JennyD

Sorry

Kategori: Allmänt

Jag lovar det blir en update.Men jag pallar helt enkelt inte just nu.Jobba över två timmar med en tredagars festival i ryggen var inget smart drag.Ni kan få en teaser dock....jag har rösten i behåll och jag var förbannat bakfull på Lördagen.Två saker som är väldigt ovanliga för att vara festival-Jenny.
Jag ska fan sova nu.

Glory days to come

Kategori: Allmänt


pic:wildfox

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig på Siestafestivalen.Lycklig,lite smutsig och smått berusad.
Nu däremot borde jag fortsätta packa så jag hinner somna i någorlunda god tid iallafall.

Dancing on my own

Kategori: Allmänt

Så.jävla.bra.

Dancing on my own-Robyn

Inte långt kvar nu

Kategori: Allmänt

Har varit och handlat lite till helgen.Alkohol,tunnbröd,tält och chips bland annat.Känner verkligen festivalpeppen.Har tagit ledigt på fredag så på torsdag efter jobbet drar vi.

Som det ska vara

Kategori: Allmänt

Har sovit bort hela dan känns det som.Men det är helt okej.Är ledig imorgon(istället för 6:e juni).Lina är och handlar glass.Bakiscravings utan dess like.Nu ska jag forsätta glo på tv.Brukar alltid kolla på konstiga dokumentärer,dåliga filmer eller tv4+ på söndagar.Det är liksom så det ska vara.

Lite bakis

Kategori: Allmänt

Oj,oj oj.Det blev en blöt kväll igår vill jag lova.Men skoj hade vi.Nu behöver jag mat.Omedelbart.

The plan

Kategori: Allmänt




Pics:1. & 2. iheartit.com 3. moi

Tjänat cash.Hängt i solen.Ska grilla i stationsparken.Bli berusad.Dans,dans,dans.

Mute

Kategori: Allmänt


Mute-Stakka Bo

Blev totalt förälskad i den här låten när den kom.Runt 2001 skulle jag tippa.Samlade streckkoder till en Marabou-skiva bara för att den var med.Long before Youtube och Spotify alltså.Och Johan Renck.Vilken karl.Sådär rått snygg.Lite skrämmande.Lite FÖR ball.Men kolla på videon.Örhänget och kungakronan.Han får MVG.

Vouge

Kategori: Allmänt


pic:natasha Poly for Vouge Paris April 2010

Bloggsurfar,käkar godis och lyssnar på Robbie Williams.Mer spännande än så kommer min Fredag inte att bli.Ska jobba imorron.Fast bara mellan 8-12.Det är fixbart.

Crazy

Kategori: Allmänt

Gudars skymning,snart är det helg igen.Och om en vecka befinner jag mig på festival!

Har precis käkat.Jobbade över idag.Bara jag och Lina.Så vi fick låsa och larma o sånt där.Blir lite nojig då,känns alltid om man glömt något.Jag räknar med att larmet gick eller någon dörr glömdes öppen så blir jag liksom glatt överraskad om det gick vägen.

Har fått ett satans munsår lagom till helgen sådär.Viktor kallade det ett foster....Jätteroligt.Verkligen.
Nä,nu blir det tv:n för resten av kvällen.

Sömntuta

Kategori: Allmänt


pic unknown.

Heeelt slut.Har "sovit middag" tre dagar i rad nu.Kan iofs innebära att jag kommer att orka se hela True Blood idag.Fast jag betvivlar det.

Sommar och sol

Kategori: Allmänt

Tänkte ringa och väcka min bror med den kära klassikern "God morgon" med Sven Ingvars(Hajk-versionen) men hittar inte den.Funderar på att ta "Sommar och sol" istället.Känns ju faktiskt som att vädret passar till den idag.

WordsOfWisdom

Kategori: Allmänt

Fucking Love it

Kategori: Allmänt

Snart bara en vecka kvar till Siesta!.Jag älskar festivaler något så outgrundligt.Jag ska aldrig sluta festivala.Det svider lite att Hultsfred måste offras det här året.Men WayOutWest är praktiskt taget bestämt.

Siesta förra året.

Food

Kategori: Allmänt

Då vart det Måndag igen.Härligt..eller?
Vill passa på att officiellt gratulera min kusin Emil som kom tvåa på SM i Poetry slam i helgen.Skitskoj!
Är nyduschad och fräsch som en liten bebis och nu tänker jag fixa lite mat för jag är vrålhungrig.

Countdown

Kategori: Allmänt

Cirkus 50 minuter kvar till 7,0:an!

Waking up

Kategori: Allmänt

Var ju hos mamma och pappa och åt upp mig lite igår :)
Svingod mat.Grillad fläskfilé,hasselbackspotatis,sås,sallad och en gammal barndomsklassiker tomat och löksallad.Till efterrätt var det rabarber/ananas paj och grädde med riven vit choklad i.Till fika lite senare dukade hon fram kladdkaka.Min mamma kan hon.

Idag ska vi göra stan.Vädret verkar ju suga rätt rejält men det har aldrig stoppat oss förr.

Köpte förresten biljetter till Siesta!-festivalen igår.Så nu är pengarna snart slut igen men det var ju för en god sak så det är helt okej.

The sun

Kategori: Allmänt

Nämen,nu kikar solen fram också.Ska alldeles strax bege mig till vallås.Fan,det hade vart nice att göra stan ikväll.Jag kanske hittar en femhundring eller så på vägen dit.

