JennyD

Countdown

Kategori: Allmänt

Två veckor kvar.Sju arbetsdagar.

Tragikomik

Kategori: Allmänt

Gjorde en rejäl vurpa igår på väg in till stan.Tog i med handen vilket har resulterat i en sträckt axel,kan knappt lyfta armen.Det är helt sjukt med alla mina jävla skador.Snudd på tragikomik.

Here we go again

Kategori: Allmänt




pics:weheartit & mej själv

What the hell

Kategori: Allmänt

Det blev inga större fynd i Ullared.Ett linne och ett par nagellack ungefär.Blev grymt sugen på att lägga 180 spänn på ett Barbapapa-påslakanset men lät bli.

Har försökt lägga ut Youtubeklipp men det vill inte fungera.Irriterande.

Nu ska jag in till stan och kolla lite.


Flow

Kategori: Allmänt

Skulle handla lite saker på Netto och svängde inom Emmaus.Hittade en jeansskjorta för trettiofem spänn.Dagen har alltså börjat bra.Vi får se om jag har samma flyt på Gekås.

Frontin

Kategori: Allmänt

Äntligen helg!

Min rygg hade nog inte pallat ännu en dag.Bara den håller ut två veckor till så ska jag ge den mycket vila och massage.Snälla?..

Imorgon ska jag och Lina till Ullared.Ska handla lite livsnödvändigheter som solskyddsfaktor och mascara.Kanske något onödigt också.Vi får se.



Abbey Lee. source unknown

SleepTight

Kategori: Allmänt

Natti natti som min mamma alltid brukade säga.Nu kryper jag till kojs.

pic:weheartit

MillionPieces

Kategori: Allmänt

Det har varit en hård dag idag på jobbet.Mycket strul och krångel.Vi hoppas på en bättre imorgon.

Köpte två julmust(1,5 L) igår för sex kronor!Båda alltså.Jag får fan en kick av att fynda billig mat.Trodde att det bara gällde kläder men jag hade visst fel.

Snart helg igen!!

Om tre veckor är jag i Thailand.Sug på den.

WeCouldNeverWork

Kategori: Allmänt

Hardcore

Kategori: Allmänt

Det var en hård Lördag vill jag lova.Att man fortfarande pallar med trots att man passerat 30-strecket.Nästan så att man blir lite stolt över sig själv.

Det var ändå inte så farligt att jobba idag.Måndagar är ju annars min hat-dag,men det kanske beror på att det bara är......

Tre veckor kvar!


Fuck tomorrow,lets party!

Kategori: Allmänt

Lite roliga överraskningar sådär på eftermiddagen.Malla kommer ner!Sen bjöd Pecke hem oss på fest.Peppen!!

pic:knighttcat.com

Hey Baby

Kategori: Allmänt

Var ju inne i stan och avrättade(uträttade i min värld) några ärenden.Svängde inom myrorna och lyckades Fynda lite.En leopardmönstrad kavaj och ett linne.Inte illa pinkat.Nu ska jag slappa lite framför tv:n.

Anti

Kategori: Allmänt

Två mission idag.Hämta ut ett paket från tradera och hämta min klocka som varit på lagning.Jag jobbar stenhårt med att få bort munsåret innan kvällen.Upp till bevis Apoteket!är "Anti" lika bra som i reklamen?

Varför inte starta Lördagmorgonen med en naken Adam Levine?

pic:unknown

Satan

Kategori: Allmänt

Vad är det som händer?!Då har man åkt på ännu ett utbrott av munsår.Precis lagom till helgen också.Blir så lack...

Helg+Helg

Kategori: Allmänt









Jippi

Kategori: Allmänt

Det är helg!Och tolv jobbdagar kvar innan Thailand.Kan inte bli så mycket bättre.

pic:Nån random blogg...

Sorry

Kategori: Allmänt

Nä,det blir inga bilder från helgen idag heller.Orkar inte hämta Linas kamera och trixa.Hade nämligen inte med min.Är fast bestämd att den här kameran ska hålla Thailandsresan ut iallafall.Det är en rimlig målsättning.Bara en jobbdag kvar nu.Lovely!

Indestructible

Kategori: Allmänt

Alltså jag bara älskar den här videon.Och låten såklart.Perfektion.

Robyn 'Indestructible' (Official Video)

".....But I'm gonna love you like I've never been hurt before
  I'm gonna love you like I'm indestructible.."

FuckUp

Kategori: Allmänt

Bara fyra veckor kvar nu!!

Om man jämför med hur jag mår idag och hur jag mådde för en vecka sen så hade jag nog tamejfan kunnat bestiga berg idag.

