JennyD

Laughing with

Kategori: Allmänt

Är lite låg idag känner jag.Behöver något men vet inte vad.Längtar?Efter vad?Försöker förstå.

Jag lever!

Kategori: Allmänt

Oj oj oj börjar visst balla ur lite.Men bloggen lever i allra högsta grad.Ikväll ska jag o Lina på bio,Inglorious bastards och imorgon bär det av till staden Göteborg och firar min födelsedag med lite Kristian Anttila.Kan inte bli bättre med andra ord.
Lite WayOutWest:

Pin Och Emil.

Promoe

Haha!Det regnade  på lördagen..

Kattis o Lina.

Björn o Jag.

Jag repeterar:K*K A-kassa!

Kategori: Allmänt

Fick ett inbetalningskort till idag.trehundra spänn ytterligare i avgift.Förra veckan fick jag 6800 i utbetalning,detta avser tre veckor,i fack-avgift har jag betalat 807 spänn!
Jag har aldrig så länge jag har haft ett jobb beklagat mig över höjda fack-avgifter och liknande.Har man ut typ 14000 i månaden och liknande så har man råd med att va med i facket.Men det här är vansinne.Jag börjar föstå att folk har skulder,hade man haft familj hade det ju inte funkat överhuvudtaget.
Sitter och vänder på kronorna och inser att jag får skjuta upp tandläkar-tiden om jag ska kunna klippa mig den här månaden som jag hade tänkt.
Fan ska bara dra iväg på festival och glömma all skit.Det får komma ikapp på måndag.Tur att man betalade biljetten för semesterpengarna från National för längesen,annars hade man fått stanna hemma.

Nu röstar vi RÖTT i nästa val,okej!Tänk på er nästa.

Drar nu

Kategori: Allmänt

Nu sticker jag till Skeppshult igen.Tre dagars jobb och sen äntligen,Wayoutwest!!!

K*K A-kassa

Kategori: Allmänt

Känns lite tufft nu.Den här hyran är verkligen inte rättvis med den här inkomsten.Känns bara lite som moment 22.Ännu mera strul med A-kassan när dom drar 507 spänn i fackavgift.Dom drar tydligen 300 extra  i månaden när man jobbar.Lägg till bensin-pengarna och man ligger ungefär på plus minus noll.Näe men uppmuntra inte folk att jobba mitt i all massarbetslöshet!Det är väl dumt.

Bloggen får lida lite till nu när jag är borta på veckorna,det får helt enkelt bara bli så.Ska dock försöka sköta mig lite bättre på helgerna.