JennyD

Sommarkänslan

Kategori: Allmänt

Blev en spontanutgång igår,har egentligen inte råd med sånt där,men vafan vi skyller på det vackra vädret.Det var mycket folk ute,lite sommarkänsla över det hela.
Nu ska jag hänga i Picasso är det tänkt.

pic:weheartit.com

Only one voice in a million

Kategori: Allmänt

Lite otippat för att vara Jenny(mig alltså)men det här är faktiskt en av favoritlåtarna just nu.

Natasha Bedingfield - Strip Me


"Take what you want
 Steal my pride
 Build me up
 Or cut me down to size
 Shut me out
 But I'll just scream
 Im only one voice in a million
 but you aint taking that from me..."

No no

Kategori: Allmänt

Var ute och gick innan när det helt plötsligt börjar ösregna från ingenstans,har ju varit toppenväder hela dagen.Min vanliga tur!,fick hänga i tunneln vid Netto/Alevallen i vad som kändes en evighet.

Åt potatismos och köttbullar till kvällsmat.Det var nice.

Jäklar vad trött jag blev,ska ta ett glas läsk och slänga mig framför tv:n.

John blund

Kategori: Allmänt

Skulle bara vila liite efter maten och slocknade direkt.Spår efter helgens bravader antar jag.Nu blir det Tv:n resten av kvällen.

Easterbunny

Kategori: Allmänt









Schleten

Kategori: Allmänt

Är ganska rejält sliten efter den här späckade påskhelgen.Tur att man är ledig idag med.Jag och Lina tänkte dra till Ullared.Är säkert inte alls mycket folk(obs! läs ironi).

Ta mig till kärlek

Kategori: Allmänt

Gjorde nog ett bra val i att gå hem igår.Känner mig återfödd.Måste till systemet och sen kör vi igen antar jag.Håkan ikväll!!Har ju inte hört dom nya låtarna live än.Det här blir bra.

Walkover

Kategori: Allmänt

Nu kastar jag in handuken.Var i stationsparken och grillade sen gick vi hem till Viktor och fortsatte festandet,men jag kunde bara inte släppa tanken på hur lockande sängen känndes.Jag är ju till mitt försvar trots allt 30 bast.Man gör ett ärligt försök men man inser också när man är besegrad.Ska ju köra igång igen  imorron 15.30 på vallås,då börjar förfestandet innan Håkan-konserten.Det här levernet tar kål på mig.Nu behöver jag fanimig sova i minst åtta timmar.Hoppas mina homies har en trevlig kväll ute.Jag lämnar walkover.Gonatt!

DrunkAsFuck

Kategori: Allmänt

Det här är ett klassiskt fylle-inlägg.Anstränger mig sjuuukt hårt för att inte stava fel.Förlåt om jag misslyckas.Imorgon är det iallafall dags för den årliga Långfredags-laxen hos farmor och farfar,Nu ska jag däcka.Gonatt gott folk.Tack Lina o Malla för en ypperlig kväll,så länge den varade..

Hej Påsken!

Kategori: Allmänt



Nu kör vi!

The roller

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar kvällsmat bestående av kycklingpizza.Ska bege mig ut och gå en runda sen.Imorgon jobbar vi bara till 12.00,sen kommer Malla ner och då är det partaj som gäller...

Eat,pray,love

Kategori: Allmänt

Kollade nyss på "Eat,pray,love".Rekommenderas varmt.Dessutom är ju James Franco med.Bara en sån sak.Tycker det är så jävla vackert med män(och kvinnor med för den delen) har "påsar",liksom ögonlock under ögonen.Svårt att förklara.Kolla på James,han har det.


Magazine: 14 Actors Acting - James Franco

Hello good morning...

Kategori: Allmänt

Känner mig fräsch,utvilad och pigg.Redo för ännu en härlig dag.Not!!Hatar tidiga morgnar mer än något annat just nu.

pic:weheartit.com

Beating

Kategori: Allmänt

Jobbar dagtid den här veckan.(Eller ja,vi är ju lediga på fredag och jobbar bara till 12.00 på Torsdag.)Känns väldigt stressigt,hann inte med nånting idag känns det som.Har precis ätit och nu ska jag ut och gå en runda.

