JennyD

Dagens goda nyhet

Kategori: Allmänt

Ludacris till Hultsfred!jag som vart så besviken på deras sista bandsläpp.En riktigt schysst bokning det där.

Tio

Kategori: Allmänt

Nu har jag börjat skriva för att sedan ta bort i säkert en halvtimma.Så det får bli lite musik istället.När inget annat räcker till finns alltid Kristian Anttila!Lyssna noga på texten.Helt lovely.


Tio-Kristian Anttila

is this it?

Kategori: Allmänt

Det är lite upp o ner nu.Livet i allmänhet alltså.Därför sköts uppdateringen dåligt.Ni får ha lite tålamod.För det vänder ju tillslut,det gör det ju alltid.
Vi kan väl fastställa att det är Promoe som kommer stå för årets sommarplåga.Och jag gillar det :)

Svennebanan-Promoe

Underbart

Kategori: Allmänt

Kollade på L.A Ink i Söndags.Även om Kat Von D är ball så tycker jag egentligen om grabbarna i Miami Ink bättre..men men hursomhelst,det var en konstnär vid namn Derek Hess som var där och tatuerade sig och när dom visade bilder på hans grejer så blev jag helt salig.Svårt att förklara,men gud vad vackra bilder.Vackra och hemska på samma gång.Det här kallar jag konst:

www.derekhess.com

www.derekhess.com

Out and about

Kategori: Allmänt

Nu ska jag bege mig ut.En rejäl långrunda blir det.Hurtigt värre va?!

För att på något sätt kunna rättfärdiga min livstil på helgerna så får jag vara någorlunda aktiv på veckorna.

God kväll

Kategori: Allmänt

Tja!
Har precis sovit en timma,men till mitt försvar sov jag inget inatt.Huvudvärk,hostig och snuvig.Men jag vet vad det är:våren.Jag gillar våren men min kropp gör inte det.Har haft pollenallergi sen jag var ett litet barn och det tycks bara bli värre för varje år.Så idag tackar vi gud för panodil och clarityn.

Söderut

Kategori: Allmänt

Nu drar jag!
Ikväll ska jag kolla på den här snubben..

Dom vet ingenting om oss-Moneybrother

No one sleeps when I´m awake

Kategori: Allmänt

Nu har jag suttit och letat utbildningar i fem timmar!Men faktiskt har det klarnat lite.Blir nog ingen Högskola ändå,är ju sista ansökningsdatum imorgon.
Imorgon är det Arbetsförmedlingen klockan tio och sen studievägledaren kl 15.Det är ett heltidsjobb att söka jobb!som dom säger på arbetsförmedlingen.
Jag gillar The sounds nya låt.Förra skivan är i praktiken sönderlyssnad och sönderfestad men fortfarande helt underbar.

No one sleeps when I´m awake-The Sounds

Annandag Ångest

Kategori: Allmänt

Har mycket jag borde ta tag i nu men jag skjuter på det till sista stund.Som vanligt.
Var hemma hos mamma och pappa och hälsade på idag.Skulle hämta mitt påskägg.På vägen hem gick jag förbi en dam i 40-års-åldern.Hon såg nöjd och glad ut och bar på två kassar med matvaror,en purjolök stack upp ur den ena.Tänkte att hon nog skulle hem och laga mat till sin familj eller pojkvän.Och helt plötsligt kände jag mig jättenere och ensam.Det blev ju inte bättre av att ta vägen förbi Norre katts lekplats(eller snarare ett halvt nöjesfält) där det kryllar av barn,förädrar,morföräldrar,rutiga filtar med fika och skratt.Jag kan inte riktigt lokalisera själva känslan heller.Jag vill inte ha barn,inte nu iallafall.Konstigt det där.Jag tog vägen hem över torget och där satt alkisarna med sina dimmiga blickar och skitiga kläder.Det kändes genast mycket bättre.

