JennyD

Gott Slut

Kategori: Allmänt

Har nyss städat.Ska käka något och sen iväg till City Gross för att handla det sista.Man vill ju inte vara utan snacks på Nyår.Hoppas ni får en magisk afton!

Done

Kategori: Allmänt

Fädigjobbat för det här året!Ska iväg och inhandla maten och lite annat smått och gott tills imorgon.Måste hämta ut ett paket också.Väldigt viktigt det där.

Why?

Kategori: Allmänt

Exakt hur glad blir man när man vaknar upp med inte bara ett,utan tre munsår i ena mungipan två dagar innan nyår?
Man blir fan inte glad.Det är inte ett dugg charmigt att försöka klä upp sig när man ser ut som om man har böldpest i ansiktet.Besviken på dig Gud.Djupt besviken.

En god nyhet är iallafall att vi slutar 12.00 imorgon.Väldigt praktiskt för det är en hel del ärenden som ska hinnas med.

Jag har fortfarande inte blivit bättre på att gå upp klockan 06.00.Jag blir såå trött.Hade jag slängt mig framför tv:n nu hade jag tuppat av direkt.

Icecold

Kategori: Allmänt

Fel

Kategori: Allmänt

Det börjar kännas som en upprepning att varje Måndag skriva hur jävla sliten jag är.Men det är ju så.Jag tror inte kroppen är gjord för att gå upp för tidigt.Man känner ju verkligen det.Det känns förbannat fel.Om några forskare fick gräva lite i det där så tror jag på fullaste allvar att det är säkert lika farligt som att röka,dricka för mycket alkohol,för lite motion och dålig kosthållning.Så vi går runt och förkortar våra liv bara för att vi har fel samhällstruktur.Bergis.

ChristmasDay

Kategori: Allmänt

Juldagen.Vi vet ju alla vad det betyder.pics:Lina & Weheartit.com

Dan före dan

Kategori: Allmänt

Okej då kör vi.Nu börjar hetsen.Det kommer bli en hård dag!


pic:Jenny Nyström

Christmas crunch

Kategori: Allmänt

Har nyss slagit in julklapparna.Tar alltid längre tid än vad jag tror.Just därför gjorde jag det idag istället för att skjuta upp det tills imorron.
Jobbar 09.00-12.00.Helt okej.Sen ska jag och Viktor till farmor och farfar och hjälpa till med att rulla lite köttbullar och dylikt.Sen bär det in till stan för trängsel och panikhandling av dom sista julklapparna.Därefter ska jag hem till mamma och pappa.Ska sova över där.Det gör jag alltid dagen innan julafton.Känner mig som ett litet barn igen.

Från vår julmiddag last Saturday:

Dålig dag

Kategori: Allmänt


pic:weheartit.com

Bäst

Kategori: Allmänt

Satan vad jag fick till tomatsoppan idag.Jag är så jävla bra på att göra tomatsoppa.Möjligt att jag faktiskt är bäst i hela världen på just det.

JingleBellRock

Kategori: Allmänt

Vaknade klockan 06.00 idag av någon outgrundlig anledning.Har hunnit med en jäkla massa saker.Klippt mig,hämtat ut paket på två olika ställen,varit på Eurostop och på vallås.
Nu ska jag bara slänga upp lite tomtar,packa en väska och sen drar vi till Malmö.Ska förhoppningsvis inhandla dom sista julklapparna där och såklart festa till det.Måste ju gå en sväng förbi Gustaf Adolfs torg och kika på musikhjälpen.Tänkte skänka en slant och önska en låt.Hoppas Jason jobbar då.

Darkness

Kategori: Allmänt

Klockan är över 08.00 och det känns ändå som att gå upp mitt i natten.Mörkt och snökaos ute.

Snart

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt två månader kvar till Thailand.Den 14:e Februari så smäller det.Kan inte ens försöka förklara hur bra det känns.

Jag kollade på "I am legend"(tror jag den hette) i Söndags och började såklart böla när Will Smiths hund dog.Jag tyckte så synd om honom.Dom var bästisar och sen helt plötsligt hade han ingen.Så jävla sorgligt.Min katt ska aldrig dö......En såndär Måndag

Kategori: Allmänt


Source:weheartit.com

SlowDown

Kategori: Allmänt

Känner mig väldigt sliten idag men ska ändå köra igång snart igen.Det har varit mycket dubbelhelger nu,men det kommer lugna ner sig efter jul....typ.

Hey ya

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit från Ullared.Har aldrig handlat för så mycket där innan.Men inget var till mig(förutom hårfärg).Bara julklappar,så det känndes helt okej.
Nu är det bara att fixa groggen och sen in i duschen.Ikväll är det julfest med jobbet!

Word

Kategori: Allmänt"I was always fascinated by people who are considered completely normal,because I find them the  weirdest of all".
  -Johnny Depp i Vanity Fair

The Anger

Kategori: Allmänt

Han är ju inte min favorit bland Norén-bröderna men fan vad jag gillar den här låten.Vemodig på helt rätt sätt.

The Anger-Carl Norén

Sorry

Kategori: Allmänt

Ursäkta den totala bristen av engagemang på sistone.Har varit upptagen med att bli dödad av min rygg.Skulle egentligen vart på jobbet idag men ångrade mig imorse.Känns bättre om det bara blir imorgon den här veckan,om det känns jobbigt blir det iallafall bara en dag jag behöver stå ut innan helg.

Blev inget Stockholm,vi åkte till Ljungby sen började spolarvätskan krångla.Så vi tog beslutet att vända och tur var väl det med tanke på helgens väder.Lite tråkigt men helgen var rolig ändå.
Viktor som spexar loss lite med mammas ljusstake.Förra julen.

Bye bye birdie

Kategori: Allmänt

Hej då Halmstad!Vi ses på Söndag.

Oh Santa!

Kategori: Allmänt

Jo,man kanske skulle börja packa eller så...

pics:weheartit & Lina

BadMood

Kategori: Allmänt

Stannade hemma idag.Det går knappt att lyfta armen,hela axeln känns avdomnad.Sköterskan sa att det antagligen är en nerv i kläm eller en muskelsträckning.Fan vad jag är trött på att ha ont.Blir på sånt dåligt humör.Det är helt enkelt för mycket nu.

Imorgon ska jag och Lina till Stockholm.Hoppas smärtan hinner avta tills dess.Tänkte bege mig ut i kylan en sväng nu.

Liseberg

Kategori: Allmänt

Aj

Kategori: Allmänt

Har lyckats sträcka min axel nu också.Så nu gör det ont i axeln,skuldran och ryggen.Jag tycker att jobbet kan vara roligt men just nu är det för mycket upp och ner med verktyg,upp o ner med materialen massa spring.Hade varit skönt att bara liksom vara på en plats,sätta upp ett verktyg och jobba lite.Hoppas verkligen ryggen blir bättre snart.Så här illa har det nog aldrig varit förutom precis efter ryggskottet då.Känns som jag håller på att förstöra mig själv.Jag är ju en sån som inte direkt säger ifrån heller utan biter ihop,kanske klagar lite men forsätter tills jag verkligen inte pallar längre.

Fan vilket tråkigt stycke att läsa.Synd det är om mig då!