Rise & Shine

Kategori: Allmänt


pic:Planetblue lookbook

Gomorron gomorron!
Behövde visst ett x antal timmar mer sömn.Nu får det tamejfan vara nog.Ikväll är det grille hemma hos mamma och pappa.Kenneth,Stina,Kattis och Nicke ska också vara där.Och Lina förstås.Viktor?Felicia och Olivia?Ett släkt-gathering helt enkelt.

Seg

Kategori: Allmänt


Hade egentligen gjort upp planer att spendera kvällen hos mamma och pappa men avstyrde allt.Känner mig trött och seg.Känner mer för att kolla på film eller läsa.Vara ensam.Har aldrig förstått folk som säger "-Jag kan bara inte vara ensam".Jag älskar att vara ensam ibland.
Men imorgon ska jag bege mig till vallås.Jag älskar nämligen att hänga med mina päron också.

Nemas problemas

Kategori: Allmänt

Det var absolut inga problem att sova tre timmar längre idag.Har dammsugat och fixat lite på förmiddagen.Nu är det snart dags för "mackor-i-grillen".Sen får vi se vad dagen för med sig.Filosofiskt värre.

Lovely

Kategori: Allmänt



pics:Chloe Bello for D Mode Magazine

Cold

Kategori: Allmänt

Alltså,hur satans kallt är det inte?känns ju knappast som Maj.

Jaha då var man ledig i några dagar.Synd att jag bara har 49kr på kontot annars kunde man ju typ gjort...nåt.Skulle fått mina kära a-kassepengar imorron.Men eftersom det är röd dag och a-kassan gör lite som dom själva vill(mini-Hitlers i ett eget universum) så tycker dom det räcker att jag får dom på Fredag.För en dag för TIDIGT går ju absolut inte.A-holes.

Do me with a Tommy-gun

Kategori: Allmänt

Det här låten är så förbannat bra.Ett Malmö-band tydligen.Kommer höras mycket under sommarens festande känns det som.


Tommy-gun-Royal Republic

Sov sött

Kategori: Allmänt

Är så där förbannat trött idag igen.Funderar på att gå och lägga mig nu typ.Sängen ser sjukt lockande ut.Kan..inte..stå..emot.

Rocknrolla

Kategori: Allmänt






You took the best of me

Kategori: Allmänt

Säger Godnatt med Joel Alme.En av dom vackraste låtar jag hört.

A young summers youth-Joel Alme

Ode to P3-Christer

Kategori: Allmänt


Bild:Expressen.se

Jag älskar Christer Lundberg i P3.En platonisk kärlek då,men ack så viktig.Han verkar liksom så snäll,sympatisk,rolig och alldeles alldeles underbar.Vi skulle kunna vara bästisar och bundis.Det hade varit ypperligt trevligt.

Japp

Kategori: Allmänt

Har bara slappat idag.Kristian var fantastisk,förstås.Var ute igår med så nu är man lite lagom sliten.Men det är ju en kort jobbarvecka.Tänkte dock jobba på Lördag om dom frågar.Lina är och handlar frallor.Det är standard med oboy och frallor på söndagkvällar.Ska slänga upp lite bilder från helgen när jag orkar.

Here we go

Kategori: Allmänt

Nu jobbar vi järnet i några timmar och sen är det helg.Frireligösa Jönköping idag och sen gör vi väl Halmstad imorgon.Mitt e-spar konto gråter,så mycket som jag har rånat det på sistone.Men det kan vi väl fylla på lite senare...ehmm...

ILoveKate

Kategori: Allmänt



pics by Hedi Slimane

Jippi

Kategori: Allmänt

Good news! Jörgen ville prata med mig o Lina idag.Han sa att dom behöver 2 nya operatörer och frågade om vi kunde tänka oss jobbet.Det innebär anställning efter semestern också.Så jäkla nice att slippa arbetsförmedlingen,a-kassan och allt som har med det att göra.Och tjäna pengar!Kunna göra saker,shoppa!Mer än 8600 i månaden!
Det här ska firas i helgen!På Fredag drar vi till Jönköping och kollar på Kristian Anttila.

Sleepyhead

Kategori: Allmänt


pic:Fransisco Garcia

Somnade framför tv:n igår.Sen gick jag och borstade tänderna...och gick och la mig.Så nu är jag minst sagt utvilad.Fast det känns inte så,tror det är den förbannade pollenallergin som är på intåg.

Ruby Tuesday

Kategori: Allmänt

Känns lite bättre idag.Jobbade över två timmar.Har precis käkat och nu ska jag slå mig ner framför tv:n är det tänkt.Men känner jag mig själv rätt så sitter jag väl kvar framför datorn i minst två timmar till.

Klump

Kategori: Allmänt

Jag har en klump i magen som inte vill försvinna.Vet inte vad det beror på.Bara sådär som det kan va ibland.Ska lägga mig nu.Det känns nog bättre imorgon.

Grrr

Kategori: Allmänt

Tjohoo!7,0:an i kroppen och snart dags för duschen.Kollade på Timbuktu dokumentären "Spelberoende" i förmiddags.Har nog sett den 70 tusen gånger.Typiskt dubbelhelgsbeteende.Förfest i Harplinge ikväll.Och mammas biffar ska agera hamburgare till kvällsmat.

pic:Fransisco Garcia

Repris

Kategori: Allmänt

Är inte så värst bakis idag.Så det är bara att tuta och köra idag igen!