JennyD

Koh Samui

Kategori:

Framme på Koh Samui.Är lite småfull,men passar på att posta ett inlägg ändå.Här är allt som det ska vara.Imorgon står valet mellan att gå på Thaiboxning eller åka till "fishermans Village" och gå på marknad som är varje fredag.Blir nog det sistnämnda för där har vi aldrig varit förr.Ska nog minsann hinna beta av lite Thaiboxning innan hemfärd ändå.nä nu ska jag sova!

Fullmoon

Kategori:

Hade skitkul igår.Hur mycket folk somhelst.Men det blev inte alltför sent,så vi är hyfsat pigga nu ändå.det är lite mulet idag,så antingen börjar det regna snart eller så spricker det upp.Imorgon bär det av till Chaweng.Kommer sakna Koh Phangan,och alla hundar.

Koh phangan

Kategori:

Har precis lunchat.Det blev scrambled eggs and toast.Mycket simpelt men gott.Det har varit lite dålig internet connection här,men när man sitter inne på restaurangen till Resorten så funkar det.idag är det Fullmoon Party.Var inne vid Haad riin(Fullmoon stranden) igår och det var mycket folk redan då så det kommer bli skoj.Käkade en grymt god grekisk sallad på ett ställe som ägs av två danskor.Det var tzatsiki och vitlöksbröd till.Sjukt god!Så imorgon räknar jag med en bakis-dag,Fullmoon pågår typ till 10.00 på förmiddagen imorron.Men det är vi lite för gamla för.Så mycket självinsikt finns det kvar.Nu blir det ett dopp i havet!

Chilin

Kategori:

Sitter på terassen och dricker öl.Re:earth festivalen var mycket najs.Vi unnade oss OLW ostbågar för 40 spänn.Moneybrother hade blivit långhårig.idag är det dag 2 av festivalen,och imorgon bär det av till Koh phangan.

Lazy days

Kategori:

Passar på att göra ett inlägg till.Resorten har nämligen gratis wi-fi.Blev pizza till kvällsmat.Den var väl ingen höjdare,lite smaklös.Men vi tog en "ovaltine float" på Mc Donalds och kompenserade upp.Det är is,oboy och mjukglass i en shake.

Imorgon är det Re:earth festivalen.Inhandlade armbandet idag.Nu blir det nog läggdags snart.Man blir lite sliten efter en dag på stranden.

Lamai

Kategori:

Nu befinner vi oss i Lamai.Flygresan gick bra.Movitz(bandet) åkte på samma plan som oss från Bangkok.Nu ska jag ner och ta en majskolv på stranden.

Adios

Kategori: Allmänt

Det är helt sjukt men jag tror minsann att jag har packat färdigt.Det är nog personligt rekord.Lyckades få ner det till åtta par shorts och fjorton linnen/toppar.Helt rimligt för plus tre veckor.Det gäller nämligen att ha plats för en massa shopping.Tog Viktors väska ändå.Den jag köpte var så stor.Det kändes fel.
 
Kommer nog blogga en del från Thailand.Har ju lärt mig att göra det genom iphonen så håll utkik! Vet att dom har fri Wi-fi på flygplatsen i Bangkok,så det dröjer nog inte alltför länge.Nu ska jag sova!Bye bye birdie.
pic:weheartit.com

OneMoreDay

Kategori:

Det är sådana här stunder man ska komma ihåg när allt är jobbigt.Att livet kan kännas förbannat härligt även en snöslaskig måndag.En dag kvar.

BBQ?

Kategori: Allmänt

Det har gått rykten om att pappa ska grilla idag.Det vattnas i munnen bara jag tänker på det.
 
Det är nu jag borde börja packa.Eller iallafall plocka fram lite grejor(kläder och solskyddsfaktor) och lägga i högar.Sådär som folk brukar göra.Men det blir alltid ett bakslag när jag planerar packningen för tidigt.Börja prova gamla trasor som jag inte använt på år och dag.Varför skulle jag vilja ha med sånt till Thailand?Jag jobbar bäst under press.Fast inte för mycket förstås.Då är det psykbryt waiting to happen.
tiotusenkronors-frågan...kommer han grilla?..

HereComesTheSun

Kategori: Allmänt

En semester har nog aldrig kommit lägligare.Känner mig emotionellt dränerad,och jag vet inte varför.Det är värst egentligen,det är alltid bättre när det finns en anledning.Men nu är det helg iallafall.Man ska fokusera på det positiva eller hur?!Pappa och Viktor ska ha kalas imorgon och sen är det ju bara en Jobbedag kvar.Måndagen blir en Fredag.En semesterfredag.Kunde ju varit värre liksom.
 
Kortet är från Siesta 2011.Hade sån jäkla tur med vädret det året.Bara lite sol,det kommer göra gott.
 

What ifs

Kategori: Allmänt

Har sovit taskigt  två nätter i rad nu.Så jag hoppas på en god natts sömn.Känns som förkylningen börjar avta iallafall.
pics:inspo.nu

TearItUp

Kategori: Allmänt

Sådär,bara i ett ögonblicks klick så gick en del av den sparade semesterkassan till One Teaspoons(mitt absoluta favoritmärke) "Tear it up Gypsy Tee".Den var ju på rea.249 kronor mindre i Thailand ska ja väl klara mig på.Ska panta tomburkar på Fredag...
Kom till mamma..Man ser inte så bra här men det är små slitna hål i den.Bara en sån sak.

