JennyD

Happynew..

Kategori: Allmänt

Honungsmarinerad fläskfilé,beá och bakpotatis är i ugnen.Då kör vi årets sista fest dårå!

Svalkar vinden

Kategori: Allmänt

Kändes som om jag var ensam i världen imorse när jag var ute och gick.Det var inte en själ ute,inte en enda hundägare i sikte.
Ska in till stan nu och se om jag hittar något att ha på mig ikväll.Jag har nämligen ingen aning och då är det kris i lingonskogen.

Den Svenska Björnstammen - Svalkar vinden

Sober

Kategori: Allmänt

Jobbade bara till 12.00 idag.Åkte till Eurostop och inhandlade lite alkohol tills imorron.Sen drog vi till Gekås,där var det lugnt och skönt.Handlade väl inget specifikt.Nagellack,snacks och lite engångstallrikar typ.Nu blir det en lugn hemmakväll!Fast en bärs till kvällsmaten har väl ingen dött av..

One Teaspoon

Kategori: Allmänt

Så jag investerade i ännu ett par "One Teaspoon"-shorts.Dom är ju hyfsat dyra.Men så jävla snygga.Och så mycket Jenny att det skriker om dom.

pic:oneteaspoon

At night

Kategori: Allmänt

Det måste ju erkännas att man var hyfsat sliten idag på jobbet.Vi var bara fyra stycken som jobbade.Visst hade det vart skönt att vara ledig i mellandagarna men jag vill spara arbetstidsförkortningen till Thailandsresan.Det är ju ändå bara en kort vecka.

pic:weheartit

Christmasday

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker en cider.Ikväll är det fest för hela slanten.Ska till Rickard och käka tacos.I sann juldagsanda så kan man väl räkna med att den här kvällen kommer bli ganska galen.Det brukar alltid bli så.Midsommarafton och Juldagen.Mycket galna minnen från dessa högtider.

Jag måste varit väldigt snäll i år.Fick väldigt fina julklappar.Av Viktor fick jag ett ascoolt armband som jag hade sett på nätet.Det ska användas ikväll!
Måste in i duschen nu,jag vill inte veta av någon stress ikväll!

Mistletoe & Wine

Kategori: Allmänt

Sådärja!Har inhandlat sista juklappen.Eller egentligen har jag en liten kvar,men den fixar jag snabbt imorgon.

Pappa bjöd på Kinamat på lunchen idag.Det var ypperligt.Jobbar halva dagen imorgon med,så nu tänkte jag passa på att slänga upp lite tomtar härhemma.Ska på bio ikväll också.Den nya Sherlock Holmes.Jag kanske borde sätta igång med pyntandet!

pic:topshop

DanceWithTheDevil

Kategori: Allmänt

Har slagit in lite julklappar och kopplat in det nya modemet.Aktiv som satan.Hinner ju till och med kolla lite på TV innan jag knoppar in.


James

Kategori: Allmänt

Lite James Franco.Det får räcka med det idag.

Schleten

Kategori: Allmänt

Så fort jag har skrivit det här inlägget så ska jag gå och lägga mig.Är helt slut.Det var inte så farligt att gå upp(jobbar dag nu i tre veckor)men efter lunch har det gått på ren vilja.

Sov två timmar mellan Lördagen och Söndagen.Vi stog och kollade på "Musikhjälpen" fram till 08.00 på morgonen.Jason snackade med mig och Lina!Nån som såg/hörde?fast ni sov väl då.Det gjorde ni rätt i.Innan dess var vi Liseberg och sen gick vi ut.Hamnade på "Sticky fingers" som vanligt.Fast vi hade bestämt oss för att gå till "Yaki-da".Det blir så ibland.

Detta skedde med en julfest i ryggen,som var väldigt rolig.Gott käk och ett riktigt bra liveband.Sen åkte vi in till stan.Gick till Morfars och sen B&B.Fast det var väldigt lite folk på Biljarden.Alltså jag orkar inte skriva mer nu.Vi säger så.

LuckyLadyHotshot

Kategori: Allmänt

Var på systemet en sväng och inhandlade helgens kommande alkoholkonsumtion.Ska faktiskt alldeles strax fixa till mig.Mamma,pappa och Viktor hämtar upp oss vid 15.30 och jag tänker vara färdig i tid den här gången.Sen ska vi på lite förfest och sen blir det julbord i Mellbystrand.

Imorgon hoppas jag vara i någorlunda skick för jag måste upp vid 11.00.Tar bussen 13.40 till Göteborg.Vi ska hänga lite vid glasburen,skänka en slant till Musikhjälpen och gå på Lisebergs julmarknad.Sen Party på kvällen igen förstås.Det kommer bli hårt.Men mest skoj.

pic:weheartit.com

Intense

Kategori: Allmänt

Nu blir det lite slappande med Tv och godis.Gäller att vila upp sig för det blir en intensiv helg.Julfest och Göteborgsvisit.Det ska väl vara fixbart!

