No Privacy

Kategori: Allmänt

Äter leverpastej-macka och känner mig iakttagen..
 


MiniSemester

Kategori: Allmänt

Det ska väl inte bli dåligt väder nästa vecka hoppas jag. Då har jag nämligen en liten mini-semester. Jobbar bara Onsdagen. Köpenhamn och "Bakken" Måndag till Tisdag och sen Way Out West Torsdag-Lördag. Om det regnar då blir jag vansinnig och förlorar förståndet.
 
                                 I Köpenhamn förra året..

Något sliten

Kategori: Allmänt

Min kropp känns tusen år gammal. Det är slitsamt att jobba i den här värmen, fast jag borde inte klaga egentligen. Jag gillar ju när svetten rinner. Då känner jag mig som en stark människa. Nu kommer det säkert regna och bli kallt bara för jag var så gnällig.
 
Pic: weheartit.com

Helgen

Kategori: Allmänt

Okej. Helgen i korthet då. I Fredags var min kompis Kristian här och det var såklart superkul att träffa honom. Han hade dessutom med sig ofantliga mängder godis(nej jag skojar inte!!). Så det kommer verkligen inte att gå någon nöd på mig på ett bra tag. Sen på Lördagen grillade vi på Vallås. Egentligen var det mest Viktor som grillade. Det märktes väldigt tydligt att jag inte är van vid 2-dagarsrace. Jag avslutade Lördagen med att spy. Jag spyr aldrig. Det var nog värmen. Vi skyller på det. Det var helgen i ett mycket komprimerat format. 
Nu har jag duschat och ätit blåbär. Extra goda var dom. För när jag hittade dom så kändes det som jag var på hemlig skattjakt.
 
Ett väldigt sorgligt besked den här helgen också, att en gammal kompis från förr dött av en överdos. Förbannade droger. Tänker på hans barn.
 
Tog tydligen bara en bild den här helgen med. En Viktorgrillbild.
 

Dagens Charles+Paus

Kategori: Allmänt

Jag har visst tagit en paus. Det bara blev så. Jag har varit upptagen med livet antar jag. Summerar helgen imorgon istället. Nu blir det TV.
 
Pic: weheartit.com

Främling

Kategori: Allmänt

Idag när jag var ute och gick så mötte jag en man på cykel. Han stannade och jag trodde han skulle fråga om vägen eller något men han ville bara berätta "att jag var vacker som en sommardag". Hur knäppt? Fast jag blev glad. Han var inte ens full. Och en komplimang från en främling får man ju inte så ofta. 
 
Rätt upp i näsborren bara. Mindre vackert än en sommardag..Gonatt!

Lunchrast

Kategori: Allmänt

Så enormt tacksam att jag har ett jobb där jag kan ta den på stranden. 
 

 
 

Nattens Charles

Kategori: Allmänt

Känner inte alls för att somna.Hett

Kategori: Allmänt


Nä, idag gick det inte att slutföra promenaden utan vätskepaus.

Hälsan själv

Kategori: Allmänt

 
 
Ätit Blåbär med mjölk till kvällsmat. För 20:e gången den här månaden. Typ. Körsbär till dessert. Är numera hälsan personifierad. Typ.
 
 

Last Friday

Kategori: Allmänt

På förmiddagsrasten i Steninge i Fredags....Två fynd.
 
Hittade en pingvin?!?
 
 Hittade ett stridsvärn och lekte krig.

Aha..

Kategori: Allmänt

Den där underbara upptäckten, att tangenterna är ihopklistrade av ketchupen från Lördagens cheeseburgare som intogs vid datorn framför en mängd youtube-klipp(mestadels musikvideos). Jag var med om den nyss. Historien upprepar sig själv varje Måndag.
 
Känns som om jag tog många kort i helgen. Men inga blev bra. Två iallafall. Från Tillsammans.
 
 
 

Dagens Charles 2

Kategori: Allmänt

Och jag.Dagens Charles

Kategori: Allmänt

 

Proppmätt

Kategori: Allmänt


Nyss tryckt i mig en räksallad. Proppmätt. Gå och lägga mig nu?? Nä, det blir nog lite alkohol på det istället.. Lösningen på allt.

The Bike

Kategori: Allmänt

Jag älskar min cykel. Hundstranden nu.
 


Slow down or Speed up?

Kategori: Allmänt

                    pic:img source unknown

Don´t

Kategori: Allmänt

                    pic:weheartit.com

Visa mig vägen

Kategori: Allmänt

Lorentz album "kärlekslåtar" är helt fantastiskt. Varenda jävla låt. Lyssnar knappt på något annat nu. Ska inte missa honom på Way Out West. Jag förlåter mig aldrig isåfall.
 
