JennyD

ComeToBed

Kategori: Allmänt

Var precis och köpte en säng.Eller rättare sagt jag fick den av min mamma.Så otroligt snäll hon är.Behöver verkligen en ny.Gillar den jag har men den är alldeles för mjuk.Ryggen är alltid helt förstörd när man vaknar.Den levereras den 20:e Augusti.Min rygg längtar.
 Jag och Malla i Stockholm.Bild snodd av: www.mallasliv.blogg.se
 

BackInTown

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka från Stockholm.Där åt vi god mat,festade litegrann(relativt lugnt ändå),gick på stan och var på Skansen.Jag hann också med att vara sjuk.Fick en släng av något slags endagars-virus.Hade feber,men den varade bara i en natt och halva Lördagen.Så det var ju tur i oturen.
 
Idag blir det lugnt,behöver en dags vila innan det kör igång igen.Ska till Bakken imorgon och till Helsingborg på Torsdag.Ska kolla på den här snubben igen...
 

AllSummerLong

Kategori: Allmänt

Gårdagen var trevlig.Maten var helt okej.Tog en "Pulled pork sandwich",och köttet var gott men det var lite mycket.Det är ju egentligen ett lyxproblem.Jag är inte så mycket för kött egentligen om jag tänker efter,det är ju skitgott med grillat och så,men det får inte vara för mycket av just kött.kolhydrater är mer min kopp te.Fattar inte att folk kan klara sig utan pasta och bröd.Jag hade blivit galen.Men jag kan ändå rekommendera "Freddies",priserna var rimliga också.Efteråt gick vi till Lilla torg och satt på uteserveringen.Och efter det gick vi till B&B,det var helt okej med folk.Men jag och Lina gick hem tidigare.Blev mest trött av att dricka igår.Fast det är ju bra på ett sätt,desto piggare idag menar jag.
det här är en gammal matbild,från förra malmöfestivalen.Den passade in på temat bara..
 
 

OhSunnySunnyDay

Kategori: Allmänt

Gått en runda och varit på systemet.Imorgon är det fest hos Charlotte och Roger.Har faktiskt inte varit i Gryteryd sen Morfar dog.Det var 1999.Så det är väl på tiden.
 
Farfar är på sjukhus igen,han hade trillat.Fast han var redan dålig,tydligen äter och dricker han inte ordentligt så värdena var helt åt skogen.Lille Farfar,han hatar sjukhus.
 
Ikväll ska vi käka på Freddies Sportsbar.Vi är ett litet gäng.Tobbe,Viktor,Malla,Lina,Lizzan och jag.Nu ska jag ut en sväng i solen.
 pic:theyallhateus

OnOurWay

Kategori: Allmänt

Hade en enorm tur idag på Hundstranden.En nio veckors liten valp som hette Astrid kom fram till oss.Nån slags bulldog,kan jag tänka mig.Alltså hon var pytteliten och sååå mjuk.Trodde att jag dog.
 
Avslutar med en mysig video.En somrig en.
 
 

HotInHere

Kategori: Allmänt

Herregud,vad varmt det är.Blev helt genomsvett när jag kom efter en promenad runt flygstaden.
 
Robbie var skitbra.Som jag trodde så nådde det ju inte exakt samma nivå som 2006,men det var jävligt bra ändå.Trots vad Markus Larsson på Aftonbladet än skriver.Alltså jag har svårt för honom,han har en sån enorm "allt var bättre förr"-attityd,Som en gnällig gubbe.Han kan ju inte vara mycket äldre än mej.Kom igen Markus!,gaska upp dej.
 
Funderar på om man skulle dra ner till "Dogshit Beach",Västra stranden alltså.Precis härnere.Känns som ett alldeles för stort projekt att bege sig till Östra Stranden,jag vill nog bara vara där nån timme eller så.Dessutom gillar jag att hänga med alla hundar,dom gör mig glad.
pic:source img unknown
 

RobbieW

Kategori: Allmänt

Käkar kycklingmacka och dricker öl.Jo,vi smygstartade med en bärs.Dags att åka till Göteborg och se älskade Robbie Williams.Vet att jag skrivit det innan men hans konsert 2006 var helt jäkla magisk.Tror det är den bästa jag varit på.Nu tror jag ju inte han toppar det idag,men det ska ändå bli kul.Har lite "fjärilar" i magen tillochmed.Såpass förväntansfull är jag.
 