Update

Kategori: Allmänt

Riktigt dåligt engagemang.Men har varit rätt upptagen känns det som.Ni anar inte hur skönt det känns för en arbetslös stackars sate.
Igår var vi hos mamma och pappa och åt påskmat,sen följde vi med Rickard och Viktor till Anna på fest.Sen till Morfars...skulle egentligen till Café men det var sjukt lång kö och det kändes inte speciellt lockande.Slutligen Moon.

Upp och ner

Kategori: Allmänt

C:a två timmar efter förra inlägget hade jag själv 38,3 feber och mådde skit.Nu på morgonen mår jag ändå mycket bättre och har ingen feber.Så vi får se vad som händer idag...

Lite seg

Kategori: Allmänt

Känner mig seg idag.Lina e i Hylte och hon skickade ett sms där hon meddelade att hon har feber och mår illa.Hoppas hon mår bättre.Vi ska ju röja imorgon är det tänkt.På fredag ska jag till farmor och farfar och äta lax,det gör vi alltid på långfredagen.Och jag vågar nog lova att det är den enda gången på året jag äter fisk.Förutom makrill i tomatsås då..
Var hos en yrkesvägledare innan och disskuterade studier.Fick ett gäng intressetest som jag ska göra för att veta hur jag ska nischa in mig.Jag kan ju va lite velig..

Då kör vi igen

Kategori: Allmänt

Ny vecka,nytt liv.Känner mig åndå rätt fräsch trots helgens eskapader.Jag,Lina o Viktor var och kollade på SOOL på b&b i Fredags.I lördags hängde vi i Picasso och sen var vi hemma hos mamma och pappa och grillade på kvällen.Snart ska jag göra tomatsoppa.För er som inte vet det,jag ÄLSKAR tomater.I alla slags former.
Helgen:

Mysiga Ebbot

Picasso debuten för i år.

Min bror och jag på La cocaracha.

Lil wayne o sprit

Kategori: Allmänt

Fredag igen alltså.Och en jobbig grej är avklarad och färdig så nu kan jag bara koppla av och njuta av helgen(klyschigt värre va?).
Viktor kom förbi innan med ett flak öl och vodka.Kom på mig själv att bli överlycklig(varning nr 1567:Bli lyckligare över sprit än du kännt över något annat på en månad).
Har hunnit med en vända i stan och gjort slingor på Lina.
Hämtade ut jackan igår.Den var rätt tunn men på det stora hela är jag rätt nöjd.
Den här låten har gått på repeat hela dagen:


Lolipop-Lil Wayne

Kvaliteten på videon är lite dålig men jag måste faktiskt sminka mig nu...

Cleaning out my closet

Kategori: Allmänt

Torsdag igen.Jag gillar Torsdagar,har alltid gjort.Var lite deppig igår eller rättare sagt trött på mig själv .Tänkte gå ut en runda sen,det brukar ju ge lite energi.Men först ska här(hör och häpna)städas!

Ärligt

Kategori: Allmänt

Satt och läste signes blogg.Och just det inlägget stämmer så jävla väl in på mig.På ett tråkigt och jobbigt sätt.Jag är också en extremt osäker människa som säkerligen har tappat bort hur många vänner som helst pga att JAG aldrig är den som hör av mig eller ringer.Jag vet inte hur man ska vara eller va man ska säga,jag gör allt som oftast fel.Jag känner mig ofta missplacerad och obekväm.Det är mitt eget fel,min egen osäkerhet.Beror ALDRIG på någon annan.Och jag hatar att prata i telefon.En del gillar att gömma sig bakom luren men jag känner mig bara ännu mer exponerad.Jag tycker om att kolla i någons ögon och känna mig trygg.Tyvärr händer det inte så ofta.Jag uppskattar  verkligen att ni hänger kvar även om det inte märks så väl.Själv totalcharmas jag alltid utav människor som kan det där med att socialisera.Ska försöka bli bättre,okej.
jenny