JennyD

Bra att veta

Kategori: Allmänt

"You selfdestructive,little girl,pick yourself up-don´t blame the world.So you screwed up.But your gonna be ok."

You don´t have to go

Kategori: Allmänt

Den här låten går på repeat för tillfället.När jag kollade in videon upptäckte jag till min stora förtjusning att dom vävt in "En kärlekshistoria" i den.Kanske den bästa svenska filmen som gjorts.Blev sugen att kolla på den nu juh.

Stay-Erik Hassle

London calling

Kategori: Allmänt

Whoop whoop!Back in Sweden.London var jävligt nice.Hade behövt sååå mycket mer tid bara.Glömde min kamera såklart,men fotade en del med mammas och Iphonen.Ser med glädje fram emot helgen.Sommaren har ju kommit också.Bara en sån sak.

pic:knighttcat

Chaos

Kategori: Allmänt

Det är så mycket just nu.Känns som om jag bara hinner jobba och sova.London på Torsdag(Maskinen på Kåren nästa fredag och Siesta! helgen efter).Jag som hatar att packa har inte ens funderat på vilka kläder jag ska packa ner,har inte växlat pengar och inte kollat upp vad man inte får missa.Turistgrejer menar jag,och shopping herregud.Kaos!

Finished

Kategori: Allmänt

Slut som artist.Men det var en jäkligt rolig helg.Maskinen var hur grymma som helst.Såklart.Nu ska jag kolla på en film.

Suck...

Kategori: Allmänt

Ska verkligen lägga mig tidigt idag.Har mått dåligt hela veckan.Började veckan med allergi-helvetet och idag har jag mått illa som satan.Vad är det som händer?Ska ju till Malmö imorron och kolla på Maskinen.Det är oinställbart.Det här är inte okej.Nog med klagan.Gonatt.

Minst sagt

Kategori: Allmänt

Minst sagt händelserikt igår.Bra och dåligt.Men det är så det är.Välkommen bakis/söndagsångest.Du vill visst aldrig försvinna helt och hållet.

Mitt hjärta blöder

Kategori: Allmänt

Gillar videon.Som fan.Låten med såklart.

Veronica Maggio - Mitt Hjärta Blöder

Not even light

Kategori: Allmänt

Har hela munnen full av kokos.En del av tangenterna funkar inte.Man får trycka hårt.Sviter av festande och spillande.Den här jäkla allergin har hållt på i en månad nu.Nysande,huvudvärk och kliande ögon.Inte konstigt man blir irriterad.Snodd rakt av från Quetzala Blancos blogg

MightAsWell

Kategori: Allmänt

Kändes ju lite som en Måndag idag.Det är ett hårt liv.