JennyD

Tjena

Kategori: Allmänt

Tiden har gått jäkligt snabbt idag men jag är ändå totalt utmattad.Slängde ihop en Ost och Skinksås på vad som kändes  som fem minuter.Är man hungrig så är man!Det är inte okej att käka kvällsmat kl 21.00 på kvällen.Way too late!

Lost nr 2.Att jag överhuvudtaget klarar av att stå på benen är ett mysterium.

OhMyGod

Kategori: Allmänt


Pic:weheartit.com


Kära Gud
Jag har tagit mig vatten över huvudet.Jag orkar inte jobba till 20.00 den här veckan.Hjälp mig!
Tack på förhand.
Jenny

Intense

Kategori: Allmänt

Intensiv helg.Minst sagt.Men supermysig.Kalas igår hos mina kära föräldrar med släkt och vänner.Fick jättefina presenter.Känns som jag har träningsvärk.Men det är omöjligt.Måste varit all dans inatt.

Ska bli skönt att börja 09.00 imorron.Behöver verkligen lite sovmorron känner jag.

We´re gonna party like it´s my birthday

Kategori: Allmänt

Heej!
30 bast alltså.Så jävla sjukt.Det är ju nu det är tänkt att man ska vara vuxen.Men jag är likadan.
Öppnade mitt första paket imorse.Från Stina och Kenneth.Det innehöll Weekday-tiger-tröjan som jag vart på jakt efter.Blev överlycklig!

Nu ska jag duscha,sen drar jag till Malmö och malmöfestivalen.Teddybears börjar spela kl 23.00.Nästan på klockslaget då jag är född.Kan det bli bättre?
Jo,imorron,för då är det kalas hemma hos mamma och pappa.Det här kommer bli en bra helg.Det känner jag.



pics:2.weheartit.com 1&3 Jenny Peewee Dahlgren the 30 year old kid.

Full-Of-Shit

Kategori: Allmänt



pics:Hult 2009 & weheartit.com


Nu ska jag handla potatissallad.Föga intressant kanske.Imorgon ska jag jobba.Sen ska jag fly stan.Vart?Berättar imorgon.

Jo

Kategori: Allmänt

jo,jag stannade hemma idag med.Gick upp imorse.Fixade mig och allt.Sen fick jag ångest.Ska jobba förskjuten arbetstid nästa vecka 09.00-20.00.Ledig på Fredagen.Läkaren sa ju till mig att jag inte fick jobba  några "mastodontpass".Men vad ska man göra?
Så jag tänkte,att om jag stannar hemma idag med så är det bara en kort dag imorgon.Då har ju ryggen iallafall fått en ärlig chans att återhämta sig.Det var så jag tänkte.

Better-Safe-Than-Sorry

Kategori: Allmänt

Stannade hemma idag med.För att vara på den säkra sidan.Ska jobba imorgon iallafall.Ryggen känns bättre efter lite vila.Blåser som satan ute,men bara det inte regnar alltför mycket så tänkte jag bege mig ut en liten sväng.

WANTED

Kategori: Allmänt

Alltså jag behöver en man.Lite kärlek.Det var fan för längesen nu.





PICS:WEHEARTIT.COM

Love the way you lie

Kategori: Allmänt

Åh,jag älskar den här låten.Eminem låter precis som back in the days igen,Rihanna är ascool.Megan fox och en Hobbit(det är det väl?) i videon.Love it!

Love the way you lie-Eminem feat Rihanna

Ut med dig

Kategori: Allmänt

Jag borde verkligen bege mig ut lite.Får inte sitta framför datorn,får inte!Ska nog trotsa vädret ändå.Behöver ändå köpa på mig lite värktabletter.

Så jäkla cool bild.

pic:Julia Chesky

Fan

Kategori: Allmänt

Är hemma idag.Ska till doktorn  13.15.Det funkar inte längre.Hade så jäkla ont i ryggen inatt att jag fick lägga mig på golvet.Det går knappt inte att sitta heller.Funkar egentligen bara att stå och gå.Är livrädd för att pajja den totalt igen.

