JennyD

Es ist kalt

Kategori: Allmänt

Tack för er support gällande Skille.

Jag fryser.Måste krypa ner under täcket men vägen dit känns så...kall..

Det är alltid bäst att gå in på toaletten innan Lina.Hon har så mycket krämer och skit.Det tar sån tid.Haha jag ska berätta att jag skrev så.Hon kommer inte bli arg.

Gonatt!!


pic:Jag & weheartit.com

Årets Skandal

Kategori: Allmänt

Skille gick inte till final i årets lussekatt.Skandal!Domarna måste vara mutade.Härmed bojkottar vi Hallandsposten.

Helgen har varit supermysig.Både Fredagen och Lördagen.Bilder kommer inom kort.

Min rygg håller på att kappsejsa(ytterst tveksam stavning).Jag förtjänar faktiskt inte ett ryggskott till.Det är inte fixbart.

Losing shoes & shit

Kategori: Allmänt

Sitter och äter en kaka på maten.Inte vilken kaka som helst,pepparkaksrulle.Så jäkla god!Ser ut som en "dammsugare",fast vit och brun istället.Smakar pepparkaka.

Har hunnit städa,handla och satt upp julgardiner och adventsljusstakar.Nu är jag redo för helg!



pic:weheartit.com & Mig själv

Dare

Kategori: Allmänt

Jaa!Det är helg igen.Imorgon sticker Jag,Lina,Viktor och Rickard till GBG.Vi ska gå på Lisebergs julmarknad,festa natten lång och bo på hotell.Myspys!
Sen på Lördag kommer Malla ner och Lina ska bjuda på försenad födelsedagsmiddag sen party.Myspys igen!
Späckat schema.Precis som jag vill ha det.

pic:ilovewildfox

Yellow brick road

Kategori: Allmänt


pic:weheartit.com

Idag vaknade jag tjugo över sju och var övertygad om att det var mitt i natten.Men det var det inte,det var bara väldigt mörkt.

Har anmält Skille på Hallandsposten.se som årets lussekatt.Går han vidare vill jag att ni röstar.Han tackar på förhand.

Raise your glass

Kategori: Allmänt







Riktigt

Kategori: Allmänt

Var inte så värst jobbigt att jobba idag.Det var bara Jag,Lina,Fabbe och Daddy Cool.Viktor kom sen ,han skulle byta till vinterdäck.
Föll i djupsömn när jag kom hem,Lina väckte mig halv tre.Vi tog 7,0:an och lite chips.Ska snart in i duschen.Farmor fyller år så vi ska till vallås och fira henne.Käka oxfilé med tillbehör.Sen blir det ut på stadens gator.Ses?



pic:unknown,SkilleWonka & Jag

Hey

Kategori: Allmänt

Känner mig förvånansvärt pigg idag.Har egentligen lust att hitta på något.Åka någonstans.Festa i nån annan stad.Men ska jobba imorgon så det får bli en lugn Fredag.behövs väl egentligen när jag tänker efter.

Igår fick vi igång det gamla Nintendot,satt och spelade Super Mario bros 1 och 3.Grymt roligt.Strax innan 23.00 fick vi cravings så Lina stack iväg och handlade godis på Hemmakväll.Hon hann tydligen precis,dom stänger ju 23.00
.Sen glodde vi på "How I met your Mother".Bra Torsdagkväll där.

Idag står det vanliga på schemat,dvs allt tråkigt som städa,handla o sånt.Boring! som min käre far hade sagt.

pic:Bikbok pressbild

Fem snabba

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit produktiv på jobbet.Iallafall sista halvan.Körde tre pallar KB i hydralpressen.Det gjorde jag igår med.Är totalt ointressant om man inte vet vad jag talar om.Så nog sagt om det.

Längtar till Thailand!Bara tre månader kvar.Och först är det jul.Mycket att se fram emot alltså.

Jag hatar när jag tar fel makaroner.Snabbmakaroner ska det vara.Tre minuter ska det ta och inte en sekund mer.

Idag åt jag ett vaniljhjärta till frukost.

En dag kvar,sen HELG!

Vinter

Kategori: Allmänt

Idag har det ju varit riktigt kallt ute.Mysigt om ni frågar mig.Jag längtar lite till advent och julen.Älskar julen.Alla är lite snällare och lite gladare.Tillochmed jag.

pic:weheartit.com

Not Lost

Kategori: Allmänt

Ännu en Måndag är över.Skönt.

Jag känner mig i smått psykisk obalans.Jag mår inte dåligt direkt.Men jag är bräcklig,hyperkänslig och beter mig allmänt konstigt.Jag känner inte igen mig.Om du tycker att jag låter som en rolig människa att umgås med så kan du kontakta mig via e-mail...

Men helgen var kul.Jag älskar tv-utbudet på Söndagr.Helt klart min favorit slappe-ligga-framför-tvn-lata sig-dag.

Vi fick smörgåstårta till lunch idag på jobbet.Dom hade nått något slags mål.Julbord blir det också.Den 10:e December på någon gård runtom Laholmstrakten någonstans.

pic:weheartit.com

Rice & Curry

Kategori: Allmänt

Väntar på maten och målar naglarna.Idag blev det hemkörning.Indiskt.Har varit sugen på det i veckor nu.

