JennyD

Oh la la

Kategori: Allmänt

Förresten,stog och lyssnade på radio på jobbet.Musikhjälpen i P3 hade någon slags återträff.Då dyker Kristian Anttila upp och gör min dag.Titta på detta!

Världens snuskigaste man-Kristian Anttila

Snart Helg

Kategori: Allmänt

Snart är det helg.Så jäkla skönt.Känner mig lite smått sliten.Planerna för helgen är lite osäkra dock.Men det blir med all säkerhet utgång både Fredag och Lördag.

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Kategori: Allmänt



Se den för guds skull.

I blame Coco

Kategori: Allmänt

Ojojoj.Det här är sjukt bra.Dotter till Sting tydligen.Man lär sig något nytt varje dag.

caesar-I blame Coco feat. Robyn

Lack

Kategori: Allmänt

Jävla A-kassan.Tillochmed när man ska lämna dom krånglar det.Hur svårt ska det vara.Har tydligen fyllt i lappen inkorrekt(fast jag och Lina gjorde exakt likadant)Betyder att jag antagligen får vänta 2 veckor på mina tvåtusen spänn.Det är mycket just nu,har redan lånat av mamma för att klara av månaden.Får ju inte lön från Brickpack förrän 25:e Maj.Blir så jävla lack!

Stressad

Kategori: Allmänt

Stress!jobbade till 18.30,sen åkte vi till vallås.Min kära mor blev så förskräckt att vi bara åt makaroner o ketchup till kvällsmat förra veckan att hon hade gjort(håll i er) chili con carne,köttfärsås,köttbullar och biffar till oss.
Ja,jag vet att jag är 29 och borde kunna laga min egen mat.Det kan jag också,jag orkar bara inte ta i från tårna när man har jobbat 11 timmar och är hungrig som ett as.Jag tänker absolut inte tacka nej om min mor gör mat till mig.Vet ni hur goda köttbullarna är eller?!
Sen åkte vi och handlade godis för ikväll ska vi på bio."The Imaginarium of Dr Parnassus".Heath Ledgers sista film.Tror den kommer vara helt fantastisk.Terry Gilliam har regisserat och Johnny Depp är ju med.Kan liksom inte bli så mycket bättre.

Trötter

Kategori: Allmänt

Jag är trött.

Abbey Lee by Greg Kadel

Be cool

Kategori: Allmänt

Har precis varit på Burger king och köpt en B´kool "Strawberry cheesecake".Rekommenderas varmt.Nu väntar jag på att "Jersey Shore" ska börja.Sen är min Söndag komplett.

Tar det lugnt

Kategori: Allmänt

Idag tänker jag strunta i att det är fint väder.Att man kanske borde vara aktiv.Gå en runda?ta en glass på torget?påta i trädgården?Sådana där saker som folk gör i April, på söndagar när solen lyser.För jag är dekis och jag ska bara ligga i sängen och slappa hela dagen.Äta bakispizza och slöa.Det är min melodi idag.Och jag förtjänar det.punkt.

Ready for the floor

Kategori: Allmänt

På schemat:in i duschen,fixa sig,käka och iväg på förfest till lillebror.Livet leker just nu.

Sleep away

Kategori: Allmänt

Hemma igen.Nu ska jag städa och sen är det tänkt att jag ska jag hinna vila lite innan 7,0:an.Känns som jag inte har suttit ner på två veckor.Men det är helt okej.Jag har vilat tillräckligt det senaste året.

Wings

Kategori: Allmänt

"I guess I should thank you,for cutting all the strings.
 But if it´s all the same to you,I wish you´d left my wings".
                               
www.pleasefindthis.blogspot.com

Baby

Kategori: Allmänt

Hej!Eftersom jag är hemma nu och inte är aspackad så kan vi komma fram till att beslutet togs att jobba imorron.Käkade baby back ribsen på Olivers.Det bästa jag ätit på länge!Lyssnar på Kristian Anttilas nya singel just nu,"Världens snuskigaste man",Så otroligt jävla bra.Hörde den idag på P3 flipp eller flopp.Och jag är såld!igen.
God natt!

pic:http://www.kristiananttila.com

Obestämd

Kategori: Allmänt

Fredag!idag är det Afterwork.Party eller "halvparty"?dvs. jobba på Lördag eller inte?Vi får se.Inget är bestämt än.

