JennyD

HappyEaster

Kategori: Allmänt

Igår var det lugnt.Var hemma hos farmor och farfar och åt lax.Vi gör alltid det på långfredagen.Jag äter inte så mycket fisk, men jag älskar farmors lax,pressad potatis och kall sås.
 
Har precis varit och handlat hårfärg,så jag ska försöka hinna med att fixa utväxten idag,ser hemskt ut.
 
Måste in till stan också.Ett par av kängorna har kommit!Förstår inte hur egentligen,för dom delade väl inte ut post igår?men det spelar mindre roll.Huvudsaken är att dom är här.
 
Mamma är sjuk,så ikväll blir det nog påskmiddag hos Gunilla och Tony.
pic:Me &Weheartit.com

Lack of character

Kategori: Allmänt

Budade hem ett par kängor till från Tradera idag.Alltså jag vet det är sjukt,men dom här var ÄNNU billigare.Ett par "Ash".I skinn.För bara några hundralappar.Vad skulle jag göra?
 
Bulls uteservering ska öppna imorgon.Och Morfars har öppet till 03.00.Och sådär i ett ögonblick så var Söndagens helvetiska bakfylla glömd och försvunnen.Det är märkligt hur det fungerar.
 
 
 Lite Kendrick sådär inför helgen är väl inte helt fel..

HaveToHave

Kategori: Allmänt

Lyckades buda hem ett par kängor idag på Tradera för 519:-,dom kostar egentligen 1995:- så det var ett fynd av rang.Kan ändå inte låta bli att kolla igenom varenda Shoppingsajt jag kan komma över.Är så sugen på nya kläder.Det blir ju alltid så när våren närmar sig(och lönen kommit in på kontot).
 
Sitter och kollar igenom bloggar och blir inspirerad.Vill ha allt.Nu.
pics:inspo.nu,One teaspoon,Djamila.se
 

TheHangover

Kategori: Allmänt

Får nog helt enkelt konstatera att jag är för gammal för dubbelhelger.Hade bakfyllan från helvetet igår.Det var säkert flera år sen det var så illa sist.Hade tillochmed känningar av illamåendet idag.Men jag har ingen att skylla på,fullkomligt självförvållat.
 
Skönt med kort arbetsvecka.Jobbar bara till 11.00 på Torsdag,sen ska jobbet bjuda på påsklunch i Mellbystrand.
pic:weheartit.com
 
 

King

Kategori:

Konserten igår var riktigt bra.Mycket folk var det också.Nu sitter vi i bilen på väg till Hylte.Senare gör vi stan.

FreakinWeekend

Kategori: Allmänt

Då var 7,0:an nere i magen igen.Ska bara duscha och käka sen är jag redo för lite fest.Ser framemot kvällen,alltid kul när det händer något annorlunda.Kårpuben är trevlig!man kan nästan låtsas att man är i en annan stad.Om man vill.Och det vill man.
snart är det vår!!(vi kan ju alltid låtsas).

Trash

Kategori:

Var bara tvungen att slita sönder en av tishorna jag köpte i Thailand.Nu gäller det bara att få den att se sliten ut på "rätt" sätt.Som om den nötts i åratal och sen hittats på en gammal vind.

Take Care

Kategori: Allmänt

Lil Wayne ställde ju in sina konserter nyligen.Passar mig alldeles utmärkt för han flyttade fram den i Köpenhamn till 26:e Oktober.Kostar ju en liten slant,men herregud vad jag är sugen på att smälla till på en biljett när lönen kommer.Har velat se honom i åratal nu.Hoppats och hoppats när festivalerna haft sina bandsläpp.
 
Imorgon ska Jag och Lina kolla på Petter och Ison & Fille på Kåren.När Maskinen var där i våras så kostade cidern femton kronor.Livsfarligt såntdär.Sen på Lördag ska vi till Hylte.Stina har fyllt år,så hon ska ha lite kalas.
 
Borde lägga mig i tid idag.Helt mör i kroppen av nån okänd anledning.
 

Besvikelsen

Kategori: Allmänt

Trodde det var Torsdag idag när jag vaknade.För andra veckan i rad.Det får inte bli en vana.Besvikelsen var enorm.Besvikelsen blev om något ännu enormare när jag hörde på radion att Hultsfredsfestivalen ska flytta till Sigtuna.Sådär gör man bara inte.Det är inte okej nånstans.
pic:source img unknown

Hypnotize U

Kategori: Allmänt

Pharrell,pharrell,pharrell.
 

FuckSnow

Kategori: Allmänt

Gick en runda innan.I snöstormen.Känns ganska osannolikt att man befann sig i 30 graders värme för en knapp vecka sen.Tycker det kan räcka med vinter nu.
 
På Koh Phangan fanns det mycket djur på resorten.En av anledningarna att jag gillar det stället så mycket.En dag blev en hund uttråkad och skulle bryta upp en kokosnöt.Grymt sött.

