JennyD

Påsk

Kategori: Allmänt

Har varit och påskhandlat.Smågodis,bacon,påskmust och kattmat.Det var typ allt.Ska till mamma och pappa på påskafton så det behövdes inte så mycket mer.Jo,helgens alkoholkonsumtion förstås.Men det blir ganska lugnt faktiskt.Utgång Torsdag och Lördag.Ska till farmor och farfar på Fredag och äta lax.Tradition kallas det.

Food

Kategori: Allmänt

Har städat nu på förmiddagen.Är väldigt noga med att nämna det såhär i förbifarten.

Här kommer en bild på Emils fantastiska middag som han bjöd på för ett tag sen.

Skulle kunna döda för att käka det här till lunch.Och för att få mitt "gamla" hår tillbaks...

Stereo Love

Kategori: Allmänt

Läste att Ricky Martin kommit ut som homosexuell.Vilken överraskning....Not!Nä,men allvarligt så kände man ju det på sig litegrann.

Det här får blir dagens låt.Får mig att längta efter ljumna sommarnätter.

Stereo love-Edward Maya & Vika Jigulina

Lite festande senaste tiden

Kategori: Allmänt


Jag o Malla

The babes

Lina och en baguette i Götet.

På Olivers

Viktor och Tobbe.

Så är det

Kategori: Allmänt

Alltså jag kommer inte över den här luggen.Var tvungen att tagga bort mig på Mallas kort på facebook.Då är det fan illa.Inget personligt nu Malla.Dina kort är fantastiska,det är jag som ser jävlig ut.väx hår,väx!

Lördagen var myspys.Käkade kycklingvingar på Olivers,sen hängde vi på vallås och förfestade.Tråkigt att alla ställen stängde två,pga den här jäkla sommartiden.men,men det tar vi igen nu till påsk.Tänkte gå ut både på torsdag och lördag.Får pengar på torsdag och dessutom har Bulls premiär för uteserveringen.Härligt!

Det är så himla mycket nu.Måste fokusera.Bort med allt som tar energi.Fick papper om högskoleprovet.8.30-16.10! fyra pauser iallafall.Vet ju inte ens om jag vil plugga längre så motivationen är ju inte riktigt där.Vill liksom bara få det överstökat.Skriver jag för jävla dåligt så får ingen veta resultatet.Ingen!

U-turn

Kategori: Allmänt

Detta har hänt:I Torsdags gick jag och Lina in till stan,gick en runda,satte oss på torget och kände oss så jävla bittra.INGA pengar att shoppa för,INGET jobb,bara samma hela tiden.Är så sjukt trött på synen av den här lägenheten,den här staden,det här livet.
Så vi gick hem och samlade ihop dom överblivna bathen och euron från sista Thailandsresan(som egentligen skulle sparats till nästa gång),växlade in och drog till Göteborg.
Hemmagjorda ost o skinkbaguetter och öl till kvällsmat.Drack billiga hotshots på Kellys och dansade bland 20-åringarna på Sticky Fingers.Igår satt vi i solen och käkade frallor,kollade på modevisning i Nordstan,gick i affärer utan att kunna handla men mådde ändå så jävligt mycket bättre än på länge.

Film igen

Kategori: Allmänt

Varit ute en ganska lång sväng.Handlade smågodis,så nu ska vi slänga på en film."The edge of love",får se om det kan vara något att ha..

Jobbigt

Kategori: Allmänt

Känner mig nervös/klump i magen-aktig av en del olika anledningar.Har precis avslutat en tallrik pasta med tomatsås och riven ost.Hetsåt typ,brukar göra det när jag är lite nervös.Det är så mycket saker nu,jobbiga måsten.Tänkte bege mig ut en runda,rensa skallen lite.Känns som om det behövs.

Rådgivning

Kategori: Allmänt

"Don´t ever break for someone that would never bend for you".

Dagens råd,minns inte vart jag har läst det.

New moon and waffles

Kategori: Allmänt

Har nyss kollat på "New moon" och käkat våfflor(det blev över i söndags).Filmen var nice,nu väntar man bara på sista delen.

Annars är det bara en helt vanlig tråk-tisdag.Skulle vilja shoppa men har inga pengar.

