JennyD

BackToWork

Kategori: Allmänt

Men det var väl förbannat härligt att vara tillbaka på jobbet.Not.Fast jag har redan vant mig.Och det är ju lite events kvar den här sommaren.Först Wayoutwest näst helg,sen Malmöfestivalen och därefter lite klassisk charter.Så här ska man inte hänga läpp!Är ju faktiskt ganska skönt med lite rutiner igen.Allt festande sliter på den gamla kroppen.

Born to run

Kategori: Allmänt

Satan i gatan vilken rolig semester det har varit.Mycket fylla såklart,men så blir det ibland.Igår tog jag det lugnt iallafall.Var på bio och såg "The dark knight rises".Jävligt sevärd film.Har ju varit trött på superhjälte filmer rätt länge nu,men den här var helt magisk.Idag avslutar jag semestern på Ullevi med Bruce Springsteen.Tredje gången jag ser honom nu.Kommer bli fantastico.Regn eller inte.

rätt representativ bild av semesterfirande,kommer lägga upp fler när jag har mer tid.Nu blir det käk!

It starts here

Kategori: Allmänt

Minst sagt sliten.Det börjar där.Helgen har varit helt fantastisk.Hängt med världens bästa släkt och vänner.Den årliga Bakken resan blev en väldigt blöt historia.Men det är ju så det brukar bli.Hade tillochmed lite bakfylleångest igår.På det där sättet när det inte hänt nått speciellt,man hade faktiskt riktigt kul,men det är ändå en obehagskänsla dan efter.Nåja,nu blir det ut en runda.Vädret ska ju också rätta till sig verkr det som.Fantastico!

NotGiveAFuck

Kategori: Allmänt

Har vart ute och gått en sväng.Lina och Malla är i stan.När dom kommer tillbaks ska vi bege oss till Lizette och fika.Och träffa Lovisa,det var ju ett bra tag sen nu.Ikväll bjuder mamma och pappa på grillat.Lite party på det såklart.Imorron drar vi till Danmark och Bakken.Lite halvtaskig uppslutning i år,men det ska nog bli kul ändå!

Rocky road

Kategori: Allmänt

Min rygg är helt fucked up.Längesen den var såhär kass.Det går inte att sova ordentligt.Smått jobbigt.Ska alldeles strax bege mig ut på en morronpromenad.Vädret är lite skeptiskt,sol varvat med skyfall.Men det får bli vad det blir.


Hade vart nice och sno den här looken rakt av.Köpte liknande shorts i London och man borde kunna hitta nån liknande tröja secondhand.

pic:img source unknown.

Bra start

Kategori: Allmänt

Startade upp semestern i Stockholm.Jävligt trevligt.Vi bodde hos Tobbe.Grillade hos Emil.Såg Camilla Henemark på Berns.Drack cider i gamla stan och gjorde Söder.Bland annat.Idag är en såndär typisk dag på semestern när vädret är taskigt så man vill hitta på något men allt kostar pengar,och det har man lite snålt om.Så man är mest rastlös.Men åndå glad att vara ledig.Ni fattar.


grillning på Emils innergård.

Väl sliten

Kategori: Allmänt

Nu börjar man bli väl sliten alltså.Ska bli gött med en välbehövlig semester.Än så länge är Stockholm,Bakken och Bruce Springsteen inplanerat.

pic:Anja Rubik,source img unknown.

Dancehall Queen

Kategori: Allmänt

Åh,Robyn alltså.En favvo just nu.


Dancehall queen-Robyn

"...Now what? your jaw has dropped
 until the music stop, you know
 I still run this thing like a dancehall queen
 I really don't want no hassle..."

Wild horses

Kategori: Allmänt

Sommarfest med jobbet igår.Blev en blöt historia.Har sovit i tre timmar kanske.En macka och lite kaffe på det och nu är det in i duschen som gäller.Ska ner till travet på V75 och sen är det grille hos mamma och pappa.

Adventure Land

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort exakt likadana saker som igår.Utom att duscha.Palla vara fräsch liksom.AYoungSummersYouth

Kategori: Allmänt

Jobbat över,gått en runda,duschat och käkat.
Från I lördags:
Ska lägga ut lite bilder från äventyrslandet också lite senare.Jag,Lina och Viktor värmde upp där.

Let´s do this

Kategori: Allmänt

Det kommer bli en relativt hård helg igen känner jag.Först firmafest på Fredag,sen V75 på travet följt av grille hemma hos mamma och pappa på Lördagen.Men jag välkomnar det.

pic:weheartit

Big spender

Kategori: Allmänt

Lyckades göra av med en aning mer pengar än vad jg hade planerat i helgen.Men det får det väl vara värt antar jag.