Självömkan

Kategori: Allmänt

Har nyss haft tre veckors semester och ändå känns allt hopplösare än någonsin.Det är så jobbigt när det inte finns något att se fram emot.Trodde att det skulle kännas annorlunda.Jag hatar självömkan och negativa personer.Ändå är det exakt så jag har blivit på senare år.Det är inte synd om mig.Skärp dig människa.
pic;weheartit.com

GodBlessSaturday

Kategori: Allmänt

Åååh,filmen var jättebra.Alltså supermysig.Och då menar jag inte bara för att James Franco var med.
 
Idag kommer Malla ner och sen ska vi hem till mamma och pappa på en bit mat.Pappa skulle grilla igen.Lyxigt värre.
 
Slänger in två bilder på Keith Richards gamla flamma,modellen Anita Pallenberg.Älskar hennes stil och framförallt håret.Den perfekta luggen.
pic: source img unknown

RunnyNose

Kategori: Allmänt

Har åkt på en förkylning.Det är inte rättvist,var ju för tusan förkyld precis innan vi åkte till Thailand.Är säkert på grund av det drastiska väderombytet.Så otroligt enerverande när en av näsborrarna är snortäppt till max.Kändes som jag inte kunde andas nyss när jag åt.Får alltid såndär charmig rosaröd nara under näsan som små barn brukar ha när jag är förkyld också.Lagom till helgen.Nog med klagandet.
 
Ikväll ska jag,Viktor och Lina gå på en film som jag har väntat på i sisådär ett halvår.Nån gissning?Visst är det "Oz-the great and powerful".Så spänd och förväntansful!!
 
 
 
 
 
 

Den där Håkan

Kategori: Allmänt

Så gör han det igen.Den där Håkan alltså.Släpper en första singel från kommande album som jag fullkomligt Älskar vid första lyssningen.
 

Koh Phangan

Kategori: videor

En liten rundtur i resorten "Rungarun" på Koh Phangan.

BackInTown

Kategori: Allmänt

Jaha då var man tillbaka i Sverige igen.Och hur deprimerad blir man inte av vädret?Trodde dessutom att det var Torsdag idag,och Onsdag hela dagen igår.Så går det när man inte har behövt tänka på veckodagar och tider på ett bra tag.Men det är bara att blicka framåt.Det var en jävligt härlig semester iallafall.
 

Whoop

Kategori:

Lina är och fixar mat på café Uno.dom har väldigt goda mackor med fullkornsbröd.man tröttnar lite på all toast efter ett tag.lyxproblem.var ute igår och sov till ett! Fast det gjorde inget för det regnade hela förmiddagen så vi missade ingen sol.verkar klarna upp nu.igår kollade vi när eldkastarna showade och givetvis blev jag uppdragen och fick stå mitt i elden.men det får man väl bjuda på.Var i ett tempelområde på dagen igår med.Lägger ut lite bilder på det.vet inte varför det blev så konstigt med bilderna i förra inlägget men det krånglade när jag skulle posta inlägget så det kan vart därför.

https://cdn2.cdnme.se/213547/7-3/pic_5136e6ef9606ee3ca2ad952f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/213547/7-3/pic_5136e6ef9606ee3ca2ad952f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/213547/7-3/pic_5136e6fd9606ee3ce6e51c95.jpg">https://cdn3.cdnme.se/213547/7-3/pic_5136e6fd9606ee3ce6e51c95.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/213547/7-3/pic_5136e81fe087c34b94538396.jpg" class="image">

Drag

Kategori:

Var på Dragshow igår,så jäkla häftigt.Dom var hur bra som helst.Kenta och Stina ska tatuera sig idag,dom åker ju hem imorron.Och vi ska på Thaiboxning.och det är Alltid kul.Vi gjorde massage idag.kostar typ 60 spänn och då håller dom på en timma.Gör underverk för min kassa rygg.Slog till med en fotscrub också,så nu är fötterna som bebisfötter,kanske inte riktigt,men det blir en jävla skillnad.Nu blir det duschen.

https://cdn1.cdnme.se/213547/7-3/pic_51346db29606ee32d9404c7f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/213547/7-3/pic_51346db29606ee32d9404c7f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/213547/7-3/pic_51346db4ddf2b3664d2e9620.jpg">https://cdn3.cdnme.se/213547/7-3/pic_51346db4ddf2b3664d2e9620.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/213547/7-3/pic_51346e8e9606ee332fadfb52.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/213547/7-3/pic_51346e8f9606ee32f613b192.jpg" class="image">

Burn

Kategori:

Har precis krypit till kojs.Fick smörja in mig med Aloe Vera för jag lyckades bränna både ryggen och smalbenen idag.Har ändå solskyddsfaktor 20.Men man badar ju mycket här och då gäller det att smörja och smörja.Har inte shoppat så mycket än men fick inhandla ett par nya solglasögon idag,för mina andra sprack.Bästa shoppingen är ju såklart i Bangkok men man kan alltid fynda lite här också!