JennyD

Relax

Kategori: Allmänt

Jag har fått hem min Halloweendräkt. Det kommer helt definitivt bli varmt. Sen känns den...kanske lite för mycket. Äsch, jag borde spänna av lite. Det är bara en sån dag idag. Vill inte riktigt synas eller märkas. Det går över.
 
Ska klippa mig imorgon. Min hårfrisörska Malin är bäst i hela världen på att klippa luggen. Perfektion varje gång. Jag låter ingen annan röra den.
 
Pappa gav mig ett såntdär nässpray idag. Men jag glömde kvar det på jobbet. En liten del av mig tror att jag möjligen gjorde det avsiktligt. Men imorgon ska jag använda det. 07:04. Direkt efter jag bytt om. Inga krusiduller.
 
Nu ska jag gå ut och möta livet med en klickeliklackspark. Eller så ska jag bara gå och lägga mig.
 
 
 
pic: theyallhateus.com
 
 
 
 

Medlem

Kategori: Allmänt

Sveriges Åkeriföretag (SÅ) tror jag är medlem hos dom. Har fått sms därifrån i snart tre års tid. Jag är en väldigt inaktiv medlem. Det är lite svårt för mig att provköra lastbilar i Uddevalla och liknande eftersom jag inte har körkort.
 ToughLuck

Kategori: Allmänt

Köpte nyss biljetter till The Sounds och Viktor & the blood nästa Lördag. På Tivoli i Helsingborg då. Härhemma händer ju ingenting. Ingenting! Jodå. Någonting händer faktiskt. Ska ha en liten Halloween grej nu på Lördag. De närmast sörjande. Fixade min dräkt igår. Det kommer bli varmt. Mer än så avslöjar jag inte.
 
Detta är inget gnäll. Bara lite information. Var bara tvungen att kontakta sjukvårdsupplysningen innan idag. Och hon höll med. Att det lät som bihåleinflammation alltså. Sa ju det! Jag kan sånt här. Trycket har satt sig under ögonen nu med. Det går liksom inte att böja sig ner. Känns som en tyngd innifrån skallen vill ut då. Är tvungen att knapra Ipren dygnet runt. Det gör jag aldrig annars, bara när jag är bakis eller har mensvärk.
Nåväl, hennes svar var att ingen läkare kommer skriva ut penicillin så länge jag inte har en enorm smärta eller feber.
Utan dom rekommenderar ett speciellt nässpray med kortison. Jag avskyr nässpray. Hur täppt jag än blir. Det spelar ingen roll. Har säkert inte använt det på femton år. Känns som att hjärnan löses upp samtidigt som man får en kallsup. Fattar inte att folk kan bli beroende av sånt där. Beroende blir man ju av sköna saker. Men det är väl bara att bita ihop. Ojdå, det blev visst lite gnäll ändå. Men jag var positiv i Måndags. Så det väger upp.
 
                                
                                 pic :weheartit.com

Monster

Kategori: Allmänt

Tycker så synd om träden när det stormar ute. Det ser ut att göra så ont.
 
Träffade jobbcoachen idag igen. Han är envis. Men det är jag också. Skrev inte på hans papper. Jag känner inte alls för det där. Men han skulle höra av sig igen nästa vecka. Utifall att jag har ångrat mig.
 
Var tvungen att gå igenom en tunnel innan när jag var ute. En såndär typisk våldtäktstunnel. Helt kolsvart. Vet inte om lamporna kanske gick sönder i ovädret igår. Trodde mitt hjärta skulle dunka ut ur min bröstkorg. Men jag klarade mig hela vägen hem den här gången också. Ägde ett pepparspray en gång i tiden. Men det försvann. Det ingav lite trygghet. Nu menar jag inte att jag går runt och misstror alla män. Det är mörkret jag är rädd för. Det har jag alltid varit. Tv:n är alltid på när jag sover.
 
Fast pepparspray biter nog inte på monster i mörkret ändå?..
 
                                   
                     Pic :weheartit.com     
 
 

Bokat

Kategori: Allmänt

Ett litet klick. Och helt plötsligt så är världen ett lite bättre ställe. Precis som när Dorothy kommer till Oz och filmen inte längre är svartvit utan i technicolor. Ungefär så känns det nu.
 
Ledtråd.....
 
