JennyD

Wild horses couldn´t drag me away

Kategori: Allmänt

Vaknade med en helvetisk huvudvärk.Vi kan skylla på allergi..gick till Lidl och köpte frallor.Dom har bäst ostfrallor.Men man måste ta det Lidl som ligger på Laholmsvägen.Det andra bakar inga egna..Har sovit en stund.

Den där rösten inom en som säger "Du borde lägga dig tidigt idag,inte gå ut".Det är meningen att man ska lyssna på den.Uppenbarligen.Det är en ny dag idag.Nya möjligheter.Tror du på det?

Skille åt linssoppa innan.Han hade hela huvudet i spannen(hade fått av mamma).Han blev orange i hela ansiktet.Lina skrattade så hon grät.

Stones favvo...Börjar inte förrän 0:46 typ.

Wild horses-Rolling stones


"I know I've dreamed you, a sin and a lie
 I have my freedom but I don't have much time
 Faith has been broken, tears must be cried
 Let's do some living, after we die.."

I gave my heart to rock´n´roll

Kategori: Allmänt

Jodå,det håller än.Älskar The Sounds.Avgudar Maja Ivarsson.

The Sounds " ROCK N ROLL " live

Bad day

Kategori: Allmänt

Det har varit en Såndär dag idag.Orkeslös och trött.Det är bara att gå vidare.Det är en ny dag imorgon.

weheartit.com

After midnight

Kategori: Allmänt

Man kan aldrig slappna av.Helt plötsligt har kattf*n(man får uttrycka sig så ibland) lärt sig öppna frysen.Det var ju jävligt smidigt.Allt var lite halvsmält när vi kom hem i Lördags natt.Perfekt.Kan han inte lära sig att göra något praktiskt eller åtminstonde användbart.Nä,han ska bara paja.Homewrecker.Tur för honom att han är så söt.Annars hade han åkt ut med huvudet före.

Re-wired

Kategori: Allmänt

Att jag alltid ska lyckas stressa till det.Måste hinna färga håret,duscha och fixa mig till 13.45.Ska till Hylte på födelsedagsfika hos Stina.Ikväll blir det käk på Yoss.Lite bättre än fiskpinnar..

pic:img source unknown

Shoo

Kategori: Allmänt


Längtar tillbaks...

Gött mos?

Kategori: Allmänt

Idag blev det verkligen "Sista-veckan-innan-lön" kvällsmat.Pulvermos och fiskpinnar.Jag misslyckades tillochmed fatalt med moset.Slå det om ni kan.

Zombie

Kategori: Allmänt

Känner mig som en zombie.Åhh,jag ska sova.Gud vad jag ska sova.

pic:weheartit.com

Sleep late,have fun,get wild..

Kategori: Allmänt

Då var shottarna färdigblandade.Det är shotfest av rang ikväll.Den med polkagrisar ser god ut men jag är allvarligt skeptisk mot den med geléhallon.

pic:weheartit.com

Good day

Kategori: Allmänt

Var på ÖB innan.Gick runt bland godiset.Då hittade jag Dumle med pepparkakssmak!mina favvos från i julas.Tjugotre spänn för en påse,men det fick det vara värt.Det är lite nackdelen med sånna där "Limited edition" saker.Dom försvinner.Mörk kexchoklad tillexempel.Satan vad jag saknar den.

Många bra band som ska släppa skivor snart.Det gillas!Kristian Anttila,Maskinen,Mando diao,Markus Krunegård och Joel Alme.Borde bli en bra festivalsommar.

Första stället vi bodde på."Gooddays Lanta" på Koh Lanta.

Kattskrälle

Kategori: Allmänt

Nu har katten lärt sig öppna kylskåpet.Jo det är helt sant.Var uppe säkert sex gånger inatt och plockade ut honom.Han krafsar liksom med tassen undertill tills det går upp.Helt sjukt.

Blamegame

Kategori: Allmänt

Dåligt med uppdaterandet här.Vet inte riktigt vad jag ska skylla på.Jetlag?Igår var jag så trött att jag somnade innan 22.00.Inte likt mig.Köpte på mig ett gäng filmer i Thailand så jag tänkte slänga på en."Blue Valentine".Är den bra?

pic:img source unknown

Back Home

Kategori: Allmänt

Hemma igen!och vilken start det blev.Tillbringade nästan fem timmar på akuten igår.Märkte att det kliade lite överallt i Torsdags eftermiddag,när vi kommit hem,men tänkte att det bara var huden som var lite torr efter flygresan.Igår framåt lunch på jobbet började det bli olidligt,upptäckte som myggbet på armar och magen.Sen efter lunch kom det utslag runt munnen och kliade som fan.det var bara att kompa ut och åka till vårdcentralen.trodde jag.Stog i kö en timma bara för att höra att det inte fanns någon tid.Och man får inte gå till nyhem förrän efter 17.00.Spred sig som fan,hela halsen och armarna,ryggen.Så det var bara att åka upp.Allergisk reaktion tydligen.Fick kortison och nån annan medicin.Har bara käkat vanliga saker,men fick nån kaka på planet som hette Chestnut cheesecake,misstänker att den var smockad med nötter.Fan,nu får jag lägga ner Cashewnötter för gott.Inga nötter överhuvudtaget from now on.

Lite sjukuppdatering.Vi får ta lite Thailandsuppdatering senare.Den resulterade dock i tre nya tattoos.

Strawberry icecream daiquiri.Exakt lika gott som det låter.Återkommer med fler kort.Nu ska jag ta 7,0:an.Ikväll är det dags för den årliga Schlageryran hos Lizzan.