Ikväll är det "Dating in the dark".Hade ALDRIG ställt upp i det programmet.Man vill ju liksom vara så avslappnad och säga att utseendet inte spelar någon större roll men fy vilken press att leva upp till.Kul att kolla på andra dock.

Utvilad

Kategori: Allmänt

Var så jäkla trött att jag somnade efter jag hade käkat lunch.I två timmar!drömde om gamla vallåsskolan och att jag inte kunde hitta mitt skåp.Hade även ångest i drömmen över att jag hade skolkat från gympan i flera månader.Har drömt det flera gånger,kan liksom inte tolka det riktigt.
Iallafall,min totala brist på karaktär kommer väl betyda att jag får vara vaken hela natten.typiskt.

Lördagen var skoj.Vi var hos Rickard och förfestade och jag blev slirig(skyller på hallonchampagnen) och resten är lite dimmigt.Mamma och Pappa var här och gjorde våfflor igår eftermiddag.Det var mysigt.Nu kan det lika gärna bli helg igen..

Cheers

Kategori: Allmänt

Idag är det party igen.Imorgon kommer mamma hit och gör våfflor.Snacka om service.

You know that you want it,cause you can´t deny it

Kategori: Allmänt

Maja Ivarsson är så sjukt cool och jag har varit på min beskärda del av The Sounds konserter och dom levererar alltid.Visste inte ens att det fanns en video till "Beatbox" förräns ikväll.Så jag slänger in den!

Beatbox-The Sounds

There is one in all of us

Kategori: Allmänt



Har nyss kollat på "Where the wild things are".Gud,vilken fin film.Tror jag gillar sagor bättre än verkligheten.

Sex and the City,vin och marsipan

Kategori: Allmänt

Känner mig slö som tusan.Måste vara det här tråkiga vädret.Nu ska jag kolla på dubbel-avsnitt av "Sex and the City" och dricka vin.Lite marsipan och (fejk) M&M´s till det så kommer allt att kännas lite roligare sen.Det är ju helg för tusan.

Siesta

Kategori: Allmänt

Wohoo!Kristian Anttila,Teddybears och Hästpojken är nya namn till Siesta.Kan knappt bärga mig.Festivalsommar nu tack!






Bilder från Siestafestivalen förra året.

18 til I die

Kategori: Allmänt

Har dammsugat lägenheten.Idag blir det "Mackor i grillen"(ni fattar va?)till lunch.Orkar inte stressa upp mig mer.Allt får lösa sig självt.

Ibland när artister krisar och släpper ett album med ett helt nytt koncept så funkar det.Bryan Adams tex.Hans skiva "18 til I die"(bara namnet säger allt) har iaf två mycket bra låtar.Här är en(videon är ju såå bra):


The only thing that looks good on me is you-Bryan Adams

StressadochRastlös

Kategori: Allmänt

Det känns som om det inte händer någonting.Jag blir galen när det är samma gamla rutiner.Samtidigt är jag stressad.Över högskoleprovet bland annat.Jag borde öva.Vad ska jag söka till?Vet inte ens om jag vill plugga längre.Vill helst bara ha ett jobb och lite pengar.Det faller väl på plats men jag borde bara ha lärt mig vid det här laget att det inte funkar att bara skjuta saker framför sig.
Stressad och rastlös på samma gång.En jävligt udda kombination.

Otacksam

Kategori: Allmänt


Otacksam katt alltså!Här står man och rensar dom små firrarna.ut med inälvor,rom och annat äckligt s**t.Kokar dom(med en gnutta salt),försöker få väck alla ben,tillochmed dom minsta.Så kollar han bara på det och petar lite med tassen som om han inte förstår att det är mat.Äkta handfångad ekologisk aborre och kattstackarn går till sin Lidl torrmat istället och börjar knapra.
Men imorse var fisken borta!har han gömt den nånstans eller kapitulerade han?

Skulls and bones

Kategori: Allmänt


Weheartit.com
 

Pimplat

Kategori: Allmänt

Det var jättekul att pimpla.Fint väder var det med,det blåste bara lite kallt.Vi grillade korv också.Tre aborrar fick jag.Vi ska koka fisken till Skille.Jag är nöjd ändå,trodde ju inte jag skulle få nån.Kenta fick över 60...

Björn var nyss här med lite fika.Det blir en lugn kväll.Är trött och seg som kola.

