JennyD

Peasoup

Kategori: Allmänt

Käkar ärtsoppa och bävar inför packandet.Fan vad tjatigt det är.Men det får det ju vara värt.Nu är det semester!

Glass

Kategori: Allmänt

Väntar på att Lina ska komma hem med frallor och glass.Vi har snöat in totalt på Siaglassen kladdkaka.Så jävla god.

igår var vi och käkade på Wild west med Viktor.Det var fullsmockat med folk.Fast vi fick in maten hur snabbt som helst.Sånt gillasEfteråt åkte vi hit och intog mängder av alkohol och kollade på gamla barnprogramsintron på Youtube.Sen gjorde vi stan.Nä,nu ska jag glo färdigt på "Real Housewifes of New jersey".

One

Kategori: Allmänt

Vart ute och gått en runda.Nu ska här inhandlas sånadär tråkiga saker som är nödvändiga inför resan.Mygga(det bästa myggmedlet,visst har dom där nere men apotekets Mygga är outstanding),Hårspray,duschcreme och Resorb.Solskyddsfaktor är fixat sen en tid tillbaks.Jävlar vad gött det ska bli.En utekväll,en bakisdag och sen en arbetsdag.Sen drar jag.

Liv och död

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit hem ifrån Kvibille.Hälsade på Lizette,Philip och lilla Lovisa.Herregud vad stor hon hade blivit.Supersöt.Jag och Lizzan bytade även julklappar.Lite sent kanske,men så blir det ibland!

Planerna inför helgen börja styra upp sig litegrann.Var ju meningen att vi skulle till Hylte på utflyttningsfest från början.Men det känns lite meckigt med resandet fram och tillbaks.Sen fyller ju Viktor år på måndag,och man bör ju fira av honom innan vi åker till Thailand.

Nu blir det käk och en bärs till det!


Snart

Kategori: Allmänt

Nu börjar det dra ihop sig!om en vecka så befinner jag mig på betydligt varmare breddgrader...

pic:img source unknown

Recap

Kategori: Allmänt

Oh my god.Om jag tyckte jag var packad förra helgen så bör jag göra en djup analys av i Lördags.Pappas fest var riktigt trevlig.Mycket folk,god mat och mängder av sprit.Vi drog in till stan vid 00.00-tiden.Jag kapitulerade efter Morfars.Då hade jag redan hunnit med att tjattrat ihjäl några människor och ramlat på dansgolvet.Dom andra pallade med både Mårtensson och efterfest.Mäkta imponerad!

NuTarJagDigTillHimlen

Kategori: Allmänt

Då var det dags att kasta in sig i duschen och ta på ansiktet.Har haft smärre klädproblem och provade i princip halva garderoben i förmiddags.Men jag tror jag har bestämt mig.All in!

pic:source img unknown

Sjuk,sjuk,sjuk

Kategori: Allmänt

Det har varit en ofrivillig frånvaro från bloggen.Var tvungen att sticka hem från jobbet igår.Hade lite ont i magen på morgonen,men det var inte så farligt.Sen blev jag akut illamående vid 09.00-tiden.Om man känner mig så vet man att spy är bland det värsta jag vet.Får obeskrivlig ångest av illamående.Folk brukar ge en rådet-"stoppa fingrarna i halsen,så mår du bättre sen".Det går bara inte,jag kommer halvvägs,sen klöks jag och börjar böla typ.
En gång när jag var liten,kanske tio?,och Viktor var fem,så vaknade jag mitt i natten av att mamma var uppe och Viktor höll på spy.Jag blev helt förstörd och uppriven.Trodde han skulle dö.Det kanske är den händelsen som skapat något slags trauma.
Idag är det bättre iallafall,och tur är väl det för pappa har sitt kalas imorgon,och det tänker jag inte missa pågrundav någon förbannad magsjuka.

Hunger

Kategori: Allmänt

Alltså,det finns inget särskilt att delge.Ingenting.Var så satans hungrig innan.Som om jag inte hade käkat på hundra år minst.Typiskt Onsdagar.Alltid hungrig på Onsdagar.

pic:stockholm streetstyle