Helgen var mysig.(förutom vissa dryga poliser).Lizzan hade gjort jättegod mat och dessert.

På fredag blir jag 30.Helsjukt.Får se om jag lever tills dess.Tänker iallafall inte se ut som Quasimodo.Det är en sak som är säker.Fan

On the go!

Kategori: Allmänt

Jobbade till 12.00.Bytade jeansen i stan.Handlade på Maxi.Har nyss tryckt i mig en macka.Om en timma dricker jag 7,0:an.Nu ska jag färga håret.Ikväll ska vi till Lizette.När ska jag vila då?Det ska jag nog inte.

Het

Kategori: Allmänt

Har haft en crush på Orup sen barnsben.Lite sjukt egentligen.Men visst är han fortfarande lika het.Och gör fortfarande fabulous pop.
Gonatt mina barn.

Tiden bara gick-Orup

Shop til you drop

Kategori: Allmänt

Tråkigt väder det blev då.Läste att Oskar Linnros skulle spela i kapsylparken ikväll.Irriterande att missa men det här regnet gör inte en människa lycklig.Dessutom är jag lite för seg för konsert.Sitter och käkar smågodis framför datorn istället.
Var innne i stan innan och tröstshoppade lite.För mycket kanske...

Måste nog byta ett par jeans iallafall,dom kändes lite för stora när jag kom hem.Vet att det bara fanns ett par i storleken mibdre.Kommer vara asnervös när jag jobbar imorron att dom ska vara slut.Halmstadborna shoppar ju järnet på Lördagar.Fast dom borde iofs vara panka nu såhär precis innan lön.

Lovely Abbey

Kategori: Allmänt

Det här är coolt.Ena av mina absoluta favvomodeller Abbey Lee.

ALEXANDER WANG : Inspiration Fall 2010 : Abbey Lee Kershaw

Breaking my back

Kategori: Allmänt

Gick hem tidigare idag.Eller tidigare och tidigare...jobbade bara över en timme.Känner hur ryggen börjar domna av.Den stackarn hann ju aldrig återhämta sig.Jag vägrar få ryggskott en gång till.Det värsta jag varit med om typ.Ska ändå jobba på Lördag också,är det tänkt.

Har hets-dammsugit litegrann.Nu måste jag tamejfan käka lite.Annars dör jag.

Nothing

Kategori: Allmänt

Det är så jäkla konstigt.Mamma ringde mig och frågade vad jag ville ha när jag fyller år.Och jag kom inte på nått.Ingenting!Det finns ju hundra saker jag vill ha.Men just nu är det bara blankt.

WayOutWest 2010

Kategori: Allmänt



Wu-Tang Clan


TSOOL


Daniel Gilbert

Festivalfrulle



Shout Out Louds


Kate Bosworth(den gröna jackan).

Håkan Hellström

I blame Coco

Tjat,gnat och Celebs

Kategori: Allmänt

Jag vet jag är tjatig,men jag kommer nog vara utmattad även den här veckan.Ska jobba 07-19 igen.Bara att bita ihop antar jag.

WayOutWest var helt fantastiskt.Tur med vädret hade vi med.Regnade bara lite precis i slutet av Håkan Hellström(som förövrigt var helt Amazing).Annars var det tillochmed ganska mycket sol.Man ska ha tur ibland.Bara en bit bort från oss på Håkan-konserten stog Joel Kinnaman och Kate Bosworth(!).Såg inte till Alexander Skarsgård dock.Vi smygfotade lite med Linas Kamera.Ska slänga upp lite bilder om dom blev bra.
Såg också en Fares-bror.Han med näsan.Fares Fares?Timo Räisänens gitarrist och Kleerup.

Nu ska jag falla in i djup sömn.

Låg

Kategori: Allmänt

Fuck it.Jag tänker inte ens försöka dölja det bakom ironi.Känner mig nerklubbad idag.Som om någon har gett mig en mental smäll på käften.

