JennyD

Too much,too young,too fast

Kategori: Allmänt

Den här veckan har gått sjuuukt snabbt.Alltså,jag säjer ju alltid det.Men den här gången menar jag det extra mycket.




ett par veckor sen..

Advice

Kategori: Allmänt


pic:weheartit.com

Go with the Flow

Kategori: Allmänt

Har nyss avslutat en festmåltid.Pappa hade gjort köttfärslimpa med fetaost,soltorkad tomat och lök.Han hade med sig resterna till oss.Plus en burk med pepparsås!Så det enda man behövde göra när man kom hem var att slänga in lite klyftpotatis i ugnen.Helt perfekt och makalöst gott.

Malmö var lika roligt som vanligt.Det höll på att sluta i katastrof för när vi kom fram till klubben var det slutsålt.Och vi som alltid köper förköp hade struntat i det den här gången.Vakten sa att det kunde hända att nån inte hämtade ut sina biljetter.Vi stog i regnet och övervägde våra alternativ(Timbuktu spelade på konserthuset och Duvchi och Navet på Debaser).Då ropar vakten på oss,-"Om ni går in samtidigt som dom(det stog ett gäng utanför och rökte)och visar handen när ni går förbi,så låstsas vi att ni har en stämpel.Ni har ju väntat så länge".Snacka om schysst kille!vi kom inte bara in,det blev gratis också helt plötsligt.

Grym konsert.Han var svinduktig.Sådär så man vill kolla upp alla låtarna när man kommer hem.Efter "Babel" gick vi till ett hak och drack glögg och åt pepparkakor,sen avslutade vi kvällen på KB.Det var en kille i cowboyhatt på Mc Donalds som bjöd på fyllekäket också.Vi hade flyt den här helgen helt enkelt.

pic:littleplastichorses.com

OnMyWay

Kategori: Allmänt

Håller på att färga utväxten.Satan vad det svider i hårbottnen.Men det får det vara värt!

Ska duscha,packa och slänga i mig lite käk,sen drar vi söderut.Tänkte svänga inom Väla och kolla läget lite.

Är peppad för konserten ikväll.Det är på ett förbannat mysigt ställe också."Babel",en gammal kyrka dom gjort om till nattklubb.När man beställer cider så tar bartendern något slags äppelvin och fyller på med sodawater.Men det var rätt gott,som jag minns det iallafall.

Drömde om gröna ormar inatt.Ska betyda att jag får pengar.Vi håller tummarna.


Second

Kategori: Allmänt

Har precis kommit från Eurostop.Vi åkte inom Citygross för Lina skulle handla en lite försenad farsdag-present till Kenta.Då bjöd dom på Prinsesstårta.Ibland ska man ha tur.Förra veckan bjöd dom på pepparkakor och saft på Myrorna.Man får ju hoppas att inte pepparkakorna var secondhand.Fan att det började regna nu,blir lite sugen på att göra secondhand rundan nu när jag tänker på det..

pic:Abbey Lee,Moussy

Stirra ner

Kategori: Allmänt

Ska ta fram adventsljusstakarna och hänga upp julgardinerna imorgon.Mysigt!Ska försöka ha en såndär lugn dag imorgon.Lyssna på julmusik,läsa lite eller kolla på film.Ingen hets.Behöver varva ner lite känner jag.Har en förmåga att stressa upp mig ibland.Man behöver ju faktiskt inte pressa in tjugo saker man "måste" göra bara för att man är ledig.

Hungry Kittens

Kategori: Allmänt

Jag är alltid extra hungrig efter jobbet på Onsdagar.Det slår ALDRIG fel.

Lite dator och sen "True Blood".Så får det bli.

pic:source img unknown

Aldrig aldrig ensam,Alltid ensam här

Kategori: Allmänt

Skille fick korv stroganoff till kvällsmat idag.Det var uppskattat.

Måste börja köpa julklappar snart,Har fixat några iofs,men jag vill absolut inte stressa den 23:e.Avskyr det.

Ska till Malmö på Lördag och kolla på Jonathan Johansson.Har aldrig sett honom så det ska bli kul.Ska sova på vandrarhem så det innebär att det blir julskyltning i Malmö den här gången.


Jonathan Johansson - Aldrig ensam

I det fina tunna ljuset
Står jag och väntar tyst
Sommaren är framför
Kvarteret nästan tömt
På människor och känslor
Ingen rörelse någonstans

Aldrig, aldrig ensam
Alltid ensam här
Aldrig, aldrig ensam

Men den fina tunna linjen
Mellan våran värld och din
Skär igenom varje ljud
Genom varje utsträckt tanke
Varje ansats att förstå
Varje sång jag någonsin sjöng

Aldrig, aldrig ensam
Alltid ensam här
Aldrig, aldrig ensam

Jag har längtat efter våld
Efter hämd och mer förnedring
Men den stora stora rädslan
Är inte här ikväll
Och det ekar mellan husen
Ingen rörelse någonstans
Bara fina tunna ljuset
Mellan våran värld och din

Aldrig, aldrig ensam
Alltid ensam här
Aldrig, aldrig ensam

Aldrig, aldrig ensam
Alltid ensam här
Aldrig, aldrig ensam

Hårt

Kategori: Allmänt

My gosh!vilken helg.Går inte in på detaljer,men den var hård.Är tillbaks lite där jag började.

Åt på Pio´s med mamma,pappa,Kenta,Stina och Lina.Testade deras plankstek för första gången i mitt liv.Sjukt god.Deras Béa kan man gå över lik för.Världens bästa lillebror bjöd mig på maten.

Viktor är hemma och är magsjuk och jag är livrädd för att ha blivit smittad.Känns som jag fryser sådär på utsidan av skinnet.Åt ju av hans kvarlämnade pizza igår.Jag hatar att spy.Det ger mig svår ångest.Nu tänkte jag krypa till kojs.



