JennyD

Back in the days

Kategori: Allmänt

Mamma sa alltid dessa kloka ord innan vi skulle ut,förr i tiden :
-Ha det så kul!,kom hem i tid!,kom hem tillsammans!...och ta det lugnt...ta det jävligt lugnt.

I brist på män

Kategori: Allmänt

Det var lite folk på B&B,eller "Biljarden" som vi brukar säga, förra Fredagen.Så jag och Lina hade lite photo-session på toan istället.

Ett glas vitt

Kategori: Allmänt

Sådärja,nu har man fredags-städat lite.Snart ska jag ta ett glas vitt(lät vuxet!) och läsa lite had jag tänkt.
Pappa ringde innan och undrade om vi ville hänga med till Olivers sportsbar på Lördag men vi är redan uppbokade.Får bli en annan gång daddy cool!
Vi ska nämligen till Hylte.Emil ska laga mat.Han ska flytta upp till Stockholm nästa vecka så det är en liten "goodbye for now"-dinner.Sen ska vi ut i stan.Halmstad,inte Hylte alltså.

Ytlig och lite blyg

Kategori: Allmänt

Var inne i stan och skulle handla frimärken när två killar med kamera stannar oss.
-Vi gör ett tv-program för tv4,man behöver bara ställa en fråga in i kameran,tar bara tio minuter.
Två sekunder tar det,sen stoppar min ytlighet mig.Såg verkligen förjävlig ut.osminkad,äckligt hår,genomblöta uggs och taskiga kläder.
-Nej...jag är för blyg för sånt.Lite sant kanske.Fast en del av mig ville verkligen,sanningen är nog tyvärr istället att jag är för ytlig för sånt.
Nu ska jag kolla på film,dricka kaffe och äta chokladbiskvie.När man sysslar med sådana saker kan man ju faktiskt vara hur sunkig som helst.

Film-tips!

Kategori: Allmänt

Kollade på en film idag som jag inte sett på länge."Wir kinder vom bahnhof zoo".En verklighetsbaserad historia om droger,på 70-talet nångång.Såg den i skolan,i 8:an,första gången.Om det är någon som missat den.Se den!låt inte det faktum att den är tysk skrämma er.Sånt skrämmer nämligen mig ibland.

Blev sugen på att plocka fram min gamla diesel sidenjacka.Hon har nämligen en baseballjacka i filmen som påminde mig om det stuket.När jag var runt 12 hade jag en riktigt schysst collegejacka.Marinblå och grå med tryckknappar.lite baseball-stuk sådär.
Sidospår!!filmen handlar inte om kläder.Bara så ni vet.

Vill ha jobb

Kategori: Allmänt

Har tillbringat förmiddagen med att leta upp företag som jag ska skicka intresseanmälan till.Nu jäklar ska här fixas jobb.Har anmält mig till högskoleprovet också,men just nu känner jag faktiskt mest bara för att jobba och tjäna lite pengar.
Nu ska vi ut en liten runda är det tänkt.

Sov gott

Kategori: Allmänt

Jag är så totalt slut efter helgen men det börjar så smått att vända.Lite lagom tills Onsdag sådär.Mitt liv känns rätt enformigt för tillfället.Jag skulle behöva träffa lite människor,göra lite saker.Det finns så många möjligheter,men jag känner mig bara lat och trött.Hoppas att det vänder snart.Det är slöseri med tid.
God natt!

Wohoo

Kategori: Allmänt

Hej gott folk!
Det är fest ikväll.Whiskeyafton hos min käre bror.Kvällen till ära har jag gjort piroger.Nu kör vi!

Wildfox

Kategori: Allmänt

Var inne på http://ilovewildfox.com/  och hittade som vanligt en massa snygga bilder.Där kan jag hänga i timmar och inspireras.Ett tips bara.


Dubbel

Kategori: Allmänt

Lizette var här och fikade,hon hade med sig bakelser.Det gjorde min dag!

