JennyD

Beetlebum

Kategori: Allmänt

 
Fantastisk fin jävla låt.

Hejdå BrickPack

Kategori: Allmänt

Nu är det officiellt. Jag är arbetslös och värdelös. Ännu en gång. Det var en aning ledsammare än vad jag hade tänkt att det skulle bli. Det är ju trots allt inte självvalt. Och det finns en hel del personer där som jag kommer att sakna. Har ju faktiskt varit där i över tre år. Nästan fyra. Personligt rekord för mig.
 
  Dom som fick kicken. Min mun upptar halva mitt fejs.
 
 

Sista

Kategori: Allmänt

Åt lunch hos farmor idag. Det var gott.
 
Måste städa ut mitt skåp i omklädningsrummet imorgon. Det är mycket skit däri. Alldeles för mycket. Sen är det väl bara att stämpla ut antar jag. En sista gång.
 
                                     pic: weheartit.com
 
 

IceCold

Kategori: Allmänt

Det här med att frysa dygnet runt är ingen höjdare. Det var ju så bra igår. Blir dessutom på dåligt humör av kyla. Irriterad.
 
Min hand och mina fingrar har betett sig knäppt idag med. Känseln är inte tillbaka alls än i fingrarna. Men själva handen och ärret varierar från dag till dag. Spännande?..
 
             
I Bangkok förra året. Där fryser man inte. Snart.

Work it

Kategori: Allmänt

Eftersom jag inte frös exakt lika mycket idag så gick jag min obligatoriska runda efter jobbet. Den är ganska viktig för mig har jag märkt. Känns alltid lite bättre dom dagarna.
 
Nu ikväll gjorde jag en kraftansträngning(överdriver något) och engagerade mig i Arbetsförmedlingens hemsida. Hängde lite på platsbanken. Det finns inte särskilt många jobb som passar en sån som mig. Och då är jag inte ens petig. Känner mig inte riktigt i position att vara petig. Men det är väl bara att kasta sig in i det. Om en vecka är jag ändå så illa tvungen.
 
                    pic:theyallhateus.com

InstantCrush

Kategori: Allmänt

 
 
Det har varit kallt och jävligt på jobbet idag. Det var allt.

WakeMeUp

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 10.15 på en soffa i Lund. Jag och Lina tog tåget hem. Dom andra låg fortfarande och sussade då. Det var absolut inget konstigt, för vi var väl hemma runt 05.30. Men det var roligt. Skönt med lite miljöombyte. Sista veckan på jobbet nu då..DontBeSad

Kategori: Allmänt

Nu var biljetten bokad. Sista pusselbiten lagd och hela resan är spikad.
 
Har exakt en timme och en kvart på mig att duscha, välja kläder och fixa fejset. Det borde jag klara av. Vi ska nog inom Väla också. Lite shopping en lönehelg har ingen dött av.
 
                      pic: weheartit.com

Uppbyggnad

Kategori: Allmänt

Så jag pratade med Viktor innan. Och det verkar som om det blir en tur till Lund och Malmö imorgon. Kan ju bli skoj.
 
Nu ikväll har jag och Lina suttit och snackat Thailand och letat flygbiljetter mellan Bangkok- Koh Samui. Men vi bokar imorgon hade vi tänkt. Att bygga upp stämningen innan resan är halva grejen. Arbetslösheten påverkar inget sånt. Viktigt att påminna sig om det.
 
                                 pic:weheartit.com

Krasslig

Kategori: Allmänt

Fryser och har ont i halsen. Mitt immunförsvar har verkligen underpresterat den här hösten/vintern.
Dö! Virus och bakterier. Ni är inte välkomna här.
 

Märkligt

Kategori: Allmänt

Det är väl lite märkligt ändå. Hur man kan tillbringa nästan fyra år på ett ställe och sen helt plötsligt känna sig som en..alien?...Utomstående då, är kanske ett mer passande ord. Tycker gott dom kan låta oss gå hem med lön sista veckan. Det gjorde dom ju till och med på Peig´s . Nästan en månad innan då har jag för mig. Borde vara kutym och praxis vid uppsägning på grund av arbetsbrist.
 
 

Pyssel

Kategori: Allmänt

Kände mig smått kreativ idag och har tillbringat kvällen med att sy fast en paljettfågel på en jeansskjorta.
 