 
 

Blue

Kategori: Allmänt

Jag är inte en sån glad människa för tillfället. Skille brukade alltid hjälpa då. Katter har den egenskapen. Deras bekräftelse ger en skön självkänsla. Men han är borta nu.
 
 
Tar varje tillfälle jag kan med Jansson. Svårt att tro att jag klippte luggen i Fredags. Men jag gillar den lång.

TBT

Kategori: Allmänt

Jag ville alltid vara stjärngosse i luciatåget på dagis. Vet inte hur det funkar idag, men på 80-talet var det inget alternativ när man var tjej. Övertalade Viktor att byta med mig så han fick vara tärna när vi lussade för farmor och farfar istället. Han ångrade sig på vägen dit i bilen men då var det för sent. Aldrig i livet att jag skulle byta tillbaks när jag väl hade fått som jag velat.
 
OBS! Megabild
 
 
 Viktors min på det här kortet förklarar allt. Totalt missnöje över hela situationen. Mamma fick ta över hans ljus och glitter i håret.

All God Does

Kategori: Allmänt

Pic: weheartit.com

Nej

Kategori: Allmänt

Nu räcker det.

Klick!

Kategori: Allmänt

Är i akut behov av massage. Det är det som är så himla bra med Thailand också. Här kostar det ju skjortan, och där typ ingenting. Det "klickar" liksom i ryggen hela tiden. Som om kotorna åker runt därinne i. Kan inte förklara bättre än så.
 
 
 
 
 
 

Brrr..

Kategori: Allmänt

Det är kallt idag.
 
Pic: weheartit.com

Lilla Farfar

Kategori: Allmänt

Det var jobbigare än väntat. Trodde på något sätt att jag skulle kunna hålla ihop det. Man vänjer sig väl aldrig vid farväl antar jag.
 
Hej då lilla Farfar.
 
 
 

Hallonsaft

Kategori: Allmänt

Är ute på en promenad och hittade ett jättebra hallonställe. Megastora, söta och goda. Har ätit hur många som helst. Nu är jag sen. Kommer inte hinna duscha. Tror inte Farfar skulle bry sig om det. Duschade igår faktiskt.
 


Slå mig hårt i ansiktet

Kategori: Allmänt

Har så svårt att läsa av människor. Det gör mig illa till mods. Jag vill inte bli lurad. Har fått ett myggbett precis vid ögat. Begravning imorgon.
 
 
Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever,
Skjut mig här och nu för nu kan jag dö,
Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever,
Skjut mig här och nu för nu kan jag dö,
Du får göra vad du vill,
Får göra allt och lite till,
Du får göra vad du vill med mig ikväll,


Nuts

Kategori: Allmänt

Lidl hade en superspännande nyhet i glassfrysen. Billig var den också. Jordnötter igen. Mmm. Jordnöt är en baljväxt. Ett slags frö som agerar nöt. En nöt-wannabe.
 


Avstressad

Kategori: Allmänt

Jag tycker om sånt här väder på Söndagar. Det är avstressande på något vis. Men igår var det mindre uppskattat. Började regna när vi satt ute och åt. Men jag var nästan färdig då.
 
Fotnot: kaninen på bilden har inget med texten att göra.
 
Hittade 40 kronor på Morfars igår med. Det går bra nu.

Dagens Charles

Kategori: Allmänt

pic:weheartit.com

Forever Hungry

Kategori: Allmänt

Min mamma fyller år idag. Har lämnat present på deras altan för dom var inte hemma. Undra om det tar lång tid för rosor att vissna?..
 
Är hungrig som satan. Aldrig varit så hungrig nånsin tror jag. Tur att det är ett gäng grabbar här och håller på att grilla just i dennna stund. Vi har knyckt grillen som tillhör huset mittemot.
 
Sen blir det väl stan som vanligt. Vill gå till "Tillsammans" idag tror jag. Men då gäller det att vara ute i god tid (inte vår starka sida). Dom stänger 01.00 nämligen.
 
 
Mamma&jag.

Dogshit Beach

Kategori: Allmänt

Hänger lite på hundstranden. Försöker jämna ut bonnabrännan. Går sådär.

Cykeln

Kategori: Allmänt

Min älskade hoj är färdiglagad! Premiärtur idag kanske? Har inte cyklat på fyra år minst. Ska hämta den nu. Sen ska jag klippa mig. 
 
                               Konstig mun på Mårtensson för några veckor sen.

