JennyD

Hbg

Kategori: Allmänt

Nu:packa!Sen:Mot Helsingborg!

Bakken

Kategori: Allmänt















Dödsstöten

Kategori: Allmänt

Den här rösten kommer bli min förbannade död.Jag borde gå till en talpedagog.Undra om man kan slita ut den så att den aldrig kommer tillbaka igen.

Väldigt skoj igår.Hoffmaestro ägde Solgården.Sen drog vi in till stan.Galet fulla blev vi,men det är ju ingen ovanlighet.Ska försöka börja göra lite mer inlägg som inte handlar om festande och bakfyllor.En utmaning såhär i semestertider.

Imorgon blir det Skåne och Helsingborgsfestivalen.Känns som om The Sounds-konserten kommer bli dödsstöten för rösten.Det är smällar man får ta
.Ska ändå försöka hålla käften idag så den får återhämta sig något.Lite rekreation.

Cheap

Kategori: Allmänt

Snart kommer mamma hit.Sen bär det av en sväng till Ullared.Framåt kvällen kommer Malla och då ska vi hänga utanför Solgården och lyssna på Hoffmaestro.Liite för snåla för att betala.Inte för att dom inte är värda det men det gäller ju att prioritera lite på semestern.

pic:weheartit

Hultsfred 2011

Kategori: Allmänt




Var rätt skönt att vakna upp till sol morgonen efter.



Lina reste tält...

Oskar Linnros

Gula gubben svek inte Hultan.

Inte Obelix heller..

SMK

Johnossi

Lil B




Maskinen

MovieNight

Kategori: Allmänt

Kollade nyss på "The Town".Bra film det där.Lagom fördivatidenspännandefrånförstastund-film.Ben Affleck har ju blivit lite som fint vin.Älskade Good will hunting(den hette kanske bara will hunting på "svenska",för att det är ju förbannat logiskt..) men sen var det lite för mycket slisk/skit filmer.Men nu är han tillbaks igen tycker jag.Go Ben!

Lam

Kategori: Allmänt

Dåligt uppdaterande igen.Man skulle ju kunna tro att jag har mer tid nu på semestern men det känns liksom inte som det.Hård helg igen.Har typ fortfarande abstinens.Nä så illa är det väl inte riktigt men jag känner mig helt lamslagen.Var sugen på blåbärssmoothie och en fet jävla köttbullsmacka med rödbetssallad till kvällsmat men orkade inte ens åka och handla.Fick bli tomatsoppa och toast för krossade tomater var typ det ända i huset som var i ätbart skick.Det var ju ett nyttigt alternativ iallafall.
Väntar lite med bildmaratonet mmmkay...

Dom som vet

Kategori: Allmänt

Tiden går snabbt när man har roligt,brukar dom säga.Dom som vet.Redan Fredag alltså.Idag ska vi fira Davids 30-årsdag och imorgon blir det Danmark och Bakken.Vi är ett ganska stort gäng men ingen har liksom kollat upp tågtider,biljetter och sånt där.Löser väl sig på nått vänster antar jag.

pic:img source unknown

Intense

Kategori: Allmänt

Gomiddag!Körde en runda på stan i Måndags ändå,tro det eller ej.Så igår vaknade jag upp smått bakis igen.David och Viktor kraschade här,dom lyckades asa med sig en vägskylt hit.Påminner om en svunnen tid.

Jag och Lina gick till vallås för att hämta bilen.Stötte på en gammal klasskompis till Lina och hon bjöd in oss på fika.Hon hade två sjukt söta franska bulldogar.

Idag är det nya tag.Har gått en runda,städat och ska nu åka och handla.Ikväll ska vi hooka upp med Johanna på en öl eller två..

Skille har knappt käkat någonting sen vi kom hem från Hultsfred.Jag funderar på att muta honom med lite blötis idag.Tråkmånsen har mig lindad runt sitt lillfinger.

Jag har inte laddat upp Linas hultanbilder än,bara mina.Men så fort jag har gjort det så kör vi bildmaraton.

Sweat

Kategori: Allmänt

Back in business.Den här dagen har varit enormt seg.Känner mig tärd,har ömma revben och en blå höft efter maskinen-spelningen.Men ack så värt.Gick en runda och svettade ut skiten.Nu är jag en ny människa.Pappa ska bjuda på grille ikväll och sen kör vi Måndagsklubben på det.Nä,så långt ska vi inte ta det.

