JennyD

Rethosta och lyxproblem

Kategori: Allmänt

Jävla skit-rethosta,somnade efter 03.00 inatt,nu är jag helt slut efter en dags vandring i Ullared.Men det var lugnt och knappt något folk.Köpte inget av värde direkt,lite praktiska grejer bara.Såg Morgan iallafall.Bara en sån sak.

Fick iallafall mammas sista hostmedecin.Och ja den är receptbelagd så inatt tänker jag sova!

Har ett litet dilemma.Beställde en klänning som jag hade tänkt ha på nyårsafton på tradera.Den var jättesnygg och passade perfekt men den kändes liksom inte riktig nyår när jag provade den.Är sugen på något rejält glittrigt och glammigt.Paljett-fyndet jag secondhand shoppade är upplagt och klart,men det är liksom lite kort,mer som en lång topp.Skitsnygg,men jag vill ha klänning.I-landsproblem så det skriker om det.Skärpning!Nu ska jag gå och däcka.Gött!

Another day

Kategori: Allmänt

Så oehört trött idag.Somnade efter 04.00 låg och kollade på gamla Dawson´s Creek avsnitt.Kunde inte sova för jag låg och hostade hela tiden.Bir så sjukt irriterad på sånt.
Vi skulle åkt till Ullared idag men mamma ville inte köra i det här vädret.Fullt förståeligt såklart.
Vad ska man hitta på idag då?

Bloggstrejk

Kategori: Allmänt

Jag har bloggstrejkat över jul helt enkelt.Har varit för upptagen med att mysa,äta,fika,läsa,titta på TV,vara full,vara bakis och umgås med nära och kära.
Nu ska jag kolla på "500 days of summer".

Allvarliga problem

Kategori: Allmänt

Har hållt på och packa i 4 timmar.Blir aldrig färdig.Jag ska vara borta tre dagar...Höll på att klippa luggen hela eftermiddagen.Den blir inte bra.Bara tjockare.Snart är hela mitt hår bara en enda stor lugg.Har jag problem?

Varför?

Kategori: Allmänt

Snart ska jag kolla på "Halv åtta hos mig".Ett helt fantastiskt bra program.På ett väldigt oväntat sätt,ungefär som "Ensam mamma söker".Varför gillar jag att kolla på det?Finns det överhuvudtaget något jag kan relatera till?Nåja,man behöver inte ha svar på allt.
På Onsdag åker jag till Stockholm.Härligt.

Idol

Kategori: Allmänt

Jag vill att Calle ska vinna men jag tror att Erik gör det.Han är väl bäst.Men det är så tråkigt när dom som har vart favoriter hela tiden går och vinner.Go Kalle!

Favvo

Kategori: Allmänt

Min absoluta favorit jullåt är helt klart den här:


Fairytale of New York-The Pogues feat. Christy Maccoll

Shane Macgowan gör verkligen alla rätt här.Lägg märke till korset i örat!

Gött

Kategori: Allmänt

Jaaa!Lina hade med sig hemmagjorda snickers-julgodis från Hylte.Så var den här Onsdagen räddad.

Tack babe!

Tråk

Kategori: Allmänt

Har just avslutat en skål Thailändsk kycklingsoppa och en ostmacka,precis samma lunch som igår.Om det funkar,varför ändra på det?
Tråkigt det är nu.Vädret är skit men jag behöver nog ändå gå ut en runda.
Fan,jag behöver ett jobb!

Helg update

Kategori: Allmänt


Såhär spexade jag och Tobbe loss strax innan utgången i Lördags.

Dekadent leverne,Korv och bröd till kvällsmat.Man får inte vara så petig!

Och en bild på världens coolaste,snyggaste,snällaste lillebror.Får jag många julklappar nu?

Hela livet var ett disco

Kategori: Allmänt

Hallå eller!
Korv o bröd till kvällsmat och sen bär det av till lillebror och förfest.
Jag är pepp.Duschen nästa.Nu kör vi!

Fantastiskt!

Kategori: Allmänt

När jag var ett litet barn gick alltid Beatrix Potters Sagovärld med The Royal ballet på TV dan innan julafton.Jag kollade alltid på det.Fram till 15 års åldern nånting.Då slutade det att sändas.Något med rättigheterna såklart.Är ju likadan med Trolltyg i Tomteskogen för dom som minns det.Men nu är det så att filmen finns ju!!På cdon,discshop ja lite överallt.Blev så jävla glad.Herregud,bara jag får lite pengar över så ska den bli min!

Smakprov!:


Jag blir helt varm i hjärtet när jag kollar på det här.Det är sant!Barndom+jul+lycka och allt det där.

Lättnad!

Kategori: Allmänt

Jag eller datorn rättare sagt åkte på ett virus.Det tog över totalt och jag trodde det var kört ett tag men eftersom jag har värsta proffset/hacker till kusin(tack Tobbe) så är jag back in business igen.

Pins fest var nice.Kul att träffa lite nya människor.Göteborg är alltid härligt!

Annars är det lite sisådär nu.Jag har en såndär obehaglig orokänsla.Jag vet inte varför.Kan inte förklara.Tänkte baka pepparkakor imorron så jag var hemma hos mamma och pappa innan och hämtade kavel och formar.Sånt där kan hjälpa ibland.Att man försöker göra lite saker iallafall.

Har även skaffat lånekort den här veckan.Jag har väl inte haft ett sånt sen högstadiet.Läste ut en av böckerna på en dag.Så kan det vara när man har för mycket fritid.