Leaving home

Kategori: Allmänt

Har:jobbat.Sovit.Druckit 7:0 an.
Ska:Duscha.Äta grillat på vallås.Parta.


pic.:weheartit

RunBabyRun

Kategori: Allmänt

Lina har varit och köpt jättegod bakelse med hallonmousse och vaniljkräm till fika.Unnade oss en liten cider till det.Imorgon ska vi jobba,inne hos Viktor.Så resten av Fredagen blir lugn.Godis och TV-kväll för hela slanten.

pic:weheartit.com

Re:earth festival

Kategori: Allmänt








Kokkaburra who?

Kategori: Allmänt

Lina har aldrig hört låten "Kokkaburra bor i ett gummiträd"!Är inte det jäkligt konstigt ändå.Alla som är över tjugo borde ju förstå vad jag talar om.

Wasting light

Kategori: Allmänt

Satan vad hungrig jag var,slängde ihop en improviserad fattigmansversion av korv stroganoff.Är alltid som mest hungrig på Onsdagar efter jobbet.Lite märkligt,men så är det.
Nu blir det sängen och Big brother!

pic:ilovewildfox

So slow

Kategori: Allmänt

oj,oj vad seg jag har varit.Känner mig inte alls produktiv,hade helst bara legat framför tv:n och kollat på film hela dagarna.
Bara två veckor kvar till påsk.Det blir en liten otraditionell påskafton det här året.Ska gå och kolla på Håkan Hellström nämligen,men vi ska käka påskmat hos mamma och pappa först så helt annorlunda blir det inte.
 
Det får räcka för tillfället.Over and Out.

Dead meat

Kategori: Allmänt

Är färdigfixad.Ska bort till Rickard och äta tacos.

Designer Drugs feat. Justin Pearson - Dead Meat

Toothache

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från tandläkaren.Avvisade vänligt men bestämt hennes förslag om att jag borde skaffa bettskena.Minns med skräck nattandställningen jag hade som barn.Det var ingen höjdare om vi säger så.
Så nu har man 1400 kvar på kontot,det krävs inget geni för att räkna ut att det inte är fixbart.Rent ekonomiskt borde jag kanske hoppat över Afterworken på Wild West ikväll.Men nu tänker vi inte mer på det.
Ska nog vila lite innan det är dags för att fixa till sig.


pic:weheartit.com

Not a soul

Kategori: Allmänt

Såg att ingen har varit inne på bloggen idag.Ingen?!Det har aldrig hänt innan.Kan det verkligen stämma?Jävligt dålig stil av er isåfall.



Source:weheartit

Våren

Kategori: Allmänt

Det regnar ute.Usch,vad tråkigt.Nu kan våren komma.Det är dags nu.

pic:Ilovewildfox

BB

Kategori: Allmänt

Idag är det en såndär segmåndag igen.Viktor,Lina och jag körde inom Citygross efter jobbet och handlade.Vi brukar alltid handla på Maxi annars men ibland får man spexa till det lite.Har duschat,lagat mat,ätit och nu ska jag förhoppningsvis orka kolla på (hela) Big Brother.Det blir en utmaning för jag är tröttare än tröttast.

InTheClub

Kategori: Allmänt

Har nyss tryckt i mig en macka.Det var bra igår.Synd att det var lite folk bara.Det brukade ju vara smockat inne på Biljarden förr i tiden.Gick till Morfars sen och där var det röj.
Ikväll ska vi till mamma och pappa och äta.Dom ska grilla.Fyfan vad gott.


pic:weheartit.com

Some people

Kategori: Allmänt

Jomen då blir det visst lite festande och konsert trots allt!

Det här är bandet som lirar ikväll.

Vikunja - Some People

Samui

Kategori: Allmänt

Vi var på en djurpark och kollade på mängder av fiskar,fåglar,apor,uttrar,sjölejon,tigrar och leoparder.