JennyD

Valborg

Kategori: Allmänt

Planen idag är alltså kött och Hiphop. I den ordningen.
 

Bowchikkawowow

Kategori: Allmänt

Pappa ringde och bjöd in oss till grille imorgon. Lät som en väldigt bra idé. Vi ska på konsert imorgon också. Kartellen. Trodde bara det var dansband som spelade på "Parken" (gamla Galejan). Men ibland har dom tydligen politiska rapartister också.
 
 

When will those clouds all disappear?

Kategori: Allmänt

En helt omöjlig fråga att svara på egentligen, men när någon undrar vilken som är min favoritlåt så säger jag alltid den här. För det känns bra helt enkelt.
 
 
 
 

oh no

Kategori: Allmänt

Är helt slut. Pollenallergins fel kanske. Det var roligt i Stockholm iallafall. Och nu är det bara en veckas arbetslöshet kvar. Mycket mycket skönt.
 
                  pic:weheartit.com

Honey Bee

Kategori: Allmänt

När det dyker upp viktiga saker som man måste komma ihåg så använder jag alltid anteckningar.
 
 

Idag

Kategori: Allmänt

Handlat t-shirt. Druckit cider i gamla stan. Ätit revben på "Texas Longhorn". Hängt i biljardhall på söder. Nu en fireball på nått sjaskigt hak. Sen drar vi väl vidare ut i natten antar jag.
 


People are strange

Kategori: Allmänt

        pic:img source unknown

Estocolmo

Kategori: Allmänt

Jag drar nu. På en gång.
 
                    pic:weheartit.com

What?

Kategori: Allmänt

 
I Thailand. När man vaknar upp på morgonen och det ligger en klase bananer på TV:n. Sen hittar följande bilder i Linas Iphone. Minns inte vad vi hittade dom. Jag HATAR bananer. Har nog inte käkat det på tjugo år säkert. Men jag vet att vi INTE tog dom vid ett sånt där litet "tempel" där dom lägger gåvor till Buddha. Skulle aldrig göra så. Hur full jag än var. Han är ju den enda guden jag tycker om.

PaperWork

Kategori: Allmänt

Ska alldeles strax åka och skriva på papprena på AJ produkter. Gällande jobbet alltså. Brickpack kunde endast erbjuda fem-sex veckors sommarjobb. Och då är ju fyra månader en betydligt bättre deal. 
 
                  pic:weheartit.com

KittyCat

Kategori: Allmänt

Idag är en sådan dag då jag saknar att ha katt. Ett kattsällskap. Har ju ältat det där fram och tilbaka om att bli tillfällig fadder åt nån liten kisse från "Kattfoten". Så svårt att ta själva beslutet bara. Tror att det blir för jobbigt att lämna tillbaks den sen.
Synd att man inte kunde hyra katter eller hundvalpar över en dag eller en helg. Då kunde man få själva bekräftelsen och goset när det passade en. Men ändå slippa ansvaret på längre sikt. 
 
  Turkiet-katt.

Last of

Kategori: Allmänt

But you laughed the loudest..
 

Käft

Kategori: Allmänt

Det räcker nu.
 


Paljett

Kategori: Allmänt

Blev en till paljettklänning. Kunde inte låta bli. Det var på Tradera. Och jag var den enda som budade. Det blev jättebilligt. Vad skulle jag göra? Jag hade inget val.
 
Ska hämta ut ett paket nu.
 
Ääälskar paljetter. Den här silvriga. Säkert fem år gammal. Men varenda gång jag använder den känner jag mig som en galadrottning. Längesen nu. Till helgen kanske?.. 
 
 

Move on

Kategori: Allmänt

Det känns som att jag äter soppa med en gaffel. Varför fortsätter jag? Så dumt.
 