Weird

Kategori: Allmänt

Pic:weheartit.com

Kräftfiske

Kategori: Allmänt

Fångar kräftor på jobbet idag.
 


Not Enough

Kategori: Allmänt

Känns inte som jag tar tillvara på den här sommaren ordentligt. Det händer för lite.
 
Gud vad jag gillade den här låten. Och ZTV. Gud vad jag gillade ZTV.
 

Paradiset

Kategori: Allmänt

Nästan iallafall.
 
Blåbärsdax!!

Killing

Kategori: Allmänt

Jag drömde att jag nästan dödade någon inatt. En liten flicka. Med en spade. Gud vad hemskt. Jag får dåligt samvete bara jag skriver det här. Men en dröm är ju bara en dröm. Eller hur. Hursomhelst. Hon överlevde min spadattack och då ångrade jag mig. Så jag försökte övertala henne att jag hade varit tvungen. För hennes eget bästa. Var livrädd att jag skulle åka in i fängelse. Men hon fick typ Stockholmssyndromet och var på min sida helt plötsligt.
 
Fick mina skor idag med. Jättesnygga var dom. Supernöjd.
 
                               The eyes of a killer?....
 

Falling

Kategori: Allmänt

pic:weheartit.comm

One Trick Pony

Kategori: Allmänt

Gick en lång runda i ösregnet efter jobbet. Blev inte ens en gnutta sur. Ett enormt framsteg för min del.
 
Blev lite avundsjuk på hästarna idag på jobbet. När dom släpps in i hagen. Dom små fölen. Herregud. Dom är så lyckliga att dom inte vet vart dom ska ta vägen. Ren och skär lycka i hela kroppen. Bara av att få komma ut. Som häst uppskattar man verkligen dom små sakerna här i livet. Verkar helt underbart.
 
 pic:weheartit.com
 
 

Monday.....

Kategori: Allmänt

Även Jansson är Måndagstrött. Förstår honom.
 


Men Gud asså

Kategori: Allmänt

Gårdagens trav-outfit förevigad på lilla toaletten hos mamma&pappa.
 
Försökte mig tillochmed på ett plut på bild nr2. Ser skitnödig ut.
 
Sugen på glass nu.
 

Dagens Charles

Kategori: Allmänt

Pic: weheartit.com

Kompis

Kategori: Allmänt

Träffade en kompis på travet. Bakom schnitzelvagnen. Chabo. 16 veckor. Exakt hur söt?V75

Kategori: Allmänt

Hänger på Halmstadtravet med tjocka släkten och försöker göra mig ekonomiskt oberoende. Börjar bli lite snurrig bara. Mamma bjöd på Jägermeister och Björn på cider. Whaaaaat?

Kategori: Allmänt

Känns som om jag inbillade mig kylan igår. Var det så farligt egentligen? Idag är det ju jättevarmt och skönt.
 
Var ett bud här och lämnade mitt Australien-paket nyss. Nya Shorts! Bästa Fredagen på evigheter.
 
 
Pic:weheartit.com
 
 

IceCold

Kategori: Allmänt

Alltså, jag vidhåller att plocka blåbär igår var bättre än onlineshopping. Men det hindrade inte mig att två timmar senare skicka efter ett par skor. Det ena behöver ju inte utesluta det andra.
 
Det har varit så jäkla kallt idag. Tre tröjor och regnkläder hjälpte inte. Tortyr. Kyla gör mig på extremt dåligt humör. Sen får man ont i ryggen till råga på allt, när man har gått en hel dag och spänt och skakat i hela kroppen. Trodde det var sommar nu men jag hade visst fel. En smula grinig..
 
 Åååååå...Sol och shorts. Lite varmare imorgon? Snälla.
 
 

Hitman

Kategori: Allmänt

Nu blir det snart skottpengar på Oscarsson. Har tagit reda på förnamnet. Nu behöver jag bara en hitman.
 
 
 
 

Blueberry Yum Yum

Kategori: Allmänt

Plockat blåbär idag. Hittade det mest fantastiska ställe. Miljontals av dom små godingarna. Lyckan var obeskrivlig. Bättre än online shopping.
 
 
                               Pic:weheartit.com

Stick

Kategori: Allmänt

Morgonen kunde börjat bättre. Det var en geting i min sko. Den stack mig på stortån. Gör jätteont. Tänk om jag är allergisk, får andnöd och dör?
 
Jansson brydde sig ingenting. Vilken kompis..

Goodbye Ruby Tuesday

Kategori: Allmänt

Åh Gud. Det är idag det händer. Idag missar jag konserten.