JennyD

Shutdown

Kategori: Allmänt

Jobbat idag med.Kändes som om kroppen bara ville stänga ner på slutet.Sov nån timme när jag kom hem.Nu färgar jag utväxten.Den har varit överjävlig nu i ett par veckor.Det var bara att ta tag i.Oundvikligt.
 
Ska till mamma och pappa sen.Den årliga kräftskivan har blivit flyttad till Gryteryd.Tror inte jag ska dit dock.Men mamma har styrt upp en liten.För dom som blev över.Farmor kommer tillochmed.Antagligen för jag har fyllt år.
 
Nu ska jag tvätta ur det här.Svíder som bara den.
 
 
 

Slöhet

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit sådär trött.Att ögonen bara vill kapitulera.Jag har varit arg idag också.Jag köpte några piller på nätet ett tag.Helt lagliga.Med en massa koffein i.Jag var alltid pigg på förmiddagen då.Men tyckte jag fick hjärtklappning och kände mig svimfärdig ganska ofta.Jag vet inte om det väger upp.Tröttheten alltså.
theyallhateus.com
 

That´s Life

Kategori: Allmänt

Reprimand

Kategori: Allmänt

Använde ordet "igår" inte mindre än tre gånger i förra inlägget.Det är inte acceptabelt.Inte för fem öre.Imorgon blir jag 33 år gammal.Det gör mig ingenting.Förutom att jag ogillar ojämna tal då.Nu ska jag kolla på "Top Model".
 

Sömnig

Kategori: Allmänt

Fick min säng igår.Det går inte förklara känslan.Sover som en prinsessa i den.Helt fantastiskt.

Jobbade igår också.Sen var vi ute och åt på kvällen.Jag,Lina,Viktor,Fredrik,Rickard och Nora.Alltså,dom spelade skitmusik på Morfars igår.Vilken besvikelse.Det drog ner sinnesstämningen något.Nu ska jag sova!

Möte

Kategori: Allmänt

Klumpen i magen är borta.Som den aldrig hade funnits.Skönt.
Hade möte idag igen.Man får gå på mycket möten om man är med i en fackklubb.Tycker det är jättesvårt att lyssna på någon när man ska anteckna samtidigt.Idag gick dessutom pennan sönder och fjädern inuti sköts ut över VD:ns skrivbord.Kände mig inte alltför proffsig då.
 
 
 
 
 

Vad gör väl det?

Kategori: Allmänt

Har lokaliserat vart den svarta lilla labradorvalpen som jag har sett härutanför några gånger bor.I huset mittemot.Den är så liten att den knappt kan gå ordentligt.Synd att man inte kan låna valpar av folk.För det kan man väl inte?Jag skulle inte vilja låna ut min hund,om jag hade nån då,till någon.Tänk om hunden gillar den människan mer?Så måste man spela med och låtsas att man tycker det är okej,Nej,tack.
 
Var inte så sur eller trött idag.Det var helt okej att jobba över.Men på lunchen så fick jag nån slags ångestkänsla.Minns bara att jag tänkte att man kunde känna på luften att det var sensommar.Sen var det som om jag tog ett andetag och att det fastnade som en obehaglig klump där i magen.Känns som om man ska spy fast uppblandat med en typ av nervositet.Så man förstår att det är inget fysiskt.Utan en känsla som tar över.Jag förstår vad som händer.Jag har kännt det där förr.Men tycker inte om när det kommer utan anledning.Jag gillar att hösten är på väg.Vi har alltid haft en bra relation.Det är efter nyår det brukar vara som sämst.Iallafall,satt det där i hela passet efter lunch.Hade ändå musik i hörselkåporna.Vred tillochmed över till radio Båstad.För där är det musik hela tiden och man behöver inte tänka då.
Men sen på 14.30 rasten satt jag och snackade med Lina och Viktor om lite allt möjligt.Om hur jäkla jobbigt allt kan vara och hur saker kan kännas.Så fattar man att alla bara är människor.Känner samma sak,samma problem.Och sen var den där klumpen i magen inte så stor längre.Och nu känns den knappt.Så skönt.Att det finns sådana människor i mitt liv.Som gör allt lite bättre.
 
Sover dessutom alldeles för lite,och dåligt.Sånt fuckar upp en rejält med.Ska lägga mig snart.På riktigt idag.Övertid imorgon igen.
 
 
 
 

Buss

Kategori: Allmänt

Drömde om lokalbussarna på Vallås inatt.Alltså rent allmänt.Om turer och tidtabeller.Hur ointressant är inte det?Somnade dessutom alldeles för sent.Och ska jobba över idag.Inget bra upplägg.Nån kommer vara sur ikväll.

MonkeyBusiness

Kategori: Allmänt

När jag klottrar blir det alltid apor.Undrar varför?

Lycka

Kategori: Allmänt

Har glömt berätta,jag var med om något fantastiskt i Torsdags.En sån där sak man måste vara med om för att förstå.Kom hem efter jobbet och var lite stressad.Jag kanske småsprang.Gick snabbt i alla fall.Plattorna är lite ojämna här utanför och jag snubblar till och hinner inte räta upp mig utan ramlar rakt fram,skrapar i handflatorna och ena knät.Inte så farligt alltså.Och bara jättelite blod.Men det fantastiska i det här är KÄNSLAN.För nån sekund kändes det exakt som när man var liten.Dom där ömmande handflatorna.Blir så otroligt glad bara jag tänker på det.Jag har försökt uppnå det här varje julafton i åratal.Det fanns härutanför hela tiden.Så enkelt.Att man kan bli lycklig av ett skrapsår.
 