Tja

Kategori: Allmänt

Har inget att förtälja.Bjuder på en cool Sienna Miller istället.

img source unknown

Good Morning

Kategori: Allmänt

Däckade mitt i "True Blood" igår.Men tror att det går i repris på SVT24.Då var det Torsdag igen alltså.Min absoluta favoritdag.Det är då veckan vänder på något sätt.

Lost

Kategori: Allmänt

Men herregud!det är ju inget Greys Anatomy idag.Det visste jag ju för Lizette sa det igår.Vi skyller på att jag är trött.

Today

Kategori: Allmänt

Fan!hade nyss skrivit ett inlägg så försvann det.

Jobbade till 18.15 idag.Åt bara makaroner med ketchup till kvällsmat.Sånt gillar inte mamma.Det är ingen "riktig" mat säjer hon.Men vi orkade bara inte ställa till med ett kalas när vi kom hem.Snabbt ska det gå.

Viktor försöker övertala oss att inte jobba på Lördag utan att go-all-out på Afterworken istället.Lockande som fan,men pengarna Jenny!tänk på pengarna.Fortsättning följer..

Ska nog kolla på Greys Anatomy ändå.Har tröttnat på det rätt rejält.Tillochmed Lizette har tröttnat och hon var tvättäkta hardcorefan.Något som inte var tvättäkta var min baseballjacka.Den är numera solkigt rosa på dom förr så vintervita ärmarna.Man blir så glad...hatar rosa.

Nä,nu har det börjat.

Barskrapad

Kategori: Allmänt

Har nyss slängt i mig risgrynsgröt och kesomacka.Bättre än så blir det inte idag.Jobbade över litegrann idag.Ska göra det imorgon och på torsdag också.Sen Fredag eller Lördag.Men har inte bestämt mig än.Det är afterwork på Olivers på Fredag.Så om man ska jobba på Lördagen så får det väl bli lite måttligt.Men det hade passat min plånbok helt klart.Det flyger malar ur den(så där som i tecknad film).
Nä,men ärligt talat så känns det rätt skönt att kunna dra in lite extra stålar.Gud vet att dom behövs!

Jag ljög.Det blir bättre än så idag.Snart kommer Lizette på kvällsfika.Gött.

Billig

Kategori: Allmänt

Tänker slänga upp min outfit från i lördags.Det här slår ni inte!Kjol från HM för 50 spänn på rea och secondhand blus från Emmaus för 60 papp.

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Då var det Måndag igen.Förra veckan bara flög förbi.Är oftast så när man börjat på något nytt ställe.
Var inte ens särskilt trött eller vidare sliten imorse.Väldigt konstigt.

Mamma bjöd på Irish Coffee i Lördags igen.Det blev "bara" två den här gången dock.Nån måtta få det vara.Sen stack vi till Rickard på förfest.Eller vi var ju lite sena förstås.

Nä,om man skulle ta och vila lite.

Drar

Kategori: Allmänt


pic:Ilovewildfox

Nu åker jag och jobbar.

Superstar

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar upp mtt godis jag skulle haft ikväll(senare alltså).Handlade på dyra Hemköp bara för att jag skulle få mina älskade cashew-choklad-krisp aktiga saker men dom fanns inte.Har inte sett dom på länge nu.Tänk om dom har slutat tillverkas.Kris i lingonskogen!

Alltså jag fullkomligt älskar den nya The Ark låten.Dom låter precis som förr.Allt var bättre förr.


Superstar-The Ark

Weekend

Kategori: Allmänt

Helg!Trodde att vi slutade 14.15 på fredagar men det är visst 13.45.Gärna för mig.Ska jobba imorron också mellan 8-12.00.Då får man baguette.Jag tog kyckling o curry.Sen ska vi till mamma och pappa och grilla på kvällen.Fullspäckad Lördag alltså.Jag gillar det!

Gustaf

Kategori: Allmänt


pic:unknown

Gustaf Norén.Gillar hur han bara sitter där i något slags festivalvimmel.Kan det bli bättre liksom.

Whats for dinner tonight?

Kategori: Allmänt

Det behöver inte vara så jäkla svårt när man är hungrig.Hackade upp lite tomater,rödlök och ananas.Kokade upp ett gäng snabbmakaroner.Rör i "grönsakerna",på med lite fetaost och ruccola.Voila´!

