JennyD

Yes

Kategori: Allmänt

Aahh..vad skönt,blev nöjd med mitt hår.Inte så stor skillnad eftersom jag är i valet och kvalet om det ska sparas ut eller inte,men ändå lite frisyr av det och rätt mycket lugg.
Blev inget Solstollarna igår,den satans skivan gick ju inte att spela i min DVD och jag hade redan stängt av datorn och orkade inte mecka med det.
Inte mycket mer än så för tillfället.

PMS-Jenny?

Kategori: Allmänt

Idag var det nog jag som hade PMS.Var på dåligt humör hela dagen på jobbet kändes det som.Skitmaskiner,skitmaterial och skitkörningar.Helt okontrollerbart.lovar.
Fick några avsnitt av solstollarna utav Axel idag.Tänkte kolla på dom nu.Antingen blir det en nostalgitripp utan dess like eller så blir det en grym besvikelse.Återkommer med svar imorron.
God natt!

Bra!

Kategori: Allmänt

Ja sa ju att jag tyckte den var helt okej.Och jo den har växt.Lite Franz Ferdinand vibbar men ändå.

Dance with somebody-Mando Diao

En ny ångest:Frisör-ångest

Kategori: Allmänt

Börjar få lite ångest...ska klippa mig imorgon men har ingen aning om hur.Brukar aldrig känna så,dom brukar få rätt fria tyglar.Men det blev ju så kort sist.Det sitter fortfarande i.Så får det inte bli igen.Dessutom jobbar hon som jag brukar klippa mig hos bara på Lördagar.Så jag bokade tid hos en elev!Dom är väl nytänkande och ska väl också få öva lite tänkte jag då.Så tänker jag inte riktigt nu..

Så här vill jag inte se ut.Ser ni spåren av ett black-eye..haha kan ju nästan skratta åt det nu.Vi går inte in på detaljer okej ;)

Trodde ju det var Torsdag idag..

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med en såndär deppkänsla igen,kl 07.12 dessutom.Skönt att ligga och kolla på Vakna! med the voice.Josefin Craaford får mig alltid på gott humör.Hon har vart lite av en idol sen gymnasietiden.Fast då var det på ZTV hon huserade.Saknar gamla ZTV.
Anyway,tror att den här känslan är på ett bra sätt ändå.Den grundar sig väl mest i att jobbet snart är borta och att det är lite ovisst.Sen är jag så oberäknelig i mig själv.Ena dagen är underbar näst hemsk.Men det ska bli skönt att åka iväg(idag om två veckor!).Pusselbitarna brukar falla på plats när man får lite distans.

Markus Schmarkus talar i nattmössan igen.

Kategori: Allmänt

Aftonbladets Markus Larsson gav Oasis ett minus i betyg.Och sen börjar han älta om deras storhetstid 1996 och att dom bara sjunger karaoke och är pinsamma nu.Trodde bara det var tjejer som hade PMS.Dessutom:Det var tretton år sen.Kom över det Markus!
Tro mig,dom VAR bra.Och det var Rolling Stones som han totalsågade 2007 också.Men vissa gillar väl bara att se Kent live.

Ny vecka,nytt liv

Kategori: Allmänt

Var så himla trött igår,men så bra det var.Vi missade såklart Caesars.Kom dit vid åtta och insläppet var halv 8.Då hade dom redan spelat.Jaja så kan det bli ibland.Hängde runt på avenyn efteråt.Var riktigt mycket folk i rörelse.Sen när vi skulle till Mölndal åkte vi åt fel håll.Att jag ska ha så svårt för lokaltrafik.Fattar inte det..
Då är det jobbet igen.Fast bara tre dagar den här veckan.Näst sista veckan.

Liam var lika snygg som jag hade förväntat mig.Jag och Lina transformerades till två sånna där jobbiga tjejer som bara tränger sig fram och ställer sig framför någon stackare.Ibland är det bra att  vara lång.

Hallå eller!

Kategori: Allmänt

Sitter i Mölndal och dricker sprit.Ska bli lagom full,inte Bruce-full.Känns absolut inte som en söndag.Men det är bara bra!Snart river vi scandinavium.Vi säger så...

Bråttom

Kategori: Allmänt

Filmen var verkligen bra.Se den!rätt mycket av den utspelades i Thailand.Bangkok och Koh Samui,dom var tilloch med och tittade på den "förtorkade munken".
Nu borde jag vara färdig.För vi skulle egentligen åkt vid 12.Så nu drar jag!

Kvällens planer

Kategori: Allmänt

Vilken fart jag har fått på bloggandet!har någon slags överskottsenergi,men det gillar jag.Var på stationen och mötte Pin,han skulle till Malmö och tåget stannade bara till i Halmstad.Självklart var jag sen.Men jag hann ändå,precis!
Väntar på att Lina ska komma från Hylte.Då ska vi äta wok och dricka Singha.Men inget festande ikväll.Tro det eller ej.Vi ska på bio.Ska se Mammut.Har ju hört att den är bra.Men man kan ju gå in nånstans efteråt,för en öl eller så..får se!

