JennyD

Fynd

Kategori: Allmänt

Har second hand fyndat utan dess like idag.En helt fantastisk vintage guld-paljett klänning för 80 papp!liiite lång dock men tänkte be min kära mor att sy upp den litegrann.Hittade också ett armband för 5 spänn.Har egentligen köpstopp men eftersom jag har klarat av rätt så många julklappar tillät jag mig!

Har ätit micro-kladdkaka enligt Lizzans gamla recept.Sköljde ner den med lite vin.För så jobbar jag en Fredag.

Imorgon är det kära Götlaborg.Pin ska ha 30-års kalas.Sen blir det julskyltning i Götet på Söndag.Livet leker med andra ord.

Skulle lagt upp en bild men det vill inte funka.Bara så ni vet.

Huslig

Kategori: Allmänt

Förmiddagen har tillbringats med att damma,hänga upp julgardiner och sätta upp adventsljusstakar.Lite julmust och julmusik på det så var det faktiskt riktigt skoj.

Annars är det lite boring just nu.Det är svårt att sysselsätta sig med saker.Saker som är gratis.Hur många filmer kan man se på en dag liksom.

Snart ska jag göra lunch.Idag blir det avancerat.Stekt kov och makaroner.Smaka på den!vilken masterchef man är.Gordon Ramsay hade vart stolt.

God gave me everything

Kategori: Allmänt

Nä,men ganska mycket.Man ska inte klaga,eller hur?
Ibland blir jag så trött på att försöka hitta lyckan i prylar och kläder.Bortskämd är vad jag är!Man borde flytta ut mig i en liten hydda i skogen lite då och då.Tror man hade mått bra av att "av-materialiseras" med jämna mellanrum.

TGIF

Kategori: Allmänt

Blir en lugn fredag idag.Jobbade hårt med min CV och mitt personliga brev igår.Nu jävlar ska det fixas jobb!Jag vet att det låter gött att vara "ledig",har tänkt så själv många gånger när jag knegat på.Men det är faktiskt inget kul i längden.Dessutom är 6000 kr mindre i månaden inte helt kul.Sovmorgnarna är helt enkelt inte värt det.

Anyway,ikväll blir det Idol och godis.Imorron ska jag fira min kära farmor sen är det utgång på kvällen.Trodde ni nått annat eller?!

Män med lockigt hår

Kategori: Allmänt


Cornerstone-Arctic monkeys

Alltså,vad kan man säga?!Så underbart vacker att en liten del av mig dör varje gång jag ser den här videon.Låten är rätt fantastisk också förresten...

En Julsaga...

Kategori: Allmänt

...var filmen vi kollade på.Supermysig.Synd bara att det inte snöade istället för regn och halv storm när vi kom ut.Då hade det vart fullkomligt!

Orka!

Kategori: Allmänt

Varför regnar det när man måste bege sig ut?Blir så trött.

Ikväll ska jag,Lina och pecke gå på bio.Skriver vilken sen(cliffhanger!!!).

Måste se till att handla lite mer julklappar snart,är rädd att pengarna ska ta slut annars.

Har inget och tillföra känner jag,därför är det lite torka just nu men det brukar gå över.Tålamod tack(jag kan ju faktiskt inte ens skriva om vad som har hänt på jobbet).



"No matter what I say or do,the road lead back to you"

Kategori: Allmänt

Hemma igen!Shit vad bra Hoffmaestro & Chraa är live.Tror helt ärligt att det kan vara det bästa bandet jag sett.
Handlade lite julklappar också faktiskt.Duktigt Jenny!
Snart kommer brudarna och sen är det fest och dans,dans,dans hela natten lång.Precis som det ska vara alltså.

Highwayman-Hoffmaestro & Chraa

Vi drar till Malmö

Kategori: Allmänt

Just det.Jag,Lina och Emil.Hoffmaestro & Chraa på Debaser ikväll!
Ha en härlig Fredag vetja!

Henry Lee

Kategori: Allmänt

En liten låt att starta dagen med...


Henry Lee-Nick Cave & PJ Harvey

Min tur nu?

Kategori: Allmänt

Var inne i stan och hittade paljett tightsen på bikbok.Tyckte dock att 399 kr var lite väl dyrt eftersom dom kostade bara 199 kr på väla.Men då säger hon i kassan:"-Det är fel pris på dom där,jag fick ett mail innan,och dom ska kosta 199".
Sån tur har inte jag,aldrig!Men idag hade jag det.Jippi!

Regrets

Kategori: Allmänt

Stog och fingrade på ett par paljett tights i Lördags.Provade flera gånger och velade.Nedsatt pris var det också.Köpte aldrig dom.Kände mig lite duktig.Att jag inte slösade pengar.Nu ångrar jag mig.

Bild:tfs

Hade kunnat bli så bra!

Bättre sent än aldrig....Estocolmo-pics!

Kategori: Allmänt


Jag klippte Emil.

Provade Emils mask.

Lina fotade den snygge bartendern.

Sen skulle hon köpa knark! nä,jag skojar bara såklart.

Freitag

Kategori: Allmänt

Har försökt ladda upp lite stockholmsbilder men det vill inte fungera,kanske dyker upp lite senare.

Har vart och storhandlat.Först på systemet och sen på willys.Vi ska ha en slags döds-maskerad imorron.Sen har vi städat och precis nyss slog jag mig ner framför datorn med ett glas vin,pepparkaksballerina och marabou vinterchokladen.Fyfan vad gött!

Ikväll blir det Idol och smågodis som gäller.Jag sparar mig inför imorron.Dessutom ska jag,mamma,Stina och Lina till Väla på dagen och då vill man ju vara pigg och fräsch.Så gott det går iallafall.

I´m back

Kategori: Allmänt

Tillbaks från Stockholm!Kom iofs hem i Tisdags.Har haft det makalöst trevligt.På Fredagen var vi på bio.Vi såg Paranormal Activity.Den var riktigt obehaglig,tyvärr var det en massa jobbiga "ungdomar" som störde hela tiden.Så den får man se igen!
På Lördagen hängde vi på Söder på dagen och på kvällen festade vi till det.Var på ett ställe som hette Nada.Där jobbade en sjuuukt snygg bartender förövrigt.
Sen,på Söndagen var vi på Moderna Museet och kollade på Salvador Dali utställningen.Riktigt intressant.Det är så coolt att se tavlorna live,se penseldragen och vetat att han gjort dom.Dessutom var det en perfekt Söndagsaktivitet.Käkade pizza på Kungsholmens Pizzeria,dom var gigantiska och supergoda!
Åkte hem på Tisdagen och fick punktering cirka sex mil från Jönköping.Som tur var så kunde Emil byta till reservdäcket,jag och Lina hade ju varit helt handfallna om vi hade vart ensamma.
Nä,nu ska jag pyssla lite hade jag tänkt.Håller på att göra masker tills på Lördag.Då är det fest!