Fick iofs koka upp makaroner två gånger.Fick nått hjärnsläpp och hällde dom i vasken istället för i durkslaget.Helt ologiskt men ändå så typiskt mig.

Trött på ett bra sätt

Kategori: Allmänt

Jag är astrött just nu.På ett bra sätt.På ett livsdugligt och fyllt-sin-funktion-i-samhället sätt.Jag ska lägga mig tidigt.Ganska snart faktiskt.Jag ska tuppa av direkt.Det var längesen.(Nykter iallafall).

Jenny och Lina-numera (iallafall för tillfället) en del av samhället.

Perfect

Kategori: Allmänt


pic:wildfox

Sminket och håret.Perfektion!

Nu säger jag god natt!

Working-girl

Kategori: Allmänt

Jäklar vad skönt det var att jobba lite igen.Inte en dag för tidigt!

Jag slängde bort det igen

Kategori: Allmänt

Har bakfylleångest.Vi går inte in på detaljer.Vi kan stanna vid att det blev lite för mycket igår.Var på vallås och grillade.så jävla gott.Mamma bjöd på tre Irish Coffee.Där kan vi ha problemet?..

Högskoleprovet gick antagligen åt skogen.Men nu är det gjort iallafall.

När man är bakis och har ångest ska man lyssna på Håkan Hellströms första skiva.Det hjälper.Den är precis lagom.Inte för deppig men ändå lite olycklig kärlek och sånt där.

Nu vill jag ha min pizza så jag kan få tröstäta och vältra mig lite i min egen misär.


Nu kan du få mig så lätt-Håkan Hellström

Not the sharpest knife

Kategori: Allmänt

Det är lätt att känna sig som en idiot när man försöker plugga till Högskoleprovet.Det är tur att det finns svarsalternativ.Då kan man ju iallafall chansa.Vi kan väl konstatera att jag inte räknar med något toppresultat.

Malmö var supermysigt som vanligt.Min typ av stad.Lite kort ifrån Onsdags:


Reject

Kategori: Allmänt

Fan,alltså jag hatar att bli ratad.Är det någon som ska sköta ratandet så är det jag!

Plötsligt infall

Kategori: Allmänt

Nu har vi fått ett infall igen!Drar till Malmö och kollar på favvobandet Hoffmaestro ikväll!Man måste ju fira det nya jobbet på något sätt.Eller hur?...

Antagligen världens bästa liveband.

Sommarkort

Kategori: Allmänt

Härligt väder idag!Funderar på om jag ska gå och köpa nån tidning.Kan jag väl vara värd.Börjar dagen med en av pappas favoritlåtar.En av mina med.


Sommarkort-Cornelis Vreeswijk

Torsdags+Lördags

Kategori: Allmänt






Äntligen!

Kategori: Allmänt

Jag har fått jobb!!!antagligen fram till semestern.På pappas och Viktors jobb.Både jag och Lina börjar på måndag.Så jävla härligt.Jag vågar liksom knappt tro att det är sant.Är så förbannat glad!

Me

Kategori: Allmänt

"I am what I am.
 Your opinion is neither desired nor, required".
 -
Dangerously unbalanced


pic:Kate Moss by Hedi Slimane
 

Too-bored-to-die

Kategori: Allmänt

Jaha,fick pengar i Torsdags och nu är dom typ...slut.Jag vill ha ett jobb.Nu.Om jag får det så ska jag aldrig klaga igen.Eller kanske men det kommer dröja länge iallafall.

Påsken var trevlig iallafall.Idag har jag varit rätt seg.Vi låg i soffan och kollade på "Brothers" och käkade godis.Inget fel i det,men det hade ju varit trevligt med lite omväxling nån gång.

Klädpanik

Kategori: Allmänt

Det är något med mig och helger och kläder.Det finns inget att ha på sig när det är högtider.Spelar inte ens nån roll att påsken är fjuttig i mina ögon.
Så jävla typiskt!

Storhelg

Kategori: Allmänt

Då var det skärtorsdag och utgång står på schemat.Lite diffust vart vi ska och sånt där men det brukar ju lösa sig automatiskt.
Jag har aldrig riktigt varit en fan av påsken.Vet inte varför men det har bara alltid varit så.Idag däremot känner jag mig glad och nästan lite förväntansfull.Som ett barn på julafton skulle man kunna säga.