Klart jag köpte jeans

Kategori: Allmänt

Köpte ett par jeans såklart.Vem försökte jag lura.En smäcktight historia,men storleken större blev bara större på benen.Mitt eviga dilemma.Jag har för stor rumpa för mina ben eller för smala ben för min rumpa om man vill uttrycka det så istället.Men å andra sidan är väl mina höfter och min rumpa det enda kvinnliga på min kropp så jag får väl försöka uppskatta det istället ;)
dessutom är det så tjatigt med folk som ältar komplex så vi skiter i det!
Stog i en halvtimma och velade mellan ljus eller mörk tvätt.Det blev mörk.

Nej,det är inte skit på spegeln.Det är bara lite effekter jag lagt till.

Lite sjukt

Kategori: Allmänt

Undra om jag håller på att bli sjuk?Vaknade först kl 8 och skulle bara blunda lite till sen vaknade jag kvart i 11.Herregud halva dan har gått!!!Näe,det är lugnt.Har ändå inget att göra.Ska jag få gå in till stan ändå?Vet att jag inte borde shoppa en massa nu när jag snart ska till Thailand och så.Men..
Vi får väl se.En liten vända på BikBok har väl aldrig nån dött av.

Ooops

Kategori: Allmänt

Nu har jag ätit en massa M&M igen.Får ju inte det!Så kanske får jag en allergisk reaktion och dör.Hade ju vart lite synd så här precis innan Oasis.
Lyssnar på John ME-Love is my drug.Är ju helt fantastiskt bra.


Love is my drug-John ME och Amanda Jenssen(p3-guld)

Hemlis!

Kategori: Allmänt


Okej,det här vet inte så många om.Jag är mörkrädd.Har alltid varit.Sover alltid med TV:n på om jag är ensam.En regel utan undantag.

Mando Diao

Kategori: Allmänt

Jo,jag gillar Mando Diaos nya singel.Men det gamla är nog allt lite bättre.Jag tycker alltid det,tills det nya blir gammalt och det kommer nytt.Hängde ni med?
Den här är så fin.Texten speciellt.

The Wildfire(If it was true)-Mando diao  (lite kasst ljud tyvärr)

"Well there´s something in the air that makes it difficult to live
 The way we lived back in the days when we had all the time to kill
 It´s just the wildfire burning, there´s no way to put it out 
 Just a wildfire spreading through my days and through my nights."

Trött och hålögd

Kategori: Allmänt

Det är sååå segt på jobbet för tillfället.Dom har permitterat en del.Fattar inte varför dom inte gör det med fler.Det man gör på 10 timmar hade man klarat av på 2-3.
Det känns lite tråkigt att sluta ändå.Det är nu man har börjat känna lite människor.
Hämtade mitt ID-kort och mitt pass igår.Jag ser lite hålögd ut plus att det ser ut som jag har skrivit två e:n i Dahlgren.Men,men..

Snart!

Jag vann

Kategori: Allmänt

Idag vill jag inte åka tåg.Idag ska jag hantera verkligheten.Jobbsökarseminarie  mellan 14-16.Säkert lika roligt som det låter...
The Killers ska till Hultsfred.Förra året,eller om det var 2007 var jag säker på att dom skulle komma.Jag och lina slog vad om en öl.Men nu kan man ju nästan säga att jag vann.Jag var bara lite sen.

Låg

Kategori: Allmänt

Det här är faktiskt ett prakt-exempel på en sån där dag då allt bara känns grått och tråkigt.En sån dag då det borde hända något överraskande eller spännande så allt tar en helt ny vändning.I ett perfekt liv skulle det inte finnas sådana dagar som man bara betar av.Som egentligen inte har ett syfte.
Jag skulle bara vilja hoppa på ett tåg och se vart det bär av.Kolla ut genom fönstret och se landskapet svepa förbi.Studera främlingar.
Jag behöver utmanas.Tvingas till saker jag egentligen inte vill.Jag känner det,jag har stannat i utvecklingen.Jag vill ändras.Bli ny.
Det är en sån typisk måndag.

