JennyD

Dream On

Kategori: Allmänt

Hade två drömmar inatt, Varav en riktigt obehaglig. När jag vaknade så tog det flera minuter innan jag fattade att det bara var en dröm. Helt traumatiserad. Vill inte ens skriva om den här. Känns som det kan bli verklighet då. Vi låtsas som den aldrig fanns. Den andra var bättre. Jag drack drinkar med James franco. Drömmer väldigt mycket nu. Inne i en sån period.
 
Idag blir det nog ett besök på mitt absoluta favoritställe på hela jorden. Arbetsförmedlingen. Dom är så himla trevliga där. 
 
      pic: Heath Ledger via Weheartit.com

Törst

Kategori: Allmänt

Har precis bälgat i mig en halv liter vatten och ett stort glas apelsinjuice. Det blev visst en spontanutgång igår. Först var vi hemma hos mamma och pappa och åt grillat. Dom hängde med in till Bulls sen. Det var kul.
 
 
pic:weheartit.com

I know I keep you amused but I feel Im being used

Kategori: Allmänt

 
"Wake up maggie I think I got something to say to you
 Its late september and I really should be back at school
 I know I keep you amused but I feel Im being used
 Oh maggie I couldnt have tried any more
 You lured me away from home just to save you from being alone
 You stole my heart and that's what really hurt

 The morning sun when it's in your face really shows your age
 But that don't worry me none in my eyes you're everything
 I laughed at all of your jokes my love you didn't need to coax
 Oh, maggie I couldnt have tried any more
 You lured me away from home, just to save you from being alone
 You stole my soul and that's a pain I can do without"...
HereComesTheSun

Kategori: Allmänt

Jaha..Fredag och sol. Är det nu man ska vara glad? Dom säger ju det. Dom som vet. Vilket fint väder det ska bli i helgen!!! Så säger dom.
 
 Nej jag har inte kissat ner mig. Tvätten på byxorna ser ut sådär.

TBT

Kategori: Allmänt

 
Gammal bild jag "hittade" idag. Den där bekymmerslösa tiden..
 
 
 

Stop

Kategori: Allmänt

 
Jag har alltid gillat sättet som Liam Gallagher tuggar sitt tuggummi på i den här videon. Precis i början. Han är så tuff! Frisyren också på det. Vilken karl.

A Throw-Away Letter..

Kategori: Allmänt

Fick ett brev från Arbetsförmedlingen. Imorgon ska dom ringa till mig mellan 12.00-13.00 då ska vi gå igenom min senaste aktivitetsrapport( hur många och vilka jobb jag har sökt). Jag ska också gärna ha lite anteckningar med frågor till dom. Svarar jag inte i telefon så kontaktar dom min A-kassa och min ersättning uteblir. Jag har inte ens fått ett öre från A-kassan än. Mitt ärende är fortfarande under behandling. Denna hetsjakt alltså!! Blir så trött.
 
Att få ersättning från A-kassan är INGET bidrag. Det är en försäkring som jag har betalat in medan jag hade jobb, utifall jag skulle hamna i den här situationen. Låt dom aldrig få er att tro något annat. Låt dom inte heller få er att tro att allt är "fackets fel". Hur det här sköts är helt och hållet den nuvarande regeringens ansvar.
 
 
                  pic:weheartit.com

Längesen

Kategori: Allmänt

 
Eftermiddagssol och Afterbeach-ölen känns så himla längesen nu. Som om det nästan aldrig funnits. Och det gör mig litegrann sorgsen. Men jag vet ju att det bara är några veckor sen..

Scott Disick

Kategori: Allmänt

Haft Måndagskänsla hela dagen. Seg,trött, mosig och lite halvdeppig. Somnade tillochmed på eftermiddagen. Drömde att jag var ihop med Scott Disick. Kul att det händer något, även om det bara var i drömmen. Sen ritade jag lite apor. Inget mer.Lugn

Kategori: Allmänt

Helgen har varit rolig. Och jag behövde det. Idag har det varit lugnt och slött. Och det behövde jag också. Har känt mig så stressad ända sen jag kom hem.Can you feel it...

Kategori: Allmänt

..another Black Saturday.
 
 

Keith Forever

Kategori: Allmänt

Ett ypperligt exempel på att rynkor och andra "ålderstecken" är helt oviktiga. Keith Richards är minst lika cool och snygg nu som när han var ung (yngre).
                   pic:weheartit.com
 
 
 
 
 

Jetlag

Kategori: Allmänt

“Nothing was ever in tune. People just blindly grabbed at whatever there was: communism, health foods, zen, surfing, ballet, hypnotism, group encounters, orgies, biking, herbs, Catholicism, weight-lifting, travel, withdrawal, vegetarianism, India, painting, writing, sculpting, composing, conducting, backpacking, yoga, copulating, gambling, drinking, hanging around, frozen yogurt, Beethoven, Back, Buddha, Christ, TM, H, carrot juice, suicide, handmade suits, jet travel, New York City, and then it all evaporated and fell apart. People had to find things to do while waiting to die. I guess it was nice to have a choice.” 
― Charles Bukowski, Women

“I was drawn to all the wrong things: I liked to drink, I was lazy, I didn't have a god, politics, ideas, ideals. I was settled into nothingness; a kind of non-being, and I accepted it. I didn't make for an interesting person. I didn't want to be interesting, it was too hard. What I really wanted was only a soft, hazy space to live in, and to be left alone.”
― Charles Bukowski

 

 

Inte det mest lättsmälta en Fredag kanske. Men jag tar ingen hänsyn för min fredagskänsla försvann för ett tag sen. Sov ingenting inatt. En timme max. Försenad jetlag kanske. Fast vad spelar det för roll? Har all tid i världen att justera in tidsomställningen. 