Zzzzz

Kategori: Allmänt

Är förbaskat trött just nu.Vaknade klockan 05.00 låg och kollade på musikhjälpen två timmar,tog en morgonpromenad på en timma,åkte och jobbade i tio timmar.Så det känns rätt berättigat ändå.Men det är rätt skönt att vara utpumpad med jämna mellanrum.Sover så jäkla skönt då,menar jag.

Idag är det ganska exakt två månade kvar till Thailand.Nice.

Karma

Kategori: Allmänt


pic:weheartit.com

Frustrerande

Kategori: Allmänt

Modemhelvete!Att man blir vansinnig när det håller på att lägga av med jämna mellanrum.

In the dark

Kategori: Allmänt

Slocknade av i två timmar efter jobbet.Det var gött.

Har precis inhandlat bussbiljetter till Göteborg nästa Lördag.Musikhjälpen är ju där.Var i Malmö förra året när dom var där.Lyckades pricka in precis när Robyn uppträdde.Det är julfest med jobbet på Fredag också.Så det blir en dubbelhelg av rang.Var ju ett tag sen nu.Hoppas man orkar med det!

Nu ska jag in i duschen,vid 18.00 kommer Malla och vid 18.10 kommer Viktor och hämtar oss.Blir mat hos Mamma och Pappa ikväll.Och då blir man aldrig besviken.Det är ett faktum.

JaneDoe

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från Kvibille.Var och hälsade på Lizzan och hennes sjuuukt söta bebis Lovisa.I morgon blir det lite jobb och lite fest.Malla kommer ner också.Ikväll blir det alltså bara slappande med Idolfinal och smågodis.

Video games

Kategori: Allmänt

Favorit just nu

Lana Del Rey - Video Games

"I heard that you like the bad girls
 Honey, is that true?"..

Can´t tell..

Kategori: Allmänt

Är det det här som skulle vara "Snöstormen"?Pissregn är vad det är.Hoppas det blir snö till jul iallafall..

pic:weheartit.com

FreeFallin

Kategori: Allmänt

Har precis betalat lite räkningar,ett par shorts,en Bruce Springsteen biljett och ett hotellrum i Bangkok.Nu har jag 2300 kr kvar och jag är inte färdig med mina julklappar än.Det ser dystert ut.Mitt sparkonto kommer hata mig i slutet av den här månaden..

Sleepmode

Kategori: Allmänt

Zzzzzzzzzz.......

Man måste härma dom som orkar

Kategori: Allmänt

Lördagkväll.Jag behöver väl knappast informera om vad jag ska hitta på.Har inte hunnit vila efter jobbet heller.Jag önskar mig en normalLagomMysPysChillandRelaxed-fylla.Det hade suttit som en smäck.
Till kvällsmat blir det kalla hamburgare.Jorå,det är faktiskt gott.Alla 80-tals barn som brukade ha med det på utflykterna i skolan vet vad jag snackar om.

Lever fortfarande på förra veckans konsert..

Stockholm-Jonathan Johansson

Stockholm lyrics.

Text: Jonathan Johansson

Du ringer sent
och säger din lägenhet
kommer lossna ifrån huset
krossas emot gatan
man måste bära
sin sorg i armarna
man måste härma dom
som orkar
dom som fortsätter ändå

Ingen annan skulle förstå och ingen annan skulle gå
en meter för mig jag behöver dig

Du säger kom och ta mig
någon annanstans
alla väggar kryper närmare
och närmare och du vet
man måste bära
en rymd på axlarna
man måste härma dom som vaknar
och vet vad dom vill ha


Ingen annan skulle förstå och ingen annan skulle gå
en meter för mig jag behöver dig

Och i natt, du måste tvinga mig ut
jag ska bara följa med
jag behöver dig
och i natt, jag orkar inte va rädd mer
du måste ta mig någon annanstans
hör du mig


Du sa kom, du måste tvinga mig ut
låt mig bara följa med
jag behöver dig
du sa kom, jag orkar inte va rädd mer
snälla ta mig någon annanstans
hör du mig
Glühwein

Kategori: Allmänt


i Malmö förra helgen..

The Plan

Kategori: Allmänt

Har nyss käkat.Lina är iväg och hyr "Bridesmaids".Imorgon ska jag klippa mig och sen ska vi till Ullared.Det brukar vara jobbigt såhär innan jul,men jag ska försöka ro ihop lite julklappar.Betade av ett gäng i Malmö förra helgen iallafall.På Lördag är det jobb och sen fest.Standard alltså.