Har spytt galla med Lina också. Över företagsledare och maktmissbrukare. Man måste få vara lite bitter innan man plockar ihop bitarna och går vidare.
 


 

TwoWeeksNotice

Kategori: Allmänt

Om två veckor är det med största sannolikhet dags att skriva in sig på arbetsförmedlingen igen. Inget jag ser fram emot. Det är inte helt jävla ultimat att vara utan jobb nu. Inte överhuvudtaget egentligen. Men särskilt inte nu. Skönt att det kommer lite semester först i alla fall. Något att se fram emot. Det behövs.
 
Panda Da Panda gjorde helt klart bästa uppträdandet på galan förresten. Blev jättesugen på att se en konsert med honom nu ju.
 
                    pic:weheartit.com

P3 guld

Kategori: Allmänt

Då var helgen över för den här gången. Och imorse mådde jag precis som jag förtjänade. Men det var roligt iallafall, och det är ju huvudsaken.Allt är för bra nu

Kategori: Allmänt

 
Måste lägga på ett kol. Att välja kvällens klädsel brukar ta lite tid...

ReadyForTheWeekend

Kategori: Allmänt

Undra hur det går för min leverans från Australien? Dom jobbar på det?..
 
Hämtade ut mitt pass idag. Det såg mycket riktigt förjävligt ut. Mycket värre än det förra. Det värsta någonsin till och med.
 
Hur bra är Mando Diaos nya låt? Den är förbannat bra.
 
Nu ska jag bara ta helg och strunta i alla bekymmer ett litet tag.
 
Jesper Rönndahl är med i "På spåret" idag. Det betyder att jag måste kolla på det nu. Han är en av mina favoritpersoner nämligen.
 
 

Ni kan inte nå mig

Kategori: Allmänt

WasteOfTime

Kategori: Allmänt

Den här veckan alltså. Besvikelse på besvikelse. Eller egentligen har jag ingen aning om vad jag tycker eller känner just nu. Bortkastad tid eller kanske nya möjligheter? Det är inte riktigt läge att gå in på detaljer idag. Men ni som brukar hänga här vet nog vad det handlar om.
 
En positiv ljusglimt: P3-guld på Lördag.
 
 
 

Attention

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt om det är den obligatoriska "Januarideppen" som slagit till, men energin har inte riktigt varit där sista tiden. Det vänder förhoppningsvis snart. Känns som slöseri med tid annars ju.
 
           pic:theyallhateus.com

Värme

Kategori: Allmänt

Om det inte kunde komma snö innan jul så behöver det faktiskt inte komma nu heller. Punkt slut.
 
Har varit lite frustrerad idag. Min hand gör det svårt för mig att jobba. Det går väl över snart hoppas jag.
 
På Torsdag är det endast en månad kvar tills vi lämnar det här landet för lite värme. Så pass skönt!
 
 
 

Nervvrak

Kategori: Allmänt

Igår kände jag mig som ett nervvrak. Och det fanns ingen rimlig förklaring till det. Den värsta sortens känslor inlåsta inuti min kropp utan någon tydlig anledning. Lite bättre idag alltså. Men jag sov knappt inget inatt heller. Ska vi tillbaka dit alltså?...allvarligt?
 
Gick hyfsat bra att jobba idag ändå, trots att det smärtade lite ibland. Fast det var ingen vidare speed på mig. Om jag ska vara ärlig. Och det ska jag.
 
                    pic:weheartit.com 

Be Batman

Kategori: Allmänt

Somnade inte förrän efter 04.00 inatt. Försökte vila innan men det gick inte. Kan ju bli intressant.... Vet inte om jag lyckats vända på dygnet nu när jag varit hemma eller om det är min kropp som inte riktigt känner för sömn.
 
Packat ner tomtar och tagit ner julgardiner idag med. Sorgligt och skönt på samma gång.
 
                       pic:weheartit.com
 

WildHorses

Kategori: Allmänt

 
En gammal favorit. Tröttnar aldrig. Aldrig!
 
Imorgon ska Abidaz spela på Babel i Malmö. Hade jättegärna åkt dit. Men man kan inte göra allt. Nu ska vi faktiskt till P3-guld nästa helg. Någon måtta få det vara.