Bedrövlig kvällsmat idag.Lina var gullig och gjorde ris a´la malta förra veckan för det var det enda jag kunde tänka mig och käka.Hon gör med vaniljvisp istället för grädde(sååå mycket godare by the way).Iallafall så var det lite över så jag vispade resten av vaniljvispen för att dryga ut den,vilket resulterade i vaniljvisp med några fjuttiga riskorn som simmade kring.Till det hade vi frallor.Där skulle jag exprimentera med nån fancy torkad salami som vi fick i julklapp av jobbet.Den var inte heller direkt någon höjdare.Så kan det vara ibland..

Om fyra veckor......

Glass

Kategori: Allmänt

Blev lite festande igår.Men ganska lagom så jag är inte så värst sliten idag,och det är ju ganska skönt.Undra om vi har någon glass hemma.Är sugen på det.

MightLikeYouBetter

Kategori: Allmänt

Konserten var exakt precis lika bra som jag hade väntat mig.Ska slänga upp lite pics senare.Kände mig fortfarande lite halvkass så jag drack bara en drink ute.Men det kan ju vara bra som omväxling menar jag.

Idag var vi uppe ganska tidigt så vi shoppade i Malmö och på Väla på hemvägen.Hittade lite allt möjligt.Bland annat ett par blå Metallic-pumps för 99 kr!!Fast det lär väl dröja innan man kan använda dom.Hittade en födelsedagspresent till Viktor med.Inte pjåkigt alls.




pics:weheartit.com

Pretty please

Kategori: Allmänt

Jo,jag lever..men det är med nöd och näppe.Har varit sängliggande i fyra dagar nu.Men nu har jag inte haft feber sen imorse.Och det var faktiskt gott att äta för första gången på länge.Ber till gud att det är över nu,har ju biljetter till Daniel Adams-Ray imorron och jag vill verkligen inte missa det.Jag behöver inte dricka,bara ingen feber okej?!

Influensadöden

Kategori: Allmänt

Jag dör influensadöden.Vaknade 5 i natt i feberfrossa.Jag visste det!Vaccinerade ju mig aldrig mot grisen heller så gissa om min hypokondri vaknar til liv.Har inte lämnat sängen på hela dagen.Pappa var här med hostmedecin,ipren,fryspizza,risifrutti och läsk som han och mamma köpt.Så jävla gulligt.Har dock inte blivit mycket ätit idag men det är ju bra att ha.Feberstatus just nu:38,4.Nu ska jag tillbaka till min nersvettade säng.God natt.

Going out tonight

Kategori: Allmänt

Gomiddag!Har varit iväg och handlat.Lina ska göra en italiensk fläskfilegratäng ikväll.Låter väl smaskigt?

På Måndag om 5 veckor drar vi till Thailand.Räkna med ett jäkla tjat om det hädanefter för nu har nedräkningen börjat på allvar.

Ikväll är det hårt festande på schemat,det är ju Lördag menar jag.

Hämtade ut biljetter till Daniel Adams-Ray i malmö nästa Fredag.Ser fram emot det något enormt.Ska till tandläkaren på förmiddagen så jag tycker jag förtjänar lite  konsert på kvaällen.Har också köpt biljetter till Håkan Hellström på Påskafton.Så nu är jag i princip pank.Men det är det värt.

So Sick

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar godis och slösurfar.Känns som jag håller på att bli sjuk.Är sådär öm i hela kroppen.Det är Linas fel!Hon snorar och hostar sen går hon och dricker julmusten direkt ur flaskan.Alltså,man gör bara inte så!

OMG

Kategori: Allmänt



Han har verkligen ögon som glittrar,den där James Franco.

Mono

Kategori: Allmänt

Känns väldigt skönt att vara ledig idag.Ett litet problem bara,rastlösheten sätter igång direkt.Jag brukade inte vara såhär.Jag brukade vara förbannat duktig på att slappa.Vet iallafall att jag ska städa och plocka undan julsakerna.Roligare kan man ju ha det..

Finally

Kategori: Allmänt

Arbetsveckan är slut och 7,0:an är nere.Lina duschar.Glömde ju visa Lina på Nyårsafton-bilderna.Här kommer hon!

HappyNewYear!

Kategori: Allmänt










Zwei

Kategori: Allmänt

Bara två jobbdagar till den här veckan.Kanske utgång igen på Onsdag,det är ju för guds skull Trettondagsafton.Ska slänga upp lite bilder från Nyår men det får nog vänta tills imorrron.Nu ska jag vila lite med Skille.

2011

Kategori: Allmänt

Jaha då var det 2011.Känns väldigt speciellt och annorlunda,visst gör det?
Lina fixar köttbullemackor.Eftersom jag är gjord av stål så bär det ut ikväll igen.Ses?