Stylish

Kategori: Allmänt

Jag vet hur det kommer bli imorgon.Stress kallas det.Jag kommer börja packa klockan 22.45,sen kommer jag få panik för att allt drar ut på tiden och för att jag inte kommer kunna sova ordentligt.Ska ju upp typ 05.30 för att hinna duscha o sånt där.Sen drar vi ju direkt efter jobbet.Kan ju sova i bilen på vägen dit.Undra om Lina skulle uppskatta det..
"Men det är inte så viktigt" tänker ni.En varm tröja och långkalsonger typ.Men jo det är minst lika viktigt som en vanlig utgångslördag.Dom snyggaste folken finns nämligen på festivaler.Glöm aldrig det.

Ser mest fram emot The Prodigy,Beady eye(Liam Gallaghers nya),Lil B,Oskar Linnros,Johnossi och Maskinen såklart.

pic:freshnet.se

Schmack!

Kategori: Allmänt

Festivalpeppen är enorm just nu.Ser ut som om det kommer bli lite halvtaskigt väder,men det är smällar man får ta.Jobbar två kvällar till,sen på Torsdag jobbar vi 07.00-14.00,sen är det åka av.Två veckors semester efter det är ju inte helt fel heller.

Pappa bjöd på lunch på Laholms Pizzeria idag.(Skulle precis hämta sladden till ipoden för den skulle laddas och slog tån i fåtöljhelvetet...).Det var gött.Lunchen alltså,inte tåincidenten.

pic:weheartit

Chillin

Kategori: Allmänt

Är lite halvt trött och sliten.Jobbade ju 7-12 igår,åkte hem och fixade till mig,sen gick vi till travet.vann trettio spänn som mest.Dålig stil,vi brukar alltid få det att gå runt annars.Sen åkte vi till Kattis och firade Olivias 15-årsdag.Sjukt god mat.Grillspett,vitlöksås,pastasallad och potatissallad.Och cheesecake.Jag och Lina åkte hem,drack lite,sen drog vi till stan.Morfars hade öppet till 03.00!Så jävla nice.Hoppas dom fortsätter med det.En intensiv gårdag alltså,men idag blir det bara chill för hela slanten.

RoughEnough

Kategori: Allmänt

Hör och häpna,det blir en lugn Fredag idag.Ska jobba imorron.Men sen nästa helg kör det igång.Då är det inplanerat något varje helg fram till vecka 35.Jag som trodde att jag bara skulle slappa den här sommaren.Men det är bara kul,har ju trots allt ganska lätt för att bli uttråkad.

pic:erin wasson,source img unknown

Galen

Kategori: Allmänt

Alltså jag håller på att lacka ur på alla dessa användarnamn och lösenord man ska hålla reda på till höger och vänster.Man kan ju inte använda samma överallt heller för antingen är det upptaget eller så måste du ju ha typ en versal,en siffra och minst ett husdjur med i namnet.Har hållt på och mecka med apple-id,internetbetalningar och registreringar varenda ledig minut den här veckan känns det som.Är helt slut,det får räcka nu.

The only one

Kategori: Allmänt

Har precis avslutat en måltid pasta med mexikansk gryta.Skille(katten alltså) fick smaka.Han gillar stark mat.Tyvärr gör hans mage inte desamma.Det går inte att besöka toan när han har vart på kattlådan ibland utan att bli spyfärdig...

Dagen har gått väldigt fort.Det är helt okej med mig.

Mycket förberedelser inför Hultan.Fixa sprit och tält bland annat.Men man är ju lite av en veteran i sammanhanget.Räknade på det igår och kom fram till att det blir min åttonde Hultsfredfestival.

Avslutar med Kleerups nya projekt Me and my army.Dom spelade på Siesta! och var riktigt bra.Avgudar den här låten.Den kan gå på repeat i timmar.

Natti natti,sov gott!


Me And My Army - The Only One

OhmyGosh

Kategori: Allmänt


pic:img source unknown

Kommentarer är en aning överflödiga...

Värt

Kategori: Allmänt

Var precis lika tufft att jobba idag som jag väntade mig.Varmt som in i...har det ju vart också.

Men helgen var skitskoj.Helt klart värt det.

Köpte Wayoutwestbiljetter i Fredags och alldeles nyss spontaninköpte jag två Hultsfredbiljetter på Tradera.Känns bra.Festival nästa helg alltså.Jag som skulle ta det lite lugnt..

Aktivering

Kategori: Allmänt

Alltså jag blev så packad igår.Men jag är inte bakis,vilket nästan måste betyda att jag fortfarande är full.

Om man skulle asa sig in till stan eller nåt,allt för att aktivera sig.