JennyD

Thank god it´s Friday!

Kategori: Allmänt

Äntligen!Har precis druckit Kaffe och käkat mackor med Tzatziki och skinka(om det nu intresserar nån).
Vi har varit och vattnat Lizettes blommor,hon är i USA,den lilla råttan!Sen var vi och handlade på Maxi.
Tänkte faktiskt ta och vila lite så jag blir fräsch och pigg inför kvällen.

Fullt ös

Kategori: Allmänt

Så blev helgen späckad helt plötsligt.På Fredag fyller Midnight rock 5 år och som gammal B&B-veteran vill man ju inte missa detta.Vi hänger ju nästan aldrig på biljarden längre men det här måste vi ju bara gå på.
På Lördag ska Viktor och grabbarna ha Blues Brothers-Party.Tänkte hänga med dom fast vi inte vill klä ut oss.Dessutom upptäckte jag idag att Ken Ring min absoluta favorit rappare ska ha release party här i Halmstad och det är ett öppet event och det är också nu på Lördag.Fanstiskt!

Idag har vi handlat och sen hyrde vi film "Dumpa honom".Den var faktiskt riktigt bra.

Imorgon är det Torsdag.Den bästa dagen på hela veckan!

Nu måste vi dra-Ken Ring

Gomorron

Kategori: Allmänt

Skulle det verkligen regna på det här viset idag?Skulle behöva komma ut en runda.Saknar energi.Förr brukade jag bara lägga mig i sängen och slå på tv:n men har kommit på att det faktiskt funkar bättre att gå en lång runda.Dessutom känner man sig lite hurtigare.

Sov dåligt inatt.Vaknade vid 6-tiden och det var barnprogram på tv:n.Alltså vad är grejen med Teletubbies.Heeelt sjukt program.Den där bebis-solen är så otroligt obehaglig.Sen upptäckte jag att alla är olika stora.Det hade jag inte märkt innan.Den röda är minst.

Viktor träffade en teletubbie förra helgen!:

Heavy shit

Kategori: Allmänt

Så var det Måndag igen.Har börjat ana ett mönster,den där Måndags-deppigheten är tillbaka.Höstdepression kanske nån skulle kalla det men det är fel.Jag gillar hösten.Det är Måndagar som det är fel på.Fast ingen gillar väl Måndagar antar jag.

Håkan var fantastisk.Sjöng Atombomb gjorde han också.Det gjorde mig glad,lycklig rentav?.

Nä,nu får jag ta och styra upp mitt liv.Det funkar inte att vara arbetslös längre.Det är inget kul i längden.Det finns mer livet än det här lunket.

Det var insikt nummer ett.Insikt nummer två är lite tuffare.Kom på att jag inte är menad för kärlek.Kärlek som att ha ett förhållande.Det är en ganska hård sanning men jag tror inte att tvåsamhet är för alla,och antagligen inte för mig.Visst kan jag längta efter att ha någon men jag är inte beredd att betala priset för ett eventuellt krossat hjärta.Då är jag hellre ensam.På något skruvat sätt mår jag alltid bäst när jag inte har något att förlora.Det där låter rätt bittert men det känns rätt okej faktiskt.Det är alltid lite lättare när man förstår varför man beter sig som man gör.

Det var allt för tillfället.

"Skulle du råna en bank för oss två?"

Kategori: Allmänt

Åkte till IF Metall och pratade med dom.Arbetsgivarintyget var i sin ordning men eftersom dom inte hade tagit väck "spärren" förräns den här veckan får jag inte pengar förräns nästa vecka.Dom har ändå haft arbetsgivarintyget i två veckor!
Iallafall,jag är på strålande humör.Håkan ikväll.Kunde inte vart bättre.Ska fixa mej nu,sen drar vi!

13-Håkan Hellström

Aaaargh!

Kategori: Allmänt

Fan,nu blev jag nervös.Gick in på Swedbank för att kolla kontot och insåg att jag inte kommer få några pengar från A-kassan imorron.Vad fan är problemet den här gången?Arbetsgivarintyget från Mallas jobb?"glömt" signera lappen?Eller bara allmänt jävla krångel?Får väl vänta tills posten kommer imorgon för svar.Blir såååå lack!

Håkan!precis vad jag behöver.

Kategori: Allmänt

Idag har jag bakat.Det är sant!Kolakakor bland annat,och dom blev goda.Ska ha lite försenat födelsedagskalas hos mamma och pappa på Lördag.Har beställt en alldeles vanlig gräddtårta med marsankräm i mitten och nonstop och geléhallon ovanpå.Vi har alltid beställt tårta från konditori när någon har fyllt år men i år ville jag göra det simpelt och mamma ställde upp såklart.

Fick också ett impulsryck så jag och Lina drar till Göteborg på Fredag och kollar på Håkan Hellström.Han spelar på Liseberg så det kostar bara inträde.Ska inte ut efter(vi måste ju vara på mitt kalas kl tre!)men vi sover hos Pin,så man kan ta nån cider till maten och helt enkelt chilla lite.
Jag kan behöva lite Håkan,första gången jag såg honom,2001, tänkte jag:"fan,det här kan jag leva på i ett år minst".Total-lycka!

Off

Kategori: Allmänt

Okej,såhär är det:är lite off för tillfället.Funkar inte riktigt som jag ska.Mycket att tänka på och ta tag i.Jag kanske berättar mer,kanske inte.Men jag lovar iallafall inget som jag inte kan hålla.
Detta är världens vackraste låt.Den samlar ihop bitarna..


Tio-Kristian Anttila


"Och det var när jag ner till jorden föll
 jag klippte av mig vingarna och samlade mod
 Och det var när jag varje löfte höll
 mitt hjärta fick byta sida och byta tro

 Men jag fann ingen ro i era led, inget skäl att dela med mig mer
 Och jag fann ingenting som höll mig sövd, ingenting som släckte längtans törst".

Slut som artist?

Kategori: Allmänt

Imorgon kanske,men inte än.Nu behöver jag bara lite mat och sen bär det av in till stan.Ikväll är det den årliga kräftskivan hos mamma och pappa.Skaldjur är ju inte min kopp te direkt men mamma har ju alltid hamburgare i beredskap.Min mamma är en ängel!

Jippi

Kategori: Allmänt

Och det blir minsann en impuls-utgång ikväll.Härligt!

Tack!

Kategori: Allmänt

Fick en fin komplimang igår.Jag är rent ut sagt skitdålig på att ta emot komplimanger.Jag kan nog faktiskt ibland misstolkas som riktigt dryg när jag försöker tackla en.Men den här ska bara få gå rätt in i hjärtat.För det behövs nog tror jag.
God natt.Här är en fin låt.


With me-Sum 41

Cats and dogs

Kategori: Allmänt

Jag är uttråkad.Man kanske skulle bege sig ut en runda.Vädret känns lite opålitligt.Det regnade katter och hundar innan.Helst vill jag ha ett mission också.Typ -jag måste köpa en tidning eller godis.
Vi får se vad som händer gott folk.

Saknar Hultsfred..

Baby

Kategori: Allmänt

Ibland när man kollar på gamla kort,när man var barn,så kan det göra lite ont.Som om man har förstört den där lilla oskyldiga bebisen.Fått människor att ogilla den,kanske tillochmed hata den,tagit sönder den och smutsat ner den.Lite sorgligt.
Är det bara jag som har sjukt svårt att relatera till mig själv som barn?

Omvärderad

Kategori: Allmänt

Ojdå vad svåra vi skulle vara igår då.Idag känns jag mycket enklare och okomplicerad.