JennyD

Closer to the edge

Kategori: Allmänt

Gillar den här låten.Lite för mycket kanske och jag kommer nog tröttna ganska snabbt.Hur gammal är Jared Leto förresten?Ser ju precis likadan ut som han gjorde i Mitt så kallade liv(förövrigt den bästa serien som nånsin gjorts) förutom det rosa håret då förstås.

Går inte bädda in låten på youtube men kolla själva,om ni orkar leta.Sök på 30 seconds to mars-Closer to the edge.

R.I.P Hultsfred förresten.Mycket sorgligt men jag tackar min lyckliga stjärna att jag inte har köpt biljett i år.Lite surt om man inte fått tillbaka pengarna.

Reality Bites

Kategori: Allmänt

Slängde på en av mina favoritfilmer "Reality Bites".Har sett den fler gånger än jag kan räkna.Älskar 90-talet.Och Ethan Hawke.


Glass

Kategori: Allmänt

Lina kom hem med en bröllopsstrut från GB.Rekommenderas.Pecannötter i glass är nog det bästa som finns.Vill kolla på film men blir rastlös när det är soligt ute.Men orkar ändå inte gå ut.Kan ju knappt ens inte gå.Fan.

Midsommarhelgen 2010

Kategori: Allmänt










Sjumilakliv

Kategori: Allmänt

Har nyss kollat på Shutter Island.Bra film!
Sköterskan sa att det bara är att vänta ut en vecka innan dom gör något.Antagligen ligament som har sträckts.Testade att linda med en gasbinda under filmen men fick kramp så tog av den igen.

Jag saknar mina sjumilakliv!sjuk bild förresten.

Fix Me

Kategori: Allmänt

Stannade hemma från jobbet.Känns inte ens som jag är kapabel till att lyfta en pallkrage.Orka med detta nu!
Ska iallafall ta bort stygnen idag så så kan dom ju kolla knät/foten samtidigt.Jag går ju för tusan sönder bit för bit.
Är lite låg förtillfället.Vet inte riktigt varför men det känns lite tomt.

En sak är rolig iallafall,jag har betalat Thailandsbiljetten!Så nu är det bestämt.Ska bli så enormt skönt att komma bort dit igen.Älskar verkligen att landa på flygplatsen i Bangkok.Det känns som man kommer hem.Viktor ska också med den här gången.

Lite bilder från Thailand 2009 kan ju vara på sin plats





Sunday Bloody Sunday

Kategori: Allmänt

Har lite bakfylleångest.Allmän olustkänsla.Undra om det går att jobba med det här ofunktionella benet.Kanske är det bättre imorgon.Fint väder ute.Är trött och ska vila lite mer.

Dum av dig

Kategori: Allmänt

Precis när man fallit som en fura för Oskar Linnros så går den andra "Snookaren" och gör en helt amazing låt.Begåvade och fagra som en vacker sommardag.Vilka män.
Lyssna och njut vetja!


Dum av dig-Daniel Adams Ray

Midsommardagen

Kategori: Allmänt

Började morgonen/förmiddagen med kladdkaka.Hasade ner till bussen och drog till vallås.Städade upp efter gårdagen.Knäppte upp en cider.Stekte nypotatisen som blivit över och lite andra grillrester.Drack en cider till.Hängde i trädgården.Åt jordgubbar och glass och tog en snaps.Och nu ska jag fixa till mig är det tänkt.Har letat efter hemkörning på Thaimat.Lina fann en som normalt bara brukade köra till Akuten/sjukhuset men som kunde tänka sig att göra ett undantag.Fantastico.Nu ska jag in i dimman och glömma bort smärtan i benet.Det sitter nog bara i huvudet...typ.

Snälla

Kategori: Allmänt

Men fasiken,var tvungen att ta svarttaxi hem för mitt ben e paj.Jag har ramlat många ggr förr men nu gick nått snett.Låt mig hasa imorron!Snälla,snälla,snälla!.Det är för fasiken midsommar och jag ska kirra fotbolls-frukost!

