JennyD

Sweet Dreams

Kategori: Allmänt

Godnatt.Sov så gott.Natti natti.Snart är det helg!

Svenska tjejer

Kategori: Allmänt

Lyssnar på Kristian Anttilas nya skiva.Jag är såld.Vilken förbannad tur att han släppte den på Spotify.Själva cd-skivan vill jag ju gärna köpa i något samband med en konsert.Så man kan få den signerad...

pic:www.kristiananttila.com

Bäst just nu

Kategori: Allmänt


Håkan hellström-River en vacker dröm

På repeat.Hela tiden.

Alrighty

Kategori: Allmänt

Efter en skål linssoppa(mycket godare än det låter!!pinkypromise) och en ostfralla är jag lagom mätt och god.Nöjd helt enkelt.Varken mer eller mindre.

Var ganska roligt att jobba idag.Vi är ett litet mysigt gäng vi kvällsjobbare om jag får säga det själv.Meeen jag längtar redan till helgen.Helg är ju ändå helg liksom.

Untz untz

Kategori: Allmänt

Hade en fantastiskt rolig kväll igår.Såg ett span på Morfars.Han är så förbannat snygg.I en helt annan liga.Jag blir knäsvag fast jag är berusad.Jag ska fråga gud om han kan pussla ihop oss.

Förfestade ett litet gäng hemma på vallås.Mamma o Pappa är ju utomlands så det var FF.Var skitkul.

"Han med hundarna"(lite internt,mina brudar vet vem jag menar) bjöd på jägermeister.Trevligt.Sen var vi på Mårtensson.Blev lite besviken på utbudet av män.En kille kom fram och jag anklagade honom för att vara sverigedemokrat.Han var jobbig,han var bergis rasist.Träffade Tobbe och Sandra vid pölsemannen.

Fyndade förresten värsta coola paljett toppen på Emmaus igår.95 spänn!den väger bly men det är den värd.Hade inte den igår dock.Sparar lite på den.

Nu ska jag strax äta pizza och dega i sängen.Hela dagen.Så jävla gött.

Ullared

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Lina i Ullared.Shoppade rätt mycket faktiskt.Var längesen jag var där sist.Men det var rätt mycket folk.Lite jobbigt.
Planerna idag är rätt lösa.Stan,Eurostop,någon film,god mat och lite festande kanske.Låter rätt bra i mina öron.

Magi

Kategori: Allmänt


pic:via Knighttcat.com

Så förbannat jäkla snygg.Som alltid.Älskar kombon päls,skinnshorts och ballerina.

En dag kvar

Kategori: Allmänt

En dag kvar.En dag kvar.En dag kvar.

Mamma och Pappa åker till Turkiet på Lördag.Inte avundsjuk alls.inte ett dugg.

Snart blir det trash-Tv på kanal 5.Tyckte killarna var lite väääl mycket sist.Så jävla äckliga.Jag tål ändå rätt mycket.Men det blir liksom bara drygt om man spelar Allan i brallan hela tiden.


Höst

Kategori: Allmänt

Det är höst på riktigt nu.Det känns sådär rått ute och det är mörkt när vi slutar jobbet.Det är myspys.Hösten passar ofta alldeles utmärkt ihop med min sinnestämmning.

Då var halva jobbveckan avklarad.Fast ska nog jobba på Lördag.Men det är ju en annan femma.

Fick korvstroganoff av mamma idag.Gav lite till Skille.Han avgudade det.Korv rular fett i hans värld.
ibalnd gillar han att gosa med porslinsleoparderna också.Knäppis.

Im fine

Kategori: Allmänt

Vilket jävla fiasko.Tycker det är ganska läskigt att sverigedemokraterna har sånt stort stöd.Röstade på Socialdemokraterna.Jag gillar Mona!

Dom här Måndagarna blir bara värre och värre.Kände mig som ett vrak idag på jobbet.Viktor tyckte jag hade påsar under ögonen.Han hade nog rätt.Men jag stog vid hydralpressen hela kvällen,hade nog somnat om jag suttit ner.

Känns som jag hade behövt några veckor på ett spa nånstans.Börjar känna av ryggontet igen också.Kan ju inte påstå att jag gör övningana direkt.

Om man skulle stupa i säng?