WhatNow

Kategori: Allmänt

Försöte leta jobb eller i varje fall försöka ta mig an nån slags plan inför framtiden. Men det var för jobbigt. Idag också. Så nu har jag tillbringat den senaste timmen med att bildgoogla "murder victims" och "crime scene photos".
Vilka bilder man kan hitta alltså. Känns inte helt passande att lägga ut nån här.
 
Det är väldigt svårt att fylla ut dagarna nu. Speciellt när jag verkligen inte har nån energi överhuvudtaget. Önskar jag kunde åka iväg nånstans igen. Bara låsa dörren till den här lägenheten och inte komma tillbaka på ett tag.
 
 

As Tears Go By

Kategori: Allmänt

Inget

Kategori: Allmänt

Den obligatoriska svackan efter Thailand har satt igång. Sen får man addera på arbetslösheten och lite annan skit. Det var inte alls särskilt roligt att komma hem faktiskt.
 
 

My Dear,

Kategori: Allmänt

Sådärja. Har börjat återhämta mig lite nu. Betade av Arbetsförmedlingen igår också. Tvungna att fylla i en aktivitetsrapport(tack för det alliansen). Inga fler kommentarer angående det besöket. Vi lämnar det bara därhän.
 
Vi tatuerade oss i Thailand också förresten. Lina gjorde en liten svala på handleden. Den blev hur fin somhelst. Han var riktigt duktig. Eftersom jag har obsessat Charles Bukowski hela hösten så kunde jag inte låta bli att ta något från honom. Klart jag måste ha Charlieboy på min kropp.
Blev första meningen från den här..
Pretentiöst? Tycker jag inte. Jag älskar ju sånt där.
 

ItEndsTonight

Kategori: Allmänt

Sitter på Öresundståget just nu. Och allt är över. Lite Bangkok...
Hejdå Samui

Kategori: Allmänt


Sista frukosten här. Sen bär det av till Bangkok.

Bu

Kategori: Allmänt


Åt den här nyss isglass/is-te. Tyckte den var jättegod först men nu äcklas jag lite av den. 

Lämnar detta stället på Tisdag. Ångesten har redan börjat krypa på..

Marknad&Sjöborre

Kategori: Allmänt

Igår var vi på marknaden i Fishermans Village. Den är varje Fredag. Tyckte jag såg Keith Richards där.

Idag plockade en norska upp en sjöborre i havet. Man ska inte sticka sig på en sån. Dom är lite giftiga typ. Bildades en folksamling runtomkring.

Nu har vi varit på Thaiboxning igen. Och kanske en liten vända på bargatan. Vi får se.

Tog bara ett kort igår. Naruto-figurer på marknaden.

Popcorn

Kategori: Allmänt

Har varit på Ladyboy-show precis. Nu tar vi en drink och lite popcorn i rosa skimmer på Legends bar.......

Kategori: Allmänt


Har inte varit på dejt på länge. Det var lite stelt. Syns på kortet. Hunden under bänken gav mig iallafall ett samtalsämne när det var som obekvämast.

Hör och häpna

Kategori: Allmänt

Det blev firre till middag idag.NightMarket

Kategori: Allmänt

Igår var det lugnt. Var på Chaweng Night market. Riktigt livat med massa mat och grejer. Köpte tre anteckningsblock. Ja, det var allt. Har varit dålig på shoppande den här gången. Men det lossnar nog snart.

Blocken..
Gick att bygga upp ett spel med godiset från igår.

GreenMango

Kategori: Allmänt

Så igår var det dags. Vi "gick ut". En rejäl bläcka. Sov till 13.00-tiden idag. Var jättekul. Träffade roliga människor. Avslutade kvällen på "Green Mango". En stor klubb där dansgolvet är under bar himmel. Är inte ett dugg sugen på alkohol idag.

Drack Bloody Mary. Utan selleri. Kanske inte finns här?..
After-beachen idag. Ingen bärs whatsoever! Äppeljuice och godis.

Kokosnöt

Kategori: Allmänt


Alla dricker kokosnötter härnere. Jag testade en gång hemma när pappa bröt upp en och skulle hänga ut till fåglarna. Den smakade skit. Detta var för över tio år sen säkert. Testade en nu på stranden. Den smakade lite mindre skit. Men inget jag behöver testa fler gånger i mitt liv.

Doraemon

Kategori: Allmänt

Sitter på frukosten. Jo ibland äter jag frukost här. Litegrann iallafall.
Lyckan när "Doraemon" var på TV när jag vaknade också. Obeskrivbar. 
Thaiboxningen var rolig. Såklart. Fredagsmys, som Lina kallade det.