JennyD

Jag drar nu

Kategori: Allmänt

Nu sticker jag till Hufvudstaden och firar nyår,så det kommer inte uppdateras på några dagar,okej?!

Det är farligt att leva,man kan dö.

Kategori: Allmänt

Vi slöt en pakt en gång för längesen.Jag var nog knappt 20.När vi är 60,eller rättare sagt när Malla är 60 så ska vi(jag,Lina o Malla)ta livet av oss.Thelma and Louise-style.Hyra en bil och köra över ett stup alltså.Lizette ville inte va med men hon lovade att vinka av oss.Då sa Malla att hon skulle ha en pistol i bilen och precis när vi kört över kanten så skulle hon vända sig om och skjuta henne istället.Då ville Lizette inte vara med och ta farväl längre.Så vi kom på att vi får hyra en torped innan som får ta kål på Lizzan.Man sviker inte gänget sådär!
Att vi valde 60 eller i mitt fall 57 är att efter det går det väl mest utför tyckte vi,då borde man gjort det där man velat.
Vet inte varför jag tänkte på det idag.Söndagsångest kanske?nä,det är faktiskt bara en kul gammal grej vi brukar dra upp.Med glimten i ögat,okej!jag är inte självmordsbenägen...inte idag....

Jag känner mig sjuk mest för att jag är

Kategori: Allmänt

Jag o Lina ska bli berusade nu.Vi har köpt Aurora.Aurora är gift men vi bryross inte.Inte idag iallafall.
Lite vintage-Kristian Anttila hjälper oss att kicka igång kvällen.


Harhjärta-Kristian Anttila

Juldagen

Kategori: Allmänt


Träffade lillebror på Moon.

Lina kunde inte sluta dricka

Johanna var hemma.

Everyone is on drugs?

Kategori: Allmänt

Har nyss kollat på Sex and the city-filmen.Fick den av min käre far i julklapp.Väntar på att Lina ska komma så jag kan knäppa upp!
Nu är jag trött på julmat,Smakar ju egentligen ingenting.Bara salt.
Lite musik kanske?Den här videon är så mysig på nått sätt.Den får mig att vilja leka med grönsaker!Sen är ju låten toppen också.


Everyone is on drugs-The slaves

Då var det slut för den här gången

Kategori: Allmänt

Ännu en julafton till ända.Sitter hemma på fiskaregatan alldeles ensam.(Skalken är ju här också).Fast här har jag ju inte vart hela dan såklart.Vaknade på vallås.Sen kom Katharina,Niclas,Olivia och Felicia.Lagom till Kalle Anka dök ju också Stina,Kenneth,Lina och Emil upp.Fikade och delade ut lite julklappar sen åkte vi till farmor och farfar.
Kunde inte låta bli att göra slingor igår förresten,så nu har jag typ gul-orange-grått hår.Men det är ändå typ blont och det är väl tydligen det jag tycker att jag ska ha.
På vägen hem från farmor skulle Viktor stanna på Statoil och köpa chips.Så kommer han ut med en korv och bröd i ena näven och chips i den andra.Det är nog bara min lillebror som klarar av att äta korv kl 22.30 efter en hel dags frossande.

God jul dårå

Kategori: Allmänt

Känner fortfarande ingen julstämning,totalt avtrubbad.
Har ägnat förmiddagen åt att slå in julklappar.Tillslut hade jag inga kartonger.Fick pressa ner en sak rill pappa i en mini-kartong och ta flera varv blå-tejp runt.
Vill inte ha den här satans hårfärgen.Men jag vet inte om jag vågar eller orkar hålla på mer med det.Blir ju bara värre hela tiden.Ska kanske lämna det till ett proffs.
Imorgon får jag undvika att vara med varenda gång någon ska ta kort annars kommer det bli "Den-där-julen-då-Jenny-hade-så-konstigt-hår".Är jag inte med på några bilder kanske folk glömmer,men det blir svårt för en sån som mej.

jaha...

Kategori: Allmänt

Om vi nog inte kan påstå att håret blev ännu värre.Vill ha blont hår igen!undra hur många gånger på rad man kan färga det utan att det ramlar av?

Julstämning?

Kategori: Allmänt

Jaha,då var det Måndag igen.Spiknykter känns håret förstås alldeles förfärligt tråkigt.Får försöka fixa det idag.
Har noll julkänslor.Har bara satt upp ett fåtal tomtar.Jag borde försöka provocera fram lite julstämning innan det är försent.

Den nakna sanningen

Kategori: Allmänt

Okej Motherfuckers,den här bjuder jag på.Tänker nämligen supa till mig ett sånt förbannat självförtroende så det spelar ingen roll att jag har grått hår.Jag kommer ändå äga stan.Jag hade gjort det skallig.
Så Damer och Herrar,får jag presentera:

Mitt helt nya "Plain-jane" utseende deluxe.

Helvete också

Kategori: Allmänt

Jag skulle göra mig till och färga håret.Lite sådär guldblont.Nu sitter jag här med grått hår.jo,så är det.Så jävla fult!Har i färgningsmedel för andra gången och sätter allt hopp till gud.Snälla snälla låt mig inte få en grå jul!

Jippi

Kategori: Allmänt

Blev så glad idag!har gjort ett fynd.Min absoluta favvo t-shirt försvann i somras.Tror det var på Hultsfred men är inte helt säker.Älskade den.Inget speciellt egentligen.lite urblekt svart-grå slapp och lite trasig men ändå helt underbar.Mitt säkra kort som alltid funkade.Gick runt på herravdelningen på Åhlens o kollade lite efter något till pappa i julklapp.Då ser jag nästan en exakt likadan! enda skillnaden är att det är som några blekta fläckar på ena sidan,men det var bara snyggt.Helt perfekt och bara 149 kr.
Jag blev faktiskt nästan helt färdig med julklapparna också.Annars har jag misskött det där litegrann,skulle in i Tisdags på förmiddagen och köpa dom sista hade jag tänkt.Men jag köpte en svart fuskpäls till mig själv istället.

Lizette,Jag och min gamla älskade tischa.Fråga inte vad jag sysslar med..det minns jag inte.