NoTomorrow

Kategori: Allmänt

Är något speciellt med lördagsmorgnar.Vid 11-tiden kommer Lina från hylte.Då drar vi ner till väla och sen Helsingborg och Danmark.Ska bli kul,hoppas jag.

Har ändå varit skönt att vara lite själv.Det behövdes.Nu ska jag in i duschen.

pic:?

Lately

Kategori: Allmänt










YesBoxAlright

Kategori: Allmänt

Luugn fredag.Funderar på att kolla på film.Sex and the city eller Factory girl?beslutsångest.

Ska inte jobba imorgon.Tänkte det först men jag orkar bara inte.Jag ska lämna stan.Vill alltid härifrån när det känns motigt.Lite konstigt.


FredagsFavvo:

pic:justjared

Sienna Miller prickar verkligen in alla rätt i den här outfiten.

mmm

Kategori: Allmänt

Fett dålig update.Är lite låg.Kollar på mig själv i spegeln och vet inte vem jag kollar på.

Ska inte göra något av värde idag.Bara kolla på film och hänga vid datorn.Och rösta.För på Söndag kommer jag inte vara här.Har inte bestämt mig helt ännu.Men rödgrönt blir det iallafall.Det är en sak som är säker.

Peace out.

Egg

Kategori: Allmänt

Hej!
Har nyss käkat äggmackor.Nämen ojsan gjorde jag det igår med?Någon som inte tycker jag äter en varierande kost?Skit du i det!Jag är trött,sliten,tärd och allmänt förstörd.Inget att förtälja.Inte ett skit.Har vi något godis hemma?..

Thank God

Kategori: Allmänt

Tack gode gud att måndagen är över.Har duschat och käkat äggmackor.Nu tänkte jag glo på MTV-Awards reprisen.Om jag inte somnar före förstås.

Berusande

Kategori: Allmänt

Usch,var alldeles för berusad igår.Slut med det nu.Hör du Jenny?Ja,det gör jag.

Håkans nya singel är makalös.Det var förstås ganska väntat.Jag o Lina fick bakiscravings.Testade att smälta käck(lakritskolan ni vet) i micron,rörde i lite grädde.Blev en helt underbart god sås att hälla över vaniljglass.Kreativiteten sprudlar verkligen just nu.Obs!ironi.

Nu blir det fortsatt TV-tittande.Och jag uppskattar min sovmorron mer än nånsin.

Pass this on

Kategori: Allmänt

Sådärja!Jobbat,vilat och duschat.Fick en grymt god kyckling/curry baguette på jobbet.Laholmarna kan det där med smörgåsar minsann.
Nu ska jag styra upp mig.Ses i vimmlet(två m?)?!

Salt

Kategori: Allmänt

Har varit och handlat.Lite mat och sprit.Allt man behöver egentligen.
Idag blir det mest lugnt.Ska in till stan en sväng.Och städa.Bio ikväll också förresten.Salt med Angelina Jolie.En bra dag.

pic:weheartit.com

GoodNighty

Kategori: Allmänt


pic:weheartit.com

Shame

Kategori: Allmänt

Robbie  och Gary har slutit fred och har i mina ögon gjort en helt fantastisk låt.Lite Take That-back in the good old days-vibb över det hela.


Robbie Williams & Gary Barlow - Shame

Wednesday

Kategori: Allmänt

Nämen tjena!
Då var veckan snart till ända igen.Fast jag tänkte jobba på Lördag.Ska börja spara komptimmar rejält nu till Thailand har jag tänkt.
Det är verkligen höst ute nu.Mysigt.Jag gillar hösten.Det är helt okej att jobba mycket då med.På sommaren känns det som man missar saker hela tiden.Nu händer det inte så värst mycket.På ett bra sätt då.


Ååh!Känslan av att vara nyduschad,fixad och redo för att gå ut och käka på någon restaurang,Kanske ut och festa?,efter en dags stekande på stranden är oslagbar.

Lite helg

Kategori: Allmänt







Hårt leverne

Kategori: Allmänt

En förbannat hård helg.Men jäkligt rolig!Ska slänga ut lite bilder senare.Kanske inte ikväll,men senare.

Hbg 2

Kategori: Allmänt

Lite random Hbg-pics.