 
 
 
 

Magnifik

Kategori: Allmänt

Oj, vad bra han var. Nu kan jag dö lycklig. Får se hur länge den känslan sitter i. Väldigt imponerande venue också. Det var i Carlsbergs gamla tapphall...tappningshall?...en stor övergiven fabrik. Vi var väl förberedda och kom i god tid. Hann tillochmed bjuda en uteliggare på kaffe innan vi gick in. Han var ifrån Serbien och gillar ABBA. 

Det ska bli storm imorgon. Hoppas det blir utegångsförbud. Jag känner inte för att träffa folk. Det brukar vara så periodvis.

Shot i provrör är ett fantastiskt koncept på konserter. Mer sånt! Herregud vad jag har kladdat på nagellacket. pinsamt ju. Mindre sånt!


CPH

Kategori: Allmänt

Sysselsätter oss på hotellet med lite intagande av alkoholhaltiga drycker. Hittade en liten butik på en sidogata där vodkan bara kostade sjuttionio kronor. Han torkade dessutom av dammet på flaskan innan han packade ner den i påsen. Ska bege oss vid 20.00-tiden är det tänkt.Bones

Kategori: Allmänt

Känner mig otroligt upprymd idag. Klockan 13.00 går tåget. Jag har inte packat än. Vet aldrig vad man ska ta med sig när det bara är en natt. Fyller mest ut väskan med saker som är bra att ha.
 
Måste ha tillgång till internet imorgon klockan 10.46. Det gäller en mycket viktig Tradera auktion. Förhoppningsvis har dom wi-fi på hotellet. Då blir det nog en uppdatering här med. Nu måste jag lägga på ett kol.
 
 
 
 

Bang Bang Pow Pow

Kategori: Allmänt

Lil Wayne lyckades genomföra sin konsert i Stockholm igår i alla fall. Då borde oddsen vara rätt goda inför imorgon.
 
Längtar till julen igen. Ett genomgående tema på fredagar tydligen. Tänk lite snö, pepparkakor, hyacinter, glögg och tomtar. Jag vill faktiskt börja använda mina fuskpälsar också. Idag var det fjorton grader ute. Det är inte okej. Det är väl nu nånstans jag ska börja uppskatta att jag slipper frysa i alla fall. Men nä, jag känner ingenting. Inte ett uns av tacksamhet här inte.
 
Det var kampanj idag på Emmaus. Alla barnböcker kostade fem kronor. Lyckades hitta två riktiga rariteter. I mina ögon sett då. Den lyckan. Helt omätbar.
 
Fick hem ett paket på posten också. Förutom mina linnen som jag hade beställt så hade dom även skickat med klistermärken och godis. Sånt uppskattas.
 
Jag ska sluta vara så jävla bitter. Vad är en liten förkylning eller ett förbannat jobb när allt kommer omkring egentligen? Fast inte på Måndagar! Där kommer det aldrig bli någon skillnad. Det är min mänskliga rättighet att vara dyster och tragisk då.
 

WhenItWaynes

Kategori: Allmänt

Den här bihåleinflammationen vägrar ge med sig. Som om en förkylning håller min kropp som gisslan. Är säkert inne på fjärde veckan nu. Minst.
 
På Lördag måste jag ju vara i mitt livs form. Ska till Köpenhamn och kolla på Lil Wayne. Förhoppningsvis. Jag tror på det först när han går på scen. Han har en vana att ställa in. Det klarar jag inte av i det här skicket. Mitt hjärta är säkert försvagat på grund av den ihållande förkylningen. Fast det finns väl värre städer att dö i än Köpenhamn. Det är alltid så jag värderar städer och länder nuförtiden. Skulle jag kunna dö här? Om svaret är ja, då gillar jag stället. Enkel matematik.
 
 
 
 
 
 
 
 

Random

Kategori: Allmänt

                                 Mamma. I tjugoårsåldern skulle jag tippa på.
                                      
                                                   
                                  Godisögon. Har inte smakat än. Återkommer med betyg.
 
 
 
                                 Önskekostym till Halloween. Max i "Where the wild things are".
                                

