JennyD

Begränsad

Kategori: Allmänt

Jag hatar när pengar begränsar en.Jag skulle ju festat loss idag...suck.
Vad blir det istället då?tråk-Tisdag.
Jag ska göra slingor på Lina iallafall.Fick "Mammut" i lön.Har ni inte sett den så se den.Dessutom älskar jag att lite av den är inspelad på Koh Samui.Världens bästa ställe på jorden.
Vill långt långt bort just nu men jag hade faktiskt nöjt mig med Götlaborg.Skit.
Nu ska jag göra baguetter och till dom blir det öl.Nått skoj ska man väl ha!

Take only what you need from it

Kategori: Allmänt

Fan också!Fick tillbaka mitt kassakort idag och det gamla hade tydligen inte varit påskrivet.Men dom ljuger!jag är säker.Anyway,detta innebär att jag har cirka 500 pix fram till nästa Torsdag.Jag o Lina skulle egentligen dragit till GBG imorrn.Men det kan jag väl kolla i stjärnorna efter.

Hade glömt av hur bra den här låten var tills jag hörde den i Fredags på Tivoli i HBG.

Kids-MGMT

Brist på aktivitet

Kategori: Allmänt

Det här vädret är ju för deppigt.Tänkte ut och gå en runda men det känns inte alls speciellt lockande.Dekade hela dan igår låg och kolla på filmer och käkade godis.Absolut inget fel på det,men idag hade det vart kul med nån aktivitet.Kassan är skral och dom senaste åren har måndagsklubben vart rejält dyrt och ganska segt faktiskt.

Man kanske skulle ta och städa så länge.Kul va?

"Its just the way I feel"

Kategori: Allmänt

Har kört hårt den här veckan,så idag tar jag det lugnt.Jenny Dahlgren är hemma,nykter,trött och osminkad en Lördag mitt under semestern.Lyssnar på Dave Matthews band och har en såndär känsla.Inte deppig,bara lugn.

Some Devil-Dave Matthews band

Tjenixen

Kategori: Allmänt

Malla har kommit.Vi käka glass och drack skumpa.Ska nog göra lite uteserveringar ikväll.Är vackert väder och vi firar typ-tio-års jubelium.På våra semester-race alltså.Brukar ta minst en vecka med rejäl galenskap varje år.Så nu kör vi ladies and gents!
ska försöka göra en hultan-update senare.Hade så jääävla sköj!

Imorrn drar vi till Hultsfred

Kategori: Allmänt

Nu ska jag börja packa.Och hinna färdigt idag tänkte jag.

Me and my partner in crime

Besvikelse

Kategori: Allmänt

Blev lite besviken idag.Man kan väl säga att en person har visat sitt rätta jag.Jag vet att det kanske inte är rättvist att bli besviken för att någon inte lever upp till dina illusioner om personen ifråga.Men det känns iallafall inte riktigt bra.Sånt är livet antar jag.

Bra skit

Kategori: Allmänt

Åååh!Lizette såg Ken utanför hemköp igår.Jag vill också!

Grabbarna från förorten-Ken Ring feat. Fre
Ta det lugnt kändisremix

Helgen som vart

Kategori: Allmänt

Har varit en jävligt mysig helg.I fredags var jag på stranden,sen på kvällen var vi på vallås och firade Olivia.Viktor och Tobbe lyckades övertala mig och Lina att hänga med ut.Vi var nog inte alltför svåra.
På Lördagen drog vi till stan,jag handlade ett par jeansshorts och en klänning.På rea!Sen stack vi till travet.Var ju V75.Malla var också nere.Sen gick vi ut på kvällen.Satt nere vid kajen och käkade pastasallad.Pappa,Kattis och Björn kom också över.

Travet

Kajen

På trottobar

malla o Lina

Nu bestämmer jag!

Kategori: Allmänt

Nämen för helskotta!För att uttrycka det milt.Har precis kommit hem från jobbet,snubblar in på SMHI:s hemsida och sälvklart.Hultsfred,Måndag 15 grader och regn.Jag har inte knegat i 6 veckor för att sedan åka på en regnig festival.Så är det och därmed basta!