Over and Out.

SweetDreams

Kategori: Allmänt

Sov gott!

Gaga

Kategori: Allmänt

Åhh!Lady Gaga gör det igen.Och Jonas Åkerlund har gjort videon såklart.Love it.

Telephone-Lady Gaga

Skön helg

Kategori: Allmänt

Lördagen var amazing.Tacos och Baileys-pannacotta hos Lizette.Hade nog mest hoppats på att Erik Saade skulle vunnit melodifestivalen men det var väl helt okej ändå.Sen var vi på Morfars och Mårtensson.Träffade Julle och Johanna,skitkul.

Imorgon ska jag med Lina och Kenta och pimpla för första gången i mitt liv.Ska bli roligt.

Idag har det mest varit lugnt.Fast inte riktigt så dött som det brukar vara på Måndagar.Var tillochmed ute en liten sväng.Jag kan om jag vill.

Klassiker

Kategori: Allmänt

Slingorna ska strax tvättas ur.7,0:an ska slukas och jag peppar med två gamla favvo-låtar:


King of my castle-Wamdue Project

Better of alone-Alice Deejay

Färgning

Kategori: Allmänt


Håller på att färga Linas hår.Tänkte ge mig på mitt eget sen.Undra hur det ska gå?Men det kan ju knappast bli värre.

Den här bilden har jag som skrivbordsbakgrund just nu.Gillar den.Erin Wasson.Busig och lite provokativ på samma gång.

Miserable mornings.Never ending nights.

Kategori: Allmänt

Så är Lördagen äntligen här.jag har längtat!
Schlager-yra(typ) hos Lizzan ikväll.Ska bli så skoj,längesen vi hängde alla fyra.

Har lite saker att fixa nu på förmiddagen,men sen blir det lugnt och uppladdning inför kvällen/natten.

Mah Girlz!Från i somras,i Helsingör.

Just because

Kategori: Allmänt

                      "Just because she comes off strong,
                       doesn´t mean she didn´t fell asleep crying.
                       And even though she acts like nothings wrong,
                       maybe she´s just really good at lying".
                                                                    www.boardofwisdom.com                                        

Girl-crush

Kategori: Allmänt

Abbey Lee måste vara en av dom snyggaste personerna jag sett.Hon får mig att vilja ta hål i näsan.Jag bara älskar hennes hår på den andra och tredje bilden.

Img:Dazed and confused

Img:Greg Kadel

Img:Vouge Australia

Walking after you

Kategori: Allmänt

Nä,vi gick aldrig in till stan.Vi åkte till Maxi och handlade chokladmuffins och chocolate chip cookies.Dom ska nu avnjutas med lite vin.
Fredagslåt:

Walking after you-Foo fighters

RyckUppDigMorot

Kategori: Allmänt

Jag har bölat över mitt hår nu på morgonen.Patetiskt?ja lite faktiskt.Såhär ytlig kan man inte vara.Var ju och klippte mig igår för jag tänkte att dom kanske skulle kunna fixa till luggen.Nu har jag en frisyr som känns så långt ifrån mig,hur jag ser ut,så det är inte möjligt.Jag känner inte igen mig när jag kollar i spegeln.

Jaja,tänker på ett citat jag läste för ett tag sen:"If you don´t like something,change it.If you can´t change it,change your attitude".Okej,håret är fucked upp så jag får väl ändra inställning.Vem gillar sånna här gnälliga människor?Tråkigaste inlägget på länge eller?Antagligen.

Nu ska jag in till stan(Med luvan på!)och kanske,kanske få tröstshoppa något litet.

Hair-don´t

Kategori: Allmänt

Jag är så onöjd med mitt hår nu.Det känns liksom inte som jag.Finns inget mer att göra än att bara vänta på att det ska växa ut.Och aldrig klippa i det igen!någonsin.punkt slut.
Ringde till mamma och sa att jag var ful.Hon sa att jag aldrig kan bli ful.Det kändes skönt men det är ju ändå en sån sak hon måste säga.Hon är ju inte direkt objektiv,menar jag.

Käkar Ahlgrens bilar lakrits just nu.Jättegoda,dom ljusa är bäst.

Kan det inte ta och bli Lördag snart!Är så sugen på att hänga med brudarna och festa till det litegrann.

