JennyD

Knep&knåp

Kategori: Allmänt

Har tillbringat den senaste timmen med att "nita" ett par gamla skor.Köpte nitar på Panduro.Var riktigt roligt.Längesen jag hade inspiration till att pyssla.
Sen måste jag ju passa på att rekommendera den nya daimstruten med päronsmak.Så god!Om någon på GB läser det här så får ni gärna skänka ett gäng.

Thank god!

Kategori: Allmänt

Tack gode gud för det här vädret.Riktigt festivalväder.Hoppas att det håller sig till helgen.

Hade jättekul i helgen.Var på Wild west och käkade.Firade Fredrik som fyllde trettio.Sen bar det av till stan,först Lilla Helfwetet och sen Mårtensson.

Jobbar dagtid sen här veckan.Bara två dagar kvar,sen festival!

pic:Jessica Hart,source unknown.

The stars

Kategori: Allmänt

Har jobbat idag,hjälpte till och rensade.Vilat lite,klippte Viktor och en 7,0:a.Nu är det dags för duschen.

Popular

Kategori: Allmänt

Jomensåatt...såhär såg det ut när vi hejade på Saade.



Och såhär när Lizzan var och fikade

Bills,bills bills

Kategori: Allmänt

Jaha,bara en arbetsdag kvar igen.Har ätit pasta och betalat räkningar.Har även betalat tillbaka min skuld till mamma.Kändes skönt,men det kändes mindre skönt att se hur mycket(lite) pengar det blev kvar.Nu blir det Big Brother.


jag och mamma.

The Show

Kategori: Allmänt

Hej Bakisångesten!kul att du ville hälsa på även den här Måndagen.Men nu behöver vi inte ses mer på ett tag.
Fast jag förtjänade det den här gången måste väl erkännas.Jag var dyngrak i Lördags.Det är nog kroppens sätt att säga ifrån.Det här är inte hälsosamt, säger den.

Kändis-spotting på Mårtensson!Stog och snackade med en föredetta jobbarkompis från Peig´s tiden när han säger:Är inte det han i "Yalla,yalla!".Vänder mig om och fattar att han menar Torkel Pettersson men tycker ändå inte det är helt likt.Han ser liksom lite för gubbig ut(förlåt Torkel!!)Men då ser jag Fares Fares som står bredvid(eller Josef Fares?,han som är regissör iallfall).Där ser man.

Gurkan åkte ju ur Big Brother också.Fan vad trist.Nu håller jag på Simon eller Christian.

I´m on fire

Kategori: Allmänt

Filmen var nice.Alltså man vet ju vad man får,varken mer eller mindre.Men det är nog min favorit tillsammans med den första.
Har ju jobbat som sagt,dom timmarna bara flög förbi.Sen drog jag och Lina in till Picasso.En cider och lite chips i solskenet.Björn kom förbi.Han skulle ut och käka med gäng från AJ.Nu är det duschen som gäller.


pic:weheartit & jenny

Good life

Kategori: Allmänt

Var helt gudomligt skönt att gå morgonrundan idag.Låtarna i Ipoden var lite bättre än vanligt,solen var framme och inte en enda snigelhög i sikte.
Ska in till banken och växla in min tio och femkronorssamling,räknar med att det blir runt 800 kr.Det räddar mig fram till Onsdag då det är löning.
Ska på nya pirates-filmen ikväll.Har höga förväntningar på Johnny och gänget.

pic:source img unknown

Later skater

Kategori: Allmänt

Torsdag och helg igen.Det är helt sjukt vad tiden går fort.Det gjorde den aldrig när man var liten.Ska jobba på Lördag så långhelg blir det ju inte riktigt,men ändå.
Lina är och tankar,sen ska vi kolla på film."The kids are alright",får se om den är något att ha.

pic:weheartit.com

Sötsak

Kategori: Allmänt

Skulle inte tacka nej till något sött just nu.Har enorma cravings efter glass,smulpaj och våfflor.Men skåpen här hemma ekar tomma.

Och,förresten ska det inte bli lite bättre väder snart igen?..

pic:source unknown

Peppen

Kategori: Allmänt

Börjar känna av festivalpeppen litegrann.Bara två veckor kvar på Torsdag.Henrik Berggren var ju med bland sista bandsläppet också.Magnifikt.

Mjau

Kategori: Allmänt

Har haft en förlängd bakisångest idag.Inte av någon speciell anledning,det hände inget speciellt eller så.Bara en allmän olustkänsla.Men det har gått över nu,behöver en god natts sömn känner jag.

pic:weheartit.com

Slappa

Kategori: Allmänt

Gick ju jävligt bra för Eric Saade.Spännande att kolla på omröstningen för en gångs skull.Var hemma hos Rickard och kollade.Sen blev det utgång såklart.Idag ska jag bara slappa.

