JennyD

Valborg

Kategori:

Det är ju inte helt perfekt valborgsmässoafton-väder..men det ska nog ordna upp sig ändå.Har nyss gått en runda och nu tänkte jag vila nån timme.En av mina favoritsysslor.

ToSeeTheStars

Kategori: Allmänt

Då är det bara jobb till 12.00 imorgon och sen är det helg igen.Lyxigt värre.
pic:weheartit
 

KillinMySwag

Kategori:

Är det redan söndag?!så känns det.har redan lite Måndagsångest,antagligen kombinerat med bakfylleångest.Igår var det skoj som fan iallafall.bilden är lånad av Mallas instagram.

Burn

Kategori: Allmänt

Måste införskaffa mig en ny plattång idag.Den andra började brinna förra veckan.Det är alltid så dom ger upp,Likadant med hårfönarna.Brinner upp i handen på en.Lika obehagligt varje gång.Bör väl tillägga att jag alltid köper dem billigaste på markanaden.Tänker göra likadant idag.Har hittat en för 149 kr på Maxi.Det var ändå en OBH Nordica.Borde väl hålla nått år eller så.
pic:weheartit.com

HurDomÄn

Kategori: Allmänt

Jävla skitfredag.Rent jobbmässigt då alltså.Men det tänker jag lämna bakom mig just nu.
 
Snubblade över Oskar Linnros nya video på Aftonbladet.Är inte helt överförtjust i låten,Den är helt okej,men jag älskade verkligen förra skivan.Killen är iallafall väldigt behaglig att titta på.Det är ett som är säkert.
 

PuppieLove

Kategori: Allmänt

Idag efter jobbet åkte jag och Lina raka vägen till Bikbok.Det var nämligen halva priset på ALLT.Jo,på allt.Fast bara idag.Behöver jag nämna att det var fullsmockat med folk?..Men jag lyckades i alla fall roffa åt mig en t-shirt,en sjal med gorillor på och ett par svarta jeans.Gick på lite över trehundra.Bara jeansen kostar ju egentligen 499 kr.Så jag är nöjd.Svarta jeans är ett av mina favoritplagg.Det är så snyggt så det går liksom inte förklara.Är ständigt på jakt efter den perfekta svarta slitna nyansen.
 
Idag på halv tre-rasten så kom det en lastbil till jobbet.Inte speciellt konstigt kan tyckas.Men just den här lastbilen innehöll fyra valpar.Och lite andra grejor förstås.Valparna var så söta så jag trodde jag skulle dö.Nån blandning mellan Siberian husky och en till ras jag inte minns.Helt otroligt söta.Har ett leende på läpparna när jag skriver detta.Jag kan helt enkelt inte sluta le.Vi sätter punkt där.
 
pic weheartit.com
 
I

Nope

Kategori: Allmänt

Nope,idag kände jag inte ett dugg för att gå en runda efter jobbet,därav blev det ingen.
 
Uteserveringarna ska tydligen öppna upp ordentligt till helgen.Låter som en mycket bra plan.det är dags nu helt enkelt.
 
Superskönt att nästa vecka blir kort.Och veckan efter också förresten.
tänk,snart dags för sommarkvällar och shorts.Det går fortare än man tror...
 

Allergic

Kategori: Allmänt

Har känt mig lite halvkrasslig nu på eftermiddagen.Kan vara pollenallergin som är på intåg.Viktor kände redan av den sa han.Men jag hatar allergitabletter.Blir så enormt trött av dom.Orkar ingenting.Därför äter jag dom bara när det är ytterst nödvändigt.
 
Längtar tills på Torsdag.Löning.Avskyr att vara pank.
 
Nä,det får nog bli en TV-kväll.Det är allt jag klarar av.
pic:weheartit.com

Gomorron

Kategori:

Ligger och kollar på Morgonpasset.Går ju på Tv på lördagar.Ska alldeles strax bege mig ut en runda.Ser skönt ut,solen skiner.Ikväll har Nora 25-årsfest.Känns som det kommer bli en bra Lördag.

ParanoidPark

Kategori: Allmänt

Kollade nyss på "Paranoid Park".Obehaglig och ångestframkallande film.Avskyr när filmer lämnar en med den känslan.Precis som "Farväl Falkenberg".Det går inte att säga att en sån film är bra.Det var den säkert liksom,jag vet bara att jag aldrig vill se den igen.
pic:paranoid park

DownOnLife

Kategori: Allmänt

Låten har ju spelats ett bra tag men jag kollade inte på videon förrän igår.Satan vad cool.Hörde att Katy Perry hade twittrat om den.
 

DuKanGåDinEgenVäg

Kategori: Allmänt

Lyssnar in Håkans nya skiva.Det är en sån jäkla lyx.Allt är nytt,men man vet att,"-några av dom här låtarna kommer jag aldrig tröttna på".Den känslan.Kanske blir det sommarens soundtrack.Men det vet man aldrig förrän efteråt.
 
När jag såg hans(Håkan hellströms alltså) nya pressbilder så var min första tanke "-sådär vill jag se ut!,som en popsnörekille,i skinnjacka och sliten t-shirt".Typ lite Ramones och en smula The Strokes.Fast det är ju lättare sagt än gjort,när man ser ut såhär.
 
pics:håkanhellström.se

indigo

Kategori: Allmänt

Cool tjej+skön låt+mysig video.
 

