JennyD

Ribs

Kategori: Allmänt

Härligt väder idag.Ikväll ska mamma och pappa bjuda på grillat.Revben har jag hört att det blir.Älskar grillade revben.En rejäl fylla hör ju också Valborg till.Fast jag känner mig lite halvsliten.Nu ska vi ner till kajen och hänga lite i solen.

Nöje framför nytta

Kategori: Allmänt

Det dåliga humöret har fortsatt hela veckan.Det plus lite att stå i.Det är mycket nu,på ett bra sätt.Maj kommer bli en intensiv månad.Vad sägs om:Maskinen konsert i Malmö,London,Maskinen konsert i Halmstad och Siestafestivalen.Inspäckat på fem helger.Vad fick jag ut i lön? 11.900.Knappast fixbart utan att länsa sparkontot..igen..Men det är jag som prioriterar nöje framför nytta.Jag erkänner.

pic:weheartit

Helvetisk

Kategori: Allmänt

Tvingade mig ut på en runda efter jobbet.Var så förbannat trött men den här Måndagen har varit helvetisk och jag behövde verkligen gå av mig lite (negativ) energi.

pic:img source unknown

Legends

Kategori: Allmänt

Då var vi här igen.Jag snackar Lördag.In i duschen bara.


Thailand."Legends Bar",Koh Samui.

Alla snubbar vill ju vara katt

Kategori: Allmänt

Hunter

Kategori: Allmänt

Hunter S Thompson.Man måste bara älska honom.Det är så befriande med galna människor som bara omfamnar sin galenskap och lever livet fullt ut.Hans självmordsbrev är bland det ärligaste jag läst.Han var helt enkelt klar med livet.pics:google

New

Kategori: Allmänt

Har stängt av telefonen.Jag svarar aldrig i den ändå,men jag orkar inte ens höra den ringa.Är trött på den här stan.Allt är bara en återupprepning.Av förra året,av förra veckan,av förra helgen.Är trött på det mesta just nu.Hungrar efter nån slags förändring.Nya intryck.

Party Party

Kategori: Allmänt

Jo,det har vart rätt mycket festande på sistone.Bevismaterial:
Och det tänkte jag fortsätta med.Nu ska jag ta min 7,0:a.

GoodLuckChuck

Kategori: Allmänt

Så jäkla typiskt.Gick inom Myrorna efter jobbet och hittade en jacka.Tyvärr kostade den 385 kronor,vilket är rätt dyrt för second hand.Blå,satin lite oversize.Lite college-stuk,nån logga från amerikansk fotboll på.Nä,det går bara inte,tänkte jag.Började gå en runda,hann en halvtimma upp mot flygstaden när jag ångrade mig.Det var bara att pallra sig tillbaka.Och den hängde kvar.Den var värd varenda krona.En såndär jacka som alla coola kids hade på högstadiet.Själv var man bara töntig.Det tog lite tid för mig,men nu har jag också en...

När jag kom hem hade det kommit en räkning från Telia,dom hade räknat fel på vår sluträkning(har ju sagt upp fasta telefonen).Vi slipper betala den,låg på över tusen papp.Fick tillochmed 21 kronor tillbaks.Så där ser man.Jackan blev helt plötsligt gratis.Ibland ska man ha tur.

Jag och viktor för några helger sen.

TiredOfHerShit

Kategori: Allmänt

Jamen,då vart det snart helg igen.Svårt att hänga med nuförtiden.Har varit helt färdig den här veckan.Kanske är påskfestandet som sitter kvar i kroppen.Den här helgen blir det snäppet lugnare.Kontot är skralt och då är det naturligt att trappa ner på festandet.Även om det tar emot.Har hittat en massa snygga kläder också.Men det får vänta.Två veckor kvar till lön..

pic:weheartit

Oslagbart

Kategori: Allmänt

Sov så jäkla skönt igår natt.Helt oslagbart.

jag o Malla i Lördags.

Primetime

Kategori: Allmänt

Idag måste vara bästa TV-dagen.Först "Top model" final,där Klara självfallet är den givna vinnaren.Vill påstå att det är skandal om så inte blir fallet.Sen "Lyckan i L.A".Gillar Emilia som fan.Hon verkar vara en skön brud sen är hon jäkligt snygg också.Sen rundar man av med lite "Big Brother".Kan ju knappast bli bättre.

Easter egg

Kategori: Allmänt

Fett dålig med uppdatering nuförtiden.En allmän svacka,det vänder snart.

Igår kände jag verkligen av jesus lidande.Hade vart och käkat hos farmor o farfar(alltid lax där  på långfredan ju).Viktor släppte av mig härhemma.var så jäkla trött,och bakis bör tilläggas.Ett problem bara.Hade ingen husnyckel.Nyckelknippan hade jag,men har glömt sätta i husnycklen sen viktor och måns hade den när vi var i Thailand.Bara en sak att göra.Traska till vallås i ösregn och kyla.Lina var nämligen i hylte och extranyckeln ligger i köket.

Idag är det påskmat hos mamma och pappa.Sen fest hos Rickard.Johanna är också i stan.Ett väldigt bra upplägg.

 
Påskafton förra året.Med Håkankonsert och vårväder.Jävligt nice.Jag har samma t-shirt idag.

Love

Kategori: Allmänt

Stötte på en jeansjacka.Det var kärlek vid första ögonkastet.Vad den kostade behöver vi inte ta upp.Ikväll är det Zlatan-intervjun på Tv3.Kan inte missas.Bara jag inte somnar före.

Alltså,hur snygg är den inte,vad skulle jag göra?..