Det här är jag

Kategori: Allmänt

Hade tänkt att jag skulle göra ett lite längre inlägg.Öppna upp mig lite.Ni är ju trots allt ett litet gäng läsare,synd att man inte kan se vilka ;) och en del kanske inte känner mig så väl.Det är lite svårt att hänga med i mina humörsvängningar,jag vet.Har alltid varit en känslomänniska.Gråter när jag är ledsen,skrattar när jag är glad,kastar saker när jag är arg osv.Det svänger väldigt mycket och snabbt.Jag hänger inte med själv ibland.Alltid när jag ska hålla tillbaka det där blir det fel.Jag blir bara tyst och ingenting.Det tar väldigt lång tid att lära känna mig.Jag har också perioder med jämna mellanrum när jag inte känner något.Bara är avtrubbad.Har haft ganska långa sånna perioder men nu var det längesen.Jag tycker inte om det.Det är farligt att inte bry sig om något eller någon.Då är det tilloch med bättre att vara olycklig eller ledsen.Bara man är kapabel att känna något.Har också försökt "rädda" mig själv många gånger genom att inte tillåta mig att fastna för någon.Låter konstigt jag vet,men jag har varit rädd för att jag inte skulle klara av det om det skulle gå åt helvete."Är man aldrig riktigt lycklig så slipper man också bli riktigt olycklig" ungefär.Fast innerst inne vill väl alla hitta någon som förstår just DITT innersta.Det är väl det som gör att man trillar dit igen fast man inte hade tänkt göra det.Och ingen har väl egentligen dött av ett brustet hjärta?
Oj,vad seriöst det blev.Fast det ÄR jag.Mycket grubblande, ältande, jobbiga frågor utan svar blandat med lättsamhet,ytlighet(jo jag erkänner) och en nypa salt.
Så när jag tog upp bloggen igen så bestämde jag mig för att gå lite djupare den här gången.Det är som terapi för mig.

Inte långt kvar nu

Kategori: Allmänt

Här är jag om några veckor.Var är ni? ;)

Allt och Inget.

Kategori: Allmänt

Har inhandlat två supercoola stryka-på döskalletryck,nu ska jag bara hitta nått plagg att stryka på....
Lyckades förresten få tag i ståplats biljetter idag,hade inte varit så lockande att SITTA och titta på Oasis.Caesars är förresten förband.Det kommer bli magiskt.Jag känner det.
Har lyckas fästa mig mer vid den satans katten än vad som var planerat,insåg det för ett tag sen. Har ju egentligen gett han till Lina.Han har blivit så mysig sen Scooby dog,han saknar nog honom.Det är förståligt dom var ju bästisaroch bundis.Och jag är ju egentligen hundmänniska.Trodde jag.

svar..

Kategori: Allmänt


Wonderwall-Oasis

Bad om ledigt från jobbet så jag äntligen kan få gå och se mina gamla hjältar!

Fråga?

Kategori: Allmänt

Fick något spontan-infall idag.Och kanske kommer nån slags gammal dröm att infrias.Okej,okej det är ingen big deal men det hade varit sååå roligt och jag behöver det mitt i all den här likgiltigheten.
Avslöjar imorgon.

En dröm en gång

Kategori: Allmänt

Jag vet hur det känns att bli skjuten.Jag drömde att jag blev det en gång.Jag var i en husvagn(!)och en man med ett vapen kom in.Det var andra människor där men han sköt bara mig.Som om han var på jakt efter mig.Jag minns exakt hur det kändes att slitas sönder inuti.Det gjorde så ont och jag ville bara dö,så jag bad honom att döda mig men han ville inte.Han ville se mig ha ont.Äckligt intensiv dröm och när jag vaknade hade jag blodsmak i munnen.

......

Kategori: Allmänt

Jo,det var en sån dag igår.Och det är en sån dag idag.

Tio-Kristian Anttila

Sköna Söndag

Kategori: Allmänt

Nä,vi orkade inte bege oss igår.Det kändes som ett projekt.Vi drog till Morfars.Där träffade vi Emils Jessica,hade shot-race med henne,sen bar det av till Moon.Är alltid så lite folk där nuförtiden.Skit-trist.Första gången på länge som jag inte har söndagsångest.Gillar det.

Lina och Jessica

Jag och Skille w.

Att vara eller att inte vara?..

Kategori: Allmänt

Jag o Lina sitter och velar om vi ska till Rickard eller inte.Lady Gaga är på repeat.Jag har nya fusk-skinnbyxor.

Jenny+Lina=proffs

Kategori: Allmänt

Han var ju en hyvens kille den där Samuel(jobbcoachen).Och han tyckte att 28 år var en perfekt ålder att börja plugga,där ser man.Vet ju fortfarande inte exakt vad jag vill göra men jag är absolut trött på att ha jobb i omgångar som inte leder nånvart och jag känner mig definitivt flyttbar,ett miljöombyte hade nog gjort mig väl.Vi får väl  se vad som händer.
Min mamma är ju bara bäst,hon har fört över pengar till mitt konto och vad står det? jo,"överföring till leg".Hon vet väl att det inte blir gjort annars.
Idag var det faktiskt kul att jobba,förutom några mindre utbrott när det sket sig.Jag och Lina slog nog något slags personligt rekord,spolade över 14000 meter list.Kanske inte säger er något.Men det är jävligt mycket!
Måste nästan firas,men inte idag,nu ska jag lägga mig.