Let Loose

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit duktig.Jag har jobbat.Så nu kan jag bara slappna av,let loose och parta hårt hela kvällen.Det har jag gjort mig förtjänt av.



pics:weheartit.com & Lina

Awkwardness

Kategori: Allmänt

"It´s the awkwardness of posing and feeling like I was in,but I never was in.Awkwardness gives me great comfort.I´ve never been cool,but I have felt cool.I´ve been in the cool place,but I wasn´t really cool.I was trying to pass for hip or cool.I´ts the awkwardness,that´s nice".
    
-Marc Jacobs

Lugn

Kategori: Allmänt

Det blir en lugn Fredag idag.Fan jag behöver det.Har blivit så uppstressad så fort jag har lite tid över.Hitta på något!Blir så rastlös så fort det inte händer något.
Men först ska vi handla,sen en vända på stan kanske.Var ju trots allt två veckor sen sist.

Imorgon ska jag jobba.Sen blir det som i vanlig ordning lite party på kvällen.

Bra och Dåligt

Kategori: Allmänt

Idag var det inte många besökare.Skäms på er!.Känner att jag borde lägga mig.Har beställt BH-ar från Bubbleroom i brist på annat.

Smått upprörande saker idag:
1.Insåg att Daniel Adams-Ray spelar i GBG den 25:e.En Torsdag.Klockan 19.30.Det kan man ju kyssa adjö.
2.Pajade min goda pastasås gjord på Kyckling,creme fraiche,champinjoner o lite annat gott med ketchup.Det var en aning för torrt och jag skulle bara ta liiite.Sen smakade det inget annat längre.

Smått uppiggande saker idag:
1.Lil Wayne är ute ur finkan.
2.Keith Richards hotade Aftonbladet-tönten Markus Larsson.


pic:weheartit.com

Ta mitt skimmer

Kategori: Allmänt

Måste ju bara visa detta klippet.Jag måste se honom Live.Det bara ÄR så.


Gubben i lådan(live i Vakna!)-Daniel Adams-Ray

Scoop

Kategori: Allmänt

Glömde ju berätta att "Arga Snickaren" var på Mårtensson.Han såg inte så arg ut,däremot raggade han på nån(yngre) tjej.Fast det kanske var hans tjej.Vad vet jag liksom?

Halva arbetsveckan är över.Imorgon vankas det tydligen snö.Kanske uppstår det tillochmed lite christmasfeelings isåfall.Vi får se.

Nu ska jag slänga mig framför tv:n.

My turn

Kategori: Allmänt

Det var hårt i Lördags vill jag lova.Var helt utslagen hela Söndagen.Repade mig först på kvällen.Lina var snäll och åkte iväg och köpte Ben & Jerry´s.Glass är bästa medicinen.Men det var trots allt väldigt längesen jag var riktigt bakis.Antar att det var min tur nu helt enkelt.

Hipp hipp

Kategori: Allmänt

Har städat och fixat lite nu på morgonkvisten.Ska iväg och handla på systemet sen.Väldigt viktigt,är ju röd dag imorron.Sen bär det iväg till Ullared.Ska inte handla något speciellt.

Lina fyller år idag.Hipp hipp hurra!

Movie

Kategori: Allmänt

Har nyss varit och hyrt Sex and the City 2.Har hört att den var lite fjantig,men man kan ju alltid kolla på kläderna.Så nu,Godis och film!

Jobbigt värre

Kategori: Allmänt

Har nog varit rätt tjurig idag på jobbet.Man blir det när man är sjuk.Allt är så tungt och jobbigt.Men..jag stog ut.Och det ska jag göra imorron med är det tänkt.Det är så jäkla skönt att bara stanna i sängen när man är förkyld och småfebrig,men en dag till ska jag väl klara av.
Nog om det,snart är det helg.Så skönt.Veckorna bara susar förbi.

Skulle nog behöva en Jäger eller två.För att döda bakterierna alltså.

Olägligt

Kategori: Allmänt

Åh jag håller på att bli sjuk.Har ont i halsen och småfryser.Har varit dödstrött ikroppen hela dagen på jobbet.Känns olägligt.

Har nyss avslutat äggmackor.Känns lite sådär fräscht att trycka i sig vid datorn.Hela tangentbordet kommer lukta gammal kaviar.

Nä,det får räcka så.

Mmmm

Kategori: Allmänt

Ska krypa till kojs nu.Kolla på "Paradise Hotel" och störa mig lite på korkade människor.Ibland är det skönt att irritera sig på andra.Klart jag är medveten om att jag också är lite pantad ibland.Det är vi allihop.

Mamma skickade med soppa,med köttfärs,kål och morötter.Så jävla god!Alltså bland det godaste jag ätit på jättelänge.Svalde tillochmed pepparkornen för jag hann liksom inte sortera bort dom mitt i all njutning.Bla,bla,bla whatever,who cares och God natt!

Pic:Kate moss

Sistone

Kategori: Allmänt