Tydligt

Kategori: Allmänt

Scientologi-kyrkan ligger bakom åtta utav tio personlighetstester. Enligt min nye jobbcoach då. Jodå dom har redan påbörjat utslussningen. Det är tredje gången i mitt liv jag utsätts för en sådan. En jobbcoach alltså. Absolut inget personligt mot honom. Han verkar väl vara en hyvens kille. Även om jag ifrågasätter vissa av hans påståenden. Men jag avskyr sånt där. Kan man få sluta på jobbet först liksom. Nej då, här ska vi ligga steget före. Bli attraktiv på arbetsmarknaden. Marknadsföra sig själv och skit. Vi befinner oss tydligen i förnekelsestadiet enligt honom också. För guds skull, jag har ju suttit med i förhandlingarna sen i Augusti. Allt är väldigt tydligt. Jag är inte i förnekelse. Jag är förbannad.
 
                    pic: weheartit.com
 
 
 
 

Tack som fan..

Kategori: Allmänt

Någon som har lust att dra ut kniven i min rygg?

Inte helt oväntat. Men lite trevligare mottagande hade man väl kunnat önskat sig.

Mad

Kategori: Allmänt


Håller med Alice till fullo. Det är knäppskallarna som är de bästa människorna. Glöm aldrig det.

Punsch

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa på middag. Det blir ärtsoppa, pannkakor och varm punsch. Det är en liten tradition i vår familj på höstkanten. Jag kommer bli helt svängd. Det är ingen inställning jag har skaffat mig. Det är kalla fakta. Uppvärmd alkohol slår ut mig totalt. Förr innebar det alltid att man fick ligga också. Det slog aldrig fel. Men nu sysslar jag ju inte med sånt längre..
 
 
 

Hunter

Kategori: Allmänt

Det blev en bok om Hunter S Thompson som vann. Fick den av mamma i julklapp förra året. Och har inte läst den än? Fy skäms! Den är tyvärr inte ensam. Jag gillar att köpa böcker. Är lite sämre på att ta mig tid att läsa dom bara. Men nu hann jag några kapitel. Ska fortsätta strax.

I alla fall, Hunter ligger mig varmt om hjärtat. En av mina tre "gubbar". Självklart har jag kvinnliga hjältar också. Men det är inte dom vi pratar om nu. Vi pratar om dom galna männen. Hunter S Thompson, Charles Bukowski och Keith Richards. Så, är du: karl (gubbe), suput/ har missbrukarpersonlighet , destruktiv och lite "vriden"? Då gillar jag dig. Nä, men dom har en hel del gemensamma lockande personlighetsdrag .Vi går djupare in i det någon annan gång. Nu ska jag läsa vidare.
 
 
 

In the Dark

Kategori: Allmänt

Kollar ut genom fönstret och inser att det är mörkt klockan 19.18 nuförtiden. Känns sådär. Hänger i min ensamhet. Fast jag ska inte spela offer på något sätt. Har blivit tillfrågad om jag ville med ut och käka. Men jag känner mig fortfarande inte i fysisk form. Inte i psykisk heller för den delen. Men det får jag faktiskt hacka i mig. Det kan jag ju vänta på i hundra år liksom.
 
Upptäckte att jag längtar till julen innan. Lyssnade lite på julmusik och försökte komma åt den där känslan. Det kanske funkar bättre med en film? Fast jag hade egentligen tänkt att jag skulle läsa ikväll. Har en massa böcker som ligger på hög. Om jag har börjat läsa en bok så vill jag helst avsluta den så fort som möjligt. Halvlästa böcker gör mig nervös på något sätt.
 
 
                                 En stilig karl. Nat King Cole.

Iskall

Kategori: Allmänt

Sista dagen på kursen imorgon. Sen är det vecka fyrtiosex igen. Hade gärna fortsatt några veckor till direkt. Längtar verkligen inte tillbaks till jobbet. Det som väntar känns ju mindre kul. Fast skit i det nu. Vi ska ha helg först.
 
Det är så satans kallt i lägenheten. Jag lovar att dom inte kommer sätta på värmen förrän första November, Så fort det blir under tio grader så börjar jag frysa. Oavbrutet. Sen pågår det fram till Maj ungefär. Den där ungen i badhuset som står och skakar, hackar tänder och är blå om läpparna. Den ungen var jag. Den ungen är jag.
 
                       pic: weheartit.com
 

Paragrafryttare

Kategori: Allmänt

Vi har hållit på med lagar och stadgar hela veckan. Ganska tungt. Men det är ju ändå sånt man vill kunna vid förhandlingar. Att slänga en paragraf i ansiktet på motparten. Då är det slutdisskuterat sen liksom.
 