Äckligt

Kategori: Allmänt

Såg världens äckligaste sak idag på morgonrundan.En snigelhög,var väl runt 25-30 stycken i en klump.Vidrigt!sniglar är bland det värsta jag vet.

Freitag igen.Fredagen den trettonde dessutom.

Idag kommer Lizette och hennes bebismage och fikar.Och ikväll bjöd pappa hem oss på grille.

Saade gick ju vidare också.Satan vad nervös jag var.Sverige var ju sista att gå vidare.


På flygplatsen på Koh Samui kan man dricka bärs och äta popcorn medans man väntar.

Saade

Kategori: Allmänt

Kollade nyss på Saade.Han levererade minsann.Saknade en av originaldansarna dock.Hade ju en favorit där men han fick inte följa med till Tyskland för han kunde inte sjunga.Typiskt.

Taskigt

Kategori: Allmänt

Snacka om att man blir deprimerad när man går in på SMHI:s hemsida och kollar 10-dygnsprognosen.10-11 grader nästa Fredag,vad är det liksom.Tycker inte om när våren luras sådär.Det är inte schysst.

Som en smäck

Kategori: Allmänt

Jävligt seg idag,ska ni veta.
Sitter och försöker tänja ut ett par byxor.Vill inte ge upp hoppet om dom än.Dom är ju så förbannat snygga,tyvärr är dom exakt lika förbannat tighta i midjan.Nä,nu vill jag inte dela med mig mer idag.God natt.

pic:source unknown

The Plan

Kategori: Allmänt

Har nyss länsat mitt e-sparkonto.Har gjort en fet jävla inbetalning till BigTravel.Fattades tvåtusen,men min kära mor ställde upp som bank.Gissa vart jag ska i Februari 2012?...

Hungrig i mil

Kategori: Allmänt

Är inte alls speciellt bakis idag,även om det var hårt igår.Viktor och Måns kom över en snabbis på några öl.Sen drog dom till Bulls.Vi skulle också det var det tänkt men när vi kom dit var uteserveringen...stängd.Vi var ändå tidigare än vanligt.Det blev Morfars istället.
Jag och Lina klickade hem kläder från Nelly på fyllan också.Det är lite dumt,men vi gör så med jämna mellanrum.Senast var det Håkans nya skiva och en exklusiv(mycket viktigt!)bok till det.Men köpstoppet då!,tänker ni.Men det är helt i sin ordning för sakerna kommer inte förrän nästa lön,så det löser sig på något jäkla vänster ändå.
Härligt väder,undra om jag kommer utnyttja det eller om jag kommer glo på TV hela dagen?Nä,nu får pizzan komma.Jag dör av hunger.

No regrets

Kategori: Allmänt

Den här allergin driver mig till vansinne.Tog en morgonpromenad idag med,väldigt skönt väder.Det blir nog Picasso-häng hela dagen.

pic:weheartit.com

It´s so easy

Kategori: Allmänt

Varit ute och gått en morgonpromenad.Känner av allergin rejält idag.Snuvig och rinnande ögon,inte en alltför härlig kombination.Det luktade skolavslutning och solen sken,Bra start på en Fredag.

Kenta mailade förslag om ny Thailandsresa igår,blir nog till Krabi den här gången också isåfall.

Lina har satt ut annons om lägenheter också.Det var kanske på tiden..

Nu ska det städas!


Viktor håller i världens minsta groda.På Koh Samui.

Above them

Kategori: Allmänt


pic:weheartit.com

Jag kommer

Kategori: Allmänt

Älskar den.


Veronica Maggio - Jag kommer

Egg

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att äggen ska koka.Det blir simpel kvällsmat idag.Äggmackor.Ibland har jag perioder när jag äcklas av ägg,speciellt kokt ägg.Då rör jag inte ett ägg på månader.Det är liksom något som ska bli en liten fluffig kyckling,ett embryo.Och kaviar på det.Fiskägg,ännu värre.Men just nu är jag bara jävligt sugen på ägg och kaviar.Så det så.

Köpstopp

Kategori: Allmänt

Är lite småsliten idag,men med tanke på den hårda helgen är det nog inte så farligt ändå.

Bara en månad kvar till Siesta!-festivalen nu.Kommer bli jäkligt skoj.

Det gäller köpstopp för mig nu resten av månaden.Var och klippte mig i Fredags och kunde inte låta bli att gå in på myrorna.Skulle bara kolla lite ju.Lyckas hitta den silvriga stickade tröjan från Hm som tog slut överallt i vintras för 65 spänn och en adidashoodie för 145.Det gick helt enkelt inte att motstå.Brist på karaktär tror jag det kallas.

Nu är det snart Big brother-time!