JennyD

Whoops

Kategori: Allmänt

Whoopsi!En hel kväll framför datorn igen.Kanske borde skaffa en hobby.Så jag utvecklas lite som människa,menar jag.

OhFuckIt

Kategori: Allmänt

Är helt slutkörd igen efter ännu en hård helg.Alldeles för mycket alkohol om jag ska vara ärlig(och det ska man väl?).Stackars lilla levern.Har tillbringat hela kvällen framför datorn med praktiska ting.Saker som jag verkligen inte kan skjuta upp längre.Kan ju inte skriva nått om det här dock,är lite hemligt.

Pappa ska ha sin 60-års fest på Lördag,så det lär ju knappast bli lugnt den här helgen heller.Men det är mest på Måndagar man känner sig sliten och tärd.Behöver en god natts sömn känner jag.

Imorgon är det två veckor kvar till Thailand.Blir nästan lite stressad när jag tänker efter.Känns som jag ska hinna med en massa grejer,fast jag vet inte vad,innan dess.

Upptäckte nyss att alla mina mini-Buddha figurer som jag har vid datorn stog vända med ryggen till.Det bådar inte gott.Bäst att gnugga dom på magen och vända dom på rätt håll direkt!

pic:weheartit.com

Ferre

Kategori: Allmänt

Viktor bjöd på helt ofantligt god mat på "Piccolo".Det kanske inte stavas så,men det är ju ganska irrelevant egentligen.Nu väntar vi(Viktor,Rickard,Lina och Jag) på Taxin som ska ta oss till Fredriks förfest.Nu är han här så nu drar vi!

Pooh

Kategori: Allmänt

Var inne på Bikbok efter jobbet och handlade två par linnen.Kostade mig endast 100 spänn.Fast då använde jag ju mitt presentkort som jag fick av mamma i julklapp.Sen gick jag en runda.Det var kallt.Nu väntar jag på att Lina ska komma tillbaks med lite godis.

Lite P3 Guld

Kategori: Allmänt













Liv och död

Kategori: Allmänt

Intensiv helg.Hade skitkul på P3-guld.Man gick in precis bredvid artisterna.Jag och Lina hamnade bakom The Ark.Bara en sån sak.Ska slänga upp lite bilder nån dag.Bäst på scen var helt klart maskinen.Fast det kommer väl inte som nån överraskning att jag tyckte det.Rebecca & Fiona var grymma också såklart.
Annars råkade vi ut för en hel del otrevliga människor.Väldigt ovanligt för Gbg.Det började redan på vägen dit med en rejält sur busschaufför.När vi skulle käka frukost på Söndagen så fick vi kommentaren -"det var väl ändå i elfte timmen!" av snubben som jobbade där.Samtidigt himlade hon bakom disken med ögonen och slängde fram två tallrikar.Herregud,serverar man frukost mellan 0.800-10.00,så är det väl helt okej att komma när det är tio minuter kvar.Vi tog ändå bara en fralla och lite juice.Gick på ett kick.


Maskinen Krossa alla fönster + Liv och död @ P3guld 2012

The Monkey

Kategori: Allmänt

Tips från coachen

Kategori: Allmänt

Har gått en runda och duschat.Bussen mot Gbg avgår 13.40.Hoppas det inte är lika mycket folk på den som det var innan jul.Jag och Lina hade tänkt ha lite förfest på vägen upp med cider och chips.Det funkade inte alls då.Var fullsmockat och vi hamnade på helt fel platser.Jag fick sitta bredvid nån hipster med laptop.Det var inte läge att dra fram 7,0:an.Man ska hamna ganska långt bak,lite i skymundan.Då är det bara att knäppa upp.

Från kräftskivan i höstas

Chin up

Kategori: Allmänt

Ska till Göteborg och P3-guldgalan på Lördag.Lyckades få ståplatsbiljetter precis runt scenen.Kommer bli kul som fan.Är helt slut känns det som.Tänker inte bli sjuk nu.Brukar alltid åka på nån januari-influensa precis innan Thailand.

Viktor käkar glass i Thailand.Från förra året.

Justkeepyourheadabove

Kategori: Allmänt

Var ute och gick en sväng i regnet efter jobbet.Varför ska det regna nu?!Det var iallafall skönt att gå in i en varm dusch efteråt.Stog lite extra länge.Nu har jag käkat fryspizza och slökollat lite bloggar.Om fyra veckor dricker jag "Chang" och käkar "Chicken with cashew nuts"...

pic:weheartit.com

Down low

Kategori: Allmänt

Dem varslade tio stycken på jobbet idag.Jag skulle egentligen blivit drabbad,men blev ett undantag.Känner mig så jäkla taskig mot dom som har varit där längre än mig.Som om man tagit deras jobb på nått sätt.Har ju själv varit i den där situationen två gånger och det är ju inte särskilt roligt.Hoppas det vänder så att inte så många behöver gå.
Nä,nu blir det TV för resten av kvällen.