Längtan

Kategori: Allmänt






Den här vintern kommer kännas en aning lite lättare.

WOW

Kategori: Allmänt

Det börjar kännas i kroppen att man jobbar 12-timmars pass.Hann bara lägga huvudet på kudden igår och sen var det dags att gå upp igen.Men det kan det väl vara värt.Älskar WayOutWest!
Bara en en dag kvar nu,bara en dag kvar..

Vill ha

Kategori: Allmänt


pic:stylebykling

Jag vill ha röda skinnbyxor!

Push it

Kategori: Allmänt

Så jäkla trött.Ska jobba 07.00-19.00 måndag till torsdag.Ligger efter jättemycket.Men på Fredag är jag ledig.Då jäklar.
Nu ska jag kolla på Celebrity Rehab med Dr Drew på kanal 5.
Go´natt!

I Quit!

Kategori: Allmänt

Seg och sliten.Jobbade idag.Hoppas på att få ledigt,ellr iallafall sluta tidigare på Fredag.Är ju WOW då.Jag behöver verkligen lite festival.Har varit superstressad på jobbet.Ligger efter i alla tre pressarna,och allt har verkligen krånglat.

Ska anart bort till vallås.Jag,Lina och Viktor ska grilla där.Mammma och Pappa är i Danmark.Kanske skulle lite fler folk joina in.Ska bli aspackad ikväll.Ska nog gå in i ett koma-liknande beteende.Så ursäkta om vi stöts på i natten och jag är otrevlig,apatisk eller något liknande.Har haft mer ansvar på jobbet den här veckan än jag brukar ha vardagligen i ett år.Så ikväll släpper jag allt.Om så bara för en kväll.

Ha en lovely Lördag!

Lite HBG

Kategori: Allmänt










Inte i kronologisk ordning direkt.

Nuts

Kategori: Allmänt

Ska lägga ut lite Hbg-kort senare men är tvungen att ta ett nu.Alltså,jag knäckte mig när jag såg detta.Lina har fångat Mallas chilinöt i luften.

3 snabba

Kategori: Allmänt

Den här veckan har gått förbannat snabbt,nästan för snabbt.
Funderar på om jag ska jobba på Lördag.Det verkar bli så.
Fan vad ont jag fick i ryggen nu,har bara suttit en pytteliten stund framför datorn.

3 meningar som inte hade så mycket med varandra att göra.Men det är allt för tillfället.

Move-The-Fuck-On

Kategori: Allmänt


Vet inte vad citatet kommer ifrån,hittade det på nån blogg.

Hang with me

Kategori: Allmänt

Har hört den här låten innan i en aukustisk version.Det här är nog snäppet bättre.Skön video också.

Hang with me-Robyn

Allt och Inget

Kategori: Allmänt

Inte gick det bättre på jobbet idag,snarare sämre.Vissa saker ska bara krångla.

Wu-Tang Clan till WayOutWest tycker jag låter helt fantastiskt.Hoppas bara man kan ta ledigt på fredagen.

Var hemma hos mamma och pappa och hämtade mat innan.Dom är väl för gulliga.Världens bästa.

Gick en runda och postade mitt kassakort innan,om allt flyter på så blir det pengar för dom två veckorna vi hade "semester".Var ju faktiskt arbetslös så det är inget ljug.Men det brukar ju liksom inte "flyta på" när det gäller sånna saker.
 

Gokväll

Kategori: Allmänt

Alltså fan,det bara krånglade på jobbet idag.Hur trött blir man inte!

Var hos kiropraktorn idag igen,han ville ju det.800 spänn på en vecka.Fast all heder åt att han lyckades fixa den förra gången.För det kändes på jobbet,är ju så mycket lyft och tunga verktyg och konstiga ställningar till höger och vänster.

nu ska jag vila,sov jäkligt taskigt inatt och vaknade halv 5.Precis som alltid sista dagen på semestern.Och nu är känns allt som vanligt igen.Att man aldrig lär sig?man kan skippa den där ångesten,den är onödig.