JennyD

I can fly

Kategori: Allmänt

Snart är det dags för "True Blood".Känns nästan som om jag missade hela förra säsongen.Det misstaget får inte upprepas.Datorn stängs av 21.59.Punkt slut.

pic:weheartit

Let´s roll

Kategori: Allmänt

Nu börjar man ju bli lite människa igen.Det är märkligt det där,så fort Tisdagen är över så är man redo för helgen igen.Den kan inte komma fort nog.Fast det blir nog rätt lugnt ändå,ska på bio på Fredag iallafall.
Börjar få ont i halsen igen.Jag blir nästan alltid sjuk när jag har varit utomlands.Min kropp hänger väl inte med i svängarna..

pic:stockholmstreetstyle

Moves like Jagger

Kategori: Allmänt

Hade lätt slocknat direkt om jag hade lagt mig nu.Jag pallar faktiskt inte skriva något inlägg alls egentligen.Det får bli imorron istället.

Bjussar på en låt iallafall.Så grym,underbar text,cool video,en dropdead gorgeous Adam Levine och en smula Mick Jagger.


Maroon 5 - Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera

Newkid

Kategori: Allmänt

Han gör ju grym musik,den saken är klar.Och hur söt är inte killen?!


Newkid - Jag Gråter Bara I Regnet (Akustisk Version Live)

En dag kvar

Kategori: Allmänt

Vi drar.


Fixbart

Kategori: Allmänt

En jobbardag kvar alltså.Det är mer än fixbart!


pic:ilovewildfox

By the way

Kategori: Allmänt

Förresten har bokat resa nu.1899 kr.Lämnar Sverige för Turkiet en vecka.Åker Lördagmorron.Gött.

WOW

Kategori: AllmäntNeverAsTiredAsWhenImWakingUp

Kategori: Allmänt

Vilken jävla grym festival.Och vilken tur med vädret.Känns som jag har festat i hundra år.En utlandsresa bara och sen får det bli en lugn höst.Jomenvisst..

Moving on

Kategori: Allmänt

Då ska man ut och flänga igen.Gbg och wayoutwest imorron.Har vart på resande fot hela sommaren känns det som.Alltså jag gillar det,men detta packande.Så jävla tråkigt.Jag måste typ prova hela garderoben innan jag bestämt mig.Blir trött bara jag tänker på det.Men det är ju värt det i slutändan.Sista festivalen för i år och ett litet avslut på den svenska sommaren.

Helsingborgsfestivalen

Kategori: Allmänt

Skit ska skit ha

Kategori: Allmänt

Har haft en helvetesdag på jobbet.Borde väl varit väntat eftersom jag tyckte det gick så bra förra veckan.Är fortfarande på jäkligt dåligt humör.Jävla skit.

Doc

Kategori: Allmänt

Ska vi skriva att det var en hård helg igen?..nä,vi struntar i det.Resten kan ni räkna ut själva.

Den här dagen har bara susat förbi.Inte på ett bra sätt utan mer som att det känns som om inget blev gjort.

WayOutWest till helgen.Är ganska peppad trots att jag inte är riktigt nöjd med bokningarna.Q-tip ställde ju in också.En av dom få akterna jag tänkte se.Men jag gillar själva festivalen ändå.Så jäkla mysigt.Älskar Gbg!

Fick Mallas gamla Dr Martens.Eller gamla och gamla,dom var i väldigt bra skick.Använde dom hela helgen.Dom ska också få åka med på festival.Tack Malibu!

pic:weheartit

Toast

Kategori: Allmänt

Vi går och lägger oss nu.Gör vi inte?...

Wild hearts can´t be broken

Kategori: Allmänt

Var och handlade lite frulle på Hemköp.Kaffe,juice och frallor gör en till en ny människa.Timbuktu  var självklart en fröjd att skåda(vilka fraser jag slänger mig med nu på bakfyllan..).Nu är det duschen och fräscha till sig lite som gäller.Sen mot systemet,gå hem till Viktor och få liv i honom och efter det kör vi igen!

Rainy day

Kategori: Allmänt

Funderar på att göra morgonpromenaden.Regnet som smattrar mot rutan gör att det inte känns särskilt lockande.Fan,jag som skulle köpa hårfärg.Ska jag behöva köra på det här stuket en helg till?...

Gick bort till Viktor och hängde lite med grabbarna.Tobbe var ju hemma i stan.Drack bara två cider sen gick vi hem.Har man karaktär eller?!Nä,men Lina ska besiktiga bilen nu på förmiddagen och sen ska vi till Lizette i Kvibille och fika.

Har en förkylning som vägrar släppa taget också.Nä,jag beger mig nog ut en runda ändå.Finns inga dåliga väder och det där..

Förresten,James Franco har blivit singel!Man kanske skulle ta en enkel biljett till New York och stalka upp honom.


pic:img source unknown

Just for a while

Kategori: Allmänt

Satan vad den ölen slog till efter en tiotimmars arbetsdag!Utanför hörs Rixfm festivalen.Vi är lite smått sugna på att dra in.Bara en liten stund...

Thats the way I like it

Kategori: Allmänt

Bara en arbetsdag kvar av den här veckan.Var sjukt mycket folk i stan nu när vi åkte hem från jobbet.Är ju Tall ships races(eller tall ship race?) i stan den här helgen.Men det verkar redan vara invaderat.Snor nån vår parkeringsplats imorgon så jävlar!Då tar jag inte ansvar för mina handlingar.

Har en utväxt från helvetet men vet inte riktigt när jag ska hinna färga det.Fredag morgon typ.Annars är det späckat schema.Har försökt intala mig att det är snyggt och coolt,men nej,nu är det bara trailertrash-varning över det hela.

pic:knighttcat

Dance with the devil

Kategori: Allmänt


THE SOUNDS - DANCE WITH THE DEVIL

Älskar Maja Ivarsson.

Rutinerat

Kategori: Allmänt

Shit,blev alldeles genomsvettig efter en skål tomatsoppa.I den här värmen?igen?Ja,det kommer bli mycket budgetmat framöver.Har ju en stundande utlandsresa och en festival framför mig.Och det enda jag kan dra in på är mat.Jag kan käka makaroner och ketchup en hel vecka bara jag får gå ut på Lördag.Och så är det med det.Vi prioriterar alla lite olika.Inte sant?

Tillbaks på jobbet igen.En positiv grej är ju att man inte hinner göra av med så mycket pengar när man jobbar.Det är dyrt att vara ledig,man blir så rastlös.Men satan vad jag hatar sista söndagen på semestern.Påminner om sista dagen på sommarlovet när man var barn.Helt förkrossad är man.Sen på Måndagen så är det liksom inte så farligt ändå.Man bara faller in i rutinen.