Det är nog bihåleinflammation jag har. En självdiagnos vill jag poängtera. Men alla symptom finns där.
 
Har en hel del saker som jag borde ta tag i. Har samlat på mig ett tag nu. Då tenderar jag att bara skita i allt. Sen blir jag överväldigad, bryter ihop och därefter reder jag ut det. Måste alltid gå hela vändan runt tydligen.
 
                                       Lite slirig?...
 

Abandon

Kategori: Allmänt

Googlar övergivna platser. Allt från mentalsjukhus till nöjesfält. Ett tips om man är uttråkad. Skeppskyrkogårdar och Tjernobyl funkar bra också.
 
Köpte faktiskt en sak igår. Men det var en bok! Jag allmänbildar mig bara. Det måste väl vara tillåtet ändå.
 
Håller på att bli sjuk igen. Förkyld och sen känns det som om huvudet är för tungt för kroppen. Tycker jag har uppfyllt min kvot av förkylningar det här året.
 
Tangentbordet har intorkad ketchup mellan Y,U och 7. Det är från cheeseburgarna i Lördags natt. 
 
 

Alone with everybody

Kategori: Allmänt

Känner mig köpbenägen. Av den enkla anledningen att det finns lite mer pengar över än nödvändigt på lönekontot. Och att det är Måndag och Måndagar dödar mig. Var sjunde dag försvinner all energi och sen får man bygga upp den igen. Shoppa sig lycklig är den enkla vägen ut. Helst ska det vara dyrt eller beställas från ett land utanför EU. Men jag ska inte ge efter den här gången hade jag tänkt.
 
 Bukowski. För att han passar utmärkt idag.
 
 

UnderMyThumb

Kategori: Allmänt

Det gick ju inte alls dåligt igår. Dom tryckte ju in två mål efter jag hade påstått det. Så jävla bra. Medgångssupporter.. Jag? Aldrig.
 
Ikväll ska vi till Lizette och kolla på gamla filmer. Vi brukade nämligen filma förfester ibland. Det här är när jag är runt tjugo år då. Lite pinsamt att kolla på skulle man kunna tycka men det ska bli kul. Jag har ändå så svårt att relatera till vem jag var då. Så känner jag i och för sig om vem jag var förra veckan också.Det känns som en annan person helt enkelt.
 
Bästa låten att fixa sig till.... och dansa runt halvnaken till.. med ett glas rödtjut i handen.. eller en cider räcker gott och väl..
 
 
 
pic: weheartit.com
 

Bleed it out

Kategori: Allmänt

Kollar på fotbollen och bryter ut i näsblod. Visst är dom dåliga men det här är väl lite överdrivet. Det är tredje gången på ganska kort tid nu. Aids eller Cancer?
Dålig kvalitet det blir på bilderna när jag bloggar genom appen. Fast det är klart, blod i för hög upplösning är kanske inte så charmigt.


Soulchaser

Kategori: Allmänt

Det där intensiva hugget i hjärtat, när ångest övergår till nån slags fysisk smärta. Jag kan framkalla det. Det är inte lika intensivt som när man blir utsatt för det "på riktigt". Och det tar jag slut direkt efter. Men känslan är den samma.
Jag har en filmsnutt på tråkmånsen Skilledill (han hade ju många namn men det var ju det sista innan han dog) på min iphone. Det tillkom av misstag. Jag skulle egentligen bara ta ett kort. Varje gång jag kollar på det så hugger det till ordentligt. Det är ju ingen trevlig känsla förstås. Men när jag känner mig totalt känslokall så brukar jag kolla. Då får jag ett kvitto på att det fortfarande finns något som slår därinne.
 