F***in problems

Kategori: Allmänt

Oj,vad bra och problemfritt allt har gått på jobbet idag.Not.Men lika glad för det är jag,konstigt nog.Kanske lite vårkänslor?har varit förbannat skönt väder idag.Sista avsnittet av säsong ett av Girls idag,får inte missas.Går ju på SVT play också iofs.Men det hör till att kollas på Tisdagkvällar.Det piggar upp,sådär i början av veckan.
 
Enligt James Francos Instagram så befinner han sig i Köpenhamn.Så nära,men ändå så långt bort.Man kanske bara skulle hoppa på första bästa tåg och springa runt och leta på Köpenhamns gator?..
pic:source img unknown
 
Jag MÅSTE haffa en camo-tisha.Snarast.
 
 

Ambivalens

Kategori: Allmänt

Det blev ingen lugn helg.Långtdärifrån faktiskt.Satt och ältade att Far och Son skulle spela i Malmö i Fredags.(det visste vi sen länge,så vi kunde ju bestämt oss lite tidigare skulle man kunna tycka).Klockan 18.06 gick jag in i duschen,sen tog vi tåget ner.Även om pengarna är slut en och enhalv vecka innan lönen så känns det som rätt beslut ändå.Älskar när det bara dyker upp något.Och helt plötsligt så är man på väg.Konserten var dessutom jävligt roligt.Avgudar Frej Larsson.Sen på Lördagen gick vi ut härhemma såklart.Satt i Viktors nya lägenhet och förfestade.Den är sjukt mysig faktiskt.Och nu,är det helt plötsligt Måndag igen..
 

Stuff

Kategori: Allmänt

Idag ska jag lägga mig tidigt.Eller hysat tidigt i alla fall.Min kropp skriker efter sömn.
 
Surfar runt på massa shoppingsidor och drömmer om än det ena än det andra.Har ett extremt sug efter nya saker.Ett behov som inte går att mätta.Jag skulle nog behöva lite verklighetsförankring.Klart jag inser att man inte blir lycklig av materiella ting.Men det funkar ju ett litet tag i alla fall..
 
Har inget planerat i helgen och det känns väldigt skönt.Har hänt nått varenda helg sen vi kom hem från Thailand känns det som.Behöver lite lugn.
 
Fick sålt ett par shorts på tradera som inbringade 308 kr.Inte illa pinkat.Sedär,jag spenderar ju faktiskt inte bara pengar.
pic:source img unknown
En paljettkjol.Behöver man ens motivera varför?

Sleepy

Kategori: Allmänt

Har precis skickat iväg lite mail.Egentligen var det bara ett mail,men jag ville låta lite viktig.
 
Har sovit dåligt nu i nästan en vecka.Jag som brukar ha så lätt för att sova.Varsomhelst och närsomhelst,det är det bästa jag vet.
 
Känner mig inte så rolig idag.Onsdagar är tråkiga överlag.Kan nog vara veckans tråkigaste dag.Skönt att det är torsdag imorron.
 
vi kör en gammal goding till!
 

ByeByeBirdie

Kategori: Allmänt

 
Det kom en fasan springandes när jag var ute och gick vid flygstaden tidigare.Jag avskyr fasaner.Stora fåglar överhuvudtaget egentligen.Jag blev rädd på riktigt alltså,håret ställde sig på armarna.Blev jagad av en gås en gång när jag var liten,det kan nog vara anledningen.
 
Det finns mycket bra svensk hiphop just nu.Favoriterna för tillfället är nog Lorentz & Zackarias.Gillar Zacke också,han har skön stil.
 

StartMeUp

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem efter en liten runda i solen.Nu har ju våren börjat skärpa till sig.
 
Var och klippte mig efter jobbet.Kapade av det till axlarna igen.Trivs nog bäst i den längden ändå.
 
Min skinnjacka kom idag.Jo,det var "grejen" som jag köpte.Är otroligt nöjd ,den var riktigt snygg.
 
Imorgon ska jag jobba.Känns bra med lite extrapengar efter den här månadens shoppingbeteende.
 
en gammal goding från halmstadvip.
 

Ooops

Kategori: Allmänt

Oops.Där råkade jag klicka hem ännu en grej.Har gjort av med större delen av lönen på en vecka ungefär.Det är inte klokt.Jag har förlorat all självkontroll.Eller,så illa är det väl inte riktigt.
 
Nas,The Vaccines och Glasvegas har blivit bokade till Siesta-festivalen på bara några dagar.Lika bra att köpa biljetten när nästa lön kommer.Dom kanske säljer slut?,eller så bränner jag alla cash på kläder och skit....
 

Never

Kategori: Allmänt

In i rutinen och vardagen igen bara.Drömde hemska drömmar inatt om en biltvätt och en mördare i Scream-mask.
 
Har köpt Lil Wayne-biljetten nu!till konserten i Köpenhamn.Åh jag blir så glad.Hoppas han håller sig frisk nu bara,inga fler anfall.Är ju inte förrän i Oktober,men ändå.