JennyD

Timo

Kategori: Allmänt

Älskar Timos nya låt förresten.
 

Cyprus

Kategori: Allmänt

Då var resan bokad!blir Ayia Napa och Cypern den här gången.Åker på Fredag.Kommer bli så förbannat härligt!

Turkiet förra året..
 

Second cut

Kategori: Allmänt

Ett mirakel har inträffat.Tog en panodil och la mig och vilade innan bion.När jag vaknade hade febern sjunkit till 37,6.Lite halvmosig under filmen,men det var ändå fixbart.Tyckte nog ettan var bättre,men den här var också riktigt bra,väldigt upplagt för en trea.

Och idag känner jag mig bara lite dåsig,så nu ska ni slippa mer uppdateringar om min förkylning.Vet att sånt är sjukt tråkigt att läsa om.Ska in till stan en sväng sen,tänkte jag.Först ska jag kolla resor och buda hem en bikini.

fatcider på dansgolvet är ett helvete.

FeverFever

Kategori: Allmänt

Kändes lite bättre idag.Fick Coccilana(en hostmedecin med morfin) av mamma.Jobbade idag,har varit och klippt mig.Gick och handlade godis till bion.Kännde mig varm och lite mosig när jag kom in,trodde det var hostmedecinen.Men minsann 38,5 i feber.Satan!Jag blir inte sjuk på helger!Borde vila,känner mig så svag.Men vill se filmen.Det är svalt i biosalonger ju.Får väl helt enkelt lämna Lina och pallra mig hemåt om det blir outhärdligt.Får väl krypa hem om jag blir vimmelkantig.Kunde inte detta kommit tidigare i veckan.Besviken.

Dogdays

Kategori: Allmänt

Sitter och letar resor.Har några specifika jag håller koll på.Men vi ska vänta ut dom!Dom ska sjunka radikalt tills nästa vecka.Har det på känn.Förkylningen nådde nog sin kulmen i eftermiddags.Kände mig nerklubbad på jobbet,datorskärmen flimrade framför ögonen och jag bara stog och stirrade på det där tunga jäkla verktyget i förråd två.Vi får hoppas på mer energi imorgon.
Käkar smågodis men känner ingen smak.Bara olika konsistenser.Fett onödigt.
Lyckades pallra mig ut en runda efter jobbet iallafall.Det är en inställningsfråga.
Har bokat biljetter till "Snabba Cash 2" imorgon.Gillade ettan som fan.

I helgen fyller jag år!eller egentligen på Måndag,men jag gillar inte att fylla år på veckodagar så jag har födelsedagshelger istället.Inte för det är något speciellt planerat.Men det kan ju ändras.Kanske unnar mig en flaska "Fireball".Det är ju trots allt lönehelg.

Icecold

Kategori: Allmänt

Har blivit förkyld.Ont i halsen o snorig.Läste på FB att Malla också var det.Det är Linas fel,Malla!Hon hade med halstabletter till Malmö,så hon måste smittat oss!
Är lite sugen på att hyra film.Sånt väder ju.

Pappa hittade en ureservering ansluten till Ullevi när vi var på Bruce.Den var uppskattad.

Malmoe

Kategori: Allmänt

Back in town.Två veckor iallafall.Sen är det semester!Malmö var fett nice.Fick lust att uttrycka mig på det sättet.Tackade nej till att gå upp på scenen när Caligola spelade(varför?!)Dom hade iallafall efterfest på "Klaffbron" sen och där hängde vi.Kollade även på Jonathan Johansson,Rebecca & Fiona och Deportees.När vi skulle hem på Söndagen så åkte Danny Saucedo med tåget.Ska slänga ut lite bilder omedelbart.Annars lovar jag bara och struntar i det sen.Breathin´

Kategori: Allmänt

Jahaja,vart har jag tagit vägen?gick jag o dog efter WayOutWest eller?Nä det gjorde jag inte,har vart sjuk dock och legat nerbäddad i tre dagar,inte vart utanför dörren och inte kunnat käka något annat än lite...mackor.Mått illa.Stackars lilla mig.Men nu är jag återställd.Så återställd jag kan bli iallafall.Tyvärr kommer det bli sjukt dålig uppdatering den här helgen med för imorgon sticker vi till Malmöfestivalen.Vilket innebär att jag måste packa,idag igen.

pic:Vouge,minns inte vilken.

Gepacked

Kategori: Allmänt

Har nyss käkat kvällsmat."Mackor i grillen"(toast med skinka o ost ni vet) och överbliven pizzasallad.Resten av kvällen ska spenderas med att packa inför festivalen.Fyfan vad tjatigt.Det positiva är att det är snäppet enklare att packa till stadsfestivaler.Man behöver inte ha med "varma tröjor" och raggsockar för sakens skull liksom.Nä,om jag rycker tag i saker här och nu blir jag kanske klar innnan 23.00-tiden iallafall.

på WOW förra året.

Knockad

Kategori: Allmänt

Det var en tuff helg igen.Körde på både fredag och Lördag.Totaldäckade i Lördags,slappade hela söndagen men var ändå totalt slutkörd igår.På Torsdag är det dags för Wayoutwest.Jippi!

Med potatis till

Kategori: Allmänt

Nu ska jag lämna datorn för sängen.TV-kväll med lite godis.Kan knappast bli bättre.

Skilledill,dill,dill

Next to you

Kategori: Allmänt

Nej,jag tycker inte man ska misshandla kvinnor.Men jag har alltid gillat Chris Brown,och den här låten(med Justin Bieber av alla människor) är förbannat jäkla bra!
Next to you-Chris Brown feat Justin Bieber