Much too much

Kategori: Allmänt

Det blir lite stressigt idag känns det som.Ska träffa den där jobbcoachen 11.30.Har fått ett häfte som jag måste fylla i innan.Jag gjorde faktiskt ett tappert försök igår,men det gick sådär.
Var segt att jobba igår.Då fick vi ändå va på list både jag och Lina.Det kan vara rätt roligt ibland men igår krånglade det direkt från början.I sådana situationer är mitt tålamod noll.Jag kanske inte ska nämna det för jobbcoachen.
Imorgon är det tänkt att jag ska skaffa mitt pass.Det beror på när Daddy Cool slutar.Han måste intyga att jag är jag.Ska bli skönt när det här veckan är slut.

Trodde den skulle synas på den här bilden,min elvis-läpp.Har en tendens att göra en sån på kort.Och det ska undvikas till varje pris på det nya passet.

Om kanske ingenting egentligen

Kategori: Allmänt

När "Farväl Falkenberg" kom för några år sen så kändes det ju som en film man bara skulle se.Vissa älskade den andra hatade den.Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om själva filmen.Men just då,kanske för att allt var som det var,min sinnestämning,hela mitt jag relaterade totalt till en av karaktärerna i filmen.Han som tog livet av sig.Jag mådde dåligt flera dagar efteråt.Vet fortfarande inte om jag tycker filmen var bra eller dålig.Men jag tänker aldrig se den igen.

Del 2

Kategori: Allmänt

Okej,vi kan väl komma fram till att det var någon slags ångest-våg som sköljde över mig innan.Funderade på att ta bort inlägget men skit i det.När det känns sådär så är det ju verkligt och sant.Mycket av den där känslan ligger nog i att jag börjar jobba imorgon.Sista-dagen-på-sommarlovet ungefär.Rätt sjukt egentligen,jag har ågren både över att börja OCH sluta jobba.Undrar om det finns ångestfria människor därute?Jag svär att jag går och bär på nån annans jävla skit.Det är det mest troliga.
Vi säger så.

Sometimes shutting you out sometimes giving you all

Kategori: Allmänt

Så är det den där känslan igen.Hur kan man gå runt med någon slags ångestfylld känsla inuti utan att veta varför.Jag vet att jag har en massa småsaker att ta tag i som jag skjuter upp.Och det tar ju energi,men det är ändå inte det.Hela den här grejen med att sluta på jobbet och tvingas till att ta tag i sitt liv om man nu ska uttrycka det så suger ju också.Ibland känns det som om jag inte passar in i hela systemet.Var är min plats?Jag vill bara stänga ute hela omvärlden.Det här låter konstigt men ibland känns det faktiskt som jag blir motarbetad av mig själv .Shit,depp igen.Det finns ett mönster här.Det är tydligt.

Då kör vi igen

Kategori: Allmänt

Lyckades visst vända lite på den där rastlösa historien.Jo,jag o Lina sitter visst och halv-festar lite igen.Kvällen började med lite Sanning och Konsekvens.Mest sanning..
Tänkte göra det här inlägget innan jag blir för berusad.Jag tänkte börja slänga in lite otippade hunkar sådär lite då och då.Dom som känner mig vet nog vem jag tänker börja med.Han är som fint vin.....

Orup såklart.Vet inte varför men visst är han nått extra.

Suck...

Kategori: Allmänt

Jag blir så enormt rastlös bara av att göra ingenting.Kan inte med sånna här dagar.Man sitter liksom bara av tid.Har försökt att aktivera mig men det går inte.Var är äventyret?

Sådär bakis igen

Kategori: Allmänt

Är så sjukt bakfull.Det var längesen det var så här illa.Det är synd om mig,typ.Väntar på att Viktor och Lina ska vakna så vi kan köpa pizza.Jag tror att datorn kommer kollapsa snart så igår på fyllan fick jag för mig att jag skulle backup-a alla mina kort.Ett jävla projekt kändes det som då.Lite depp-Oasis passar mitt mood.


Stop crying your heart out-Oasis

Är det inte ballt hur han tuggar tuggummit i början av videon?!Det är dom små detaljerna som gör skillnaden.kom ihåg det!

There´s no place like home...?

Kategori: Allmänt

Hallå eller!
Är hemma igen efter några dagar i Estocolmo.Det var kallt,kul och mycket irrande i tunnelbanan.Tog ett fåtal bilder,men tänkte slänga ut dem på facebook när jag får tillfälle.Idag går jag på flaskan igen.
Usch,det där lät lite som något en alkad gammal tant skulle sagt.
Ta det lugnt i Lördagsnatten!

Bjuder bara på mig själv och min något porriga(!) uppsyn så länge.Resten dyker upp på FB sen!