Filmen igår förresten,herregud,jag älskar ju Håkan och hans musik så jag är ju inte helt opartisk,men satan vad bra den var.Bästa filmen jag sett på ett gäng år faktiskt.Hela salongen applåderade när den var slut,så den gick nog hem hos fler än mig.Nä,nu ska jag fixa färdigt mig.Kl 13.00 går tåget.
 

PlayItCool

Kategori: Allmänt

Idag på agendan:Födelsedagskalas för David och sen ska jag och Lina på bio.Vi ska se "Känn ingen sorg".Lagom med aktiviteter alltså.Måste vara pigg och utvilad inför imorgon.Då ska vi se Robbie Williams på Ullevi.Det kommer bli så bra.Det vet jag.Fint väder ska det ju också bli.
 
 

Yup!

Kategori: Allmänt

Igår var vi ute en sväng i Tylösand(igen).Magnus Uggla var ju där,men vi hängde bara utanför och lyssnade.Sen åkte vi in till stan.

Thaiboxningen i Tisdags var också riktigt kul.Idag har jag bara varit bakis och tagit det allmänt lugnt.

Slowmo

Kategori: Allmänt

Min dator har blivit så himla seg.Är noga med att uppdatera den och jag tycker inte att jag har så mycket skit på den.Finns det något jobbigare än sega datorer.Mycket tveksam till det.Nu ska jag pallra mig ut på en morgonpromenad.
 pic:img source unknown

Copenhagen

Kategori: Allmänt

Min lilla mamma fyllde 60 i Torsdags,då åkte hon och pappa till Köpenhamn.Vi åkte ner och överraskade henne i Lördags.Hon blev skakad och rörd som en drink(där överdrev jag något).Vi gick på Ströget och sen begav vi oss till Tivoli.
 
 

MusicIsLife

Kategori: Allmänt

Jag vet inte riktigt om min Iphone håller på att flippa ur eller om jag bara har blivit allmänt oteknisk.Nu kan jag inte blogga med bilder från den i alla fall.Det kommer nån förbannad felkod då.Den stänger av sig ibland med.Det var bättre förr och allt det där.
 
Snart vacay(förkortning av vacation)då.Var snack om att jobba lite nästa vecka men det blev inte av.Jag behöver egentligen inte tre hela veckor på sommaren men nu när man vart inställd på det så är det ju lite småsaker inplanerat.
 
Det började klia i ansiktet som tusan idag på jobbet,drabbades av lite småpanik.Jag vill verkligen inte ha några jäkla nässelutslag igen.Jag är alldeles för ytlig för sånt.Det är absolut inget jag är stolt över,men sånt där tar knäcken på mig.Iallafall,Viktor åkte och köpte allergitabletter till mig.Sen la sig klådan.
 
Ska klippa mig imorgon efter jobbet.Sen ska jag ta en öl och fira in jobbet.Men bara en,det ska bli hemmakvällfredagsmyspys för hela slanten sen.
 

ThreeMoreDays

Kategori: Allmänt

Bara tre dagar kvar.Sen är det semester.Det allra bästa är första Söndagen,när man vet att man inte behöver gå upp tidigt på Måndagen.Satan vad härligt det kommer bli.Nä,nu ska jag fixa och trixa lite här.Hade tänkt lägga ut ett filmklipp från Thailand men nu har visst sidan jag använder gått över helt till appar.Och klippen ligger på PC:n.Jäkla typiskt.
pic:Theyallhateus
 

PartyUp

Kategori: Allmänt

Håller på att färga utväxten.Exakt åtta minuter kvar innan sköljning.Sen blir det en 7,0:a på det.Firmafest ikväll ju!
 

AsTearsGoBy

Kategori: Allmänt

 

BackDown

Kategori: Allmänt

Idag tycker jag faktiskt synd om mig själv.Har så förbannat ont i ryggen att jag bara vill ge upp.Orkar helt enkelt inte.Skulle inte förvåna mig om jag åker på ett ryggskott snart.Det skulle vara så typiskt.
Jag,i Emils mexikanska brottarmask...
 
 

AldrigFörSentAttGeUpp

Kategori: Allmänt

Så var den helgen över!Den hann knappt börja,känns det som.
 
Firmafest på Fredag.Det ska bli skoj.Sen är det V75-dags på Lördag.Får se om vi vinner ihop lite kosing.Hade inte suttit helt fel nu innan semestern.
 
Nu ska jag slöa lite framför tv:n.Dåligt engagemang idag nämligen.
 
Förresten....pråliga halsband och slitna t-shirts...Finns det nått snyggare?..Apropå ingenting..
pic:img source unknown