Jag saknar det där kattskrället. Efter han dog har jag inte velat tycka om någonting. Jag och Lina fick ett infall och mailade katthemmet "Kattfoten" för några veckor sen. Ett konstigt namn förövrigt. Katter har ju inga fötter. Vi erbjöd oss att agera jourhem. Lagom ansvar tänkte vi. Så lämnar man bort dom sen. Vi fick svar. Läste det på frukostrasten. Jo, dom hade tre kattungar i akut behov av ett tillfälligt hem. Fan vad kul! kattungar också! Efter rasten körde jag igång maskinen och hinner jobba i typ fem minuter innan en våg av panik sköljer över mig. Alltså det funkar inte. Tre stycken! tänk om jag gillar allihop? så måste jag behålla dom. Så lever dom säkert i tjugo år per styck. Om tjugo år är jag femtiotre. Jag kan inte ha tre katter tills dess. Jag vill ju göra en massa saker. Åtaganden är inte min grej. Det vet jag om. Men att jag är rädd för att tycka om saker/djur/människor nuförtiden stör mig. Trodde det var en typ av självbevarelsedrift som skulle mattas av med tiden. Men den blir bara värre och värre.
 
Slutade halv tolv idag och började ändå halv nio då. Nästan för bra för att vara sant.
Den där katten. Hur perfekt som helst.

Skyhög

Kategori: Allmänt

Det har varit mycket död idag. Det blir så ibland bara. Har hållit på med en dödskalle i tre timmar. Jag kommer ingenstans för min hjärna distraherar mig. Så nu ger jag upp. Tänk om man hade kunnat plocka ur hjärnan ibland. Några timmar här och där. Skönt det hade varit.
 
Torsdag imorgon. Det har varit min favoritdag så länge jag kan minnas. Förväntningarna är skyhöga. Skyhög...ett ord som ligger fint i munnen.
 
 
 

Bug

Kategori: Allmänt

Tyckte att en jätteliten insekt flög in i näsan på mig när jag var ute innan. Nu kan jag inte sluta tänka på det. Har testat att snyta mig men nu vill jag helst bara knäcka upp hela skallen och dubbelkolla att den verkligen är borta. Hatar sånt där.
 
Har jobbat lite på ett nytt CV och letat resor.
 
Vill bara klargöra att jag tyckte att några försvarade SD:s rätt igår, inte att dom själva var Sverigedemokrater. Idag lärde vi oss att vara ledare. Ett tips: Följ aldrig mig. Jag har i nittionio procent av fallen ingen aning om vart jag är på väg. Men intressant var det. Nu började jag tänka på insekten igen.
pic:weheartit
 
 
 
 

OMG!

Kategori: Allmänt

Kors i taket! Jag åt pannbiff, potatis och stekt lök till lunch. Kött äter jag ju inte speciellt ofta. Men det händer. Kokt potatis däremot var säkert över ett år sen. Jag minns inte ens. Jag äter nästan aldrig en måltid som man inte har ketchup till. Alltså jag hade nöjt mig med deras salladsbar. Det fanns till och med ugnsbakade rödbetor. Det var den nivån. Så nu ska jag passa på att äta lite allsidigt. Återställa någon vitaminbrist. Behöver inte ens anstränga mig ju.
 
Det verkar vara en intressant utbildning. Jag gillar rättigheter. Blev lite förvånad när en del inte verkar förstå att man faktiskt tar del av en politisk ideologi, det är ju facket vi sysslar med. Man borde väl veta vilket håll det drar emot om man säger så.
När två personer började försvara SD så kunde jag inte hålla tyst. Dessa inskränkta människor är överallt nuförtiden! Jag fortsätter att prövas. Men jag kanske behöver det? Så jag hålls igång.Har känt mig väldigt asocial den sista tiden.
 
Det handlar om värderingar. Dom sitter inpräntade i mig. Min mamma har alltid röstat på Vänsterpartiet och hon är den mest fördomsfria människa jag nånsin mött. Allas lika värde låter kanske klyschigt men om man är övertygad om att det är så det ska vara så är det väldigt lätt att tycka en massa andra saker. Det följer med på köpet liksom.
 
 
 
 

SundayBloodySunday

Kategori: Allmänt

Pseudologia Fantastica. Så vackra ord i skrift.En perfekt tatuering. Tyvärr betyder det tvångsmässig lögnare. Och helt plötsligt är det förstört. Allt låter verkligen bättre på latin.

Jag har lugnat ner mig ett par hekto nu. När hörde man det uttrycket sist?

Imorgon börjar utbildningen. Så nu slipper jag jobbet i två veckor. Ska inte vara i Falkenberg förrän halv nio heller,så jag får dessutom lite sovmorgon. Det kan jag leva med.

