JennyD

GottNytt

Kategori: Allmänt

Ååååååhhh!!!fyfan vad pinsam jag var nyss.Det kan bli mitt nyårslöfte,Sluta.Vara.En.Sån.Tönt.Nä,jag tänker inte berätta varför.
 
Nu är det dags för 7,0:an.Den blir tidig idag,för vi måste hinna duka och fixa lite innan dom andra kommer.Jag och Lina har avsagt oss maten.Det har man väl rätt till när man står för lokalen.Jag är inte så bra på festmat.Hade nöjt mig med att beställa ett gäng familjepizzor.Men om nån annan styr upp det så är det helt okej.
 
Inga kläder har jag heller,får damma av nån gammal trasa.

XMAS

Kategori: Allmänt

Vilken fin jul.Och så fina julklappar.Mycket mer än vad man förtjänar.Tänk vad lyckligt lottad man är egentligen.
 
Eftersom det är juldan så slår vi på stora trumman,och det gör vi hos Rickard ikväll.Måste slå in mitt paket,alla har köpt något för cirkus 70 kronor och sen lottar vi ut dom.Jag kan inte skriva vad jag har köpt,för jag vet att vissa av dem drabbade läser bloggen.
 
Fast jag ska slappa också,det gör man ju på juldagen.Det är standard.
pic:weheartit.com
 

TroddeNogAldrigAttDuKundeDö

Kategori: Allmänt

Drömde om Skille både i Söndags och Måndags.Var varm och mjuk inombords när jag vaknade.Jag kunde känna honom nära.Mina händer minns exakt hur mycket han vägde.Vilken jävla lyx det var egentligen.Om man ville vila litegrann så var det bara att kalla på honom,så kom han springandes.En mysig liten pälsboll som uppskattade mitt sällskap hur sur eller tjurig jag än var.Man känner sig sällan så omtyckt.Det ger ganska mycket självförtroende egentligen. Det är sjukt hur tomt det har blivit.
 

Great minds

Kategori: Allmänt

Den här dagen har varit mentalt utmattande.Är det inte det ena så är det de andra.(Svår mening det där,ville skriva två "det" brevid varandra,men det såg ju knäppt ut).Men man ska inte klaga,är nästan färdig med julklapparna iallafall och det är ju positivt.
 
Nu kände jag för att rita så jag ska passa på att fånga inspirationen innan den försvinner iväg.

Tragiskt

Kategori: Allmänt

Mötte räddningstjänsten på vägen hem.Dom har hittat 24-åringen som varit saknad i Nissan.Precis härborta.Emil Krantz.Kände honom inte men vet vem det är.Har träffat på honom ute nån gång.Har kompisar som kände honom och Viktor och dom andra har festat med honom en del.Man blir påmind om hur skört livet är.Han bodde på Linehed och skulle på Lussevaka, på Kåren.Det ska inte sluta såhär.Så många gånger jag har gjort det och alltid kommit hem.Känner verkligen för hans anhöriga.Hoppas dom hittar styrkan.Det är verkligen tragiskt.

WorkHardPlayHard

Kategori: Allmänt

Nu har jag exakt en timme och tre minuter att duscha,sminka och fixa till mig.Tidsoptimist javisst.Förfest inför Wild West på Vallås.Sov som en prinsessa inatt.Nu kör vi.
Daddy Cool har fixat snacks och dip.

SmoothCriminal

Kategori: Allmänt

Jag ska gå och lägga mig nu.Ja,det ska jag.Direkt efter det här inlägget.Behöver vila upp mig rejält inför den här helgen.Hård kommer den att bli.Men det ser jag fram emot.Sov gott!
pic2:weheartit.com
 

Earlybird

Kategori: Allmänt

Nu är jag riktigt trött.På det där sättet man blir när man inte hunnit sova,prioriterat bort det för att hinna med allt annat.Kroppen hade velat ha sovmorgon,men man vet att likförbannat kommer klockan ringa 05.50 imorgon.
pic:weheartit.com

DreamMyLifeAway

Kategori: Allmänt

Snart bara två månader kvar nu....Men försöker att inte längta,tiden går ändå så snabbt.Vi ska ju göra julen först.

Mashup

Kategori: Allmänt

Igår sov jag hela dagen.På ett ungefär.Jag vill ju inte påstå att jag brukar vara direkt aktiv på Söndagar annars.Men igår var det ganska extremt.Vaknade 05.30 med en ryggvärk från helvetet.Råkade tappa ner fjärrkontrollen bakom sängen till råga på allt,så jag fick krypa in och hämta den.Såhär i efterhand undrar man ju varför jag bara inte drog ut sängen istället..
 
Gick en runda efter jobbet,undvek det hela förra veckan och tror med all säkerhet att det har lite med ryggontet att göra.
 
Blev överlycklig när jag kollade på "Så mycket bättre" reprisen igår och Maja Ivarsson säger att hon inte har körkort.Nu kan jag använda henne som referens.Man behöver nämligen ganska många argument när man nämner att man inte har körkort.Folk har svårt att köpa det.Vill gärna berätta för mig att jag omöjligtvis kan känna mig fri innan jag har "lappen".Men jag kan garantera att jag känner mig totalt obunden.Det är bara att packa och dra.Närsomhelst.
 
Apropå packa och dra,på Lördag bär det av till Malmö igen.Ska hänga lite vid Musikhjälpenburen,skänka lite slantar och önska låtar.Och på Fredag är det julfest med jobbet på Wild West.Så det blir ännu en intensiv helg.Men det är bara kul.
 
Lil Wayne ska till Stockholm!Jag höll på att dö när jag hörde det på radion.Jag har väntat på att nån festival ska ta hit honom i flera år nu.Typiskt att det är just i Stockholm.Det blir alltid så dyrt med resan dit.Han ska till Köpenhamn med,men det är samma dag som vi kommer hem från Thailand.Lite väl mycket.Vi landar iofs på Kastrup..
 
 
Nu är det strax Musikhjälpen på TV.Måste se när dom går in ju.
pic:The Grinch
 
 
 

Faster,faster

Kategori: Allmänt

WinterWonderland

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit lite slö igen.Men jag har faktiskt jobbat över igår och idag också,så det finns en anledning.Imorgon ska jag klippa mig efter jobbet.Inget radikalt,bara lite toppar och luggen såklart.Den börjar bli ivägen igen.Sen på Lördag är det jobb på förmiddagen,och på kvällen kommer Malla ner.Vi ska gå och se Soundtrack of our lives på B&B.Låter som en bra helg tycker jag.Är riktigt kallt nu.Önskar Skille var här så han kunde värma mig..
pic3 weheartit.com

13

Kategori: Allmänt

Vi var 13 minuter sena till jobbet idag.Underskattade vädret något.Men jag tycker till skillnad från många andra att det är mysigt med snö.Innan jul iallafall.Det blir lite mer stämmningsfullt.Jobbade över idag.Så jag fick igen dom där tretton minutrarna.Och mer därtill.Och det,det e najs.
 
Mando Diao - Christmas Could Have Been Good

Frosty

Kategori: Allmänt

Var i Ullared igår.Har faktiskt inte varit där sen i somras så det var helt berättigat.Hittade en hel del julklappar och inte speciellt mycket folk var där heller.
 
Nu färgar jag utväxten.Svider som satan.Ska till Farmor och Farfar ikväll,sen blir det utgång.
 
Har inte ens hunnit sätta upp adventsljusstakarna.Kris i lingonskogen.Jobbade nämligen extra nu på förmiddagen,fast det blir mycket välkommna komptimmar.
Nä,nu ska den här skiten tvättas ur.