Hot

Kategori: Allmänt

Har just ätit en väldigt het korv stroganoff.Smulade i lite av mammas hemmaodlade(numera torkade) chili.Det blev starkt.Minst sagt.Och då tål jag ändå en hel del.
 
Idag fyller ju Viktor år också.Hipp Hipp!
 

SomethingInTheWayYouMove..

Kategori: Allmänt

Jag vet jag har tagit upp detta innan.Men kolla på den här videon.Hur snygg är inte Rihanna?!!
 

Selma

Kategori: Allmänt

Nu har jag nog precis varit en bitch.Men jag försökte bara vara ärlig.
 
Om en vecka sitter jag på planet.En helt underbar känsla.Inte ens min täppta näsa eller mitt tunga huvud kan ta väck den.
 
Idag bjöd dom på semlor(vill alltid säga selma istället för semla) på jobbet.Den var god.Om man ska klaga på något så var själva bullen lite för luftig för min smak.Men mycket mandelmassa och inte så mycket grädde,precis som det ska vara.
 
 
 

Monday.You.Bastard.

Kategori:

Har en jobbig grej jag måste ta tag i,men jag skjuter nog på det.Tills imorron iallafall.

Efter det ska jag bli snällare mot mina vänner och familj.Man ska vara snäll mot dom man känner.Det är resten man ska skita i.

Självklart har nån slags förkylning brutit ut.Det var säkert det jag kände av förra veckan.Det slår aldrig fel.Tredje året i rad jag är förkyld precis innan Thailand.

Nu.TV.

Lowlowlow

Kategori:

Hade vart skönt att göra som björnarna och gå i ide ett tag.Känner inte igen mig själv.Det är frustrerande.Kanske hjälper att komma bort härifrån.Lite perspektiv.

Live

Kategori:

Livebloggar lite från Bulls.Malla vann bowlingen.Hon är alltså champion.Nu ska vi bli fulla.Fullare.

Earlybird

Kategori: Allmänt

Lyssnar på Lil Wayne och äter pepparkakskolor som jag hittade för halva priset.
 
Idag blir det tidig 7,0:a.Vi ska nämligen till Rejmes och bowla redan klockan 17.00.Så det gäller att vara klar i tid.Inte min specialitet direkt.
pic:weheartit.com

AlittlePissed

Kategori: Allmänt

Blir lite halvt vansinning när man får hem en vara som man beställt till sin käre far i födelsedagspresent och så är det i stl M.Trots att man beställt XL,som det dessutom står tydligt på fraktsedeln.Vad är det för folk som packar ner varor på CDON.Nu ska jag behöva betala för deras misstag.Pappas present blir sen och jag får hålla på att returnera skiten.
 
Sen var jag redan lite sur,för min t-shirt var för stor och den sista XS försvann mitt framför ögonen på mig när jag skulle beställa den.Puts väck!Helt borta från online shopen.Så nu är jag i valet och kvalet.Behålla Small ändå,jag vänjer mig kanske?
Jäkla i-landsproblem alltså.Nu får jag skärpa till mig.Vem tror jag att jag är?
 
Imorron ska jag äntligen klippa mig.Har varit trött på det här håret i veckor nu.
pic:weheartit & Lina

InTheGutter

Kategori: Allmänt

Sick

Kategori:

Mindre än två veckor kvar och jag är hemma från jobbet och mår skit.Känndes bättre igår men sen inatt så mådde jag illa igen.Min hypokondri skriker svininfluensan!,vaccinerade ju mig aldrig mot den.Men det är väl antagligen inte.Bara det håller sig såhär så är siktet inställt på att jobba imorron.

SundayBloodySunday

Kategori:

Ligger och väntar på att pizzerian ska öppna.Älskar slappesöndagar.Tyvärr gör inte min rygg det.Tror att min säng är en aning för mjuk.Så idag blir det TV för hela slanten.

Saturday Love

Kategori: Allmänt

Gick en promenad i solen innan.Riktigt skönt ute.Nu behöver det inte snöa något mer.Iallafall inte innan vi åker..
 
Ska fråga Lina om hon vill gå in till stan och köpa myggmedel och Resorb.Två mycket viktiga saker att ha med sig till Thailand.Dom har ju myggmedel därnere,men apotekets MyggA(jo,den heter så) är helt överlägset bäst.
 
Ska hinna med att färga håret idag också.Ska ju klippa mig nästa vecka.Behövs verkligen.Luggen är helt bedrövlig.
 
Utång blir det ju ikväll också.Såklart.
pic:weheartit.com
 
 

Let´s Bowl

Kategori: Allmänt

"Teambuildingen" bestod av bowling.Ganska rimligt att få lön för att bowla.Jag var lite ringrostig.Det var väldigt längesen jag bowlade,brukar i regel undvika all form av tävlande eftersom jag är en urusel förlorare.Men idag var det faktiskt bara roligt.Jag kanske har växt upp trots allt.
Jag & Nora.Förra helgen.