JennyD

MakeTheMoney

Kategori: Allmänt

Det där med att vara ekonomisk sprack rätt rejält i stan idag.Anyway,det är så det blir ibland.

Push&Shove

Kategori: Allmänt

Ville åkt till Ullared idag,men bestämde oss för att skippa det.Fick vara lite ekonomisk.Ser ut att bli en tuff månad.Men imorron ska vi unna oss.Killarna skulle ha grabbkväll.Så jag,Lina och Malla ska käka på Harrys och ha girls night out.
Nytt från No Doubt.Gillar skarpt.
 
 
No Doubt - Push And Shove ft. Busy Signal, Major Lazer

Like X-mas

Kategori: Allmänt

Pappa bjöd på Kinamat på lunchen idag.Det var najs.
Köpte julmust efter jobbet idag.Den står i detta nu och kyler till sig.Fyfan vad gott det ska bli.Har tänkt på julmust hela dagen.Den första är alltid bäst.
 

Brokeback

Kategori: Allmänt

Har betalat lite räkningar.Alltid lika spännande.
Sov nog konstigt inatt,har haft ont i ryggen,eller rättare sagt vid svanken hela dan.Kunde knappt böja mig imorse.Vi ska inte tillbaka dit,okej?!
pic:weheartit.com

En vän

Kategori: Allmänt

Lite Ken Ring en Måndag sådär.Han är ju så bra.
 

WhenTheSunGoesDown

Kategori: Allmänt

Lördagsjobbat,gått en runda och nu sänkt en 7,0:a.Ni som känner mig vet mina rutiner vid det här laget.Eller jobbar,gör jag ju inte allltid iofs...Det där larmet som går när man ska vara inomhus körde dessutom igång när jag var ute och gick.Det brinner ju tydligen i hamnen.Hänger inte med riktigt känner jag,Bara man inte har drabbats av ett lungödem nu,det vore ju förskräckligt.Duschen nästa!
 

SorryToDisappoint

Kategori: Allmänt

"The cabin in the woods",alltså vilken besvikelse.Jäkla b-film,skitfilm,Quentin tarantino-wannabe,splatter,oj-vi-slänger-in-Sigourney weaver på slutet så-är-det-nästan-som-Alien.Nä,rekommenderas ICKE.Torsdag igen.Snart helg!Skulle ut och gått en runda men det ösregnar så jag skippar nog det.
pic:img source unknown
 

Boo!

Kategori: Allmänt

Hittade det här klippet på Linn Asplunds blogg.Vilken kille alltså,jag vill inte gifta mig men inte ens jag hade sagt nej till det där.Ett frieri av rang!
 
 
Nu ska jag kolla på skräckis.Lina har varit och hyrt "Cabin in the woods".Förra veckan kollade vi på "Woman in black".Älskar skräckfilm.Håller på att skita på mig varje gång,men kan ändå inte låta bli att kolla på dom.

Trippin´

Kategori: Allmänt

När jag la ut korten från Cypern igår,längtade jag tillbaks.Älskar att resa.Det är värt varenda krona.Har ju faktiskt varit i Thailand,England och på Cypern hittills i år men känner redan sug efter nästa trip.Att bara släppa allt och njuta av livet.Uppleva nya ställen.Det bästa jag vet!

Shoo!

Kategori: Allmänt

Lide Cypern..
 Eller rättare sagt,ganska mycket Cypern.Icke kronologisk ordning!
 
 

Freitag

Kategori: Allmänt

Har precis avnjutit en baguette och en kall bärs.Imorrn blir det tidig uppgång och jobb.Sen lite försenat födelsedagskalas på kvartsvägen.Pappa beställde chokladtårta till mig igår.Yummie! Nu blir det Tv-kväll.
Afterbeach från i somras.

Bedrock

Kategori: Allmänt

SLITEN.Har lagt mig rätt sent hela veckan.Dessutom har det krånglat på jobbet.Gillar inte nya blogg.se heller.Ibland raderas hela mina inlägg.Orkar inte lägga ut kort idag heller.Eller nått kan jag väl slänga upp..

 

Back!

Kategori: Allmänt


Back in town!Ska lägga ut bilder från Cypern men jag orkar bara inte just nu.Ska se på film nämligen.Är fortfarande i Semestermode därav sjukt dålig update.Bare with me...