Söndagens

Kategori: Allmänt


EasterBunny

Kategori: Allmänt

Ska tilbaka till Vallås idag. Påskmat den här gången. Finns ju inga direkta traditioner runt påsken. Man äter. En något sämre variant av julmaten. Min mamma gör jättegod mat alltså. Jag syftar på själva utbudet. Sen gör man inte så mycket mer. Glad Påsk!
 
 pic: weheartit.com
 
Mammas spenatrulle förresten! Som en grön rulltårta. Förbannat god. Den finns bara på påsk, inte jul.

Långfredag

Kategori: Allmänt

Blev inget vidare firande igår. Tar igen det imorgon. Har ätit lax hos mamma och pappa. Efter det letade jag och Viktor påskägg i trädgården. Hittade mitt först!
 


Vinden Har Vänt

Kategori: Allmänt

Jag gillar den här dagen. Den började bra och sen fortsatte det. Vi ska jobba hos Björn i sommar. Trädgårdsarbete på AJ produkter. Och det känns himla kul. Firade det med att klicka hem en paljettklänning från Nelly. I Guld/Nougat.
 
Ikväll blir det lite utgång.
 
Vi brukar ju alltid äta lax hos farmor och farfar på långfredagen. I år blir det dessvärre inget. Och det är ju bara att acceptera. Men lilla mamma ställde upp och fixar lax på Vallås istället.
 
                  pic:weheartit.com

Mänsklig värme

Kategori: Allmänt

Stog i kö på Willys. Med musik på högsta volym i öronen. När en liten tant petar på mig. -Har du bara flaskorna?, frågar hon. Jag har två Festis Lemon( min nya last) i famnen. -Då kan du gå före, säger hon med ett leende. Och jag blir alldeles varm i hela kroppen. Det är ju inte första gången någon låter mig gå före kön liksom. Men jag har en del kaos i mitt liv just nu. (Eller kanske bara i mitt huvud, men ändå). Och idag så hungrade jag nog lite extra efter mänsklig omtanke. Det räckte så. Gulliga,
fina tant. Hon gjorde min dag.
 
Sen gick fan kassen sönder i bottnen när jag gick hem. Men det är en annan femma.
 
 
 
 pic:weheartit.com

Indra Hotel

Kategori: Allmänt

 
Taskig bildkvalitet. Sorry. Här är klockan runt 05.00 skulle jag tippa på. Hotellet i Bangkok. I handen har jag lite saker jag shoppat på mig under kvällen på Khao San Road. Just det. I en av påsarna ligger det två baguetter från Subway också. Viktigt med nattamat. Glöm aldrig det för guds skull.

Dagens 2

Kategori: Allmänt

     Pic: C.Bukowski Weheartit.com

Va?

Kategori: Allmänt


Gin&Tonic

Kategori: Allmänt

Igår. Pizza och glass idag.
But it´s you I fell into

Kategori: Allmänt

Almost Weekend

Kategori: Allmänt

 
Man får hålla på såhär när man är trettiotre också. Har hittat en jätterolig app ju!
 
Imorgon ska jag klippa mig. Sen är vi bjudna på grille hos mamma och pappa. Och efter det konsert på Kajskjulet. Torsson.
 
Idag har jag städat. Rensat ut gamla VHS-filmer som jag lämnade på Emmaus. Det var lättare sagt än gjort. Har ju för h*****e ett känslomässigt band till varenda jäkla film. Hur svårt ska det vara?? Tittar ju inte ens på dom längre. Herregud!
 
Håller på att bli lite förkyld också känns det som.

Don´t Wait

Kategori: Allmänt

Väldigt fin video. Väldigt söt kille i den också. Det gör ju inte det hela sämre menar jag.
 

Booking

Kategori: Allmänt

Har berättat om den där snubben som bokar hotellrum med mitt telefonnummer innan. Han har tydligen vaknat till liv igen..
 
 

Tragiskt

Kategori: Allmänt

Så himla sorgligt med Peaches Geldof. Bara tjugofem år och två små barn. Det gör mig riktigt illa till mods.
 
