JennyD

A good night

Kategori: Allmänt

Dra på trissor.Jenny Peewee Dahlgren är ensam hemma en lördag.Men det är ingen fara.Lina och Björn är ute och käkar.Lillebror,Fabbe och Rickard dyker upp om nån timma.Cidern är på Kylning och i ugnen står en baguette fylld med Köttfärsås och ost och väntar.Skille har fått blötis och jag lyssnar på Oasis.Tonights gonna be a good night.Jag känner det.

HH

Kategori: Allmänt

Jäklar vad tankad jag blev igår.Inte på det sättet att jag har ångest eller gjorde något dumt.Bara att jag var helt jävla väck.Hur mycket kan man dricka egentligen?

Nåja,idag är en ny dag.Utgång ikväll igen.Bara att bita ihop och styra upp det igen!

River en vacker dröm-Håkan Hellström

Freitag

Kategori: Allmänt

Filmen var faktiskt inte så värst farlig.En regelrätt skräckis.

Klippte av håret till axlarna igen.Trivs nog bäst i den längden ändå.Inte för långt och inte för kort.

Snart bär det av till Eurostop för lite in handling av mat och dryck.Ska även träffa lillebror,han skulle shoppa lite.Vi flyttade Ullaredstrippen till nästa Fredag och Viktor verkade vara lite sugen på att hänga på.Det hade vart så tight annars.Ikväll är det ju AfterWööörk.Ska bli roligt.


pic:weheartit.com

Scary

Kategori: Allmänt

Ska iväg och hyra  den nya "Nightmare on Elmstreet".Känns lite...läskigt.Var livrädd för dom filmerna när jag var liten men tvingade mig själv att se dom ändå.Antar att jag fick någon slags kick av att bli skrämd.Och lite godis på det.Fan vad najs,det är så man börjar helgen.
Imorron är det späckat schema.Ska klippa mig,gå i stan,handla,städa sen är det After Work med jobbet på kvällen.
Nä nu drar vi till hemmakväll!

Visst händer det

Kategori: Allmänt

Fortfarande lite lost,smått avtrubbad och seg.
Bare with me.Och checka in Kristian så länge.

Magdalena(livet före döden)-Kristian Anttila

Helt slut

Kategori: Allmänt

Alltså jag är helt jävla slut idag.Ni kommer inte få veta något om hur helgen har varit för det pallar jag inte med just nu.Att jag bara orkat en hel arbetsdag är ett mindre mirakel.Vi får se om jag är i någorlunda gott skick imorron.

Eh Eh

Kategori: Allmänt

Fucking loved den jäkla pälsen.Värd varenda krona.Käkat smågodis och försökt kolla på Idol.Men jag har börjat tröttna på hela konceptet.Har sett det förr liksom.Slog över till Skavlan och där satt Håkan Hellström.Lika underbar som vanligt.Men det är fan lite jobbigt med allla norska experter,proffesorer och komiker som han måste slänga in i varenda program.Vem bryr sig?

Är lite småtrött och spänd av förväntan inför morgondagen.

lånade Rickards Kapten Haddock mössa förra helgen.Så jäkla cool.Syns att jag är rejält varm i min blytunga paljett tischa.

Älskad

Kategori: Allmänt

Har städat,handlat och slängt i mig en salamimacka.Tänkte bege oss in till stan en sväng.Ska hämta ut min älskade päls.För det är den redan.Älskad alltså.Kanske kolla lite i affärer när man ändå är inne...

Snökaos från Stockholm förra året.Därav min sjukt dåliga hållning.Var ingen snö idag ju.Solen skiner ju för tusan.

Snö

Kategori: Allmänt

Heeeelg!
Så jäkla gött.Ska sova ut imorron.

Snöade idag.Mysigt värre.Skulle komma blötsnö imorron.Men sen skulle det tydligen bli mildare igen.

Kollade nyss på "Den fantastiska räven".Se den!Gör det.

Nu ska jag krypa ner i bingen.
Go natt!

Orkeslös/Action

Kategori: Allmänt

Jag är så orkeslös.Ville gråta i duschen innan bara för att få ut det men jag kunde inte.Kanske går över till imorgon,brukar ju få lite fredagskänsla på Torsdagar när man jobbar såhär.

Fick ett brev på posten.Ett anonymt sådant.På Lördag blir det tydligen action kl 09.30.Spännande!


pic:unknown

Swisch

Kategori: Allmänt

Dagen har bara swischat förbi trots att jag har varit jäkligt seg.Det var nog en hård helg.Det känns som det iallafall.Hela kroppen värker.Träningsvärk i benen.Det kan jag tacka klackarna för.Ska slösurfa lite och sen krypa till kojs.Fy fan vad gött.

Sötnöt

Kategori: Allmänt


pic:stockholmstreetstyle

Så jäkla söt!Skille behöver nog också en liten camouflage parkas.
Blir så irriterad.Allt var upplagt för en liten runda.Kanske svänga inom Emmaus....Så hade jag glömt ladda Ipoden.Hatar när sånt inträffar.Till råga på allt är hörlurarna helt fucked uped också.Knastrar och håller på.Lyxproblem antar jag.

Question

Kategori: Allmänt

Hej Veckorevyn!
Idag köpte jag en fuskpäls för 1200 kr.Jag har redan typ 5-6 stycken.Är jag dum i huvudet?
Mvh Jenny


pic:Stylebykling

Snart Helg

Kategori: Allmänt

Morning!
Då är det snart helg igen.Sista jobbdagen.Förutom Lördag då.Men det är smällar man får ta om man ska vara tre veckor i Thailand i Februari.Och det ska man!