Överjävligt

Kategori: Allmänt

Nämen Hej!Har varit trött och jävlig hela veckan.Men det ändras väl förhoppningsvis till imorgon.Jag och Lina drack en öl till kvällsmaten.Det hjälpte lite iallafall.Nä,en god natts sömn är vad jag behöver.Sen är jag fit for fight.För imorgon är det mycket som ska fixas och donas och då gäller det att vara lite stresstålig.Inga sura miner här inte!

Tjurskalle

Kategori: Allmänt

Är jävligt tjurig och på förbannat dåligt humör.Men jag ska inte beklaga mig,bara förklara att så är det.

Fy fan vad skönt

Kategori: Allmänt

Hemma!Käkat toast med Chili con carne och kladdkaka deluxe till nattamat.Letade efter ett Oskar Linnros-substitut ikväll.Fann inget.Lyssna på från och med du och 25.Ett tips bara.

Wanted

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag och mina stygn ut och göra stan.Ses?




pic:weheartit.com & Moi

Pigg

Kategori: Allmänt

Det var ju firmafest igår.Mycket skojigt.Först var vi på studiebesök.Nu kommer jag såklart inte ihåg vad företaget hette men det låg på bjärehalvön iallafall.Sen åkte vi tillbaka till Brickpack,knäppte upp,dukade bord och började grilla.Kött,hamburgare,potatissallad,sallad,bröd,bea och potatisgratäng.obegränsade mängder öl,vin och cider.Vi spelade brännboll och fotboll.Åt kladdkaka.Viktor begav sig till Moon när vi kom hem men jag och Lina orkade verkligen inte.Så nu är jag faktiskt rätt fräsch idag,tänkte bege oss in till stan en runda sen kör vi hårt ikväll istället.Förresten,fick med oss en hel kladdkaka hem.Var från något catering ställe i Båstad.Och var helt fantastiskt god.

Weekend

Kategori: Allmänt


pic:unknown

Nä,nu tar jag tamejtusan helg.Damn right too!

Klant

Kategori: Allmänt

Jag har sytt!fem stygn.Klantade till mig på jobbet idag.Lite svårt att förklara men jag skulle liksom rensa i en container,slant och stötte underarmen mot ett vasst material.Svimmade nästan,det såg rätt äckligt ut.Som tur var så var det bara jag och Viktor kvar.Han körde mig till akuten.Har ju aldrig sytt och varit lite nyfiken.Men det här var ju mest onödigt och småklantigt.

På Fredag är det firmafest!jag och Viktor är ju egentligen lediga men tydligen börjar festandet redan under dagen.Ska på studiebesök på en fabrik i båstad.Sen ska vi grilla och dricka glada drycker på gården utanför företaget.Ska bli så förbannat kul.Om jag bara lyckas överleva tills dess.Peppar,peppar!

Karmakontot

Kategori: Allmänt

Är seg.Allt är som vanligt alltså.Jobbar "förskjuten arbetstid" fram till semestern.Jag och Viktor jobbar 8.00-19.00 måndag till torsdag och är ledig på Fredagar.

Jag var ett praktarsel i helgen.I Gbg alltså.Vi hade intagit nattamat i form av hamburgare på Burger King och var på väg att hoppa på spårvagnen till Mölndal när ett killgäng började tjata om efterfest.Så jävla jobbigt när folk inte uppfattar att man inte är intresserad.En kille forsatte tjata och sa "-Vi har en massa sprit!".Jag hör mig själv säga"-...och inte ens det lockar med ditt jävla utseende".
Vill poängtera att jag fick lite dåligt samvete direkt när jag hade sagt det.Och jag är verkligen ingen bitchbrud i verkligheten.Det bara blir sådär ibland på fyllan.Fan nu är karmakontot åt helvete igen.

Gbg

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit hem från jobbet,ätit en kyckling/mangochutney baguette och nu ska jag hoppa in i duschen.
Det blir visst Göteborg idag ändå.Fast för att festa till det litegrann.

Alejandro

Kategori: Allmänt

Min pappa är ett fan av Lady Gaga.Han har bra smak.Kolla in senaste videon.Hon upphör liksom aldrig att förvåna.

