JennyD

Här kommer lyckan...

Kategori: Allmänt

Okej,jag erkänner.Jag är så dålig man kan bli på att uppdatera nu förtiden.Men nu är det bara en vecka kvar på jobbet sen blir det semester i 4 veckor.Vi kommer att jobba i 4 veckor till efter semestern.Känns skönt.
I Fredags fick jag för första gången i mitt liv ett nervöst sammanbrott som var stressrelaterat.Brukar aldrig stressa upp mig,hur mycket jag än har att göra.Men i Fredags blev det bara för mycket.Det är lite jobbigt att vara borta på veckorna.Man får fixa allt praktiskt på helgerna och då känns det som man bara vill ta det lugnt istället.
Jag o Lina var på bio i Fredagskväll.Baksmällan.Det var helt perfekt att se en grabbkomedi med alldeles för låg humor efter en sån dag.I Lördags var vi i Ullared med mamma.Sen festade vi på kvällen.Hängde på uteseveringarna med Juliette.Hade svinkul.
Idag när jag vaknde gick jag och köpte baguetter sen drog jag o Lina ner till hundstranden.Hade med mig Ipoden och så kommer låten "Här kommer lyckan för hundar som oss" med Håkan.Runtomkring mig springer hundar överlyckliga över att få hänga på stranden en varm sommardag.Det var så jävla passande.Vackert.Jag satt nog och log för mig själv.Tönt-Jenny!
Sen drog vi hem,beställde pizza och däckade.En späckad men fantastisk helg.
Jag borde vara deppig men jag är inte det.Jag mår alltid som bäst när jag inte har något att förlora.Det där sista var lite klurigt va?
Nu ska jag sova!Godnatt.

Här kommer lyckan för hundar som oss-Håkan Hellström

Mer död än levande...

Kategori: Allmänt

Shit vilken midsommarhelg!Väntar på pizza och mår sannerligen som jag förtjänar.Får vi inte en varning efter gårdagens partande så får vi aldrig det.Men man får väl tre stycken innan man ryker dit?..

Vallås

Kategori: Allmänt

Sitter på vallås hemma hos mami och papi.Gick hit med tio kilo packning kändes det som och var helt slut när jag kom fram.Som tur var så fick jag en öl som mamma hade köpt i Kroatien och sen gick jag lös på hennes naturgodis.Cashewnötter doppade i choklad,kan det bli bättre?Det är så skönt att hänga hemma i föräldrarhemmet,det är liksom fett bättre utbud.Vad finns hemma i mitt o Linas kylskåp?en flaska ketchup och en burk jalapéno typ...

Midsommar Vs Jul

Kategori: Allmänt

Ibland på sommaren kan jag längta till julen.Precis som andra människor brukar längta till sommaren på vintern.Jag vet lite knäppt,men jag hade en släng av det i veckan.Fokus Jenny!Det är faktiskt midsommar.

"Is my message getting through?"

Kategori: Allmänt

Vi kollade på An American crime med Ellen Page.Den var bra.Byggde på en verklig händelse.Se den!

Innan i eftermiddags dammade jag av mitt rum.Det behövdes!minst sagt.Nu är det spick and span.

The Sounds har äntligen gjort en video till No one sleeps when I´m awake.Maja Ivarsson är så cool och snygg att jag dör.Ja,nu dog jag.No one sleeps when I´m awake-The Sounds

Chill

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här med ett glas vin och en "Lion Peanut".Går att köpa på x-price,säkerligen importerat men grymt gott.Dom har kit-kat peanutbutter också om nån undrar.Har lagt nöt-allergin på hyllan.Märker ju inte ens av nåt!
Skönt med fredag,vi höll det öppet länge men beslutade oss tillslut att det får bli hemmakväll.Har hyrt en film o köpt godis.
Tänkte att jag skulle summera Stockholm men det blir så himla mycket så jag struntar i det.Bruce var bra iallafall även om han inte nådde upp i riktigt samma klass som förra året.Jag o Lina hade räknat med att systemet skulle va öppet på lördagen men det vart det ju inte!Stina,Kattis,Björn o Nicke räddade oss med öl,cider och gammeldansk(!).Vi snapsade järnet.Det var en skön helg.
Det ska den här också bli är det tänkt.

Hej igen

Kategori: Allmänt

Ledsen för det sjukt dåliga engagemanget,men jag är helt enkelt för upptagen.Kom nyss hem från Smålandsstenar och tro det eller ej men jag ska faktiskt vara hemma den här helgen.Och det ska bli gött!

Trött men glad

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från Smålandsstenar,eller Skeppshult rättare sagt(där Mallas jobb faktiskt ligger).Så jävla trött!Jag tror att allt flängande börja ta ut sin rätt.Men det slutar inte här för det.Imorgon kl 07.15 hämtar Kattis och Nicke oss.Så det gäller att packa färdigt ikväll så man får en god natts sömn.Hesheten släppte först igår,men förkyld har jag också blivit.Inget slut på eländet?Jo jag är faktiskt trots min trötta kropp på gott humör.Näe,packning var det!

From Smålandsstenar

Kategori: Allmänt

Jaha,då var det bara idag och halva imorgon kvar av den här jobb-veckan.Vi ska nog åka rätt tidigt på Fredag.Tyvärr ser det ut att bli riktigt taskigt väder.Först regn sen klarna upp och bli typ hela 7 grader!Men man kan inte lite på SMHI.Det är bara en massa jeppar som sitter och chansar.Nu slog Malla på Hem till gården,det kan jag inte missa.

Festival

Kategori: Allmänt

Siesta var helt underbart.Så skönt att leva lite festival liv för en stund.Nu däremot är det mallas jobb som gäller fram till halva torsdagen,sen hem och packa för på fredag är det Stockholm och Bruce Springsteen.Känns som jag har börjat leva något slags bohem liv,är aldrig hemma.Det är inte så att jag inte gillar det men just nu är det lite stressigt...