Såg på "Kobra" häromdagen om en fotograf som heter Bruce Gilden. Han avskyr plastikopererade ansikten och tar hellre bilder på vanliga människor. Eller vanliga och vanliga. Gillar hans stil.
 
 
       pics:Bruce Gilden

Omväxling

Kategori: Allmänt

Ny runda idag. Kyrkogården.
 
 
 

Ännu en helg

Kategori: Allmänt

Igår. Först kycklingvingar på Harrys. Simon var med. Kul att se honom igen. Sen häng hemma hos Nora och Rickard. Efter det stan.
 
Viktor blev upplyst.

Jaha Nähä

Kategori: Allmänt

Vill in till stan och köpa små tunna ringar. Öronhängen alltså. Eller örhängen heter det kanske. Hursomhelst. En vit slapp t-shirt också. Har väl ganska många, men just vita blir alltid fläckiga och fula så snabbt. Brukar man kunna hitta rätt billigt på H&M:s herravdelning.
 
 
En jävla konsument. Det är vad jag är.
 
                   pic:weheartit.com
 

Dagens

Kategori: Allmänt

Det var längesen nu. Ett tag sen iallafall..
 
Bukowski. Pic: weheartit.com

Men Nanting!

Kategori: Allmänt

Jag har bara råd med en slät kopp..
 
 
Har hämtat en jeansjacka som varit inlämnad hos en sömmerska. Hon skulle sy på ett riktigt coolt tygmärke på ryggen. Hittade det i Bangkok. I en drömaffär. Jag blev helt spak och kunde inte välja. Tog bara fyra stycken. Man fick rota i säckar på golvet. Bad mamma om hon ville sy på det först men hon verkade inte så lockad av idén. Och symaskiner gör mig vansinnig. När undertråden blir ett stort "bo" av trassel eller när man bryter av nålen. Jag får psykbryt då helt enkelt.

Head Spin

Kategori: Allmänt

Har försökt fylla i en hälsoundersökning som jag fått hemskickad av Statistiska Centralbyrån nu i två veckor. Dom har dessutom skickat påminnelse på posten om hur gärna dom vill ha den. Vissa frågor är väldigt enkla. Röker du? Nej,det gör jag inte. Lätt att svara på. Men sen har vi dom här...
 
 

Regn

Kategori: Allmänt

Hörde smatter på rutan och kollade ut. Det regnar. Och det känns så skönt. Och jag är ju lite sjuk på det där sättet. För jag uppskattar inte våren som andra människor gör. Och det är nog egenligen inte solen som är själva problemet. För jag gillar sol. Det gör jag ju. Väldigt mycket faktiskt. Fast på mina premisser helst. Jag föredrar när vädret liksom går ihop med ens sinnesämmning. Det blir som en rörelse på våren. Vem njuter av vädret bäst? Det gör mig stressad. Det tar ett tag innan jag vänjer mig. Tror jag gillar Hösten mest egentligen.
 
                   Pic:www.weheartit.com

Lapdance

Kategori: Allmänt

Hade denna som ringsignal på min gamla Nokia. Eller flera stycken egentligen. Hade ett år då jag lyckades krossa en fyra-fem telefoner på bara några månader.    
 

 
Ska försöka skänka bort lite kläder. Sånt som inte är säljbart. Det är för mycket nu bara. Måste tas tag i.

Money On My Mind

Kategori: Allmänt

Har varit ute en hel del idag. Gått rundor. Läst boken "Femtio seriemördare" av Charlotte Greig. Väldigt intressant. Rekommenderas. Hållt på med lite jobbsökande. Vill ha pengar och ett mer innehållsrikt liv. Det hade varit trevligt.
Nu lyssnar jag på Blur och slösurfar. Fått sålt en jacka jag inte använder på Tradera med. Inbringade 470 pix. Inte illa pinkat.
 
 Thailando. Åh gud, högg till i hjärtat av saknad.
 
Får lockigt hår av luftfuktigheten där. Inte haft en uns av självfall innan. Alltid varit platt och stripigt. Häftigt va?