JennyD

Ezra

Kategori: Allmänt

Låt oss ta upp Ezra Miller.Såg filmen "We need to talk about Kevin" för ett tag sen.Jävligt bra film förövrigt,Tilda Swinton är helt fantastisk.Men den som verkligen fångade mitt lilla öga var Ezra.Killen är typ 20 bast(så det är nästan olagligt att tycka att han är snygg som ett as).Dessutom spelar han en psykopat i filmen.Se den!man börjar verkligen fundera efteråt.Föds vissa personer onda?..Bara nån vecka senare såg jag nästa film med honom,"Another happy day",man skulle nog kunna kalla det en svart drama/komedi.Kate Bosworth och Ellen Burstyn(älskar henne!) är med också.Hon som spelar mamman i filmen(har ingen koll på vad hon heter) gör rollen förbannat bra också.Lite filmtips sådär på fredagen!Och lite bilder på Ezra....


pics:Source img unknown

Stix & stones

Kategori: Allmänt

Morgonpromenad avklarad.Nu kör vi lite tio-timmars industrijobb på det.Sen tar vi helg!

pic:img source unknown

Gör om,gör rätt

Kategori: Allmänt

"-Du har fastnat i ett ekorrhjul",sa Viktor till mig.Jo,det är sant.Vi är ju vanemänniskor.Så enkelt att bara harva på.Men jag har tröttnat nu.På mig själv.Mitt sätt att vara.Livet är för kort.Den här sommaren ska bli den bästa på länge.Och det bestämmer jag.För jag bestämmer själv över mitt liv.Hur jag ska vara,agera tänka.Allt är upp mig.Och den där delen jag avskyr,den dog precis.

Lyxproblem

Kategori: Allmänt

Hade sån jävla tur idag och hittade precis en sån midsommaroutfit jag ville ha.På rea dessutom.Men nu har jag seriösa problem med att få ihop det med skorna.Det vill sig inte riktigt.Har provat typ alla skor jag har.Det blir inget bra.Har dessutom skitat ner dom nya kläderna redan,men det var väl väntat.Näpp,får forsätta.Jag tänker inte ge mig.

spelar allan i brallan på Hultans parkering.Tappade min plånbok(nån snodde den bergis)strax efter.Men den kom hem på posten igår,cashen var borta givetvis,men fick tillbaka mitt ID iallafall!

Fire

Kategori: Allmänt

Förstår inte hur jag hann med att blogga varje dag innan.Kan inte haft nått liv av värde.
Bland dom bästa på Hultan..

Fire-Kasabian

BigBadWolf

Kategori: Allmänt

Jaaa!!!Nya videon har äntligen släppts.

Stora trygga vargen-Maskinen

Full av liv

Kategori: Allmänt

Har jobbat,vart på systemet och gått en runda.Nu blir det en pytteliten powernap innan det är dags att knäppa upp 7,0:an.Malla kommer dessutom ner ikväll.

Siesta! 2012

Kategori: Allmänt

Från Siesta!..fast inga bilder på folkhav,artister eller inredning.Bara oss.

Sorry

Kategori: Allmänt

Bloggen får ta fett med stryk just nu.Det är allt flängande plus att det är rätt mycket övertid på jobbet.Men,hang in there!Måste lägga ut en massa bilder när jag får tid över.Idag blir det en sväng till Ullared med mamma och Lina.Har precis återhämtat mig från Siesta! så det passar finfint med en ledig dag sådär mitt i veckan.Och nästa vecka är det ju Hultsfred...