Shannyn Sossamon fixar det här med knäppa frisyrer och korta konstiga luggar..


men jag är inte Shannyn Sossamon...

Hedonism

Kategori: Allmänt

Har verkligen snöat in på såndär musik jag lyssnade på runt högstadie/gymnasietiden.Hur bra är inte den här låten:

Hedonism(Just because you feel good)-Skunk Anansie

My-shoes-need-to-move

Kategori: Allmänt

Gomorron,eller gomiddag kanske passar bättre.

Vad står på schemat idag då?inte speciellt mycket,tänkte posta lite fler Cv:n.Jag SKA ha ett jobb.Det är bara så enkelt.

Till lunch tänkte jag slänga ihop en korvgryta med soltorkade tomater.Det låter lite fancy men det handlar egentligen bara om några överblivna prinskorvar i frysen som ska komma till lite nytta.

Såhär skulle jag vilja jag se ut i helgen:

Pic:Starpulse.com

Fjädrarna på kavajen och klänningen!Mint och svart.Så jäkla snyggt.

Fuck distance.Be here now.

Kategori: Allmänt

Förresten,snacka om att det blev en blöt Lördag!
Måns bjöd på Mintuu(känns som det stavas annorlunda men jag orkar verkligen inte checka det även om det hade gått snabbare än att skriva den här parentesen som blev jävligt lång).Vi var både på Morfars och på Mårtensson.Entré tog kort på mig o Lina.Och jag minns att jag blev missnöjd med bilden men att jag inte orkade bry mig.
Gick också fram till en snygg grabb som jag kollat in och gjorde bort mig lite.Anyway,ingen skada skedd och alla gillar väl komplimanger...

Jag har nog tur om bilden ser ut såhär...

Sol

Kategori: Allmänt

Solen kikar visst fram lite igen.Fan vad skönt.Men samtidigt lite ångestframkallande.Jag blir alltid så rastlös när det är fint väder.Som om man måste gå ut och göra något,men gud vet vad?!.

Jag har varit på dåligt humör hela helgen,helt sjuka humörsvängningar.Tur att folk står ut med mig ändå.

Längtar tills på Lördag.Lizette ska ordna sitt numera traditionella Schlagerparty.Känns skönt när det händer lite saker.Det är brist på action just nu vill jag lova.

Nä,om man skulle gå ut lite.Och bara driva runt?..

Push it

Kategori: Allmänt

Äsch,vi slänger in en liten Fredags-dänga också.En gammal klassiker!Lite dålig kvalité tyvärr.

Push it-Garbage

Hej Fredag

Kategori: Allmänt

Äntligen Fredag!Den här veckan har gått snabbt.

Filmen var helt fantastisk.Mysig och mörk på samma gång.Jag älskar Tim Burton.Och Johnny Depp var såklart helt lysande.

Igår var vi i Ullared.Var tvugen att ta en paus i lugg-klippandet.(ja,seriöst,det har gått överstyr.Jag kan helt enkelt inte få till det).Köpte inget speciellt.Bara lite bra-o-ha grejor.

Det var allt för den här gången.

Halvt panikslagen

Kategori: Allmänt

Nu har jag hållt på och klippa luggen igen.Jag får ju inte det!Den var ju bra,men inte perfekt.Och då måste jag ju hålla på i timtal.En millimeter hit och en centimeter dit.Får panik när det ser förjävligt ut.Nu är den okej.Men den var bättre innan jag höll på och mecka.

Ikväll ska vi på "Alice i Underlandet".

You know me

Kategori: Allmänt

En av dom bästa konserter jag varit på var definitivt Robbie Williams på Ullevi 2006.
Den här låten från senaste skivan är ju riktigt bra och herregud vilken video.Så jäkla söt.Som nån blandning mellan Beatrix potter och Alice i underlandet.

You know me-Robbie Williams

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndag igen.Härligt!not.
Känner mig alltid så äcklig på måndagar.Lite extra sunkig,sliten och trött.

Emil hade lagat helt fantastisk mat kan jag lova.Hemmagjorda pommes,egen bea,fläskfile med spenat och fetaost och broccolimousse.Kenta hade gjort en efterätt med blåbär och grädde.Svingott.

Imorron tänkte jag bege mig hem till mamma och pappa.Ska sova över där och bara känna mig liten igen.