Jag och Lina ska nog ta oss en dubblis,dubbelhelg...alltså gå ut både Fredag och Lördag.Har egentligen inte råd,inte alls faktiskt.Fast vi tänkte va lite ekonomiska mitt i slöseriet.Vi har ju faktiskt nästan ett helt flak öl och en box-vin ståendes.Får se hur det går.

Känner liksom bara att jag måste pigga upp mig lite,och det finns något härligt med att ligga lite halvdekis i soffan och veta att man ska gå på det snart igen.Herregud,för ett år sen var jag ju i Thailand och festade järnet för tusan.Jag är skyldig min kropp detta.

Alltså kolla min pose!Inne på en hipp klubb i Bangkok.Det är hit kändisarna går hörde vi.Flott som f*n,röd matta och cool inredning.Såg inte till några kändisar dock.

Lite jobbigt

Kategori: Allmänt

Det känns konstigt idag.Lite olustigt och nervöst.Som om något dåligt kommer att hända.Ont i magen.Är det bara jag som kan känna så ibland?
Usch,måste bort.Ge mig lite positiv energi!

Who Says

Kategori: Allmänt

Han har uttalat sig lite plumpt i media på sistone,men det är ju ändå helt underbar musik


Who says-John Mayer

Tja

Kategori: Allmänt

Ny vecka,med nya utmaningar...typ.
Lördagen var supermysig.Smörgåstårta och tårta hos mamma och pappa.Sen åt vi på Wild west på kvällen.Jag åt kycklingvingar.Ska slänga upp lite bilder sen hade jag tänkt.

Träffade på Johanna på Morfars,längesen man såg henne!Hon bor i Göteborg nu.

Träffade också på en annan person från "back in the days".Vill inte nämna namnet för vi har haft ett lite turbulent förflutet.Fick sagt en del saker som jag har gått och burit på,kändes skönt.Ibland är man inte arg på personer,man är bara färdig med dom.Och jag är så jävla trött på att alltid vara trevlig.Man kan inte bete sig som han gjorde och tro att allt är okej.Jag kan hälsa och småprata lite liksom.Men vi är inte vänner längre.
Ojdå,där var jag kanske lite för personlig.Jag tar väl bort det här inlägget om jag ångrar mig ;)

Nä,nu ska jag göra tomatsoppa och scones.Sug på den!

Viktor

Kategori: Allmänt

Han är smart och snäll.Han kan charma alla.Han kan få dig att skratta tills du bara inte orkar längre.Han är omtänksam.Och totalt osjälvisk.Han vågar stå upp för vad han tycker och ställer upp för dom som inte vågar själva.Han fixar snacks på förfesterna,fast han själv inte äter så mycket, för din skull.Han kör dig vart du vill,när du vill.Han betalar en tröja åt dig på Gina tricot när du inte har cash och ändå vill ha nya kläder.Han ger dig cheeseburgarna han nyss stått i kö för i tjugo minuter så du också får "nattamat".Du kan prata med honom om varför killar beter sig som svin,och han är ändå objektiv.Han bjuder på sig själv i alla situationer.
Jag hade turen att få världens bästa lillebror.Efter lite fightandes när vi var små är han också världens bästa vän.Jag ser upp till honom fast jag är äldre.
Idag fyller han 25,Hipp hipp hurra!

Whats-the-story-morning-glory

Kategori: Allmänt

Idag blir det lugnt.Jag börjar bli bra på det där med att bara ta det lugnt på Fredagar.Det får nog bli en dubbel-helg snart.
Imorgon fyller Viktor 25.Det är "kalas" hos mamma och pappa på eftermiddagen sen ska vi ut och käka på "Wild West Steakhouse" på kvällen.Ska bli mysigt.Nu ska vi dra och handla lite,sen ska det städas.Späckat schema alltså!

Ambitions

Kategori: Allmänt

Torsdag.Min favorit dag.
Den här videon är ju nästan lika fantastisk som låten.

Ambitions-Donkeyboy

Jag är jävligt tacksam att man inte får utslag och dör om man saknar ambitioner..