 
 

NothingComesToNothing

Kategori: Allmänt

Så var det dags inatt igen.Låg vaken från 03.00 till strax efter 05.00.Sov i bilen både till och från jobbet.Ännu en fördel med att inte ha körkort.
 
Babyshambles är tillbaka!Jag har varit så orolig för Pete.Han ser relativt sliten ut i videon.Jag ska inte påstå något annat.Men låten är helt magnifik.
 

CleaningOutMyCloset

Kategori: Allmänt

Jag känner att jag borde rensa upp i min Facebook.Speciellt bland bilderna.Det finns ju ungefär trehundra kort med mig och en cider i näven.Behövs det verkligen.Nej,det gör det inte.Får ta tag i det nån gång.Även här kanske.Minns knappt ens vad jag skrev i början.Vill helst inte läsa igenom det som är för gammalt.Säkert en massa pinsamt.Och antagligen kommer jag tycka likadant om detta om några år.Man kanske bara skulle lägga ner på en gång.Nä,det kommer jag inte göra,inte än.
 
WayOutWest var rolig.Även om det inte var så många jag ville se i år.Igen.Det var bättre förr och allt det där.Men vi kom in på alla klubbspelningar som vi hade planerat.Det har nog aldrig hänt innan.Åt samma mat tre dagar i rad.Någon vegetarisk Calzone.Inte en enda liten langos alltså.Nästan skandal.
 

PackDown

Kategori: Allmänt

Nä,jag ska inte gnälla om att jag är trött.Jag måste ju packa kläder.Ser ju ut att bli lite regn,så det är svårbestämt.Hade hoppats på att det kanske hade räckt med lite linnen och shorts.
 
Veckan började ganska lugn på jobbet,med idag ramlade det in brådskande ordrar som var lovade kunden innan semestern och så vidare..dessutom känns det som varenda pinal har varit trasiga.Truckar,elhissar och luftkonditionering.Men tills 12.00 imorron ska jag väl hålla ut.Ska hinna med ett möte med fackklubben innan dess också.
WOW för några år sen.Hänger i Mölndal på väg in till Slottsskogen. 
 

WideAwake

Kategori: Allmänt

Funderar på vilka kläder jag ska ha med till WayOutWest .Har nog gått igenom hela min garderob i huvudet vid det här laget.Tycker dom pratar kinesiska på TV.På varje kanal.Önskar jag jobbade kvällsskift igen.Klockan ringer 05.48...

Insomnia

Kategori: Allmänt

Skrev nyss ett långt inlägg om hur min brist på sömn börjar göra mig galen.Sen raderade jag det.Vet inte riktigt varför.Vet inte ens varför jag skriver ett nytt.Gå och lägg dej!

Varm

Kategori: Allmänt

Jag sov hela kvällen igår,vaknade vid 22-tiden.Det resulterade i att jag låg vaken till över 02.00.Så jag är lika trött idag.
 
Idag har det varit något så sjukt varmt på jobbet.Var helt genomsvettig när jag kom hem.Det var inte ens gott att äta kvällsmat.
 
Jag har kommit på en sak.Jag kommer ofta ihåg minnen i kläder.Alltså jag ser nåns kläder när jag minns tillbaka på något.Lina frågar alltid,-"Hur kommer du alltid ihåg vad folk hade på sig?".Men grejen är att det är nog så jag minns något överhuvudtaget.Jag måste se det.Inga specifika kläder=inga minnen.Slår vad om att ingen fattar vad jag skrev nyss förutom mig själv.
det får bli en gammal kattbild idag.Det var längesen nu,faktiskt.
 
 

So Tired

Kategori: Allmänt

Här är en som aldrig lär sig.Hade precis samma sista-dagen-på-semestern ångest som alltid.Tror jag sov två timmar inatt.Låg och kollade på nån tramsig komedi med Neil Patrick Harris.Helt i onödan för det resulterade endast i att jag var helt slut imorse.Men jag gick en runda direkt efter jobbet.klapp på axeln.Nu får det vara slut med det här levernet.Men först ska jag bara till WayOutWest och Malmöfestivalen.Men efter det!då är det höst och rutiner.Jag lovar.
 
Semestern har i alla fall varit riktigt rolig.Sista veckan var helt fantastisk.Första gången på åratal jag har tre veckor,brukar alltid bara vilja ta ut två.
 
Nu ska jag bara sova bort resten av kvällen.Ja,det ska jag.
 pic:theyallhateus
 
 

Naiv

Kategori: Allmänt

Håkan var bra.Såklart.Idag väntar ännu en konsert med Kristian Anttila.Han ska spela på Tillsammans.Sen imorgon kör vi vidare med Dani M på B&B.Usch slutet på semstern nu.Söndag kommer vara värst.Men sen brukar det kännas rätt skönt.