Hungry Heart

Kategori: Allmänt

Var hungrig som fan efter jobbet idag.Men var tvungen att duscha först.Blir så sent annars.Jobbigt.Sen snabbt koka upp makaroner,korv stroganoff in i micron.På ett kick ska det gå.Tuggar knappt innan jag sväljer.

Dom ahr förresten Apotekarnes julmust på Citygross.Mamma sa det och henne kan man lita på.Men jag pallade barar inte åka inom där efter jobbet.Den som väntar på något gott...var det inte så?

pic:Stockholmstreetstyle

Pro

Kategori: Allmänt

Det var kallt imorse när vi drog till jobbet.Skönt i solen iofs men ändå.Vi sticker ju ändå inte förrän vid halv nio-tiden.

Viktor hade handlat julmust på Citygross igår.Tyvärr var det "three hearts".Dom hade "Nygårda" i Ullared men jag struntade i den med.Tänker hålla ut tills "Apotekarnes" kommer.Den är bäst!Det vet jag för jag kan sånt.Skulle nästan vilja påstå att jag är lite av en expert.


Snygga snygga Abbey Lee.Bara därför.

pic:moussy

Sharp

Kategori: Allmänt

Ännu en Måndag snart till ända.Skönt.Ska lägga mig tidigt idag.Typ nu.

Vi körde knivar idag på jobbet.Materialet är rakbladsvasst och ytterst obehagligt.Det ilar liksom i hela kroppen när man bytar rulle."Om jag släpper handen nu så snittar jag upp hela magen"...Sådana tankar har fyllt min trötta skalle idag.


pic:weheartit.com

Det går bra nu

Kategori: Allmänt

Fick ett par svarta låga converse och en parfym av mamma och pappa.Turkiet-presenter.Blev själaglad.

Sen fick jag ett par öronhängen och ett halsband i namnsdagspresent.

Pappa skickade med fläskfilé och pepparsås.Kvällsmaten är räddad.Det går bra nu.

So it is

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar frallor.Igår fick jag och Lina ett litet ryck och tog en snabbis till Ullared.Köpte två t-shirtar och ett par vita lack-kängor(snyggare än vad dom låter).
Sen åkte vi hem,knäppte upp och drog ut på stan.Hade skitkul.Det var mycket folk på Morfars.Det blev alltså en dubbelhelg till.Så kan det gå!
Ska nog bege mig en sväng till vallås.Älskar att gå långrundor bakis med musik i öronen.Sen ska jag färga håret på Lina.Fick ett skärp och filmen "Den fantastiska räven" för besväret.Så värt det!

Party party

Kategori: Allmänt













Det här har jag pysslat med dom sista helgerna....

Jenny

Kategori: Allmänt

Idag är det min namnsdag.Grattis Jenny!Tack Jenny.Har tillochmed fått lite grattis-sms.Tackar så mycket!Från ett nummer jag inte känner igen också och det går inte spåra heller.Lite småstörigt sådär.Nån som vill ge sig till känna?

Pappa hade med sig Äppelpaj och vaniljsås till jobbet.Till mej o Lina.Han hade gjort den igår.Den var ljuvlig.Snart är det helg tack och lov.Veckan har varit helvetisk.

Keith&Mick

Kategori: Allmänt


Pic:unknown

Explodera

Kategori: Allmänt

Alltså idag var det för jävla stressigt på jobbet.Egentligen hannn jag med ganska mycket men ändå inte tillräckligt för att ens kunna känna sig nöjd.Jag fixar inte sånt.Jag krackelerar.Krister kom tillbaks!

Nåja

Kategori: Allmänt

Den här veckan var man ensam på jobbet för Krister har semester.Lite småstressigt.Men jag är ju hos Viktor på kvällarna.

Pappa och Mamma är ju tillbaks och pappa var iallafall brun som en pepparkaka.Har inte träffat mamma än,men hon hade vart sjuk och spytt på planet.Stackars lilla moder jord.

Helgen var mycket trevlig.Blev lite smått besviken på kycklingvingarna på Olivers.Dom var sladdriga.Smakade bättre första gången.Skulle tagit revbenen igen.ja ja whatever.

All dressed up

Kategori: Allmänt

Sänker en grogg och lyssnar på Joel Alme.Bussen mot vallås går kvart i sju.Jag,Lina,Viktor och Rickard ska käka på Olivers.Sen är det inflyttningsfest hos David.Jag är all dressed up and ready to go.

Surprise

Kategori: Allmänt

Gomorron
Lite smått bakis.Vaknade upp och trodde det var Söndag så jag blev glatt överraskad när jag insåg att så var inte fallet.
Nu ska vi gå och kolla second hand och inhandla lite föda.

No regrets

Kategori: Allmänt

Dubbelhelg på intåg.Helt fantastiskt väder ute ju.Hur jobbiga måndagar än känns när man jobbar såhär så är Fredagar fantastiska.Älskar långhelger.

Har städat.Ska till Eurostop och handla sen blir det nog en vända i stan i eftermiddag.Imorgon ska jag,Lina och Viktor(kanske någon mer,vem vet?) käka på Olivers.En bra helg på pappret.

pic:weheartit.com