NotYourCity

Kategori: Allmänt

 
"And it may look to you like I´m just walking through your city with my head held high.
But in my head I´m not in your city". 
pleasefindthis.blogspot.com

Tjat

Kategori: Allmänt

Jag fryser.Det gör jag iofs alltid på vintern.Jag är trött på att bara fördriva onödig tid.Väntan på helgen.7 dagar som blir två.Jag är tjatig nu,jag vet.Men det får fan hända något snart.Jag hoppar på vilket tåg som helst vid det här laget.


Idag är ingen vanlig dag

Kategori: Allmänt

The Strokes gör inte bara grym musik.Dom kan klä sig också!

Pic:wordpress.com

Nu bär det snart av till vallås.Pappa fyller år idag och det ska firas med mammas underbara lasagne.Det stog mellan den och laxkotletter.Bra val pappa.

Dagens Boktips

Kategori: Allmänt

"I´ve never been to Eden
  But it´s nice I hear tell
  When I die I´ll go to heaven
´Cause I´ve done my time in hell".
                                      Nikki Sixx i "Heroin Diaries".
   


Läs den!

Helgen

Kategori: Allmänt

I bilder.Lättast så.




Love for free

Kategori: Allmänt

Idag blir det after-ski!Det är inte riktigt som det låter.Rickard,David och Måns har varit i Isaberg.Viktor,Lina och jag ansluter när det jobbiga(skidåkandet) är klart.
Vi slänger in lite Keith Richards på det.Kan inte bli bättre.


I wanna hold you-The Rolling Stones


"I hope you find it funny
 That I got no money
 But if you stick with me
 You're gonna get some love for free "

Malla ville ha en bild

Kategori: Allmänt

Såhär ser skorna ut,fast i grått.

bilden är lånad från minoutfit.se

Jag skämtar inte...

Kategori: Allmänt

...Jag har precis dammsugit i 12-centimeters klackarna(hämtade ut dom innan idag).Vilket mission!Trodde bara det skulle vara lite vingligare än "vanliga" klackar men herregud,det krävs ju en helt ny typ av teknik.Det blir hårdträning som gäller för mig!Jag tänker inte stappla eller "knäa" när det blir dags att festa loss i de här pjuxen.Jag vägrar.Hur svårt kan det vara....

In the morning

Kategori: Allmänt

Freaky Friday!inte riktigt kanske,blir nog lugna gatan idag.
Var i Ullared igår.Har nog aldrig varit så lite folk där någonsin.Lugnt och skönt.Shoppade inget speciellt.Ett par jeans förresten,men jag är lite tveksam,dom känns lite stora.
Vi kickstartar helgen med något så oväntat som....

Already gone-Kelly Clarkson

Jättefin låt det där.Jag lyssnar på Backstreet boys ibland också.Damn proud of it!

You had me at hello

Kategori: Allmänt



Pics:MTV

Justin "Bobby" Brescia....en liten del av mig dör.På ett bra sätt.

I don´t care

Kategori: Allmänt

"I honestly couldn´t care less if you like the same bands or you´ve read the same books.Tell me one original thing,tell me one true,real thing that brings me to my fucking knees that I´ve never heard before and I´m yours".
Pleasefindthis.blogspot.com

En helt vanlig Onsdag

Kategori: Allmänt

Har tillbringat senare delen av eftermiddagen med ett "The City"-maraton.
Har frostat av frysen idag med.Det behövdes vill jag lova.
Snart bär det av till Röda Kvarn!

Party?

Kategori: Allmänt

Från nyår..

I hate..

Kategori: Allmänt

"I hate the way you talk to me,
 and the way you cut your hair.
 I hate the way you drive my car,
 I hate it when you stare.
 I hate your big,dumb,combat boots
 and the way you read my mind.
 I hate you so much it makes me sick,
 it even makes me ryhme.
 I hate the way you´re always right.
 I hate it when you lie.
 I hate it when you make me laugh,
 even worse when you make me cry.
 I hate it when you´re not around,
 and the fact that you didn´t call.
 But mostly I hate the way I don´t hate you,
 not even close,not even a little bit,not even at all."

 Julia Stiles i "Ten things I hate about you".