JennyD

Troublemaker

Kategori: Allmänt

Tandläkarbesöket gick ganska smärtfritt.En lagning som var trasig och ett hål blev domen.Kommer gå på runt 1700.Är väl rätt rimligt antar jag.Han var ganska trevlig dessutom(hon jag haft innan jobbade inte kvar).Inget fördömande när jag sa att jag inte var en flitig användare av flour och att jag äter godis i princip varje dag.Inte heller något tjat om bettskena.Gick och köpte 6 hekto smågodis på Netto efteråt...
 
Snart kommer lillebror Viktor.Då ska det smidas framtida planer.
 
Igår beställde jag en jacka och skor för nästan 3000.När jag ser det i pränt så är det ju faktiskt helt sjukt.Men jag har inga barn och inga lån.Så länge katten får mat så gör jag vad jag vill med mina pengar.Det intalar jag mig iallafall så slipper jag få ångest..
 
 
 
 
 
 
 

Ho Hey

Kategori: Allmänt

Ska på bio om en halvtimma.Jag och Lina ska se "Bitchkram".Brukar inte vilja se svenska filmer på bio,men den här verkar bra."Ungdomsfilmer" is the shit så att säga.
 
Ska till tandläkaren imorgon.Där väntar väl en uppläxning om att jag borde skaffa bettskena.Tänker vägra även den här gången.Vet om att det är minst två lagningar som gått sönder också.Skit också.Men sen är det helg iallafall.
 

LearnToFly

Kategori: Allmänt

Igår var vi i Laholm och firade farfar som fyllde år.Det bjöds på smörgåstårta.Fan vad gott det är egentligen.Man kan bli riktigt sugen på det emellanåt.På Lördag ska jag och Lina till Malmö och kolla på Joel Alme.Det ska bli skönt att komma ifån Halmstad litegrann.

Ärtsoppa och Pannkakor

Kategori: Allmänt

Det är ju faktiskt Lördag.Och idag innebär det ärtsoppa,pannkakor och varrm punsch på kvartsvägen 2.Kunde varit värre!
gangnam style

Pisk

Kategori: Allmänt

Piskade mig som satan idag på morgonpromenaden.Det svider i låren.Men jag behövde gå av mig några ton uppdämda känslor.
 
Att jag aldrig kan få in i skallen att det är hundra gånger lättare att springa mot saker än ifrån.

I Ungdomen

Kategori: Allmänt

Det kan inte bli så mycket bättre.Mando såklart.
 
 

LetsDraw!

Kategori: Allmänt

Ska jag hänga framför datorn eller ska jag rita lite?Tror minsann jag ska rita.

Vad ska det bli av mig?

Kategori: Allmänt

Känner mig allmänt trött och olustigt för tillfället.Har lust att ändra på det mesta just nu.Man får inte bara harva på av ren rutin.Jag måste komma på vad jag vill göra.
 

Lite allvar

Kategori: Allmänt

Jag sov ganska dåligt inatt.Vaknade med en klump i magen.Jag läste Kristian Gidlunds blogg igår innan jag somnade.Kristian är trummis i bandet Sugarplum Fairy.Han drabbades av cancer förra året och genomgick en stor operation.Nu är den tillbaks och är obotligt.Man blir så jävla ledsen,men jag rekommenderar verkligen er att klicka på länken.Han skriver så förbannat vackert,vemodigt och tugnt.Hur känns det egentligen att i princip fått sin dödsdom 29 år gammal,helt obegriplig känsla.
Jag är en ganska självisk person.Önskar ibland att jag var en sån som visade mer empati.Men jag har inte kunnat släppa det här.Klumpen har varit med mig hela dan,på lunchen,när vi hade brandövning på jobbet och på rundan jag gick innan.Vad små mina problem är egentligen.
 
Kristian har skrivit "Sweet Jackie".

Woohoo!!

Kategori: Allmänt

Hur överlycklig blir man inte när man hittar Dumles pepparkakskolor på Maxi.Så nu blev det dumle och julmust till dessert!
pic:weheartit.com

Goodbye kiss

Kategori: Allmänt

Kasabian var ett utav,om inte det bästa bandet som jag såg i somras.Måste helt klart se dom igen.
 

MyDear

Kategori: Allmänt

Kan verkligen rekommendera "Loopers".Sevärd film.Nu ska jag gå en runda,sen ska jag färga håret.Utväxten är verkligen horribel.
pic:weheartit.com
 

Loopers

Kategori: Allmänt

Den här veckan tar nog rekord i antalet sovtimmar.Känns som jag är lite halvkrasslig.Igår bjöds det på kanelbullar på jobbet och nu ska jag iväg på bio med Viktor.

Yupp

Kategori: Allmänt

Satan vad trött jag har varit idag.Undra om det är Höstdepressionen som satt igång.Jag brukar iofs aldrig känna av det där.Det är inte värre än nån annan årstid,menar jag.Positiva Jenny.Gick iallafall en runda efter jobbet trots regnrusk.En stor klapp på ryggen för det.
Take me back please! bild är från Mallas Cypernpics.