ToughLuck

Kategori: Allmänt

Klickade precis hem lite kläder från Australien. Kan resultera i en fet tullavgift men jag valde att chansa. "One teaspoon" gör världens snyggaste skönaste jeansshorts. Inte mitt fel att dom måste skeppas från andra sidan jordklotet. Behövde ett par till innan Thailand kände jag. Har bokat resterande boenden nu förresten.
 
Tog ju väck stygnen idag. Det gjorde rätt ont faktiskt. Såret hade inte läkt ihop ordentligt heller, så nu ska jag ha tejp en vecka. Och hålla utkik så att det inte "öppnar upp" sig. Usch, äckligt.
 
Passet blev nog riktigt jävla fult också. Hade försökt placera luggen så att den inte skulle täcka ögonen men det godkändes inte. Fick dra den helt åt sidan. Såg hemskt ut. Jag är helt allvarlig. Mycket missnöjd.
 
 pic:theyallhateus.com

Uppskjutare

Kategori: Allmänt

Jag ska göra passet imorgon. Jo, det ska jag. Bestämde det alldeles nyss faktiskt.
 
Ska ta väck stygnen imorgon med. Inget jag styr över själv så det går inte skjuta upp. Det gör mig lite nervös.
 
                                  pic:weheartit.com 
 
 
 
 
 

WalkingDead

Kategori: Allmänt

Gick en lång promenad innan. Var inte en själ ute. Bara jag och världen. Ibland är sånt obehagligt. Men idag var det bara skönt.
 


 
 

JustAnotherGirl

Kategori: Allmänt

Kände mig inte riktigt kapabel till att jobba idag. Dom höll med på företagshälsan. Det tar tydligen ett tag för nerver att växa ihop igen.
 
En låt som jag inte riktigt kan tröttna på just nu:

Fight

Kategori: Allmänt

Jag skulle varit ganska aktiv idag. Förnyat mitt pass. Tänkte åkt till Ullared med. Men allt var stängt. Det tog nästan en timma att tvätta håret imorse. Svårt med bara en hand ju.
 
Pic: weheartit.com

Hmm..

Kategori: Allmänt

 
Det verkar som att bokstäverna N och E har tagit den största smällen. Kanske går att ordna till när det har läkt?..
 
Skönt att vara ledig imorgon. Känner pressen att fixa passet nu. Det går ju trots allt ut om fem dagar. Jobbigt sånt där. Nu blir det frallor och O'boy.

Cut

Kategori: Allmänt

Sådär. Okej, jag skar upp handleden igår. Inte för att jag är trött på livet utan för att jag klantade till det på jobbet. Trodde först bara jag hade slagit i den riktigt hårt, men sen när jag kollade på den så var det ett hål rakt in. Riktigt djupt alltså. Man kunde se allt som kan tänkas finnas i en arm. Blev såklart svimfärdig med en gång. Fick åka och sy. Jag hade haft tur tydligen. Någon millimeter till så hade jag klippt ett större blodkärl och en sena också. Det strålar och sticker i den nu när jag ska greppa saker, annars är det ok. Tyvärr är nog tatueringen halvt massakerad. Kan inte se det nu för jag har bandage. Min självmordspakt-tatuering. Är det inte ödets ironi?
 
                                  pic: weheartit.com
 

Action

Kategori: Allmänt

Har varit en smått dramatisk dag. Jag ska förklara senare.
 
 
Från Nyår. Jag vet, taskig kvalitet och exorcistögon. Men ändå.
 

Inget skoj

Kategori: Allmänt

Man kan intala sig att det blir en mjukstart. Men det är det ALDRIG. Samma visa varje gång när man ska tillbaka till jobbet. Sover oroligt. Känns jobbigt bara. Hade en vision när jag var liten att den där "sista-dagen-på-sommarlovet känslan" skulle försvinna bara man blev vuxen. Jag hade fel.
 
                       pic: weheartit.com 

Day One

Kategori: Allmänt

Januari. Hur kul låter det? Nä, precis. Igår var ganska trevligt faktiskt. Kanske för att jag hade sänkt förväntningarna något så extremt. 
Jobb imorgon igen. Mjukstartar med två dagar innan helg. Känns helt okej ändå.
 
 
Inget klackande igår.