JennyD

Big spender

Kategori: Allmänt

Lördag igen!Tiden går snabbt och långsamt på samma gång.Fyndade en army-jacka på Bikbok igår 124,50 pix.Den är för tunn för att användas nu men jag tror det kommer bli lite av en trend i vår och sommar så det kändes dumt att inte slå till,dessutom hade jag presentkort,så den var ju egentligen(i praktiken) gratis.
Har inte klickat hem skorna än,men det lutar åt att jag köper dom.280 spänn är ju som hittat....

The Escapologist

Kategori: Allmänt

Gomorron!Då var det Fredag igen.Som om det spelade någon roll.Nä,nu ska jag inte vara sån.
Musik Maestro!


The escapologist-Sugarplum Fairy & Erik Hassle

Snygga pjäser

Kategori: Allmänt

Är sååå sugen på att klicka hem ett par 12-centimeters klackar på rea.Frågan är bara om jag kan hantera dom och om jag kommer känna för att vara typ runt 1.90.Känns lite som en fördel om dom ska komma till användning.Annars kanske man kan ha dom som prydnad?...

Well behaved women rarely make history

Kategori: Allmänt

Angelina Jolie

pic:wordpress.com

Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Kategori: Allmänt

Dagens låttips!och vi spinner vidare på Markus Krunegård.Den här texten är så underbar.

Ibland gör man rätt ibland gör man fel-Markus Krunegård


"All den här tiden som jag vilat och velat
 Vilat och väntat och kastat bort
 Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka
 Att allt dåligt för med sig nåt gott..."

Death proof

Kategori: Allmänt

Har tillbringat förmiddagen med att klippa Lina.Kändes skönt och kreativt.Gick nästan in i någon slags trans.
Snart är det dags att laga pasta med ost och skinksås.
Igår kollade vi på "Death proof",har haft den här hur länge som helst.Den var grym!Quentin Tarantino är ju helt fantastisk.

HighOnYouAndAllDrunk

Kategori: Allmänt

Har börjat att lyssna på Markus Krunegård och det är inte en dag för tidigt.Jag gillade aldrig direkt "Jag är en vampyr" så han blev lite utdömd.Det var dumt.
Kollade på honom både på Siesta och Hultsfred förra året och minns att jag tänkte -"Det här är ju bra!?det får jag kolla upp".Men det dröjde.Tills nu.Har även hookat in lite på hans gamla band Laakso.Den här spelar Rickard alltid på förfesterna..

High drama-Laakso

Smart vs Stupid

Kategori: Allmänt

"Smart may have the brains,but stupid has the balls".

"Smart says no,stupid says yes".

"Smart has the plans,stupid has the stories"


Citaten är lånade från Diesels supercoola Bestupid kampanj.

Sick and Tired

Kategori: Allmänt

Jag håller på att bli sjuk.Är snorig med ett tungt huvud.
Igår upptäckte jag att jag hade ett blåtira,inte en riktig men som ett blåmärke på ögonlocket.Hmm...Vad hände i Lördags som jag inte minns?

Party

Kategori: Allmänt

Nu är det fest för hela slanten som gäller.Ha en mysig lördag!

Domenicer

Kategori: Allmänt

Jag har avgudat Josefin Craaford ända sen ZTV-tiden.Tycker hon är helt fantastisk.Snygg,rolig och dessutom tvåbarns mamma.Vem kan glömma hitarna "Dolce Marmelata" och "Disco dance" som hon hade med sitt band Domenicer?Många blöta sommarnätter hade inte varit dom samma utan dessa låtar.Så hur glad blir man inte när dom släpper nytt.Ball video dessutom!

Bög Mamma Kines-Domenicer

Cool Katt

Kategori: Allmänt

Idag har jag i stort sätt hängt vid datorn hela dan.Var ute och gick en sväng också förresten.

Snubblade över den här bilden på Keith Richards:

Jag älskar honom.Kan man bli mer rockstjärna?!En sån enorm stilikon dessutom.Älskar att sitta och kolla på gamla bilder på "The Stones".Men Keith är precis lika cool och snygg som gubbe.Rynkor är vackert!Slutdisskuterat.

I´m back!

Kategori: Allmänt

behövs ingen vidare förklaring...

Please,please,please

Kategori: Allmänt

Det är nästan så man blir lite stolt.Två veckor utan dator idag.Kanske har varit lite nyttigt med avvänjning men det bryr jag mig inte om längre nu.Snälla låt den komma idag!!Jag ska vara jättesnäll hela veckan isåfall.

Lizette kommer till oss och fikar vid 15.00.Vi har köpt bakelser dagen till ära.Är hos Viktor nu,gillar den här lägenheten,den är mysig.

Helgen var trevlig.Var på vallås och käkade.Viktor hade gjort fläskfile med honung och vitlök,supergott.Till det severades hasselbackspotatis och pepparsås.Det var mycket folk ute.Halmstadborna börjar lära sig!

Over and out!

Datorn är död

Kategori: Allmänt

Jag har ett fullkomligt legitimt skäl för att jag inte har uppdaterat.Min dator har dött.Han var en kämpare in i det sista.Fan vad det är jobbigt att vara utan den.Inte för facebook,bloggar eller ens internet.Men min musik.Herregud,jag dör!
Är hos Viktor för tillfället.Han ska hjälpa mig hitta en ny.Kan ju inte riktigt sånt där och den ska ju helst vara både billig och bra.

Var ute och gick en sväng för första gången på säkert 4 veckor.Har varit mest festande och slappande.Det får det bli ändring på!
Är livsfarligt att deka ner sig framför tv:n när man är arbetslös.Helt plötsligt gör man inget annat och är asdeppig.Näe,jag fortsätter hellre att låtsas vara glad lite till.

"Någon dag är jag din jakttrofe´som du övergav"

Kategori: Allmänt

Alltså jag älskar Håkan,det är väl knappast en hemlighet.Det finns så mycket minnen och känslor förknippade med hans låtar.
Den här låten hörde jag första gången i bilen hem från Landvetter.Vi hade varit i Thailand och viktor hämtade oss."-Vrid upp!Det är Håkans nya!".

För en lång lång tid-Håkan Hellström

Kärlek

Kategori: Allmänt

Drömde om Robert Pattinson inatt.Nämner inga detaljer.Väldigt konstigt det där.Jag har sett första filmen,och visst är han snygg men jag trodde liksom inte han existerade i mitt undermedvetna direkt.
Kanske är det för jag längtar lite efter kärlek.Var ett bra tag sen jag föll för nån.Är inte intresserad av något halvdant.Jag trivs alldeles utmärkt med att vara singel(så jävla töntigt ord).Jag vill falla dit riktigt hårt annars får det vara.

pic:Annie Leibovitz

Sin

Kategori: Allmänt

"Sin is honoring desire above what you know is right".


Gonatt!


Utsliten

Kategori: Allmänt

Usch,vad sliten jag känner mig.Som om jag vore 90 år ungefär.Åndå kan jag inte låta bli att tveka lite när Viktor ringde innan och frågade mig om vi skulle ut imorron.Min kropp och min ekonomi säjer bestämt nej men min dåliga karaktär funderar på om jag kanske kan ha råd...

Min nyårsoutfit(det blev allstå paljettfyndet tillslut).