Två helger sen..

StepIntoChristmas

Kategori: Allmänt

Har gått en runda och fredagsstädat.Idag är det perfekt väder för att ligga inne och kolla på film.
Lyssnar på julmusik och dricker julmust.Det är ju faktiskt första advent nästa helg.Herregud,vart tar tiden vägen?

Från förra årets julmiddag.

Sen

Kategori: Allmänt

Helg!Iallafall litegrann.Ska jobba på Lördag.Var helt sjukt hungrig nu efter jobbet.Tryckte ner maten på fem röda.

Nu blir det lite smågodis och "Inception".Är jävligt sen.Har faktiskt haft den hemma i ungefär ett år och inte sett den än.


Suget

Kategori: Allmänt

Är nog lite trött på bloggen.Det händer nån gång om året.Tappar sugen.Vill bara stänga ner.Likadant med facebook.
Nu blir det "True Blood".

Herregud!det gick ladda upp en ny bild.Och på en sekund kom bloggsuget tillbaks.Typ..

Bite me

Kategori: Allmänt

Skönt att Måndagen snart är slut.Den har gått rätt fort ändå.Känndes verkligen inte som det imorse.

pic:weheartit.com

Sänkt

Kategori: Allmänt

Nu har jag sänkt en 7,0:a.Då är livet som bäst.Nä,jag skämtar bara.Nu ska jag fixa till mig.Kan ta tid idag känns det som.Fan också.

Hate it when you leave

Kategori: Allmänt

Jag älskar Keith Richards.Han har alltid haft sin egen stil.Det spelar liksom ingen roll hur gammal han blir.Han är råcoool.En förebild.Man ska skita i alla normer och regler och bara köra på.Jag kommer aldrig klä mig efter ålder.
Han är ju dessutom ett musikaliskt geni.Den här låten brukar gå på repeat.

Keith Richards - Hate It When You Leave - Live '93 Boston

ShakeItOut

Kategori: Allmänt

Fredag igen!

Dom ska ha Afterwork med jobbet idag på Mårtensson.Eftersom jag har det sjukt skralt i kassan så blir jag tvungen att hoppa det.Lite tråkigt,för jag gillar verkligen när någon styr upp sånna saker.Men det är ju snart julfest.Man får tänka så.

Ska jobba imorgon.Sen blir det utgång.Johanna kommer ner också!Enligt mina beräkningar ska ekonomin klara av två Lördagar till,mat och bensin till jobbet fram till den 25:e.Det blir lite tufft men det ska nog gå.Är ju också helt självförvållat.Lite väl mycket shopping den här månaden kanske..

Your highness

Kategori: Allmänt

Var livrädd att internet inte skulle funka idag.Var nämligen helt fucked up igår.När vi går av jobbet på Torsdagar vill jag bara hem,fixa mat och slösurfa.Kalla det "egentid".Jag HATAR när datorer
krånglar.Jag blir vansinnig.

Kenta har fixat "Your highness" åt mig.Med min favvo James Franco i en av rollerna.Så det får nog bli film nu ändå.Fast internet funkar.


'Your Highness' Trailer HD

Tålamod

Kategori: Allmänt

Köpte julskum med polkagris-smak.Dom var helt okej.Jag går på alla sådana där "tillfälliga smaker" och "limited editions".Saknar kexchoklad med mörk choklad.den var najs.

Är fortfarande krångel med att ladda upp bilder.Hur kul är en blogg utan bilder egentligen.Det har vart såhär innan och då har det "gått över" av sig självt.Så vi hoppas på det.Tålamod Jenny.Inte min vassaste egenskap dock. 

Extra

Kategori: Allmänt

Har duschat och käkat.Det blir nog läggdags snart.Behöver några extra timmars sömn inatt känner jag.

Sådärja

Kategori: Allmänt

Sådärja.Malla har anlänt,Linas texmex kyckling/pasta gratäng är i ugnen och jag har precis målat naglarna.

Hmmm

Kategori: Allmänt





Konstigt inlägg va?Skulle bara testa om det funkade att lägga ut bilder.Den vägrar fortfarande att ta dom nya.Men gamla funkar utmärkt.Det finns alltså absolut inget sammanhang.Första är från Siesta! 2009,0m jag minns rätt.Dom andra från gamla stammishaket b&b.

Var och hämtade ut ett paket från Nelly.Innehållande årets (första) fuskpäls.Den var oemotståndlig.Det är mitt enda försvar.Gick inom myrorna och hittade en t-shirt,gick vidare till Emmaus och hittade ett glitterlinne.Lila.Väldigt ovanligt för mig.Tycker det är skitsnyggt på andra men brukar vanligtvis inte gilla färgen på mig själv.

Lugn kväll och jobb imorgon.Lina är i Hylte så det är bara jag och Skille hemma.Kvällen kommer tillbringas med Idol och smågodis.

FantasticBaby

Kategori: Allmänt

Jag är såå trött.Fyfan vad gott det ska bli att gå och lägga sig.Varför ville man aldrig sova när man var liten?Det är ju det bästa som finns.Synd att det är sånt slöseri med tid bara.Tiden borde stå still när man sover.

Keith Richards weheartit.com

We found love

Kategori: Allmänt

Har krånglat ett tag nu när jag ska lägga ut bilder.Vet inte om det är blogg.se eller min dator som strular.Säkert datorn.Det är ju så det brukar vara.

Ibland,inte så ofta,men ibland kan en musikvideo göra en låt bättre än vad man tyckte från början.Tycker Rihannas senaste är ett praktexemplar på det.Älskar videon,låten är helt okej.

Rihanna - We Found Love (Official Video) ft. Calvin Harris