Igår hade Nora och Rickard inflyttningsfest. Det var mycket trevligt.

Rickards panter har inga hörntänder. Dom tog han bort när han var barn.The Anger

Kategori: Allmänt

Jag blev upprörd idag. Är fortfarande förbannad. Och igår var det ändå helt okej. Så jag har verkligen tänkt igenom det. Varför reagerade jag sådär innan? Det förvånade mig. Jag kommer bara köra på nu. Så om du inte vill ha nån negativitet i ditt liv, det är ju faktiskt fredag, bara sluta läs. Jag spyr inte regnbågar idag direkt.
 
   *Ett litet tillägg, texten kommer se väldigt knepig ut. Jag får inte rätt på det. Och mitt tålamod är slut. 
    Det är slut!
 
Saker som fått blodet att koka på sistone då..
 
1. Varför är du så arg? Ingen härinne har gjort dig något. Är du bitter på världen får du ta upp det med 
    gud.  Du vill bara få ur dig din skit. Jag orkar inte lyssna. Det är slut med det nu. Du lyssnar ändå  
    aldrig tillbaks.En sak till, din skenhelighet lyser igenom. Kliv av den där höga hästen. Den klär dig
    inte.
 
 
2. Bara en tanke. Helt taget ur luften. Ett exempel. Något jag hittat på. Låt oss säga att ett företag ska
    varsla runt sex personer. Man måste helt enkelt. För att rädda ekonomin. Helt förståeligt.
    Så bestämmer man sig för att tjänstemännen behöver en "retreat".
     Ett miljöombyte. Med övernattning. Hotellfrukost som är så gott.
     Lite öl och tre rätters rentav. Företaget betalar.
     Så klämmer man in det veckan innan man kör MBL-förhandlingen.
     Något sånt skulle väl aldrig hända. Någon slags empati borde dom väl ha.
     Löjligt att jag sitter och blir upprörd över helt otänkbara saker. Har jag inget bättre för mig?
  
   
3. Gubbjäveln som hötte med näven och drog en harang med svordomar vid övergångsstället utanför 
    Netto. Jag är så ledsen att du fick stanna din BMW för att jag skulle gå över.
    Du fick vad du förtjänade. Ett långfinger. Puckla inte på din hustru när du kommer hem bara.
    Du var garanterat den sorten.
   
 4. Den fysiska smärtan när jag slog i min knotiga stackars armbåge i
    pressen. Blev en blodutgjutning. Få saker triggar igång mig som dunkande smärta i skelettet.
    Jag blir Hulken. Totalt vansinnig. Är säkert kapabel till mord vid dom tillfällena.
    Tyckte förresten att jag såg en död snubbe på en bänk idag.Men han cyklade förbi mig sen så han 
    solade nog bara. Fast det var ingen sol. Märkligt. En parentes bara.
 
5. Ifrågasätt inte min lojalitet en gång till. Bespara dig det. Den finns inte. Det är över nu.
 
 
6. Att jag gråter när jag är arg. Så irriterande. Det är bara en fysisk reaktion. Egentligen är jag hård som
    sten. Missförstå aldrig det. Ingen, utom mig själv, kommer åt mig.Jag har inte byggt upp EN mur. Jag
    har tusen.Inget når in.
    
 7. Den här regeringen. Sitter Alliansen en omgång till så tar jag livet av mig. Helt allvarligt. Vill ni ha det
      så här? Hur svårt ska det vara? Rösta rött. Eller grönt åtminstone. Punkt slut.
   
Avslutar där. Det går ju inte bara att vara arg. Man måste ju göra annat också.
 pic:weheartit.com

Dreads

Kategori: Allmänt

Jag måste börja kamma mig. Idag upptäckte jag att jag hade början till dreads i nacken. Jag är rätt sunkig om veckorna egentligen.
 
Imorgon är det dags för nytt möte och nya förhandlingar. Nu kommer han säkert vilja komma fram till något. Det är så illa valt tillfälle. Påbörjar min fackliga utbildning först nästa vecka.Då kommer jag utvecklas till en arbetsgivares värsta mardröm. Lära mig alla lagar och förbud. Hittills har jag bara kunnat köra med moraliska argument. Det funkar inte riktigt på företagsledare.Genererar du inte pengar så är du värdelös. Dom tänker mer så.