JennyD

ByeByeSweden

Kategori: Allmänt

Nu borde jag packa.Men det ska jag inte.Jag orkar inte.Måste sova.En weekend är ju dessutom värsta packningen av alla.Så svårt att veta vad man ska ta med.Jag och Lina delar ju väska,och man vill ju ändå ha lite plats för eventuell shopping.Nä,jag hinner nog med det imorron.Vid 11.30 drar vi ner mot Sturup.Om jag kommer över lite Wi-Fi så bloggar jag givetvis.Hej då Sverige och Hello London!
bakken bild från förra året.
 
 

Intense

Kategori: Allmänt

Det har varit lite intensivt dom senaste dagarna.Igår lyckades vi i alla fall med konststycket att boka en resa till London.Gick på 1617 kr,om jag inte minns fel för flyg och hostel så det var ju överkomligt.Vi var helt enkelt tvungna att hitta på något när Siesta! gick i stöpet.Kommer bli fantastiskt kul.Det är jag säker på.Peace and love ställde ju också in idag.Folk köper helt enkelt inga biljetter längre.
 
Såg förresten årets första mördarsnigel imorse.Det var lika obehagligt som vanligt.
 
 

HighHopes

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort särskilt mycket.Färgat utväxten och varit och klippt mig.Tog bara nån centimeter,för jag ångrade mig i sista stund.Har ju varit ledig eftersom vi jobbar kväll nu.Men imorgon är det dags för jobb igen.
 
Blev så ledsen över Siesta innan när jag var ute och gick.Den hör liksom till.Den startar igång sommaren.Jag kommer sakna Hässleholm.Har ju vart där sen 2008.Vad händer med festivalfolket egentligen.Varför sviker dom?..
siesta 2011

TurnThisAround

Kategori: Allmänt

Pratade nyss med pappa.Han är hemma igen.Det känns skönt.Man vill inte ha sina föräldrar liggandes på sjukhus.
 
Siesta ställde in igår.En vecka innan festivalen skulle gå av stapeln.Fy fan för det.Jag blev så himla besviken.Hade verkligen sett fram emot det.Men vi har snackat om att hitta på något ändå.Gäller bara att besluta om vad.
 
En dag kvar till att jobba.Sen är det helg igen.Ska klippa mig på Fredag.Luggen är kaotisk.
 

StartMeUp

Kategori:

Det bästa med att jobba dom här tiderna är att man hinner gå morgonpromenader.Så skönt att starta dagen på det sättet.Det är faktiskt sant.

Dad

Kategori: Allmänt

Ingen vidare rolig dag idag.Pappa ligger på sjukhus för hjärtflimmer.Fast det är ju tur att dom upptäckte det i alla fall.
Lilla Daddy cool...

BackOnTrack

Kategori: Allmänt

Nu är jag på fötter igen.Dags att göra en uppdatering kanske.
Grymt härligt väder idag.Tur på ett sätt att jag ska jobba imorgon ,annars hade nog en utgång varit svår att motstå.Men det skulle ju bli fint imorron med.
 
Ska jobba förskjuten arbetstid nästa vecka,09.00-20.00.Men det passar mig alldeles utmärkt.
 
Idag blir det alltså bara TV och smågodis.Rätt skönt ändå.Var nog lite för mycket festande för min del förra veckan.
 
Två veckor kvar till Siesta!.Kan det inte få vara sånt här väder då.Hade vart så härligt.
 
Så rätt.Älskar svart.
pic:weheartit.com
 
 
 

Sicko

Kategori:

Mår dåligt och är hemma från jobbet.Så den dåliga uppdateringen lär fortgå ett tag.Hang in there.

Obehag

Kategori: Allmänt

Min kropp håller nog på att ge upp.Piercingen jag gjorde i Thailand har nog blivit infekterad.Igår var det som en böld bakom,det var rött och gjorde ont.Efter att ha googlat ihjäl mig inhandlade jag saltlösning och har kört lite behandling.Det är något bättre idag.Däremot har jag en "konstig" känsla bakom ögat.Jag kan inte förklara men det känns avdomnat och slött på något sätt.Ingen smärta,mer bara ett slags tryckande mellan hjärnan och ögat.Anyway,ska in i duschen sen ska vi bort till Viktor och käka.Malla kommer också ner.Vi var uttråkade hela högen så vi fick styra upp något.Kanske jag glömmer bort "tänkomdetärenhjärntumör"-känslan efter några cider.
bild lånad av malla: www.mallasliv.blogg.se

Grrrr

Kategori:

Det yttersta beviset på att kroppen är i obalans är ett motbjudande munsår som dykte upp från ingenstans alldeles precis.Ska man alltså se lite halväcklig ut kommande dagar.Dom borde bara få existera när självförtroendet är på topp och man är orubblig.Men det är väl alldeles för sällan antar jag.

Sick&Tired

Kategori: Allmänt

Konstigt att jag inte gjort något inlägg sen i Fredags.Det kändes som om jag hade gjort det.Nu kommer det bli lite gnälligt,så om nån inte är på humör för det så skit i och läs bara.
 
Jag är så trött på allt.Både fysiskt och mentalt.Somnade innan 22.00 igår.Det är ovanligt.Känner inte ens för att vara långledig.Det finns inget att hitta på i den här stan.Inget som känns kul.Jag kan faktiskt inte komma på något.Känner mig färdig med Halmstad.Som ett förhållande som borde tagit slut för länge sen,men man klamrar sig kvar av gamla vana.Fast det är väl bättre att vara ledig än att jobba..

FräckaFredag

Kategori: Allmänt

Åååh,så skönt med Fredag.Jag och Lina ska på bio ikväll.Vi ska se "Mama".Skräckisar är bäst på bio.Man blir extra rädd där i mörkret.
 
Imorron så ska vi grilla på Vallås.Eller rättare sagt,Viktor ska grilla.Vi ska supporta med att fixa sallad och tillbehör och sånt där.Mamma och Pappa är i Stockholm med gänget och kollar på Bruce Springsteen.Vi hoppade över det den här gången.Fick ju Robbie Williams biljetter i julklapp istället.Visst är Bruce jävligt bra.Men jag behöver inte se han varje år,om vi säger så.
idag bjussar jag på två gamla godingar till!

MayBeWrong

Kategori: Allmänt

Är det inte konstigt att man kan fungera sådär.Tvärtemot alla andra.Jag blir alltid deppig när det är vår.Det fina vädret funkar inte på mig.Nästan det motsatta faktiskt.Det ger mig ångest istället.Det är ett återkommande problem varje vår.Jag har sett ett mönster.Önskar jag hade min katt då.Han fick mig att må bra.Bättre i alla fall.Den där ständiga bekräftelsen som man får,utan att ens behöva ge särskilt mycket.
 
Snart är det ju helg i alla fall.Får se framemot det.Man får glädjas åt det lilla när man har problem med att uppskatta resten av skiten.
pics:weheartit.com