Alejandro-Lady Gaga

Lögn och billig ost.

Kategori: Allmänt

Jag ljög nog innan kom jag på.Tror koftan är från tradera.Ursäkta så mycket.

Blev inga fynd idag på Emmaus.Däremot på Netto.Tänk att billig skinka och ost kan ge mig lyckorus.Så enkelt det kan vara ibland.

Nu ska jag vila litegrann innan Lina kommer hem.Hon är i Hylte nämligen.

Fynda?

Kategori: Allmänt

Nu ska jag bege mig av och second-handa litegrann är det tänkt.

Paljettkoftan är ett tvättäkta Emmaus-fynd.

I´m on fire

Kategori: Allmänt

Han har ju så många bra men det här är nog min alltime-favvo låt från Bruce.Älskar desperationen.Är ju lite desperat av naturen.


                                                          I´m on fire-Bruce Springsteen

"Hey little girl is your daddy home
 Did he go away and leave you all alone
 I got a bad desire
 Im on fire

 Tell me now baby is he good to you
 Can he do to you the things that I do
 I can take you higher
 Im on fire

 Sometimes it's like someone took a knife baby
 Edgy and dull and cut a six-inch valley
 Through the middle of my soul

 At night I wake up with the sheets soaking wet
 And a freight train running through the
 Middle of my head
 Only you can cool my desire
 Im on fire".

Swoosh

Kategori: Allmänt

Men nu jäklar är det ju strax helg igen.Hinner ju knappt med.Det hade varit skönt att slänga på en film nu men jag hade bara somnat så det känns lite meningslöst.

Skattepengarna kom ju igår.Men håll i hatten,jag ska inte röra ett öre.Behöver allt(och lite mer än så) till Thailandsbiljetten.Jo,det räckte att pausa detta året.I februari 2011 drar vi!

Glöm inte

Kategori: Allmänt


pic:weheartit.com

Vet att det är svårt ibland.

Nöjd

Kategori: Allmänt

Har nyss tryckt i mig lasagne och är sådär perfekt mätt och nöjd.Det finns en viss likhet mellan bakfyllekäka och att äta sånna här dagar när man jobbat över och gått en aning för länge utan mat.Så jävla tillfredställande.

And the weekend was good?

Kategori: Allmänt

Yes.





Sleep away

Kategori: Allmänt

Sjukt jävla trött idag igen.Helt otroligt vad helgerna tär på mig nuförtiden.Man kanske skulle lugna ner sig.Eller inte.
Sov i två timmar innan men kommer lätt hasa mig till sängen alldeles strax.Fan vad jag älskar att sova.Varför ville man aldrig sova när man var liten?Nu kan jag sova varsomhelst närsomhelst.Det är synd bara att det är lite slöseri med tid när man tänker efter.Men fan vad gött det är ändå.

pic:wildfox

A Young Summers Youth

Kategori: Allmänt

Har tillbringat förmiddagen på jobbet och eftermiddagen i Picasso.Nu jäklar kör vi!

Malibu är ju också här.Jag har en bra känsla.En slags sommarkänsla.

Broke

Kategori: Allmänt

Har varit i Ullared och gjort av med alltför mycket pengar.Nu får e-sparkontot lida för det igen.Försöker intala mig själv att jag är värd det.Jag ska ju faktiskt jobba imorgon.Ett par skor och en skinnjacka ingick liksom inte i Maj/juni budgeten.Men nu blev det så iallafall.

The Robot

Kategori: Allmänt

Jag vet!är så jävla dålig.Har någon slags svacka för tillfället.Vill mest bara sova och äta.Fungera fysiskt.Lite som en robot.
Håller på att lära upp mig på TRE stansar på jobbet.Det är vad som äter min hjärna på vardagarna.Men jag klagar inte...än.Nä men det är ganska kul faktiskt,lite mycket bara.
Snart helg igen.Malla kommer ner på Lördag.Ska bli skojsigt värre.

SiestaPhotos

Kategori: Allmänt