UpAllNight

Kategori: Allmänt

Har kommit hem från boxningen.Det var verkligen skitkul.Inte riktigt lika "dirty" som o Thailand,men ändå.Har hunnit med en cider och ska alldeles strax in i duschen.Ska käka på vallås idag.Pappa ska grilla!satan vad gott det ska bli.
Last weekend(trettondagsafton o Lördags):









pics:Lina

Tidsoptimist

Kategori: Allmänt

Det blev visst inga bilder igår.Så kan det gå!Är lite smått stressad nu för jag ska kolla på Thaiboxning i arenan och det börjar 12.00.Om en minut.Tidsoptimist in i det sista..

Nåt inombords vill inte lägga ut den här bilden,men nu gör jag visst det ändå.

13

Kategori: Allmänt

Har avklarat den obligatoriska fredagspromenaden.Har även packat ner julen och hunnit flippa ur totalt för att jag inte hittade mina rosa shorts.Men dom dök upp.och tur var väl det.Ska iväg och panta och handla lite.Ikväll blir det bio."New years Eve".En riktig chickflick.Ska lägga ut lite bilder sen från förra helgen har jag tänkt.

pic:source img unknown

ByeByeBirdie

Kategori: Allmänt

Då vart det helg igen.Det är ju trevligt,menar jag.

Same shit,different year

Kategori: Allmänt

Tråkig dag med dåliga nyheter.Är så trött på att behöva börja om på nytt hela tiden.Orkar helt enkelt inte.Har precis ätit mammas kinesiska korvgryta.Och den är jättegod.Egentligen.Men idag smakar den just ingenting.Märkligt hur en liten klump i magen kan fucka upp aptiten helt fullständigt.Anyway,nu ska jag lägga mig.Jag är dödstrött!

Godnattvisa

Kategori: Allmänt

Så fin,så fin.

Hästpojken - Gitarrer & bas, trummor & hat. Musikvideo! Officiell

...."Så säg mig vad vi väntar på,
säg mig vad du tänker
och allt vi lämnat kvar
här är allt förlorat
Jag är dig,
Tills jag ändrar mig,
Är dig tills jag vänder mig,
Allt vi lämnat kvar
här är allt vi har förlorat förr."..


Me

Kategori: Allmänt

Har en del saker jag borde ta tag i.Saker som borde bli gjorda.Annars ligger dom bara och gnager.Alltså inget ångestfyllt eller så,bara en hel praktiska grejer som flyttas fram till sista minuten.Så typiskt mig.

Extra

Kategori: Allmänt

Ännu en blöt helg har passerat.Fast det var jäkligt kul i Lördags.Extra kul.Bra med sånna helger.Fortsätt så!
Har ändå inte vart sådär galet sliten idag.Kan bero på att nedräkningen har börjat.Imorgon är det exakt fem veckor kvar till Thailand.Fan vad gött!

pic:Heygia/freshnet

Come Undone

Kategori: Allmänt

En utav dom bästa konsertupplevelserna jag haft var på Ullevi 2006 när jag såg Robbie Williams.Det var magiskt.
En skön låt och en asgrym video signad Jonas Åkerlund:


Robbie Williams - Come Undone - Official Music Video - HD

GottNytt

Kategori: Allmänt

Snart blir det partyparty!
Lite pics från nyår:














Fick inte med nån bild på Lina,så den sista borde egentligen vara i början.Men nu blev det såhär.

One

Kategori: Allmänt

Bara en arbetsdag kavr.Sen kör vi lite Trettondagaftonsutgång på det.Kan det bli mycket bättre?

This too shall pass

Kategori: Allmänt

Är på dåligt humör efter en vad jag vill kalla pissdag.Har lyckats slå i huvudet också,så jag har en stor,kanske den största jag nånsin haft,bula mitt på huvudet.Stackars folk som har varit tvugna att umgås med mig idag.Ska gå till sängs tidigt och vakna som en ny människa.

Sejouren

Kategori: Allmänt

En ganska blöt nyårsafton blev det,det måste erkännas.Satt och festade här,smällde av lite fyrverkerier och sen gick vi in till stan.Min sejour därinne blev dock ganska kort.Det var varmt och mycket folk så jag tyckte jag mådde illa och gick hem.När jag kom hem ångrade jag mig för jag mådde visst helt okej.Fan det där händer med jämna mellanrum,och sen orkar man inte gå tillbaks.Vilket antiklimax!Jag tröstade mig med chips och bearnaise.Precis.Satan vad äckligt.Det är helt sanslöst vilka grejer man kan peta i sig på fyllan.Igår var det slapp för hela slanten.Det behövdes.